FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ma i 250 da neko stvarno ponudi, ja mislim da pregovora ne bi ni bilo. čovjek je zimus (i ne samo zimus) izašao u susret, a mogao je sad otići gdje bilo kao slobodan i na bolje. i teško je očekivati da to uradi opet, a cijena mu ne može rasti u ovoj ligi sa 25 godina.
-
- Kontakt:
Memija, Baja, Kvesa, procenat od Dzeke, pare od Sehe, od Evrope, ulaznica, ja ne znam sta raditi sa tolikim parama hehe
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
- corleone87
- Kontakt:
Turski klub Antalyaspor poslao je službenu ponudu ekipi Željezničara kako bi stupili u finalne pregovore oko otkupa njihovog igrača.
Naime na meti turskog kluba našao se Josip Kvesić lijevi bek Plavih i potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine.
Naime nakon što su doveli Samuela Eto'oa te dogovorili sve sa Ronaldinhom čelnici Antalyaspora treže defanzivca i upravo žele vidjeti Kevsića u svojim redovima.
Problem u realizaciji ovog transfera mogla bi predstavljati činjenica da Plavi ne žele pustiti Kevsića dok igraju u Evropi a to je u najgorem slučaju do 23. jula i revanša drugog pretkola Evropa lige.
Naime na meti turskog kluba našao se Josip Kvesić lijevi bek Plavih i potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine.
Naime nakon što su doveli Samuela Eto'oa te dogovorili sve sa Ronaldinhom čelnici Antalyaspora treže defanzivca i upravo žele vidjeti Kevsića u svojim redovima.
Problem u realizaciji ovog transfera mogla bi predstavljati činjenica da Plavi ne žele pustiti Kevsića dok igraju u Evropi a to je u najgorem slučaju do 23. jula i revanša drugog pretkola Evropa lige.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Upravu si to je realna cijena.Ali mislim da nasi nece praviti problem oko obestecenja.Kvesa je bio fer prema nama, pa je red da i mi njemu izadjemo u susret.Ako uzmemo oko 150k€ ja bih bio zadovoljanarena je napisao/la:realna cijena između 200 000-250 000 euraSchwarz je napisao/la:nekih 150k €ChWilla je napisao/la:pod ugovorom je još godinu dana. ako ga hoće nešto će morati dati, mada to sigurno neće biti neka famozna cifra obzirom na godine, povrede i sve.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
- Kontakt:
steta bi bilo da ode, ali zaduzio nas je sve i zelim mu od srca sve najbolje, a valjda i sta uzmemo love i dovedemo neku zamjenu
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
To je jedan od igraca za kojeg cu moliti boga da im podari zdravlji i nafaku .sretno kvesa
- jaludovolimte
- Kontakt:
Ako uz novac od dva pretkola, eventualnog transfera Kvese, Šehe(neko je i to spomenuo do augusta), transfera Džeke(valjda se proda), transfera Bajića i Memije ne dovedemo par igrača da se zemlja trese i ne kažemo da idemo na titulu i uz to ne angažujemo eksperte za marketing slobodno ljudi u upravi mogu sebi muda odsjeć 

tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Ma nek memija ne ide, bilo bi previse a ostalo vala u pravu sijaludovolimte je napisao/la:Ako uz novac od dva pretkola, eventualnog transfera Kvese, Šehe(neko je i to spomenuo do augusta), transfera Džeke(valjda se proda), transfera Bajića i Memije ne dovedemo par igrača da se zemlja trese i ne kažemo da idemo na titulu i uz to ne angažujemo eksperte za marketing slobodno ljudi u upravi mogu sebi muda odsjeć
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Da se sve to ostvari, mi imamo toliko izdataka, dugova, potrazivanja, svega neceg, da bi mogli dovesti jedno ali dobro pojacanje. A na sve to klub mora da zivi, da se isplacuju plate, rezije, obaveze, mnogo drugih izdataka.jaludovolimte je napisao/la:Ako uz novac od dva pretkola, eventualnog transfera Kvese, Šehe(neko je i to spomenuo do augusta), transfera Džeke(valjda se proda), transfera Bajića i Memije ne dovedemo par igrača da se zemlja trese i ne kažemo da idemo na titulu i uz to ne angažujemo eksperte za marketing slobodno ljudi u upravi mogu sebi muda odsjeć
Realno treba sagledati situaciju.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- samogrbavica
- Kontakt:
Ne moze Kokot igrati evropske lige. On je dobar za ovih livada, da se zagradi, podjeli koju loptu i mirna Bosna. Ono sto zahtjeva evropa je puno vise od toga, a kolika je neozbiljnost u klubu da nisu doveli nikoga da se moramo oslanjati na njega. Odovic ga je doveo jer smo losii bili i da odigra polusezonu da izborimo evropu.corleone87 je napisao/la:Sad su Kokota uzeli na zub..
KHAJ PRICE
kad bi sve to bilo i nije baš tako. sve to je i po pesimističnim procjenama jedno 5-5,5 miliona maraka sa čim bi mi riješili i većinu dugoročnih problema. ali apsolutno nije realno da sve bude. kad bi džeko uletio nigdje se ne bi žurilo sa bajićem i memijom. ne žuri se nešto aman zaman ni ovako, ali da bude džeko obojica bi se prodala samo u slučaju baš nemoralnih ponuda. a kakvih dosad nije bilo.Elegant je napisao/la:Da se sve to ostvari, mi imamo toliko izdataka, dugova, potrazivanja, svega neceg, da bi mogli dovesti jedno ali dobro pojacanje. A na sve to klub mora da zivi, da se isplacuju plate, rezije, obaveze, mnogo drugih izdataka.jaludovolimte je napisao/la:Ako uz novac od dva pretkola, eventualnog transfera Kvese, Šehe(neko je i to spomenuo do augusta), transfera Džeke(valjda se proda), transfera Bajića i Memije ne dovedemo par igrača da se zemlja trese i ne kažemo da idemo na titulu i uz to ne angažujemo eksperte za marketing slobodno ljudi u upravi mogu sebi muda odsjeć
I na kraju šta bi od jagnjeta, beze lozite raju i još samo da kažem da se apsolutno slažem sa piletom mi od kokota nemamo ništa danas samo brzi igrači prolaze ovo što on igra je prošlo ima 20 godina
Nendric brate nisi fer, izvisili smo :p
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- champions1921
Nije Kokot los za ove lige ali da igra spica ili eventualno poluspica. S obzirom u kakvoj je kondiciji od kada je dosao kod nas u ovom momentu mjesto mu je na klupi i da bude zamjena Baji ili Djenisu.. Na krilu je neupotrebljiv a mi nekako, vec tradicionalno, zavaljujemo igrace na tom lijevom krilu. Tu su zavaljivani i Zeba, Bekric, Svraka, Varea. Ne znam iz kog razloga to radimo, pogotovo sada kada imamo rjesenje sa Djelmicem lijevo i Memijom desno..
Sto se tice uporedbe Viktorije i Ferencvarosa mislim da je odnos kvaliteta na strani Viktorije ali i nasa ekipa koja je igrala sa Viktorijom je, bar na papiru, bila jaca od ove trenutne tako da nam nece biti nista lakse sa Madjarima nego sto je bilo sa Cesima..
Sto se tice uporedbe Viktorije i Ferencvarosa mislim da je odnos kvaliteta na strani Viktorije ali i nasa ekipa koja je igrala sa Viktorijom je, bar na papiru, bila jaca od ove trenutne tako da nam nece biti nista lakse sa Madjarima nego sto je bilo sa Cesima..
BUDI ŽELJO !!!
- samogrbavica
- Kontakt:
Moguce je i to. Da je zavaljen na lijevom krilu, ustvari jeste zavaljan i ono sto bi mogao pruziti nece jer mu ne odgovara.champions1921 je napisao/la:Nije Kokot los za ove lige ali da igra spica ili eventualno poluspica. S obzirom u kakvoj je kondiciji od kada je dosao kod nas u ovom momentu mjesto mu je na klupi i da bude zamjena Baji ili Djenisu.. Na krilu je neupotrebljiv a mi nekako, vec tradicionalno, zavaljujemo igrace na tom lijevom krilu. Tu su zavaljivani i Zeba, Bekric, Svraka, Varea. Ne znam iz kog razloga to radimo, pogotovo sada kada imamo rjesenje sa Djelmicem lijevo i Memijom desno..
KHAJ PRICE
Ja mislim da je gen. sponzorPeterski je napisao/la:Msm da je janje dio para od mersina.
Nikad mi nismo mogli biti realni brate mojElegant je napisao/la:Da se sve to ostvari, mi imamo toliko izdataka, dugova, potrazivanja, svega neceg, da bi mogli dovesti jedno ali dobro pojacanje. A na sve to klub mora da zivi, da se isplacuju plate, rezije, obaveze, mnogo drugih izdataka.jaludovolimte je napisao/la:Ako uz novac od dva pretkola, eventualnog transfera Kvese, Šehe(neko je i to spomenuo do augusta), transfera Džeke(valjda se proda), transfera Bajića i Memije ne dovedemo par igrača da se zemlja trese i ne kažemo da idemo na titulu i uz to ne angažujemo eksperte za marketing slobodno ljudi u upravi mogu sebi muda odsjeć

Treba samo pogledati koliko dugo i koliko novca ulaže Mamić ( budžet nekih 40 000 000 ) i opet je na neki način tako recimo na margini evropske fudbalske scene i nije mu siguran plasman u grupe a čovjek svake sezone proda po jednog " kapitalca " u lige petice , dovodi igrače iz Porta , Manchestera ....
A mi bi iskorak u evropi sa 300 000 od generalnog sponzora i eventualnih para od Memije , Bajića , Kvesića i Džeke .... Sve da se desi negdje oko 2-2,5 miliona
I onda si opet tu negdje stabilniji nego si bio ali još uvijek nisi prijetnja u evropi .....
Po meni se situacija bar za sad odvija jako dobro , stabilizirati polako klub i afirmisati našu djecu te polako hvatati prilljučak za evropom a nepraviti greške sa trenutnim ulaganjima u pojačanja i nakon jedne ili svije sezone ni novca ni rezultata pa onda opet ispočetka .......
Željo je religija i život ...
Nije to samo fudbal već stil življenja i ponašanja ...
ovo što ja znam nije za jagnjeta nego za stado.obećao sam da neću nikome prenijeti,samo ću reći tj.napisati JAPANPeterski je napisao/la:Msm da je janje dio para od mersina.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- corleone87
- Kontakt:
Ovaj Antalyaspor hoce jos Davida Vilju i Affelaja da dovede naravno uz naseg Kvesu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, avalPacidoroP, drzgemboadislic, Levin, Majestic-12 [Bot] i 34 gosta.