Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

HeraklitMracni
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la HeraklitMracni » 10 sep 2016, 22:26

mozete vi mirzi popusiti kao i musa **** vas on...

avira
Kontakt:

Post Postao/la avira » 10 sep 2016, 22:26

Nikad mu ne bih zamjerio sutanje sa 100 metara, covjek je dao previse u ovoj reprezentaciji da bi ga se zbog (jako) lose partije napadalo. Ali ono ponasanje je uzasno, ubio je taj neki sportski uzor u sebi.
"I'm scared of failure all the time, but I'm not scared enough to stop trying" - "Rowdy" Ronda Rousey

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 10 sep 2016, 22:26

pinoglavi je napisao/la:Ma **** vas krivac u ovom nek i 50 razlike ispuse nek i teletovic s nase polovine trice suta, boli me briga, valjao nam je kad he to pogadjao protiv litvanije, al potuc se na terenu nemam rijeci seljacine odrvatne familiju im ****
Daj nam malo detaljnije brate, sta se desi na kraju? Jel Mirza fakat udario Musu ili mu samo opsovao?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 10 sep 2016, 22:27

Ovo je vjerovatno Mirzin oproštaj od reprezantacije,a najbolje i Damirov.
Večerašnju tekmu bi vjerovatno zbog samog kvaliteta svakako izgubili ali to nebi bilo ovako ružno i mučno.
Par riječi o Mirzi jer je on svakako obilježio ove kvalifikacije
1.kapite-tzreba donijeti stabilnost,podržavati,ne psovati,izgubiti časno,bar dobi aplauz na kraju
2.bio si bolestan OK,sam uvidi da te ne ide ne forsiraj,pa sam si nam upropastio čitavo drugo poluvrijeme,
3.iskustvo-ne kontam da kao kapiten može silovati 10 napada nerezonskim šutevima sa 8-9 metara
4.plač dječaka od 16-17 godina zbog tebe ,kojem ti se možda divio,čiji si bio idol i uzor-srami se
5.svađa sa publikom-ostani gospodin do kraja
6.iz svega viđenog-apsolutno nepoštovanje autoriteta-Mulaomerovića ne hebeš ni 2%,dogovore jedno ,on apsolutno fura svoje

Na kraju ako nisi za tim,ako ne želiš biti dio tima ,ako trebaš fulati 15 lopti pa dati tricu da publiku digneš na noge,idi brate,nema smisla sve to.Nadam se kada prespava pa možda i pogleda snimak tekme da će vidjeti koliko ga je raja voljela,koliko je značio svima nama,,pa bar da se javno obrati naciji ,da se izvine.
Ma niko nebo riječi rekao da fula 50 lopti,ne ide-pa šta ali da je to normalno,rezonski,košarkaški,,,ali ovo silovanje svih nas ,selektora,suigrača ,publike,nemam riječi.. kuknjava

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 10 sep 2016, 22:27

Sad sam vratio snimak, da ga nisu zaustavili Mirza bi udario Musu.

Mirza pickurino, ovo dijete je ipak nesto osvojilo za ovu zemlju a ti si tu samo kad tebi treba i da igras solo utakmice. Nista od tebe. Mars u PM.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 10 sep 2016, 22:27

Što je najgore mi i dalje imamo šanse, ako Makedonci pobjede Britance a mi Švede...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 10 sep 2016, 22:28

Sigurno ovo vuce korijene sa Nurkicevog rodjendana, ko je kome pokupio pevaljku sa belegije. :mrgreen:

Zamolio bi doticne da napuste Tz, muka mi je vise gledat Musinu glupu facu po carsiji. Hvala !
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 10 sep 2016, 22:28

IDEMO NA EURO KAKO GOD! :D

MIRZI SE MOŽETE SAMO SAGET', NIŠTA DRUGO :D

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 10 sep 2016, 22:28

NoName je napisao/la:Sad sam vratio snimak, da ga nisu zaustavili Mirza bi udario Musu.

Mirza pickurino, ovo dijete je ipak nesto osvojilo za ovu zemlju a ti si tu samo kad tebi treba i da igras solo utakmice. Nista od tebe. Mars u PM.
hajd nam snimi lave da i mi vidimo

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 10 sep 2016, 22:28

Pa i Spaha je karo Pjanketa, to to je kod nas kapitensko vaspitanje :kafa:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 sep 2016, 22:28

akisarajevo92 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, adisice, ahmic, aimar, AlphonseKauders, Anatomija, avenija, avira, Baader, badboy, BenjooJutub, bhfanatic14, BIHpatriota, BijelaCokolada, BoixosNois1899, BosnaSTL, Burberry46, Captain4, carapa, dbook, dino-92, esprit24, Faraon iz Visokog, FrancescoTotti, Frankie, Garfield, Gifron, grgr, guillermo, hamzaTM87, harden, HeraklitMracni, immortal, irfo, isakovich, jasta, JavierBosnia, Kajzer10, karajlo, Kaunas, Kobe Bryant, L-Train, lisander, lumani, madridista4ever, marconato, MElloo, mensur55, Mig_Mig, mirza_it, MirzaLukavac, Mokes, newton_heath_lyr, NEZALAGANJE, Osttribine, Peace, phily, PrinceofVeresija, Prle89, riHa98, rikimo, Rodman, Rule_hz, S-Y-L-A-R, saar, sajo10, save, Scof1eld, Serha, SGD53, Sheyi, skoJaa, soccerfan, StevieG8, THEC, thulkazal, TikTak, TOMCRAFT, totasef1, Viking2502, YaSSaL, ziss i 588 gostiju.
:rol:

Sad mi rece drugar da je Mirza udario Musu na kraju i opsovao mu mater u pi.cku
A kod nas raja sve vjeruje, sjecam se price iz Brazila da su se Vedo i Spaha tukli u hotelu, da su tanjiri letili itd. :lol:

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 10 sep 2016, 22:28

Zbog cega je Mirza onako popizdio na Musu ? Ne vjerujem da je to samo zbog toga sto je Musa lezao na podu.
Kako god ovo je bila zadnja utakmica Mirze u dresu.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 10 sep 2016, 22:29

Nemojte se sekirat. Mi smo retardirana nacija u svim sportovima. Ono brato naviknes se da gledas reprezentacije kao neki kineski film b produkcije
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 10 sep 2016, 22:29

Unofficialpage je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:
Šta je bilo tačno?
Ma brate vidjeli ste bolje od mene, musi mater **** sto misli da je Boga za muda uhvatio pa se mozgovu u facu unosi, jusufu jer tricu momcina suts a i mirzi i musi zbog onog na kraju. I da mu je 10 matera opsova ima da suti i sramota me i mejdana sto musi skandira nabijem ih obojicu jednako na kurav
Ugasit sve, nije ovo za nas. Prvo, dozvolili smo Juki, balavcu, da mijenja savez, Mirza radi šta hoće, uredu jest i prije znao šutat iz nemoguće situacije ali je barem se trudio. Dovedeš degena na klupu koji ne zna nijedne akcije, nema ni 1% autoriteta, šta očekivat. Mislio sam da će od košarke nešto biti ali jok.
Ovo ko i ofsajd protiv Nigerije vise postalo...Ljudi jos uvijek vjeruju da je Nurkic mijenjao savez, a i prije nego se desilo ono s Nurkicem se znalo da isti nece ostati..

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 10 sep 2016, 22:29

Team building vrhunski odradjen sa Cecom i rostiljanjem, Dzevdo i Mula kapa dole, najcrnji dani BH kosarke i u onako ocajnoj historiji iste :salut:
Don't believe the hype.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 10 sep 2016, 22:29

avira je napisao/la:
Gifron je napisao/la:Musa jest talenat, ali Mirza kao kapiten je uviek u pravu.

BHF nije trebao stati na strane Muse. Kao i ostala vecina Mejdana.

Ovo se Mirzi nije smjelo uraditi
Ocigledno se nisi bavio sportom nikad, ili si zaboravio kako je u jednom ozbiljnom kolektivu. Ne smije se desiti da kapiten psuje mladom igracu. Ocigledno isfrustriran losom utakmicom, i ja sam, i svi smo mi. Ali ono je uzas.
Vidi se da ti veze nemas o sportu... kapiten je glavni u svakoj ekipi, on kad zagrmi ostali ima da sute ovo sam cujem u bosnje da kapiten nesmije da zagalami na jednog 17gpdisnjeg momka..pa taj malac ima da suti i uci i igra a ne on da se nesta kurci i glumi...ovo je bruka sta su mirzi uradili djecurlija juka vas i musa ovaj... samo vi tako nadam se da mirza napusta ovaj cirkus a neka vam ostanu ovi super momci koji nikog ne postuju.. vidjet cemo kad cemo nekud opet otic sa ovim glumcima...ako ne postujes kapitena ekipe onda si nikakav Sportas nit imas karaktera.. kakav zirkus doso malac sa 17 glumit igracinu,unosit se mozgovu u facu koji bi ga pojeo ko cevape... jadno tipicno bosna i balkan
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 10 sep 2016, 22:29

:beba:
SGD53 je napisao/la:Što je najgore mi i dalje imamo šanse, ako Makedonci pobjede Britance a mi Švede...
Nije kasno da bavcic krene za swe?
Max Allegri

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 10 sep 2016, 22:30

Za Krajinu je vjerujem TELEtović mrtav čovjek.

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 10 sep 2016, 22:30

Mene stid za Mirzu.Pa gdje ces djete udarati i psovati mu mater,kakva osoba moras biti.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.