FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 04 jul 2015, 11:42

samogrbavica je napisao/la:Ma nek prodaju sve tako nam i treba. Nece jos dugo. Samo cekam da vidim hoce li godisnja i clanska biti opet 70 maraka pa da za sezonu ustedim 5 maraka. Lakse je onda ljudima koji nemaju odmah love da kupuju kartu svake druge sedmice nego da sad ako imaju dva ili tri clana porodice koji idu na utakmice mora iskesirat 200 maraka, odakle. Gdje je evropa, dres itd. Nadam se nekom popustu ove godine, ako opet bude i to isto, onda ne znam stvarno...
Jbt al ti seres ko foka u pm....

champions1921

Re: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 04 jul 2015, 11:42

Kvesu treba pustiti jer momak zasluzuje da napreduje i da zaradi nesto.. 100000 eura je dovoljno da dovedemo nekog perspektivnog i kvalitetnog beka i da klub nesto zaradi.. Svi bi mi volili uzeti milion ali ako ga ne pustimo mogao bi se ponoviti slucaj Tomic a to nikome nije u interesu.. Kvesa ako ode hvala mu za sve.. Uvjek je bio besprijekoran sportista i covjek.. Meni jedan od najdrazih igraca koji su nosili nas dres..
BUDI ŽELJO !!!

samogrbavica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la samogrbavica » 04 jul 2015, 11:46

DANDY je napisao/la:
samogrbavica je napisao/la:Ma nek prodaju sve tako nam i treba. Nece jos dugo. Samo cekam da vidim hoce li godisnja i clanska biti opet 70 maraka pa da za sezonu ustedim 5 maraka. Lakse je onda ljudima koji nemaju odmah love da kupuju kartu svake druge sedmice nego da sad ako imaju dva ili tri clana porodice koji idu na utakmice mora iskesirat 200 maraka, odakle. Gdje je evropa, dres itd. Nadam se nekom popustu ove godine, ako opet bude i to isto, onda ne znam stvarno...
Jbt al ti seres ko foka u pm....
Sto serem? Sto kazem da kao clan i onaj koji kupi godisnju ustedim 5-10 maraka za sezonu? Trazis neke clanove, da raja kupuju godisnje a nikakvog hajra ni popusta. Sjecam se kad je Amar dosao stavio godisnju 35 maraka prodalo se bruku. Nek bar meni koji sam clan svake godine godisnja bude 35 maraka, a ne da platim sve 70 maraka i na kraju nemam nikakav popust. Sta je tu sranje osim nepobitnih cinjenica? Ne kontam te sta hoces da kazes?dje

Osim toga gdje je sin treba samo za godisnje 140 maraka, plus dres, plus evropa dvije utakmice, plus ako se bude islo na gostovanje treba 250 maraka, a gledam Hodzurdu i bez lijevog krila godinama. I sad ja serem, nije to lijepo od tebe...

Pogledaj malo pitare i i sta ima njihov clan kluba i sta imam ja? Daj nesto bar pozitivno pa da covjek bude miran.
Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 04 jul 2015, 11:53, ukupno mijenjano 2 puta.
KHAJ PRICE

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 04 jul 2015, 11:48

aldine ne seri.

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 04 jul 2015, 11:58

ChWilla je napisao/la:aldine ne seri.
Njemu bi trebalo uvesti članarinu i za ovo piskaranje :)

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 04 jul 2015, 11:59

daj nešto pozitivno, a čim se bilo šta pozitivno desi njega dva dana nema, pa treći opet po starom.

sve je sam rekao u gornjem postu - on čeka, iščekuje, moli boga da mu se nešto ne sviđa.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 04 jul 2015, 12:00

Meni ste gori vi koji ga citirate, stavi ga na ignor i neces citati gluposti, ovako kad ga citirate i ja sam prisiljen da citam gluposti..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 04 jul 2015, 12:01

aldine idi pitarima kad sve imaju evo skupit čemo mi ovdje se sa teme pa ti platit :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 jul 2015, 12:03

Ko zeli da bude clan i ima da plati - bujrum.

Ko ne zeli da bude clan ili ne moze da plati ili mu je skupo - neka mu drugi ne prigovraju i ne se.ru.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 04 jul 2015, 12:06

Ma daj prijatelju sta se pozitivno desilo. Jedino sto prosle sezone s clanskom nisam imao popust na dres a sad imam. To je jedino pozitivno. Ali ako cu opet platiti 70 maraka clansku i godisnju gdje tu logika? Ovdje ne govorim na sebe ja cu je kupiti da prodaju cijelu ekipu. Ovdje govorim za druge ljude od kojih se ocekuje da se uclane i kupe godisnju da im je to preskupo dati tolike pare, uz pretpostavku da imaju vise clanova porodice koji idu na utakmice. U odnosu na ono kakav imaju tim, i kako ce se opet boriti za evropu 70 maraka je skupo.

Kod nas je bolje prodati 100 godisnjih jug po 70 maraka s produzenjem clanske, nego prodati 500 po 50 KM s produzenjem clanske. Zato ce prodaja biti mizerna i para nece biti a to nije radi mene sigurno..
KHAJ PRICE

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 04 jul 2015, 12:09

imao si popust 20% na sve artikle iz fan shopa pa tako i dres, i prošle i pretprošle godine. toliko o tvom učlanjivanju.

il' je 15%, ali 10 nije i ja ga koristio odmah u ljeto 2013.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 04 jul 2015, 12:21

Ovoj lik @Samogrbavica na ovom forumu multipliciro se je u veliki broj nikova, pa cesto na ovom forumu sam sebi replicirira, kao raspravlja o nekoj temi sam sa sobom kada mu niko ne odgovori i sl. Predlazem da svi oni koji nisu sam taj famozni Aldin da preskacu citati njegove komentare i da mu niposto ne repliciraju, tako da onaj ko mu bude replicirao je ustvar sam taj Aldin.

samogrbavica
Kontakt:

Re: FK Željezničarar

Post Postao/la samogrbavica » 04 jul 2015, 12:28

Sad bi ti mene napravio budalom da ja nisam nikad bio u fan shop. Odem u februaru ili mart(nebitno) da kupim dvije majice u fan shopu i jos nesto bezveze, pitam onu curu imam clansku koliki mi je popust kaze ona 5% i naravno da taj popust nisam uzeo halal im 3-4 marke. Zato bih te zamolio da ne siris lazi i da svoje price ostavis ovim sto nisu nikad kupili godisnju i vidjeli clansku, a Grbavicu vide dva put godisnje. Hvala ti.
KHAJ PRICE

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 04 jul 2015, 12:29

to i jeste moj tip, da nikad nisi bio u fan shopu.

a prvo si gore napisao da popusta nije bilo i da je jedino pozitivno što sad ima.

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 04 jul 2015, 12:41

Sta misilite o tome da Oda sad u četvrtak rotira ekipu? Da brani Vedran i da igraju ovi ostali juniori sto su prikljuceni?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 04 jul 2015, 12:43

jaludovolimte je napisao/la:Sta misilite o tome da Oda sad u četvrtak rotira ekipu? Da brani Vedran i da igraju ovi ostali juniori sto su prikljuceni?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
da smo tamo uzeli 5 0 pa hajde, ovako je bolje da ovi momci nabiju ove sa 3-4 gola i pucaju od samopuzdanja ( a ne od snage, kao kod nekoga :mrgreen: )
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 04 jul 2015, 12:48

Samo par stvari:
Japanci- istok. Tek kad budu krenuli radovi, pocet cu misliti o tome.
Kvesa- ja bih ga pustio i za 50.000 €. S klauzulom od narednog transfera 40%
Ekipa (Kokot, Uzelac...)-100% vjerujem strucnom stabu. Pa nisu oni budale da forsiraju losije (po meni do sad nisu pravili greske)
Uprava- dokle god se desava bilo sta (bus, doprinosi za uposlene, sponzori,...) ja im ni rijec necu reci. Ljudi rade koliko mogu
Clanske- ne trebaju mi nikakvi popusti, dovoljno je da budem clan FK Zeljeznicar. Za mene je to cast, obaveza, privilegija i zadovoljstvo. Ne trazim nista, hocu da pomognem.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 04 jul 2015, 12:56

ChWilla je napisao/la:imao si popust 20% na sve artikle iz fan shopa pa tako i dres, i prošle i pretprošle godine. toliko o tvom učlanjivanju.

il' je 15%, ali 10 nije i ja ga koristio odmah u ljeto 2013.
Kako te nije stid toliko da lazes. Jos on kupio nesto po popustu 20%, lazes ovaj napaceni narod... :puke:
KHAJ PRICE

ZaLe98
Kontakt:

Post Postao/la ZaLe98 » 04 jul 2015, 13:02

Za koga Štilić navija Lech ili Sarajevo?
:D
Evo ne znam..

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 04 jul 2015, 13:03

bistrikboy je napisao/la:
lazar je napisao/la:Zamjeniti domacinstva bi bili bolje, nego ici u Zenicu.
I zar ne ide to u dogovoru sa protivnikom ?
Ide,ali uglavnom UEFA izlazi u susret ovakvim zahtjevima,a i protivnik se nece zaliti da revans ima kuci.Inace bilo bi to idealno i povecalo bi nam sanse za prolaz,koliko god to cudno zvuci.
To bi bilo najbolje, još dobro mar. popratiti. I mogla bi biti dobra posjeta.

Za Lech

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 32 gosta.