FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavanacija
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
http://****/akcija-ug-prijatelj ... k-sloboda/
Ovo je najbezidejniji marketing ali pije vode, tako da naši napokon moraju ubaciti u drugu(trecu, cetvrtu i petu) brzinu sto se tice marketinga. Vecinu informacija pokusavam saznati ovdje na forumu, ali ovdje se vodi politika ko je veci zeljovac, manijak i sl...
sto se tice ferencvarosa najbolji igrac ima 36god, e ako on moze da nadigra nasu djecu onda nabijem ja na neku stvar sve te sportiste, tako da sam optimistican i vjerujem u prolaz u trece predkolo.
forzzzzaaaaa zeljooooo
Ovo je najbezidejniji marketing ali pije vode, tako da naši napokon moraju ubaciti u drugu(trecu, cetvrtu i petu) brzinu sto se tice marketinga. Vecinu informacija pokusavam saznati ovdje na forumu, ali ovdje se vodi politika ko je veci zeljovac, manijak i sl...
sto se tice ferencvarosa najbolji igrac ima 36god, e ako on moze da nadigra nasu djecu onda nabijem ja na neku stvar sve te sportiste, tako da sam optimistican i vjerujem u prolaz u trece predkolo.
forzzzzaaaaa zeljooooo
Ovoj ekipi fali 2 ili 3 dobra igraca da mozemo reci da se mozemo nositi sa Ferencvarosom skroz ravnopravno.. Ovako imamo sanse ali neznatno manje... Tu prije svega mislim na zadnjeg veznog i lijevo krilo...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Definitivno si u pravu, mi smo uz malo sreće savršena nagazna mina i za zajebanije timove od Mađara ili Holandeza!logme je napisao/la:Mi još uvijek ne znamo koliko smo jaki u ovoj sezoni. Mladi igrači su stariji za godinu, iskusniji za jednu sezonu. Imamo par novih igrača, imamo npr. Kokota koji bi u ovu sezonu trebao ući fizički spremniji, dolaskom Blagojevića naš način igre se mijenja. Dakle, trebali bi biti jači i vjerujem da jesmo.
Lagana pobjeda na Malti je dobra iz više razloga. Nema strepnje, nervoze, trzavica pred revanš, ekipa ima još vremena da se na miru uigra, Memiji se može dati dodatno vrijeme da se oporavi. Ali, ono što je također jako bitno, mi u revanšu ne moramo otkriti karte.
Dakle, vraćam se na početak posta. Ni sljedeći protivnik neće imati kompletnu sliku o našoj snazi, o taktičkim varijantama, o mogućnostima pojedinih igrača. Definitivno mi ćemo njih poznavati bolje nego oni nas.
Zna li iko koliko keširamo za 2. predkolo?
da, ne ide nikako i jedno i drugo.Choks je napisao/la:Čitam i ne vjerujem,greda je lud ako pusti memiju ispod milion eura,ne treba baju dati ispod 700 000eura,amir je najveći talenat poslije rata itd i onda isti ti navijači pišu da nemamo nikakve šanse protiv ekipe čija tri igrača imaju 110 godina.Po komentarima ispade da bi mađari bajern natrčali,ako ne možeš sa 20 godina trčati sa igračima koji imaju preko 30 i kusur godina zapitaj se trebaš li se baviti sportom.Treba odigrati bez pardona pa šta Bogda ispadneš nije kraj svijeta prođeš na konju si.
![]()
- plavanacija
- Kontakt:
210 000 EuraŽvaka je napisao/la:Definitivno si u pravu, mi smo uz malo sreće savršena nagazna mina i za zajebanije timove od Mađara ili Holandeza!logme je napisao/la:Mi još uvijek ne znamo koliko smo jaki u ovoj sezoni. Mladi igrači su stariji za godinu, iskusniji za jednu sezonu. Imamo par novih igrača, imamo npr. Kokota koji bi u ovu sezonu trebao ući fizički spremniji, dolaskom Blagojevića naš način igre se mijenja. Dakle, trebali bi biti jači i vjerujem da jesmo.
Lagana pobjeda na Malti je dobra iz više razloga. Nema strepnje, nervoze, trzavica pred revanš, ekipa ima još vremena da se na miru uigra, Memiji se može dati dodatno vrijeme da se oporavi. Ali, ono što je također jako bitno, mi u revanšu ne moramo otkriti karte.
Dakle, vraćam se na početak posta. Ni sljedeći protivnik neće imati kompletnu sliku o našoj snazi, o taktičkim varijantama, o mogućnostima pojedinih igrača. Definitivno mi ćemo njih poznavati bolje nego oni nas.

Hvala brate!plavanacija je napisao/la:210 000 EuraŽvaka je napisao/la:Definitivno si u pravu, mi smo uz malo sreće savršena nagazna mina i za zajebanije timove od Mađara ili Holandeza!logme je napisao/la:Mi još uvijek ne znamo koliko smo jaki u ovoj sezoni. Mladi igrači su stariji za godinu, iskusniji za jednu sezonu. Imamo par novih igrača, imamo npr. Kokota koji bi u ovu sezonu trebao ući fizički spremniji, dolaskom Blagojevića naš način igre se mijenja. Dakle, trebali bi biti jači i vjerujem da jesmo.
-
- Kontakt:
Memija prodat
Kome, za koliko i jel ostaje na posudbi?manijakinho je napisao/la:Memija prodat
Svakako za njega nemamo alternativu jer smo tri beka pustili ...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
opetmanijakinho je napisao/la:Memija prodat

7 put ovo ljeto, ima li konkretne informacije?arena je napisao/la:opetmanijakinho je napisao/la:Memija prodat

Prodo ga frajer na igrici sta vam je... Trening u 18h
Wagner, kojem je vrhunac karijere Siroki, sa 37 svojih godina nam se sere u usta 2 put godisnje, al jok Gera je star on ne moze nadigrati nasu djecu na sredini

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
da ne može ne bi ni bio tema.
-
- Kontakt:
Prodati su Amir Baja Kvesa Antolovic Memija Beganovic... svi redom
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
i Odamanijakdokraja je napisao/la:Prodati su Amir Baja Kvesa Antolovic Memija Beganovic... svi redom

Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
i gredić, šiljak i belma iz fan shopa.
I janje od jučer prodasmo 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Sta sve rasprodaste mozemo Grcku izvuci iz krize 

Eno i Lutvo na aukciji... 

lutvu je amar previše zacijenio, pa ako ode to će biti bez odštete.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.