Zaklano je, cekamo znak da ga stavimo na razanjcorleone87 je napisao/la:Sta bi sa janjetom?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zaklano je, cekamo znak da ga stavimo na razanjcorleone87 je napisao/la:Sta bi sa janjetom?
došlo i već nestalo bijelih xxl ,ja bio prije 15 min uzeo plavi VRHHHHHEnemy00 je napisao/la:Koga interesuje dosla je nova tura dresova
Do kod rade, ima li ikog poslije 5, jel radim pa ne mogu sticiarena je napisao/la:došlo i već nestalo bijelih xxl ,ja bio prije 15 min uzeo plavi VRHHHHHEnemy00 je napisao/la:Koga interesuje dosla je nova tura dresova
Mozes sa starom clanskom uzeti dres.uvijekuztebe1921 je napisao/la:Kad ce se moci produziti clanske? Ja cekam pa da se uzme ovaj bijeli dres
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DzekeDenno je napisao/la:Koliki procenat je vaš od transfera Džeka? Roma je skoro pa završila taj transfer ako je vjerovati stranim medijima ( Talijanskim, Austrijskim, Belgijskim...).
3,5 % daj Boze da se to zavrsiDenno je napisao/la:Koliki procenat je vaš od transfera Džeka? Roma je skoro pa završila taj transfer ako je vjerovati stranim medijima ( Talijanskim, Austrijskim, Belgijskim...).
Ma samo kad Sky Sports objavi od medija onda je gotov posao a ovi tracarski portali samo suplje bacaju..Denno je napisao/la:Koliki procenat je vaš od transfera Džeka? Roma je skoro pa završila taj transfer ako je vjerovati stranim medijima ( Talijanskim, Austrijskim, Belgijskim...).
Znači od 0.5 do 1 mil bi moglo vam u kasu. Piše se o cifri 20-25 mil.dimitrijevic je napisao/la:3,5 % daj Boze da se to zavrsiDenno je napisao/la:Koliki procenat je vaš od transfera Džeka? Roma je skoro pa završila taj transfer ako je vjerovati stranim medijima ( Talijanskim, Austrijskim, Belgijskim...).
Trenutno korisnika/ca: antibot, Balorda, Direktorcic, Firebase, ristagrad, spolacentra i 72 gosta.