Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la SlevinKelevra » 18 jun 2017, 16:38

Blejzer10 je napisao/la: Porastao si mi u očima :mrgreen:
Koji ti je nik bio ranije? Ne znam zasto smo ja i ti u nekim kao 'zategnutim' odnosima, kad uopste nema razloga za to. :urnebes:

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 18 jun 2017, 16:41

SlevinKelevra je napisao/la:
kobe24 je napisao/la: Prvo procitaj post dva puta, ako ga vec nisi shvatio. Za ove sto sporije kontaju, ponovicu jos jednom: tvrdnja da Bog ne postoji je nacin da se u ocima drugih ispadne nekakav frajer, zato sam i pominjao ovo marisanje, jer se takav legitimno moze nazvati frajerom. A, hoces reci da ono tvoje sinoc s ekspozivima nije bila provokacija?
Cuj 'u ocima drugim'. :rol: To se ja dokazujem nekome na forumu :urnebes:

Ti pises: bolje umrijeti od gladi, nego biti nevjernik.
Ja pitam: a od eksplozije?

Meni je moje pitanje bilo nekakav logican slijed na tvoju konstataciju, cisto jer je popularno zadnjih godina.
U cemu je problem odgovoriti?
Tako smatram svaki iskreni musliman. Pa nije problem odgovoriti, ali je to ocita provokacija. Sta ja imam s tim koji se raznose eksplozivima i kakve oni imaju zajednicke tacke s muslimanima? Idemo bezveze u neku glupu raspravu, a sam si je prouzrokovao. Ja ne ocekujem da cu tebe ili helera ubijediti da Bog postoji, niti to pokusavam. Ja vas ni ne citiram u vasim ubjedjenjima, ali vi mene redovno i onda dodje do ovih dosadnih prepiski bez smisla.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 18 jun 2017, 16:43

Možda zato što navijaš za Želješčar a inače si dobar lik, šteta golema.

@kobe

mi se satrasmo ovdje raspredajući o ateizmu i Dawkinsu
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Vijadukt
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Chat

Post Postao/la Vijadukt » 18 jun 2017, 16:44

Kawhi je napisao/la: Sad dolazimo do prave stvari. Njemcima krenulo kad su ujedinili sve njemačke države i kad je nacionalizam postao normalna stvar. O nacionalsocijalizmu nema potrebe da pričamo jer nema nikakve veze s tim.
Da ga je bilo ne bi danas postojala Austrija. Niti bi se raspavljalo hoce li biti kaiser Njemacke ili njemacki kaiser i na kraju bi kaiser Wilhelm.
Zbog Nacista se pjevanje tih strofa smatra iskazivanjem nacionalizma.
Penaltiky je napisao/la:Baš sam danas pročito to, kakve su plate u Preventu, suhi mostu
Lose. Najbolje od tih losih :mrgreen: su ovim sivacima sto ce biti zaposleni. Ali znas kako, koliko skole toliko i novca.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 18 jun 2017, 16:45

Kolko je loše 500? Nego valja imat i sreće, a nekad bolje imat lagan poso za 600 neg **** se za 900

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 18 jun 2017, 16:45

imal gdje posla za studentsku sirotinju :lol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 18 jun 2017, 16:47

SlevinKelevra je napisao/la:
Blejzer10 je napisao/la: Porastao si mi u očima :mrgreen:
Koji ti je nik bio ranije? Ne znam zasto smo ja i ti u nekim kao 'zategnutim' odnosima, kad uopste nema razloga za to. :urnebes:
PatrickBateman

Ma nismo u zategnutim, malo se zakačili na Filmu i QuizUpu ali ništa posebno. Više zajebancija :urnebes:

nego kad smo kod ubacivanja vjere u sve moguće. Jučer načelnik Ilidže,Senaid Memić, na dodjeli diploma studentima Internacionalnog univerziteta, priča o Bici na Bedru, tj. poredi 300 studenata i profesora na bini sa ratnicima koji su se borili na Bedru. Gasi svijet za danas. Dosta.
Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 18 jun 2017, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 18 jun 2017, 16:48

Ja sam davno popustio ateiste jer sam shvatio da oni imaju malu ćunu i da je ta mala ćuna uzrok njihove nevjere.
Kad god bi preveli nekog na islam uvijek bi kod sunećenja pitali "a hoće li se puno rezati?"
Ateisti su muškarci sa malom ćunom.
Kocka je bačena

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 18 jun 2017, 16:54

Penaltiky je napisao/la:Kolko je loše 500? Nego valja imat i sreće, a nekad bolje imat lagan poso za 600 neg **** se za 900
Mislim da sivaci imaju negdje oko 600 il 700 KM +/- Nemoj me uzeti za rijec, jaran kad je tek pocinjao imao je negdje oko 600 +/- , sad vjerovatno ima vise.
Ma nije im lagan posao, bas se radi, nema kod Svabe zajeb.

Kome je malo neka otvori ispred sebe firmu. Ha ja, ako je pametan i sposoban sto da ne. Fejsbuk preseravanja oko slabih plata i teskih uslova na radu su gluposti. Ali to sve pricaju oni sto ne znaju ni koju su srednju zavrsili a oni bi da imaju 1000+ platu i da rade 8 sati. E nemre, prosao titin vakat.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 18 jun 2017, 16:55

pa ako je normalno radno vrijeme to je dobra plata s obzirom da ne treba neka škola

Hendo je napisao/la:Ja sam davno popustio ateiste jer sam shvatio da oni imaju malu ćunu i da je ta mala ćuna uzrok njihove nevjere.
Kad god bi preveli nekog na islam uvijek bi kod sunećenja pitali "a hoće li se puno rezati?"
makar je koristimo (za žene, djeca se ne računaju da se ne zaletiš)
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 18 jun 2017, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 18 jun 2017, 16:56

Hendo je napisao/la:Ja sam davno popustio ateiste jer sam shvatio da oni imaju malu ćunu i da je ta mala ćuna uzrok njihove nevjere.
Ovaj video to i dokazuje

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 18 jun 2017, 16:58

Evolution87 je napisao/la:imal gdje posla za studentsku sirotinju :lol:
Idi u Hercegovinu, sad su smilje i vinogradi u punom jeku.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 18 jun 2017, 16:59

Penaltiky je napisao/la:pa ako je normalno radno vrijeme to je dobra plata s obzirom da ne treba neka škola
Ma kakvi normalno radno vrijeme. Za 500 il 600 maraka radis dok ne zavrsis. :lol: Uglavnom nije za pohvaliti, ali opet je Amerika kad ti kao frizer odes na obuku mjesec dana i dobijes posao sivaca za 600 maraka. Imas prijevoz, hranu. Sivace cuvaju, ono ostalo vrte po 2 mjeseca.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 jun 2017, 17:04

Zivio Helmut Kohl, počasni predsjednik Kršćansko-demokratske unije koja je ujedinila dvije Njemačke
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 18 jun 2017, 17:06

Bosniacum Lilium je napisao/la:Zivio Helmut Kohl, počasni predsjednik Kršćansko-demokratske unije koja je ujedinila dvije Njemačke
Umro neki dan. Nije mogao više podnijeti gledanje šta Angi radi od Njemačke i CDUa.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 18 jun 2017, 17:07

Bice da je to glavni razlog. :lol:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 jun 2017, 17:12

Kawhi je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Zivio Helmut Kohl, počasni predsjednik Kršćansko-demokratske unije koja je ujedinila dvije Njemačke
Umro neki dan. Nije mogao više podnijeti gledanje šta Angi radi od Njemačke i CDUa.
Ma vidio sam, to me dotuklo stvarno.

Htio sam navuci nekog da me ismijava jer "nisam znao" da je umro :plac:

Sve je to dobro, samo neka se vrti kapitalizam i slobodno trziste :salut:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 18 jun 2017, 17:17

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
Ma vidio sam, to me dotuklo stvarno.

Htio sam navuci nekog da me ismijava jer "nisam znao" da je umro :plac:

Sve je to dobro, samo neka se vrti kapitalizam i slobodno trziste :salut:
Što ti ga je žao?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 18 jun 2017, 17:19

Rajaz je napisao/la:
Ovaj video to i dokazuje

his dick is so small that Youtube didnt even delete this video
:rol:
kobe24 je napisao/la:
Tako smatram svaki iskreni musliman. Pa nije problem odgovoriti, ali je to ocita provokacija. Sta ja imam s tim koji se raznose eksplozivima i kakve oni imaju zajednicke tacke s muslimanima? Idemo bezveze u neku glupu raspravu, a sam si je prouzrokovao. Ja ne ocekujem da cu tebe ili helera ubijediti da Bog postoji, niti to pokusavam. Ja vas ni ne citiram u vasim ubjedjenjima, ali vi mene redovno i onda dodje do ovih dosadnih prepiski bez smisla.
Ja nikada ne citiram kad je rasprava o nekim stvarima unutar islama ili bilo koje druge religije. Recenicu 'bog ne postoji' sam napisao na kraju neke dugotrajne rasprave upravi na neku takvu temu, cisto da i ja iskazem svoje razmisljanje, nakon sto su to tri-cetiri lika radili na prethodnih 10 strana.

Citiram kad neko pokusa 'pomjesati' religiju i nauku, ili kad neko citira nekog kvazifilozofa kao sto je Bugari koji je sada vec u fazonu da je svaka njegova zlatna, pa makar bila kakva idiotarija.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 jun 2017, 17:27

Kawhi je napisao/la: Što ti ga je žao?
Brat desnog centra, sta ti treba vise?
Gradjanski rat izmedju desnog i lijevog centra Bosnjaka je samo pitanje vremena

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 127 gostiju.