Brate hajde malo pozitive u svemu ovome **** upravu igra nam Sarajevo brate molim te eto!Evander je napisao/la:Ima da se ori veceras LEON BENKO, UPRAVA NAPOLJE!!!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sta je ovdje pozitivno?sekac je napisao/la:Brate hajde malo pozitive u svemu ovome **** upravu igra nam Sarajevo brate molim te eto!Evander je napisao/la:Ima da se ori veceras LEON BENKO, UPRAVA NAPOLJE!!!
Cijela situacija oko kluba, bukvalno sve je shebano.
Zaboli me iskreno za jednu utakmkcu. ;
Boli me sto se iz dana u dan sve vise srozavamo.
Mislis fakat da ovim nacinom rada i sa ovim ljudima, nas klub ima bilo kakvu perspektivu, sve eto i da dobijemo Zrinjski veceras?
- Osttribine
- Kontakt:
BosnianKingdom je napisao/la:Leon Benko se drogira, ali to nije bitno...
Daj ba sto ste ko djeca kakva jbt? Eto vi sve znate, onaj zna da Benko noć prije tekme popije,ovaj da puši,onaj za onog. Pa jeste vi svi familija igračima i svi radite u klubu pa sve znate? Znate kome je kolika plata i ko koliko se tali s kim i za sta.
Najviše bi volio da vas sve hoće popisati vcrs i da zaigraju sve trojica u prvoj.

@Evander pa je li misliš da če se nešto postići sa negativom non stop ja ne kažem da uprava radi sve kako treba ali osakatiti klub sa nekih 30 -40 000 i to za jednu utakmicu nema šta volite klub pravo pa ne čudi onda što se konstantno pljuje i vrijeđa sve i što je pozitivno i što je fakat negativno nažalost **** ti nas da nas nema trebalo bi nas izmisliti.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 31 jul 2016, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Ako je istina, onda treba ih sve suspendovati, i normalno udariti po dzepu. Nebi trebali gledati sta se prije radilo u doba nargila dzeme i puzija i sa tim opradavati buduce poteze, jer tako necemo nikad napedovati. Treba se ovom stati u kraj, ja se nadam da u ovim novim kontraktima ima ugradjenono u vezi kodeksa ponasanja i da ih mogu na njihovu stetu otjerati jer su prekrsili kontrakt.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nabijem ja Benku na qurac ako je pio dan pred utakmicu...
I njega i sve i jednog igraca "profesionalca"...
I treba ga otjerati,
NIKO NIJE VECI OD KLUBA, NIKOOO...
Placenici...
Hurta suspenduje igrace koji narusavaju mir u svlacionici,i navijaci to ne prihvataju... Okrecu se na strani pijandura, neprofesionalaca koji qurac puse i yebu nam zivce...
Svasta...
I treba ga otjerati,
Placenici...
Hurta suspenduje igrace koji narusavaju mir u svlacionici,i navijaci to ne prihvataju... Okrecu se na strani pijandura, neprofesionalaca koji qurac puse i yebu nam zivce...
Svasta...
Zip je napisao/la:Nabijem ja Benku na qurac ako je pio dan pred utakmicu...
I treba ga otjerati,
Placenici...
Svasta...

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ja imam svoj stav o ovome,ali necu namjerno da ista govorim sve dok ta informacija ne bude potvrdena ili jos bolje ako se ispostavi da nije tacna.
Druga stvar igra Sarajvo za malo vise od sat vremena
pa cemo sve znati i vidjeti veceras
Druga stvar igra Sarajvo za malo vise od sat vremena

Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 31 jul 2016, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
Jesi li isto tako nabijao Bakus ekipu?Zip je napisao/la:Nabijem ja Benku na qurac ako je pio dan pred utakmicu...
I treba ga otjerati,
Placenici...
Svasta...
Jesi se i tad zalagao da budu otjerani?
Ili si samo licemjer koji je tad govorio kako je sve ok, a sad nabijas Benku radi puno manje stvari?
Evander je napisao/la:Jesi li isto tako nabijao Bakus ekipu?Zip je napisao/la:Nabijem ja Benku na qurac ako je pio dan pred utakmicu...
I treba ga otjerati,
Placenici...
Svasta...
Ili si samo licemjer koji je tad govorio kako je sve ok, a sad nabijas Benku radi puno manje stvari?
Ma ti si jedan mucki provokator...
Yebo te Benko s... pa zajedno pijte
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 31 jul 2016, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
- prdimahovina
- Kontakt:
Ispisasmo se mi ovdje, kad veceras svi pomenuti istrce na teren tacno treba banovati sve koji su "plasirali" ovu pricu.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
- Kontakt:
e'o razvukli smo duž čitavog ohrndanog semafora baner nike-a,vidim to sa prozora[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Od koga je krenula ova prica

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Je li ti to odgovor?Zip je napisao/la:Evander je napisao/la:Jesi li isto tako nabijao Bakus ekipu?Zip je napisao/la:Nabijem ja Benku na qurac ako je pio dan pred utakmicu...
I treba ga otjerati,
Placenici...
Svasta...
Ma ti si jedan mucki provokator...
Yebo te Benko s... pa zajedno pijte
Znaci ipak si licemjer koji je sutio i podzavao Bacus ekipu, a sad Benku "nabijas".
Fuj kakvih nas sve ima.
RedEvil je napisao/la:Od koga je krenula ova prica![]()
Od Husarica
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Mars stoko **** stado djubrad prevaranti smrdite na plavilo dusmani kluba podvala paralelnih struktura
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Tacno njemu treba je.bat mater za sva vremena al fkt,istina ili ne,libo me,al on je prevazisao svaku mjeru,parazit,nek se lize sa Hazmirom je.bo ga onMajkl je napisao/la:RedEvil je napisao/la:Od koga je krenula ova prica![]()
Od Husarica

- franklampard8
- Kontakt:
Svi sad na zapad da im je.bemo mame za sva vremena zajedno sa Husaricem 

Trenutno korisnika/ca: MaroonWhite1946, napoleon72, Serha i 38 gostiju.