Koji ti je nik bio ranije? Ne znam zasto smo ja i ti u nekim kao 'zategnutim' odnosima, kad uopste nema razloga za to.Blejzer10 je napisao/la: Porastao si mi u očima

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Koji ti je nik bio ranije? Ne znam zasto smo ja i ti u nekim kao 'zategnutim' odnosima, kad uopste nema razloga za to.Blejzer10 je napisao/la: Porastao si mi u očima
Tako smatram svaki iskreni musliman. Pa nije problem odgovoriti, ali je to ocita provokacija. Sta ja imam s tim koji se raznose eksplozivima i kakve oni imaju zajednicke tacke s muslimanima? Idemo bezveze u neku glupu raspravu, a sam si je prouzrokovao. Ja ne ocekujem da cu tebe ili helera ubijediti da Bog postoji, niti to pokusavam. Ja vas ni ne citiram u vasim ubjedjenjima, ali vi mene redovno i onda dodje do ovih dosadnih prepiski bez smisla.SlevinKelevra je napisao/la:Cuj 'u ocima drugim'.kobe24 je napisao/la: Prvo procitaj post dva puta, ako ga vec nisi shvatio. Za ove sto sporije kontaju, ponovicu jos jednom: tvrdnja da Bog ne postoji je nacin da se u ocima drugih ispadne nekakav frajer, zato sam i pominjao ovo marisanje, jer se takav legitimno moze nazvati frajerom. A, hoces reci da ono tvoje sinoc s ekspozivima nije bila provokacija?To se ja dokazujem nekome na forumu
![]()
Ti pises: bolje umrijeti od gladi, nego biti nevjernik.
Ja pitam: a od eksplozije?
Meni je moje pitanje bilo nekakav logican slijed na tvoju konstataciju, cisto jer je popularno zadnjih godina.
U cemu je problem odgovoriti?
Da ga je bilo ne bi danas postojala Austrija. Niti bi se raspavljalo hoce li biti kaiser Njemacke ili njemacki kaiser i na kraju bi kaiser Wilhelm.Kawhi je napisao/la: Sad dolazimo do prave stvari. Njemcima krenulo kad su ujedinili sve njemačke države i kad je nacionalizam postao normalna stvar. O nacionalsocijalizmu nema potrebe da pričamo jer nema nikakve veze s tim.
Lose. Najbolje od tih losihPenaltiky je napisao/la:Baš sam danas pročito to, kakve su plate u Preventu, suhi mostu
PatrickBatemanSlevinKelevra je napisao/la:Koji ti je nik bio ranije? Ne znam zasto smo ja i ti u nekim kao 'zategnutim' odnosima, kad uopste nema razloga za to.Blejzer10 je napisao/la: Porastao si mi u očima
Mislim da sivaci imaju negdje oko 600 il 700 KM +/- Nemoj me uzeti za rijec, jaran kad je tek pocinjao imao je negdje oko 600 +/- , sad vjerovatno ima vise.Penaltiky je napisao/la:Kolko je loše 500? Nego valja imat i sreće, a nekad bolje imat lagan poso za 600 neg **** se za 900
makar je koristimo (za žene, djeca se ne računaju da se ne zaletiš)Hendo je napisao/la:Ja sam davno popustio ateiste jer sam shvatio da oni imaju malu ćunu i da je ta mala ćuna uzrok njihove nevjere.
Kad god bi preveli nekog na islam uvijek bi kod sunećenja pitali "a hoće li se puno rezati?"
Ateisti su muškarci sa malom ćunom.
Ovaj video to i dokazujeHendo je napisao/la:Ja sam davno popustio ateiste jer sam shvatio da oni imaju malu ćunu i da je ta mala ćuna uzrok njihove nevjere.
Kad god bi preveli nekog na islam uvijek bi kod sunećenja pitali "a hoće li se puno rezati?"
Idi u Hercegovinu, sad su smilje i vinogradi u punom jeku.Evolution87 je napisao/la:imal gdje posla za studentsku sirotinju
Ma kakvi normalno radno vrijeme. Za 500 il 600 maraka radis dok ne zavrsis.Penaltiky je napisao/la:pa ako je normalno radno vrijeme to je dobra plata s obzirom da ne treba neka škola
Umro neki dan. Nije mogao više podnijeti gledanje šta Angi radi od Njemačke i CDUa.Bosniacum Lilium je napisao/la:Zivio Helmut Kohl, počasni predsjednik Kršćansko-demokratske unije koja je ujedinila dvije Njemačke
Bice da je to glavni razlog.Hendo je napisao/la:Ja sam davno popustio ateiste jer sam shvatio da oni imaju malu ćunu i da je ta mala ćuna uzrok njihove nevjere.
Ma vidio sam, to me dotuklo stvarno.Kawhi je napisao/la:Umro neki dan. Nije mogao više podnijeti gledanje šta Angi radi od Njemačke i CDUa.Bosniacum Lilium je napisao/la:Zivio Helmut Kohl, počasni predsjednik Kršćansko-demokratske unije koja je ujedinila dvije Njemačke
Što ti ga je žao?Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma vidio sam, to me dotuklo stvarno.Kawhi je napisao/la:Umro neki dan. Nije mogao više podnijeti gledanje šta Angi radi od Njemačke i CDUa.Bosniacum Lilium je napisao/la:Zivio Helmut Kohl, počasni predsjednik Kršćansko-demokratske unije koja je ujedinila dvije Njemačke
Htio sam navuci nekog da me ismijava jer "nisam znao" da je umro![]()
Sve je to dobro, samo neka se vrti kapitalizam i slobodno trziste
Rajaz je napisao/la:Ovaj video to i dokazujeHendo je napisao/la:Ja sam davno popustio ateiste jer sam shvatio da oni imaju malu ćunu i da je ta mala ćuna uzrok njihove nevjere.
his dick is so small that Youtube didnt even delete this video
Ja nikada ne citiram kad je rasprava o nekim stvarima unutar islama ili bilo koje druge religije. Recenicu 'bog ne postoji' sam napisao na kraju neke dugotrajne rasprave upravi na neku takvu temu, cisto da i ja iskazem svoje razmisljanje, nakon sto su to tri-cetiri lika radili na prethodnih 10 strana.kobe24 je napisao/la:
Tako smatram svaki iskreni musliman. Pa nije problem odgovoriti, ali je to ocita provokacija. Sta ja imam s tim koji se raznose eksplozivima i kakve oni imaju zajednicke tacke s muslimanima? Idemo bezveze u neku glupu raspravu, a sam si je prouzrokovao. Ja ne ocekujem da cu tebe ili helera ubijediti da Bog postoji, niti to pokusavam. Ja vas ni ne citiram u vasim ubjedjenjima, ali vi mene redovno i onda dodje do ovih dosadnih prepiski bez smisla.
Brat desnog centra, sta ti treba vise?Kawhi je napisao/la: Što ti ga je žao?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 127 gostiju.