Zasto ne?legenda reala je napisao/la:NeMedikament je napisao/la:Jel legenda pronasao curu?
Ti
Nisam je nigdje ni izgubio

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zasto ne?legenda reala je napisao/la:NeMedikament je napisao/la:Jel legenda pronasao curu?
Ti
Izvini što sam te lagao, nije lijepa, nije poštena, debela je i ne postoji.BelminM23 je napisao/la:sekerbay je napisao/la:zasto je tvoj veci od nasih?BelminM23 je napisao/la::
Imam lijepu i finu djevojku, pa zbog toga, ali hvala.![]()
država vjerskoj ustanovi ne da 3 mil eura, moš mislitHendo je napisao/la:Naravno da su svi mediji uz nju, političari, crkva...
Ja sam se satrao 8 mjeseci da nađem 3 mikiina eura i ne daju, kaže vi gradite sebi, ako damo vama moramo onda i turcima, alžircima, marokancima...
Ali opet nam ne mogu ništa. Sreća pa Allah daje a ne ljudi.
Da i mene je to čudilo, posebno jer Kardinal ima 20 000 eura platu a nadbiskup 5 000 eura od države.Penaltiky je napisao/la:država vjerskoj ustanovi ne da 3 mil eura, moš mislitHendo je napisao/la:Naravno da su svi mediji uz nju, političari, crkva...
Ja sam se satrao 8 mjeseci da nađem 3 mikiina eura i ne daju, kaže vi gradite sebi, ako damo vama moramo onda i turcima, alžircima, marokancima...
i iskešira li svevišnji 3 milke?
zato što evridž švabo uz porez plaća i crkveni porez koji nije obavezanHendo je napisao/la:Da i mene je to čudilo, posebno jer Kardinal ima 20 000 eura platu a nadbiskup 5 000 eura od države.Penaltiky je napisao/la:država vjerskoj ustanovi ne da 3 mil eura, moš mislitHendo je napisao/la:Naravno da su svi mediji uz nju, političari, crkva...
i iskešira li svevišnji 3 milke?
I bi rečeno, zašto kada smo mi bolji. Mi po 4-5 djece imamo a oni se ne žene?
Doduše i ja imam 80 eura satnicu...
Dade Svevišnji 2 miliina eura a mi smo svakako skupili 1 milion.
Kako to misliš nije obavezan?Penaltiky je napisao/la:zato što evridž švabo uz porez plaća i crkveni porez koji nije obavezan
pa jeste ti i hendo članovi crkvesekerbay je napisao/la:Kako to misliš nije obavezan?Penaltiky je napisao/la:zato što evridž švabo uz porez plaća i crkveni porez koji nije obavezan
Ako si član crkve, moraš plaćati taj crkveni porez.
Stroga dužnost jaro.
Jesil gledo matrix? Ništa nije slučajno.Penaltiky je napisao/la:Heller je srpski bend
Njemačka je protektorat. Njemačka je GmbH.Penaltiky je napisao/la:Pa baš sam čito, skupi im država pare, onda naplati i procenat i proslijedi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.