FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

esprit24
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 31 jul 2016, 16:41

Evander je napisao/la:Imam osjecaj da bi to sve bilo zataskano i bez poslijedica da Benko nije upleten u to sve.
Ocito je on teret ovoj upravi, a ne smiju tek tako da ga se rijese zbog bijesa navijaca. Ovo sad im je idealna situacija da ostvare plan koji su zapoceli jos sa dovodjem azijskog Ronalda :D
Moja pretpostavka, suspendovat ce ova tri igraca, Benko odlazi a ove ce pomilovati za dva kola.
Milion potpisa :kafa:
Uprava napolje, Hilmo banuj me :mrgreen:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 31 jul 2016, 16:42

Evander je napisao/la:Imam osjecaj da bi to sve bilo zataskano i bez poslijedica da Benko nije upleten u to sve.
Ocito je on teret ovoj upravi, a ne smiju tek tako da ga se rijese zbog bijesa navijaca. Ovo sad im je idealna situacija da ostvare plan koji su zapoceli jos sa dovodjem azijskog Ronalda :D
Moja pretpostavka, suspendovat ce ova tri igraca, Benko odlazi a ove ce pomilovati za dva kola.
100% pa vidis samo komentare pojedinih, uspjeli su u svojoj namjeri, naravno **** to sto su se prosle generacije igraca drogirale i odvaljivale od alkohola, njih nije trebalo kaznjavati, a ove sad otjerati odmah treba :lol: fascinantno je sta rade, i kad konacno uspiju Benku otjerati onda cemo da proigramo i udjemo u grupnu fazu LP jer Benko je najvece zlo kluba koje nas koci i zbog kojeg smo zapeli u ovom blatu zvanom 4. mjesto Premijer lige BiH
Pyro is not a crime !

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 31 jul 2016, 16:44

sekac je napisao/la:https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=58130455 Toliko o Četkoviću idemo dalje insajderi
Dat ću sve za ovaj klub, jer je ovaj klub dao sve za mene - Šefket Ramadani :urnebes:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 31 jul 2016, 16:46

Ako otjeraju Benku, neka onda otjeraju i ostala tri igraca koji su upleteni. Samo na taj nacin ce dokazati doslijednost.
Nista protiv Pavlovica i Hodzica, ali ako Benku otjeraju a ove pomiluju nakon dva kola, onda bojkotovati navedene igrace.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 31 jul 2016, 16:46

Coromandel je napisao/la:
sekac je napisao/la:https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=58130455 Toliko o Četkoviću idemo dalje insajderi
Dat ću sve za ovaj klub, jer je ovaj klub dao sve za mene - Šefket Ramadani :urnebes:
I šta je pisac htjeo da kaže da se i mi nasmijemo koji ne kontamo!?
Sarajevo ljubavi moja!

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 31 jul 2016, 16:46

THEC je napisao/la:
100% pa vidis samo komentare pojedinih, uspjeli su u svojoj namjeri, naravno **** to sto su se prosle generacije igraca drogirale i odvaljivale od alkohola, njih nije trebalo kaznjavati, a ove sad otjerati odmah treba :lol: fascinantno je sta rade, i kad konacno uspiju Benku otjerati onda cemo da proigramo i udjemo u grupnu fazu LP jer Benko je najvece zlo kluba koje nas koci i zbog kojeg smo zapeli u ovom blatu zvanom 4. mjesto Premijer lige BiH
KenChoo je napisao/la:Ako se ispostavi da je ovo istina, svi akteri trebaju dobiti nogu u pakaš. Da je Radovac bio umjesto Benke, svi bi ga "popljuvali" i tjerali, ali pošto je to Leon, onda ništa. Da mi je babo, otjerao bih ga :!:
Amer Dupovac!

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 31 jul 2016, 16:51

sekac je napisao/la:
I šta je pisac htjeo da kaže da se i mi nasmijemo koji ne kontamo!?
nisam ni ja skont'o ko je Š.R. i jedino mi pade na pamet ramadani...

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 31 jul 2016, 16:53

Rahma je napisao/la:
THEC je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Ako se ispostavi da je ovo istina, svi akteri trebaju dobiti nogu u pakaš. Da je Radovac bio umjesto Benke, svi bi ga "popljuvali" i tjerali, ali pošto je to Leon, onda ništa. Da mi je babo, otjerao bih ga :!:
sto nisu otjerali Dzemu,Stojceva, Tatka, Puzija, ono sa Jesicem ne racunam, pricam o sezoni kad smo titulu uzeli jer je ocito da su igrali kako i kad im je cejf a van terena su radili sta su htjeli a Kallasi, Kovacevic i ekipa dobili suspenzije :lol: , a kao drugo ti prijetnju smrcu koju je Radovac uputio navijacu poistovjecujes sa ovim ? - a opet ni Radovac nije otjeran i ja bih sad trebao kao vjerovati da su ovi u klubu strogo profesionalni i rade po pravilima a ne zato sto im ocigledno igrac smeta, a na kraju krajeva uopste i ne vjeurjem u ovu pricu, Dino i kompanija ga Benki mogu samo popusiti, nije veci od kluba niti ce ikad biti ali je veci covjek od ovih u svakom trenutku, i prvo oni trebaju napustiti klub pa tek svi ostali koji to zasluze
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 31 jul 2016, 16:56, ukupno mijenjano 3 puta.
Pyro is not a crime !

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 31 jul 2016, 16:53

@Coromandel ma ne znam rekoh da me ne meziš nešto,ma nema veze brate furaj samo!
Sarajevo ljubavi moja!

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 31 jul 2016, 16:54

Sevkija Resic je ovo rekao.
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 jul 2016, 16:54

Ja vise volim FKS nego Benku ,uprave ,iigraci sve je prolazno . da je tro Benko nije veci od bordo dresa

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 31 jul 2016, 16:55

sekac je napisao/la:@Coromandel ma ne znam rekoh da me ne meziš nešto,ma nema veze brate furaj samo!
opušteno brate...ne mezim ja ovdje nikoga, a nemam namjeru to ni činiti.

ostaje enigma ko je Š.R. :mrgreen:

edit: dobar mali šefko...nadam se da ga nećemo gledati u nekom od drugih klubova, kako najavljuje utakmicu protiv nas - emocije na stranu, ja sam profesionalac.
Zadnja izmjena: Coromandel, dana/u 31 jul 2016, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 31 jul 2016, 16:56

Dino te laze, ne vjeruj sta ti kaze, on je obicno go*no, nekad to vjesto je krio, uvijek nam ku*ac pusio!
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 31 jul 2016, 16:57

sekac je napisao/la:@Coromandel ma ne znam rekoh da me ne meziš nešto,ma nema veze brate furaj samo!
opušteno brate...ne mezim ja ovdje nikoga, a nemam namjeru to ni činiti.

ostaje enigma ko je Š.R. :mrgreen:
Ma nisam ni blizu Š R ali rekoh da nije nešto ma samo furaj buraz np
Sarajevo ljubavi moja!

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 31 jul 2016, 16:58

Benko citavu karijeru pije casu piva noc prije utakmice pred spavanje. To moze svako potvrditi ko prati malo ozbiljnije.
UPRAVA NAPOLJE!

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 31 jul 2016, 17:02

Ja ne mogu da shvatim mentalni sklop naših igrača. Imaš naredni dan veoma važnu utakmicu (čak i da nije važna), ti uzmeš alkohol. Pa gdje ti je mozak? Kad je pauza i dok traje odmor, pij, nemoj se trijezniti. Ali, na početku sezone uzeti, nije bitno da li je pola čaše, čaša ili nešto drugo. Kaže možda uzeli jedno da se osvježe, što nisu uzeli limunadu? Bolje bi im bilo da su uzeli i malo prostudirali protivnika, šta bi trebalo, šta ne... Ili, ako ne, jednostavno družiš se i odmaraš pred tekmu. Zamisli tako Messi uzme pivu prije tekme s Realom (primjer) i on mangup... Dajte

Opet kažem, prvo trebamo vidjeti da li je ovo istina uopšte ili neko hoće da unese nemir pred večerašnji spektakl. Ako bude istina, Leon će me iznenaditi, jer od njega to nikad ne bih očekivao. Već Dušan mi liči na nekog splavara. Vidjećemo, mada ovo meni ne liči na istinu, jer je dres Četkovića spreman. :hmmmmm:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 31 jul 2016, 17:15

KenChoo je napisao/la:Ja ne mogu da shvatim mentalni sklop naših igrača. Imaš naredni dan veoma važnu utakmicu (čak i da nije važna), ti uzmeš alkohol. Pa gdje ti je mozak? Kad je pauza i dok traje odmor, pij, nemoj se trijezniti. Ali, na početku sezone uzeti, nije bitno da li je pola čaše, čaša ili nešto drugo. Kaže možda uzeli jedno da se osvježe, što nisu uzeli limunadu? Bolje bi im bilo da su uzeli i malo prostudirali protivnika, šta bi trebalo, šta ne... Ili, ako ne, jednostavno družiš se i odmaraš pred tekmu. Zamisli tako Messi uzme pivu prije tekme s Realom (primjer) i on mangup... Dajte

Opet kažem, prvo trebamo vidjeti da li je ovo istina uopšte ili neko hoće da unese nemir pred večerašnji spektakl. Ako bude istina, Leon će me iznenaditi, jer od njega to nikad ne bih očekivao. Već Dušan mi liči na nekog splavara. Vidjećemo, mada ovo meni ne liči na istinu, jer je dres Četkovića spreman. :hmmmmm:
+1

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 31 jul 2016, 17:17

KenChoo je napisao/la:Ja ne mogu da shvatim mentalni sklop naših igrača. Imaš naredni dan veoma važnu utakmicu (čak i da nije važna), ti uzmeš alkohol. Pa gdje ti je mozak? Kad je pauza i dok traje odmor, pij, nemoj se trijezniti. Ali, na početku sezone uzeti, nije bitno da li je pola čaše, čaša ili nešto drugo. Kaže možda uzeli jedno da se osvježe, što nisu uzeli limunadu? Bolje bi im bilo da su uzeli i malo prostudirali protivnika, šta bi trebalo, šta ne... Ili, ako ne, jednostavno družiš se i odmaraš pred tekmu. Zamisli tako Messi uzme pivu prije tekme s Realom (primjer) i on mangup... Dajte

Pa to sam postavio (mislim na dresove)samo 6 minuta nakon objavljivanja a prije su rekli da Četković traži papire jer nije u početnoj postavi nešto tu baš i smrdi mada možda ljudi imaju i pravo hajde ga znaj sad!
Sarajevo ljubavi moja!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 31 jul 2016, 17:19

Pod broj jedan,previse konentarisemo nepotvrdene informacije i nagadamo razne stvari.
Vidjecemo veceras da li je ovo uopste tacno ili ne i onda mozemo iznositi svoja misljenja.
Sada bi trebalo da vise mislimo na samu utakmicu i navijanje,kao i na 'poruke' koje cemo uputiti nasim vrlim administratorima :D
Ja sam se pravo zazelio utakmica na Hasetu

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 31 jul 2016, 17:20

sekac je napisao/la:

Pa to sam postavio (mislim na dresove)samo 6 minuta nakon objavljivanja a prije su rekli da Četković traži papire jer nije u početnoj postavi nešto tu baš i smrdi mada možda ljudi imaju i pravo hajde ga znaj sad!
Najbolje je sačekati tekmu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.