I sam je skonto šta ga čeka, po faci mu se vidi. Imamo ja i Schwarz obraz

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Svezo mu gazda zvono na pogresnoj straniAjzea je napisao/la:
I sam je skonto šta ga čeka, po faci mu se vidi. Imamo ja i Schwarz obraz
Ovaj Ferencvaros bio bio kanta za nabijanje za onaj Plzen.FKZ1921 je napisao/la:Ne mislim ni da je ovaj Ferencvaros puno slabiji od onog Plzena.
Neces dovesti odmah da ti kazem za Kokota se mogu sloziti vec sad nakon pregledane utakmice Kvesa mu probao par puta gurnuti loptu i nista napravio nije jednostavno nije to taj tip igraca.Ja ga iskreno i prvi put komentarisem od kad je dosao kod nas i jedva cekam kada ce otici.Ne znam hoce li ovom brazilijeru biti gotovi papiri ali po onom klipu on to moze igrati za razliku od Kokota je brz a ne vjerujem da je ista slabi igrac.Memija ce na beka svakako protiv Ferenca tako da bi to mogle biti dvije situacije koje bi mogle bolje izgledati u odnosu na ovu proslu utakmicu.Ja vidim nasu sansu u tome da sada ni jedan ekipa nije u formi i da ne moze pokazati svoje najbolje patrije i ne znam zasto po prvi put sam neki optimista bez pokrica.lazar je napisao/la:Ovaj Ferencvaros bio bio kanta za nabijanje za onaj Plzen.FKZ1921 je napisao/la:Ne mislim ni da je ovaj Ferencvaros puno slabiji od onog Plzena.
Ako ih budemo previše respektovali ljudi će nas posamarti. Već smo počeli skidati gaće, valjda nam ostalo od Amara.
Istina je da imaju par jakih igraca, ali izgleda da je Sestak povrijedjen. Mi ako budemo doveli d.beka i l. krilo na konju smo. Kokot je spor za krilo, a Livaja kao da ga nema.
Ko hoce nek se jos javi.Ima vremena do sutra.Zukanovic je napisao/la:ko hoce da pomogne za nove cijene od zelje nek se meni javi na pp.
Znaci nesto je u vezi stadiona ?Neandertalac je napisao/la:Svi stadione usminkavaju, samo mi stagniramo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kakve nove cijene?Zukanovic je napisao/la:Ko hoce nek se jos javi.Ima vremena do sutra.Zukanovic je napisao/la:ko hoce da pomogne za nove cijene od zelje nek se meni javi na pp.
Glupo od uprave, imamo realne šanse za 3. pretkolo.pile87 je napisao/la:Neces dovesti odmah da ti kazem za Kokota se mogu sloziti vec sad nakon pregledane utakmice Kvesa mu probao par puta gurnuti loptu i nista napravio nije jednostavno nije to taj tip igraca.Ja ga iskreno i prvi put komentarisem od kad je dosao kod nas i jedva cekam kada ce otici.Ne znam hoce li ovom brazilijeru biti gotovi papiri ali po onom klipu on to moze igrati za razliku od Kokota je brz a ne vjerujem da je ista slabi igrac.Memija ce na beka svakako protiv Ferenca tako da bi to mogle biti dvije situacije koje bi mogle bolje izgledati u odnosu na ovu proslu utakmicu.Ja vidim nasu sansu u tome da sada ni jedan ekipa nije u formi i da ne moze pokazati svoje najbolje patrije i ne znam zasto po prvi put sam neki optimista bez pokrica.lazar je napisao/la:Ovaj Ferencvaros bio bio kanta za nabijanje za onaj Plzen.FKZ1921 je napisao/la:Ne mislim ni da je ovaj Ferencvaros puno slabiji od onog Plzena.
Ako ih budemo previše respektovali ljudi će nas posamarti. Već smo počeli skidati gaće, valjda nam ostalo od Amara.
Istina je da imaju par jakih igraca, ali izgleda da je Sestak povrijedjen. Mi ako budemo doveli d.beka i l. krilo na konju smo. Kokot je spor za krilo, a Livaja kao da ga nema.
I to je varijanta ali mislim da se dovoljno novca zaradilo ovim prolaskom u drugo prekolo ne vjerujem da cemo prokockati ova dva gola prednosti kako sam vec rekao Oda je ziheras ja ne ocekujem ni ovdje da razbijemo ove ali trebali bi pobjediti i radi bodova.Upravo radi toga sto se nesto zaradilo i sto je sve izvjesnije da cemo nekog prodati pa zatim do kraja avgusta bi trebalo leci ovo za Sehu to je nesto sto mozes smatrati pa sigurnim a mozda se i Dzeko proda.Treba par igraca i probati proci u naredni krug koji bi donio vise od pola miliona jednostavno se isplati rizikovati i onako ces mozda imati da ti neko ode i moraces opet dovoditi za ligu.Sve pisem a znam da od toga haman pa nece biti nista.lazar je napisao/la:
Glupo od uprave, imamo realne šanse za 3. pretkolo.
Kokot bi trebao na Dzenisovo mjesto ili biti dzoker. Najbolji je na odbicu. Ako je Memija spreman to je bolja opcija od Livaje. Onda može Djelmic lijevo i onako on u ekipi najbolje lezi Kvesi, a gurnuti brazilca ili cokoladicu desno pa sta Bog da.
Ferenc je sve ali nije sabacka ekipa i imaces pod moranje da komplet ekipa trci a sansu mozes jedinu traziti u nekim loptama u prazan prostor jer ces verovatno igrati nesto defanzivnije pogotovo u gostima a on definitvno nije u stanju tako nesto napraviti po tom pitanju.ChWilla je napisao/la:i ono protiv olimpica kad je zabio dva gola igrao je u sredini iza bajića. definitivno nije za krilo u jakim utakmicama, iako je u onim slabijim naše lige dobro krpio i zna centrirati s obje noge.
Ja bi prije rekao beskorisno doveden da se razumijemo doveo ga je Oda on je trener i njegova se pika jer je taj koji odgovara za rezultat ali ja mu ne mogu naci mjesto u ekipi evo Oda moze ali vidjecemo na sta ce to liciti sa nekom ozbiljnijom ekipom evo i sa ovim sabanima je po meni potrosio Kvesu u napadu bruku puta ne davanjem pravovremeno lopti a nekad uopste ne doda a trebao bi.Minjore je napisao/la:Kokot je jos jedan u nizu koji je zrtva taktike... Steta sto nemamo tu hrabrost da se sad povuku radikalni potezi i pokusa nesto uraditi u europi, kao sto @pile kaze...
Ma nije on za krila jednostavno, fajterski nastrojen borac nije za te pozicije. U situaciji kada nemaš alternativu kao mi trenutno onda ga žrtvuje za tim ali sigurno da igrača koji ima znanje nećeš žrtvovati zbog taktike jer ga moraš maksimalno koristiti u onome što radi najbolje. Dakle, nije taktika koliko manjak znanja dotičnog igrača.Minjore je napisao/la:Kokot je jos jedan u nizu koji je zrtva taktike... Steta sto nemamo tu hrabrost da se sad povuku radikalni potezi i pokusa nesto uraditi u europi, kao sto @pile kaze...
Pa kako napisah,mislim da jesu slabiji od onog Plzena ali ne puno. Ali sam skoro siguran da ovaj F ne bi bio kanta za nabijanje u ogledu te dvije ekipe. Fizicki su mocniji od onog Plzena. Onaj Plzen je bolja ekipa,kompaktnija,uigranija,takticki ozbiljnija...lazar je napisao/la:Ovaj Ferencvaros bio bio kanta za nabijanje za onaj Plzen.FKZ1921 je napisao/la:Ne mislim ni da je ovaj Ferencvaros puno slabiji od onog Plzena.
Ja mislim da za razliku od prosle sezone sada imamo tu neku sirinu da moze kombinovati na svim pozicijama osim mozda na tom lijevom krilu. Vidjecemo, vjerujem da cemo ih iznenaditi, imam povjerenja u Odovica i Mulalica ja mislim vise nego u Amara, izgledaju mi pravo kompaktno zajedno i znaju sta rade obojica.pile87 je napisao/la:Ferenc je sve ali nije sabacka ekipa i imaces pod moranje da komplet ekipa trci a sansu mozes jedinu traziti u nekim loptama u prazan prostor jer ces verovatno igrati nesto defanzivnije pogotovo u gostima a on definitvno nije u stanju tako nesto napraviti po tom pitanju.ChWilla je napisao/la:i ono protiv olimpica kad je zabio dva gola igrao je u sredini iza bajića. definitivno nije za krilo u jakim utakmicama, iako je u onim slabijim naše lige dobro krpio i zna centrirati s obje noge.