FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja bih sretniji bio da potpisemo tri 18togodisnjaka nego pet "pojacanja" poput Markovica ili Secerovica. Eto prica se o transferima Cukarickog, Belupa, Vojvodine... I oni prodaju djecu, a ne povratnike u ligu od 26 godina koji su grijali klupu gdje god su makli
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Prenijet cu ono sto sam ja cuo iz relativno provjerenih izvora i unaprijed se izvinjavam ako je neko vec pisao jer nisam citao redovno posljednjih dana. Novi sportski direktor bi trebao biti Alen Skoro.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/stipo-mark ... ija/415332
E jbg,samo sto napisa ja maloprije
Halalite,ipak je dezinformacija bila.Je.bo ga mahala
Cuj Skhendija

E jbg,samo sto napisa ja maloprije

Halalite,ipak je dezinformacija bila.Je.bo ga mahala

Cuj Skhendija

Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 26 dec 2021, 17:15, ukupno mijenjano 3 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ako je skoro sd to je uzasna vjest, ovo je trebala bit godina ciscenja i dovodjenje pravo sd
Nadam se da nije istina. ovo je nesto najgore sta moze da se desi. ako bude Skoro dosao ja ne idem vise gledati utakmice.
-
- Kontakt:
@Napapijri Nadam se da se salis brate?
Moj Kepcija kakav crni Skoro....Frajer ne prati fudbal uopste 5+godina.Zadnji put na Kosevu bio na oprostajnoj utakmici protiv Galate...
Od kako je zavrsio karijeru,totalno se iskljucio iz fudbala.Kakav on i SD
Hvala mu za sve sto je kao igrac uradio ali na Kosevo samo ako konta doci na utakmicu.Opet kazem,nadam se da je zajebancija samo u pitanju
Moj Kepcija kakav crni Skoro....Frajer ne prati fudbal uopste 5+godina.Zadnji put na Kosevu bio na oprostajnoj utakmici protiv Galate...
Od kako je zavrsio karijeru,totalno se iskljucio iz fudbala.Kakav on i SD
Hvala mu za sve sto je kao igrac uradio ali na Kosevo samo ako konta doci na utakmicu.Opet kazem,nadam se da je zajebancija samo u pitanju
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 26 dec 2021, 17:30, ukupno mijenjano 3 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Shkendija je za trenera dovela Brunu Akropovica kojem mi nismo mogli za kifle ponuditi, ne znam sta je smijesno.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 dec 2021, 17:12https://sportsport.ba/fudbal/stipo-mark ... ija/415332
E jbg,samo sto napisa ja maloprije![]()
Halalite,ipak je dezinformacija bila.Je.bo ga mahala![]()
Cuj Skhendija![]()
![]()
![]()
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- ElCartel11
- Kontakt:
Malo nam sto se Pantelija sa foruma uvalio pa sad i Skoro.
Zato se on usutio, vec par mjeseci ne pise na forumu

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Lagano momci. Shkendija nam graca uzme kojeg smo htjeli.
Ali zato kad Alen Škoro dođe za SD ima da se syebe nacija
Ali zato kad Alen Škoro dođe za SD ima da se syebe nacija

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kad vidim Rundu na zvanicnim slikama kluba onda treba i njega dovesti. da nama iz SAD dovede neke igrace. ako klub ide vec u pm.
-
- Kontakt:
E je.bo ti sve kad nam Shkendija mrtva iz zajebancije uze igraca kojeg toliko ciljamo...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Albanija i Kosovo daju puno vise para od nasi klubova. nije Ibrakovic oitsao iz Austrije bez veze u Kosovo.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ima Škoro veze, šta se brineš ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 dec 2021, 17:35E je.bo ti sve kad nam Shkendija mrtva iz zajebancije uze igraca kojeg toliko ciljamo...

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Posljednjih sedmica uveliko traje kadrovsko “tumbanje” u Fudbalskom klubu Sarajevo.
Naročito se to odnosi na sportski segment. Ne traže se samo igračka pojačanja (u završnoj fazi su pregovori sa Adnanom Šećerovićem), već i stručnjaci koji bi trebali trebali voditi Akademiju i kreirati kostur prvog tima u drugom dijelu premijerligaške sezone. Ivan Kepčija u svojstvu savjetnika traga za pravim rješenjima na mnogim pozicijama.
To se odnosi i na koševsku skauting službu, koja bi trebala pretrpjeti određene promjene. Među kandidatima za jednog od skauta FK Sarajevo trenutno visoko kotira Alen Škoro, nekadašnji prvotimac bordo kluba.
Eto kažu ipak skaut. Dobro je
U narednim danima očekuje se da i zvanično bude potvrđen njegov povratak na Koševo, ali ovog puta u drugoj ulozi. Škoro se i ranije pominjao kao potencijalni nasljednik Emira Hadžića, bivšeg koordinatora za sportski segment u FK Sarajevo.
Naročito se to odnosi na sportski segment. Ne traže se samo igračka pojačanja (u završnoj fazi su pregovori sa Adnanom Šećerovićem), već i stručnjaci koji bi trebali trebali voditi Akademiju i kreirati kostur prvog tima u drugom dijelu premijerligaške sezone. Ivan Kepčija u svojstvu savjetnika traga za pravim rješenjima na mnogim pozicijama.
To se odnosi i na koševsku skauting službu, koja bi trebala pretrpjeti određene promjene. Među kandidatima za jednog od skauta FK Sarajevo trenutno visoko kotira Alen Škoro, nekadašnji prvotimac bordo kluba.
Eto kažu ipak skaut. Dobro je

U narednim danima očekuje se da i zvanično bude potvrđen njegov povratak na Koševo, ali ovog puta u drugoj ulozi. Škoro se i ranije pominjao kao potencijalni nasljednik Emira Hadžića, bivšeg koordinatora za sportski segment u FK Sarajevo.
Šta fali Škori?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Sve sta treba da ima jedan SD.
Nego, gdje je onaj Talijan, sto je dosao akademiju da ustroji?