Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Madridism
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Madridism » 09 jun 2011, 20:56

Ronaldo se iskrivio

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 09 jun 2011, 21:21

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 jun 2011, 00:02

:lol: :lol: :lol: :lol: Ronalda :mrgreen:
Koji je ono photoshop majstor :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 10 jun 2011, 00:12

slika
Ovaj ce momak obiljeziti sljedecu fudbalsku sezonu i bice konkurent Messiu i Ronaldu za Zlatnu Loptu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 jun 2011, 00:12

Nail for Real je napisao/la:slika
Ovaj ce momak obiljeziti sljedecu fudbalsku sezonu i bice konkurent Messiu i Ronaldu za Zlatnu Loptu.
Haha konkurent pa samo da ga zdravlje posluži neće mu biti ravnog 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 10 jun 2011, 00:25

Haha konkurent pa samo da ga zdravlje posluži neće mu biti ravnog
Sjajan fudbaler,još bolji napadač,ali problem je što kod Mourinha rijetko mogu igrati i on i Benzema.Prednost dajem Higuainu,duže je u Madridu.Mislim da će ipak Higuain biti ta "devetka" koja treba Mourinhu.On i Kaka su nam mnogo nedostajali prošle sezone i to se i odrazilo mnogo na prvenstvene utakmice.Njih dvojica zdravi će biti najveća pojačanja Reala :D
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 10 jun 2011, 02:05

http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... -06-08.htm

Ne razumijem, i prosle sezone su nasi omladinci osvojili domaca prvenstva i takmicenja u svim kategorijama, osim u onoj najmladjoj, a ove sezone u cak osam kategorija, i opet se tvrdi da je omladinski pogon Barcelone svake sezone bolji od Realovog ? :shock:

Imaju li i oni kakva evropska takmicenja?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 jun 2011, 02:09

slika
Ja ne bi imao ništa protiv ovog :mrgreen:

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 10 jun 2011, 08:09

slika
Kakva ljepota 8-)
Pravda za Pepea

Podrska Papetu, skupa smo jaci

R.I.P. Josip Katalinski­­, ljudina

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 10 jun 2011, 10:11

LBJ MVP je napisao/la:slika
Ja ne bi imao ništa protiv ovog :mrgreen:
Ma ne stoji mu ovaj dres nikako :lol: :lol: :lol: Zna se gdje igraju najbolji 8-)
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 10 jun 2011, 10:28

Madridism je napisao/la:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... -06-08.htm

Ne razumijem, i prosle sezone su nasi omladinci osvojili domaca prvenstva i takmicenja u svim kategorijama, osim u onoj najmladjoj, a ove sezone u cak osam kategorija, i opet se tvrdi da je omladinski pogon Barcelone svake sezone bolji od Realovog ? :shock:

Imaju li i oni kakva evropska takmicenja?
Barcelona B je zavrsila na trecem mestu u Segundi,dok Real B nije ni usao.
Juvenil A je osvojio takodje ligu,cak je i u finalu nekog kupa pobedio Real Madrid 3-1
Takodje mislim da je i Juvenil B osvojio ligu,i kadeti B su valjda pobedili kadate Reala na penale,isto u nekom kupu.
MVP - Messi-Villa-Pedro

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 10 jun 2011, 10:33

losmi je napisao/la: Barcelona B je zavrsila na trecem mestu u Segundi,dok Real B nije ni usao.
Juvenil A je osvojio takodje ligu,cak je i u finalu nekog kupa pobedio Real Madrid 3-1
Takodje mislim da je i Juvenil B osvojio ligu,i kadeti B su valjda pobedili kadate Reala na penale,isto u nekom kupu.
8 titula od mogučih 13 osvojila se deca Real Madrida. Kontaš ? Je li shvataš da je naša škola ove godine bila bolja ? 8 od 13 :roll:
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 10 jun 2011, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 10 jun 2011, 10:37

anonymousHD je napisao/la:
losmi je napisao/la: Imaju li i oni kakva evropska takmicenja?
Barcelona B je zavrsila na trecem mestu u Segundi,dok Real B nije ni usao.
8 titula od mogučih 13 osvojila se deca Real Madrida. Kontaš ? Je li shvataš da je naša škola ove godine bila bolja ? 8 od 13 :roll:[/quote]
Koja su to takmicenja koja su ona osvojila?
Znas,koliko je bitno sta su osvojila deca od 10 godina :lol:
Ja pricam o B timovima,Juvenil A i Juvenil B
Mada je i za svaku pohvalu ako imate uspesne klince ;)
MVP - Messi-Villa-Pedro

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 10 jun 2011, 10:43

Under-19
Real Madrid's Under-19 side defeated their Atletico Madrid counterpart 2-1 at Cerro del Espino with two games left in the championship. Coach Tristan Celador replaced Toril (who left to coach Castilla) in midseason. The team earned 26 victories, one draw and three defeats in the campaign.

Under-15
The Under-15s won the league title on 4 April after defeating Alcobendas 6-1 away from home. Real Madrid took a total 82 points with an 18-point cushion over the runners-up.

Under-18
The Under-18s took the league title six days after the Under-15s with three weeks to go by winning 2-0 against Atletico Madrid.

Under-16
The Under-16s won the Campeonato Preferente by defeating Getafe 4-3 with six games left in the league.

Under-14
Three more titles arrived in May. The Under-14s won 4-0 against Torrejon before the league ended.

Under-10
On 12 May, the Under-10 side defeated Canillas 3-1 and took the title, standing undefeated for the entire season and tallying 186 goals.

Under-17 & Under-9
Both teams won the league title on 14 May. The former by defeating Concepcion 6-2 three weeks before the end of the championship; the latter by winning 18-0 against Virgen de la Luz. The Under-9 side tallied a whopping 236 goals in the entire competition and conceded only 7.

Eto ti sampioni,osvojili su Primeru za mladje uzraste. Prosle godine juniori u finalu lp za mladje kategorije pobjedili Barcine sa 2:0, tad ih Sarabia silovao.. Nisam upucen ako ima ko podataka kako je ove godine to takmicenje proslo nek javi.. A ove godine za juniore nisu nastupali nosioci igre:Carvajal,Alex,Sarabia,Morata koji po godinama imaju pravo nastupa..

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 10 jun 2011, 10:48

Ne znam dali uopste Real i Barca igraju u istim ligama.
Sad me mrzi da trazim,al ti na fcb.com lepo pise da je Juvenil A osvojio ligu,te da je u finalu nekog kupa pobedio Real 3-1( Rafa x2,Deulofeo X1,nzn koji igrac Reala je dao gol u 90. min).Takodje pise da je i Juvenil B osvojio ligu.
MVP - Messi-Villa-Pedro

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 10 jun 2011, 10:52

losmi je napisao/la:Neznam dali uopste Real i Barca igraju u istim ligama.
Sad me mrzi da trazim,al ti na fcb.com lepo pise da je Juvenil A osvojio ligu,te da je u finalu nekog kupa pobedio Real 3-1( Rafa x2,Deulofeo X1,nzn koji igrac Reala je dao gol u 90. min).Takodje pise da je i Juvenil B osvojio ligu.
Ne igraju,liga je podjeljena na dva dijela a ipak mislim da na kraju mora bit neko razigravanje..Ma dobro,u juniorima su fakticki igrala samo 93 godiste,jer sve sto je valjalo starije otislo je u Castillu,tako da je i titula dovoljna..

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 10 jun 2011, 12:29

Chelsea ponudio 35 mill eura za Naymara, ali oni traze 46 mill eura :mrgreen:

slika

Kako pise AS i Marca strategija Florentina Pereza / Real Madrida je da ga kupe za manji novac ali da ostane jos 1 sezonu u Santosu tj. posudbi :?

http://www.marca.com/2011/06/10/futbol/ ... 85513.html
Pravda za Pepea

Podrska Papetu, skupa smo jaci

R.I.P. Josip Katalinski­­, ljudina

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 10 jun 2011, 13:18

Losmi ja ne govorim za Castillu i Barcu B, nego za ove mladje uzraste sto pise na tom linku.

Zato pitam imaju li kakva evropska takmicenja, takmice li se uopce u istim ligama. Pretpostavljam da ne :S

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 10 jun 2011, 14:27

jedva čekam novu sezonu gdje će moćna barcelona da samelje po ko zna koji put ove smiješne plaćenike. ima da opet smorinjo trubi por que por queeeeeeeee :mrgreen:

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 10 jun 2011, 15:03

slika

Evo OVDE možete glasati za najbolji gol Ronalda ove sezone. ;)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.