Gluplji post odavno pročitao nisam.Rinuka je napisao/la:Danas su igrali veci sarajevski klubovi, u sledecem kolu sastaju se ovi manjiamazon je napisao/la:Gotovo je. Sarajevo pobjedilo Slaviju, uzimaju titulu nema sta..
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- amazon
- Kontakt:
Tako je.Hurtic je napravio strasnu ekipu, Slavija u punom sastavu, razbili ih. Titula na Kosevu, nema staRinuka je napisao/la:Danas su igrali veci sarajevski klubovi, u sledecem kolu sastaju se ovi manjiamazon je napisao/la:Gotovo je. Sarajevo pobjedilo Slaviju, uzimaju titulu nema sta..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Dje su koze? Slobodanka popusila utakmicu, oni nestali sa ove teme..A prije toga niko od njih nije mogao slovo napisati

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
izgubila, ne popusila, taj cin ste vi odradili na Kosevu prije par dana
Cuj die su koze.Rinuka je napisao/la:Dje su koze? Slobodanka popusila utakmicu, oni nestali sa ove teme..A prije toga niko od njih nije mogao slovo napisati![]()
Dje su pare dje punac.
A sto bi se javljali.dobili ste peticu sta hocete vise.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Kmee kmeee
Kaje sisoje nas niko iz ove lige ne moze pobijediti..Vidi se da navija za Sarajevo, pa umislio da je div

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Nemoze svako peticu primiti.divovski nema sta.
"Modra boja,na bijelome platnu,
- amazon
- Kontakt:
Divovi pobjedili Slaviju ko da su uzeli Reala hahahahaah
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Sloboda je solidna ekipa I jesu bolji od Sarajeva ove sezone ali 5 komada u 2 tekme je van svake pameti.
Nisu ih karali nego prčili, sad jel kladionica uzela tu ili sta vec, nemam pojma osim onaka Sloboda kad ti 5 komada da to je finito.
Onda se Golemi pojave I Leicester pade ko s kruske. Sad cemo 100% u kupu ponovo.
Nisu ih karali nego prčili, sad jel kladionica uzela tu ili sta vec, nemam pojma osim onaka Sloboda kad ti 5 komada da to je finito.
Onda se Golemi pojave I Leicester pade ko s kruske. Sad cemo 100% u kupu ponovo.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Skandirali Dino odlazi, kaze ne pika se, nije ih pola doslo. Ovi pitari prepisuju sebi pobjedu velikog Zelje, no no.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Joj aldine donna dragi, pa ti svaku temu ujeba na ovom forumu..amazon je napisao/la:Divovi pobjedili Slaviju ko da su uzeli Reala hahahahaah
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- amazon
- Kontakt:
JOj Semire, popusti vise s aldinom.joker90 je napisao/la:Joj aldine donna dragi, pa ti svaku temu ujeba na ovom forumu..amazon je napisao/la:Divovi pobjedili Slaviju ko da su uzeli Reala hahahahaah
Danas sam mislio zeljkanu donirati stolicu ali mi je meHka, pa cu sacekati do sutra 
Nemoj vise misliti. Ne ide te
ljudi vas mlatnuse na sred koseva. brukate samo grad. treba vas ugasiti i dati Slaviji da igra tu. bolje bi oni predstavljali grad od vas. klub sa najsramnijom proslosti i sarajevsko kopile. uvijek ste nas samo brukaliRinuka je napisao/la:Kmee kmeee![]()
Kaje sisoje nas niko iz ove lige ne moze pobijediti..Vidi se da navija za Sarajevo, pa umislio da je div
![]()
Evo stolica je spremna..Gdje treba da vam je donesem? 
Zuhdiji na degustaciju, nakon toga on odlucuje je li dovoljno kvalitetna za stadion.Rinuka je napisao/la:Evo stolica je spremna..Gdje treba da vam je donesem?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sve sto ne prodje test, zuhdijica ostavi sebiSabinho je napisao/la:Zuhdiji na degustaciju, nakon toga on odlucuje je li dovoljno kvalitetna za stadion.Rinuka je napisao/la:Evo stolica je spremna..Gdje treba da vam je donesem?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.