Donnie Darko je napisao/la:sekerbay je napisao/la:autoritet.SlevinKelevra je napisao/la:u ligi po pravilima Sarmel federacije

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Donnie Darko je napisao/la:sekerbay je napisao/la:autoritet.SlevinKelevra je napisao/la:u ligi po pravilima Sarmel federacije
ne, nego mi je cudo da neko pegla posteljinu.Vijadukt je napisao/la:Podrazumijevam sve sto je na krevetu, ako na to mislis.
Penaltiky je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:blater za razliku od muniba i sarme nije bio u prdekani (Banovićima) zahvaljujući rukovodećoj funkciji
na slici je ugledni sarajevski biznismen i filantrop muhamed usanovic vojvoda, ili?Penaltiky je napisao/la:
pa da, kolege iz istog esnafa.Penaltiky je napisao/la:munib
Osjećaj se pozvanim za sljedeću sezonu gore reče jedan gospodin.sekerbay je napisao/la:
zelis li da te izazovem na opstem znanju, ili se slazes da unaprijed upisem 3:0 i na taj nacin te sacuvam uvjerljivijeg poraza
pa da, klasicna izvlakusa.Penaltiky je napisao/la:kasnije možeš da izgubiš
temeDnjipropetrovsk je napisao/la:Osjećaj se pozvanim za sljedeću sezonu gore reče jedan gospodin.
znam. nisi jedini. valja to zasluziti. ako se smilujem, treba to odraditi prije bajrama tj. u ramazanu. nakon bajrama necu pustati.Donnie Darko je napisao/la:Šećere bilo bi mi čast igrati protiv tebe u ligi
pa da, to su te izvlakuse poput helerove ili slevinove, u narodu poznate kao podvijanje repa ili bezmudost.Donnie Darko je napisao/la:čekam te u sljedećoj sezoni
Donnie Darko je napisao/la:
U tom slučaju se vidimo poslije bajramasekerbay je napisao/la:znam. nisi jedini. valja to zasluziti. ako se smilujem, treba to odraditi prije bajrama tj. u ramazanu. nakon bajrama necu pustati.Donnie Darko je napisao/la:Šećere bilo bi mi čast igrati protiv tebe u ligipa da, to su te izvlakuse poput helerove ili slevinove, u narodu poznate kao podvijanje repa ili bezmudost.Donnie Darko je napisao/la:čekam te u sljedećoj sezoni
Želim postati prvi koji je banovan zbog otkrivanja vlastitog identitetaDex je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:
Zašto si stavio gif samog sebe stavio
pa da, to je to. posljednji pokusaj: dajem ti tri runde fore i igramo do 10. ja biram temu.Donnie Darko je napisao/la:U tom slučaju se vidimo poslije bajrama
a sta je sa objavljivanjem tudjeg? je li kaznjivo postavljanje tudjih slika?Donnie Darko je napisao/la:Želim postati prvi koji je banovan zbog otkrivanja vlastitog identiteta
Zašto bih te postavljao bilo gdje?sekerbay je napisao/la:pa sta te onda sprecava da moju sliku postavis na odgovarajucu temuKawhi je napisao/la:Dobar si čojk![]()