Kako ono kaze ona narodna.KAKO SI POSIJAO TAKO CES I DA POZANJES...Trebo vam je Rusmir Mrkovic suditi ali ode u penziju nazalost...

Moderator/ica: vlakanje
fredi je napisao/la:pa brate ako pusta musku igru kakav je onda onaj faul sto vam je sviran pa ste gol dali?ako je kriterijum muska igra,a kolko sam vidio tako se poceo utakmicu,onda ni ono faul nije bio.i sta onda svira date gol mi moramo tri pa ebes ga nismo barselona.najzalije mi je zbog tog faula jer nije bio,jeste ako je kriterijum drugaciji ali ove nase sudije NE ZNAJU suditi,pa svira gurkanje a onda klizeci ne.covjek ne svira kad je nas igrac uletio vasem onako bas ostro ne znam ko tacno,a onda svira neku glupost.pa daj jbte.na grbavici ste nas silovali ja sam prvi reko na sudjenje nemam zamjerke trebali ste 5 golova dati,popiso sam se na one nase sto su se zalili kasnije da speru neki zamisljenu ljagu kao,stoka lazljiva.ovaj put smo mi bili bolji i da nije tog gola bilo pred kraj poluvremena bar bi bilo neizvjersno do kraja pa nek ostane 0:0 idete dalje i cao.niko se ne buni na to.i kakva je molim vas ono farsa,pripremalo se da se izvede slobodnjak zebe jedno brat bratu minut dva,i jos je bilo par prekida prije.dadoste gol sudija zapisti ajmo u svlacionicu.nadoknade NEMA.ono na tribinama necu da komentarisem,jer ovo nije navijacki forum.ja samo pisem o sportskim desavanjima.ja se nikad nisam bunio kad posteno izgubimo NIKAD NI NECU, ebe mi se,ako je neko bolji bolji je i tacka.na grbavici ste nas sad demolirali,onda kad je 3:0 bilo opet ste zasluzeno pobjedili,ali sad niste.niste bolji bili u ovoj utakmici,niste sigurno.imali smo inicijativu napadali smo trazili smo taj gol bar da bude na penale.meni nije krivo sto ste prosli dalje,jeste krivo ali nije rkivo da gadjam sudiju kamenom,nije mi tolka huja u glavi.
Strauss je napisao/la:zohari, treci put castimo..
TM87doboj je napisao/la:dje li je sad ona tortadal su je smazali
jesi ti svjestan da je ovaj borac limitiran ,jesi svjestan da niste imali nijedan prodor i odigrani pas danas,jesi svjestan da niste imali nijednu akciju koja lici na tim koji ima ambicije da se plasira u finale kupa ,ovako je igrao travnik prije godinu ili 2 a sad vi igrate u punom smislu te rijeci ,u sudijama trazite svoju nemoc iz kola u kolo sto vam nije dosudio aut ili sto nije svirao faul na centru ,danas 2 identicna faula mi imamo zebu vi imate kajkuta stvar je jasna mogao je prvi fuliti drugi zabiti onda bi sudzenje bilo vrhunsko jer onaj pogodzeni sudija je dobro odradio posao i tako iz kola u kolo ,budimo realni ovaj zeljo je za klasu iznad borca i na grbavici ste trebali primiti 3 komada i torte ostaviti ta rodzendan sipovcu,sto prije skontate i pomirite se da je neko bolji od vas lakse ce vam bitifredi je napisao/la:pa brate ako pusta musku igru kakav je onda onaj faul sto vam je sviran pa ste gol dali?ako je kriterijum muska igra,a kolko sam vidio tako se poceo utakmicu,onda ni ono faul nije bio.i sta onda svira date gol mi moramo tri pa ebes ga nismo barselona.najzalije mi je zbog tog faula jer nije bio,jeste ako je kriterijum drugaciji ali ove nase sudije NE ZNAJU suditi,pa svira gurkanje a onda klizeci ne.covjek ne svira kad je nas igrac uletio vasem onako bas ostro ne znam ko tacno,a onda svira neku glupost.pa daj jbte.na grbavici ste nas silovali ja sam prvi reko na sudjenje nemam zamjerke trebali ste 5 golova dati,popiso sam se na one nase sto su se zalili kasnije da speru neki zamisljenu ljagu kao,stoka lazljiva.ovaj put smo mi bili bolji i da nije tog gola bilo pred kraj poluvremena bar bi bilo neizvjersno do kraja pa nek ostane 0:0 idete dalje i cao.niko se ne buni na to.i kakva je molim vas ono farsa,pripremalo se da se izvede slobodnjak zebe jedno brat bratu minut dva,i jos je bilo par prekida prije.dadoste gol sudija zapisti ajmo u svlacionicu.nadoknade NEMA.ono na tribinama necu da komentarisem,jer ovo nije navijacki forum.ja samo pisem o sportskim desavanjima.ja se nikad nisam bunio kad posteno izgubimo NIKAD NI NECU, ebe mi se,ako je neko bolji bolji je i tacka.na grbavici ste nas sad demolirali,onda kad je 3:0 bilo opet ste zasluzeno pobjedili,ali sad niste.niste bolji bili u ovoj utakmici,niste sigurno.imali smo inicijativu napadali smo trazili smo taj gol bar da bude na penale.meni nije krivo sto ste prosli dalje,jeste krivo ali nije rkivo da gadjam sudiju kamenom,nije mi tolka huja u glavi.
19TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
jer vi nikad ne mozete biti ono sto smo mi
NEKADA DAVNO BIO JEDAN GRAD ZVAO SE BANJA LUKA PONOS KRAJINE,POSTENIH LJUDI GRADSKE GOSPODE I LIJEPIH DJEVOJAKA,DANAS OD SVEGA TOGA OSTALO SAMO IME I PUN GRAD PRIMITIVACA I KOSOVSKIH MITOLOVACA-TUZNO AL ISTINITOAldinn1 je napisao/la:Kako vas nije stid pričati o sudijama kad igrate protiv Želje. Došli ste u sred Grbavice pred 15.000 ljudi osvojilu kup i otišli s stadiona ispračeni s aplauzom. T u utakmicu je bilo bezbroj čudnih odluka u vašu korist i niko nije rekao.
Šta hoćete vi da u Banja Luci niko ne smije svirati faul, da ne smije pobijediti, jer ako tako bude vi ćete uzeti kamanje i gađati.
Organizacija utakmice, gdje su redari, gdje su specijalci, gdje je policija?
Odakle kamanje na tribini, ko je pustio da to unese ?
Na Grbavici se ne može unijeti sok, a kamoli nešto takvo.
Od grada kakav je Banja Luka ništa niej ostalo, seljakluk, krkanluk, ma jednostavno FUJ.
Druga liga ..
Kad vas opančara ode 3.500 u Široki onda se javi pa "kamenjaj".old je napisao/la:А ? "'" $ " у " ? " (6-7 """) ? $ " $ ? ?![]()
neno je napisao/la: NEKADA DAVNO BIO JEDAN GRAD ZVAO SE BANJA LUKA PONOS KRAJINE,POSTENIH LJUDI GRADSKE GOSPODE I LIJEPIH DJEVOJAKA,DANAS OD SVEGA TOGA OSTALO SAMO IME I PUN GRAD PRIMITIVACA I KOSOVSKIH MITOLOVACA-TUZNO AL ISTINITO
pa nek mu je jedina greska taj faul iz koga ste dali go nek mu je to jedina greska a nije al recemo da jeste.nek mu je greska taj faul i to sto je prvo poluvrijeme nadoknadio 0 minuta.a samo za izvodjenje slobodnjaka se potrosilo vremena ne znam sto.daj nemojte zajebavati ljudi ono faula nije vidjelo.ako cemo balet igrati onda sviraj ko u kosarci svaki kontakt.nick je napisao/la:ima li iko da postavi to gdje ih je sudija pokro i kako je nas ostetio?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.