Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

SoloJuve26
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la SoloJuve26 » 04 feb 2012, 22:37

Bianconeri1988 je napisao/la:Ili si poželio ili položio. :mrgreen:

Ma igramo 100 %, a pobjeđujemo 200 %, sutra kad naši polude u prvih 20 minuta. 8-) :mrgreen:

Ne raspravljaj se s njima na ostalim temama, jer će bezveze dobiti ban kao što ti @JuveSissoko reče, znaš pošto ovdje nas juventina ima najviše mi ti slovimo i za najveće trolove, pa tako i kad bude neka rasprava, administracija kazni nas par po 7 dana, a onaj koji je započeo sve se provuče.
Hos smiti onda uloziti :mrgreen: .. Ma ne znam mene ova tekma nesto daje strah, lakse bi mi bilo da je to neka "veca" ekipa jer protiv ovi manji imamo problema, pogotov s realizacijom.
Ja mislim da je dosada najveca pobjeda 3-0? Mislim da vrijeme da nekom 5icu uvalimo, nismo odavno.. mislim vrijeme je.

Znaci 600 utakmice u karijeri za Buffon, aBd jos toliko doceko 8-) .. Jedan je Buffon. Nije bilo kome odbranio penal..

[youtube][/youtube]
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 feb 2012, 22:50

Šta imam ulagati na nas kvota mizerna, 1,20 čini mi se. :mrgreen:

Da je to Juve iz prethodnih sezona i mene bi bilo strah, a ovako sreća pa je tu Conte i on ništa ne prepušta slučaju, zato vjerujem u pobjedu, a Siena nije ekipa koja može igrati pritisak, zato oni će se od početka braniti mi napadati, od velike važnosti će biti da zabijemo što prije gol, kao u svakoj utakmici protiv manjih ekipa, dosad smo u svakoj utakmici kući dali najmanje 1 gol ne sumnjam da će tako biti i sutra.

Ovog penala se sjećam sa one emije Liga petice što je bila na HRT2, ali pogledaj ti samo za šta je provincijskom klubu sviran penal i kažu nama se štelilo. :mrgreen: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 feb 2012, 22:59

Nije uredu da se bodovi upisuju prije vremena, jer sutra će prije svega i vrijeme biti teško za igranje, samo se nadam da će travnjak biti kako treba. I treba što prije zabiti, jer ne znaš nikad može kasnije i snijeg zapadati, pa eto belaja :D . A sutra i ostali iz vrha igraju u 15 sati, tako da bi mogli sa utakmicom manje biti prvi sa 3-4 boda prednosti, ukoliko bi Milan kiksao.

A bilo bi dobro da nas Genoa počasti za početak sa jednom pobjedom nad Lazio, tako da se odlijepimo od ovi ekipa što se bore za tu 3-4 poziciju. Imam osjećaj da bi ova utakmica mogla biti presudna za nastavak prvenstava, pa tako da je još više treba shvatiti ozbiljno.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 04 feb 2012, 23:00

Bianconeri1988 je napisao/la:Ili si poželio ili položio. :mrgreen:

Ma igramo 100 %, a pobjeđujemo 200 %, sutra kad naši polude u prvih 20 minuta. 8-) :mrgreen:

Ne raspravljaj se s njima na ostalim temama, jer će bezveze dobiti ban kao što ti @JuveSissoko reče, znaš pošto ovdje nas juventina ima najviše mi ti slovimo i za najveće trolove, pa tako i kad bude neka rasprava, administracija kazni nas par po 7 dana, a onaj koji je započeo sve se provuče.
pozelio,a hocu li sta poloziti,to cemo jos vidjeti :D
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 04 feb 2012, 23:02

Pa eto kad vidim da nam se Vucinic vratio onda je nekako lakse, jer on je taj koji moze otvoriti zatvorenu igru s svojim potezima ili brzinom...Samo vrijeme je da i on pocne malo davati golova, ipak je on napadac.....

Kako izgleda sutra bi se sve utakmice trebali odigrati po planu i onda se nadati kiks Milana i inter..

Ja bi rado volio da Barzagli sutra zabije jer je stvarno zaslzuio to,!!

Ne znam svama al sam se stvarnio pozelio utakmice,.,mogu zamisliti igracima kako je, sutra ocekujem oluju od igraca :mrgreen:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 feb 2012, 23:15

@juventus0244

Mi navijači upisujemo, ali ne i Conte, zato ne sumnjam u sutrašnju pobjedu, čovjek nas drži na zemlji i to je sve, ustvari u svaku utakmicu se ulazi sa istim pristupom. Travanjak će biti dobar, nije bilo ovih dana snjijega u Torinu, a bio je i prekriven onim ceradama i najlonima, sumnjam da je zaleđen. Napoliju smo se već odlijepili zato očekujem da sutra urade nešto. Lazio se istrošio protiv Milana u srijedu, a Genoa nije igrala svoju utakmicu, a i u strašnoj je formi, u ovih posljednjih par tekmi zabije po 2 ili 3 gola.

Što kaže Conte, mi samo treba da gledamo sebe, a ne na tabelu i ostale, na tabelu ćemo gledati na kraju.

@Montero

Eto dobio si 7 dana fore da se pripremiš, za sljedeću sedmicu sve odgođeno. :D

@SoloJuve26

Vučinić ne igra onog klasičnog napadača kao Matri, zato se od njega i ne očekuje da zabija puno golova, ja sam zadovoljan učinkom svih igrača, ne moramo mi imati najboljeg strijelca lige, ne mora davati napadač svaku utakmicu po jedan gol, važno je samo da ekipa dobro igra i da imamo dobre rezultate. Očigledno i Conte slično razmišlja :mrgreen:

Ja ću sutra spavati do 1, doći ću ovdje, baciti koju šuplju s vama i tamam će početi tekma. :lol:
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 04 feb 2012, 23:30

Genoa-Juventus
Fiorentina-Juventus
Juventus-Inter
Juventus-Napoli

E ova schema ce biti zajebana, ovdje ce se pokazati gdje smo i ako cemo biti jos u trki za Scouddeto. Zato je sada bitno sto vise bodova uzmati i nadati se kiks od ovi drugi. Mislim kad bi uzeli 10 poena ovdje bilo bi super.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 feb 2012, 23:41

الإنتر خرا

Juventus na arapskom :)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 04 feb 2012, 23:42

Legendarni italijanski golman i bivši član Sampdorije i Intera, Gianluca Pagliuca, komentarisao je dosadašnji dio italijanskog prvenstva za italijanske medije:

"Mislim da je Juventus najveći favorit za osvajanje Scudetta ove sezone. Igraju odlično i imaju dobru ekipu sa kojom mogu svakoga pobijediti. Milan igra Ligu Prvaka i mislim da je to razlog zašto oni neće osvojiti titulu Serije A. Inter je već zaostao poprilično, a sada igra s Marseilleom i to će biti teška utakmica za njih". rekao je bivši čuvar mreže Azzurra.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 feb 2012, 23:50

Znam da se na francuskom Juve kaže Žuve, čim sam u srednjoj počeo učiti francuski to sam pitao profesoricu. :mrgreen:

Uzet ćemo mi i Napolija i intera kući, oni su katastrofa, nisu na našem nivou, znam da su to derbi utakmice i treba ući sa oprezom u svaku, ali ipak to će biti lagano osvojeni bodovi.

Protiv Genoe bi već mogao doći prvi poraz, osim ako ih ne ufati mala kriza rezltata i to je lokalni derbi, poznata je netrpeljivost između Torina i Genoe, bit će tu gutavo, ali dole smo uvijek dobro prolazili, vidjet ćemo, utakmicu po utakmicu, prekretnica će biti utakmica protiv Milana, ukoliko nakon te utakmice ostanemo prvi na tabeli sami odlučujemo o svojoj sudbini. :D
Ž '21!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 04 feb 2012, 23:53

JuveSissoko je napisao/la:الإنتر خرا

Ponesto znam arapskog, ne znam da li to znaci Juventus :D

Sutra se igra, napokon da gledamo Juve :D

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 feb 2012, 23:54

BigBen je napisao/la:

momak i S.Arabije napisa da znaci :) mozda nas trola :mrgreen:

p.s. trola nas, sad vidjo :oops: :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 04 feb 2012, 23:56

JuveSissoko je napisao/la:
BigBen je napisao/la:

momak i S.Arabije napisa da znaci :) mozda nas trola :mrgreen:

p.s. trola nas, sad vidjo :oops: :lol:
Mozda vrijeda provincijski klub:D

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 feb 2012, 23:57

BigBen je napisao/la:
da, pogresan dio sam copy/paste :D

يوفنتوس
Zadnja izmjena: JuveSissoko, dana/u 04 feb 2012, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 feb 2012, 23:58

Ja kako vidim tu piše nešto inter hara, znam i ja harfove. :mrgreen: :lol:

يوفنتوس

Evo na arapskom. :D
Ž '21!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 05 feb 2012, 00:00

JuveSissoko je napisao/la:
BigBen je napisao/la:
da, pogresan dio sam copy/paste :D

يوفنتوس
:) :D Prcaju ih i arapi, niko ih ne voli...

Forza Juve!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 feb 2012, 00:02

Ako sutra Gigi ne primi gol, hajd što ćemo ostati jedina neporažena ekipa like 5, već ćemo biti i najbolja odbrana lige 5. Na rođendanskoj tekmi je primio gol, red bi bio da sutra sačuva mrežu.

Hvala Agnelliju i Marotti pa su izabrali Contea za trenera. :D
Ž '21!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 05 feb 2012, 01:47

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja kako vidim tu piše nešto inter hara, znam i ja harfove. :mrgreen: :lol:

يوفنتوس

Evo na arapskom. :D
Hafiz @Bianconeri :) :mrgreen:
Znači De Ceglie mjesto Bonuccija, Chiello ide u sredinu.. nije loše
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 05 feb 2012, 02:01

I ja vjerujem u pobjedu sutra ne bi trebalo biti nekih problema, ocekujem 2-0 ne vjerujem sada da ce nesto Conte htjeti da ih osramotimo ipak je zahvaljujuci njima ovdje gdje jeste a i vrijeme je takvo, snijeg, minus pa ne ocekujem puno golova.

Sto se tice Damiaa ja sam procitao da je njega PSG vec doveo za 30 mil eura a svejedno cini mi se puno dati za njega, iako slovi za velikog talenta ipak mora da se dokaze u evropi.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 05 feb 2012, 02:07

slika

:!:
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.