Samo nek bude pozitivnovrbanjusa je napisao/la:Ma niko ne zna. Sinoć je bilo neko okupljanje u klubu ali obavijeno velom tajne.
P.S. I Amar je bio

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Samo nek bude pozitivnovrbanjusa je napisao/la:Ma niko ne zna. Sinoć je bilo neko okupljanje u klubu ali obavijeno velom tajne.
P.S. I Amar je bio
Žera potpisao, to je već pozitivno. Karte pristupačne, još jedna pozitivna.Velahalve je napisao/la:Samo nek bude pozitivnovrbanjusa je napisao/la:Ma niko ne zna. Sinoć je bilo neko okupljanje u klubu ali obavijeno velom tajne.
P.S. I Amar je bio
to je ono za onoonako je napisao/la:Sinoc oko pola 5 sam sjedio u Makijatu, i na stadion dodjose Siljak, Amar i jos neki ljudi. U fan shopu kazu nekakav sastanak imaju, da nije to ONO nesto?
Šalis se ili je fakat bio neki sastanak ?vrbanjusa je napisao/la:Ma niko ne zna. Sinoć je bilo neko okupljanje u klubu ali obavijeno velom tajne.
P.S. I Amar je bio
Bili su u klubu. Amar i Šiljak sigurno (vidio auta) a i ona djevojka iz fan shopa reče da su se skupili.Elegant je napisao/la:Šalis se ili je fakat bio neki sastanak ?vrbanjusa je napisao/la:Ma niko ne zna. Sinoć je bilo neko okupljanje u klubu ali obavijeno velom tajne.
P.S. I Amar je bio
Haha bas tako, ja fakat neznam sta je u pitanju, samo sam njih vidio da ulaze na stadion. Ovi provjereni super, vrbanjusa... bi mozda mogli znatVelahalve je napisao/la:to je ono za onoonako je napisao/la:Sinoc oko pola 5 sam sjedio u Makijatu, i na stadion dodjose Siljak, Amar i jos neki ljudi. U fan shopu kazu nekakav sastanak imaju, da nije to ONO nesto?
Ja ne znam ništa. Samo su mi rekli da je bio sastanak, a temu ne znam.onako je napisao/la:Haha bas tako, ja fakat neznam sta je u pitanju, samo sam njih vidio da ulaze na stadion. Ovi provjereni super, vrbanjusa... bi mozda mogli znatVelahalve je napisao/la:to je ono za onoonako je napisao/la:Sinoc oko pola 5 sam sjedio u Makijatu, i na stadion dodjose Siljak, Amar i jos neki ljudi. U fan shopu kazu nekakav sastanak imaju, da nije to ONO nesto?
Nemoj da plasiras raji ovdje lazi i izmisljotine.tm8782 je napisao/la:Sretno Zera. I tako nakon svih mogucih mucki od strane jednog kluba i nastojanja da nesto urade po ko zna koji put tj pokusa dovesti igraca iz naseg tima nije uspjelo. Nije vam ljudi ovo 1946. godina kada se otimalo, ne, ne... Ne moze to vise tako. Iako vlast i dalje gleda kroz prste i jos svasta nesta, opet ne mozete ono sto hocete.
Virtu4l je napisao/la:Lutvi rođendan
Virtu4l je napisao/la:Lutvi rođendan
ajd ti nama reci koji je Lutvi rođendanmodusvivendi je napisao/la:Dobro smo odigrali na Malti, sreca nije bilo povreda jer su stvarno mesarski igrali domacini. Bilo je bas i vruce, realno, nama na tribinama je bilo k'o u paklu, a kako je tek njima bilo trcati. Dobra je zezancija bila na tribinama, malo smo se i sa Antolovicem sprdali, sve u svemu fino gostovanje.
Za Bajica se nista ne zna, uopce nije nista dogovoreno, cak nema ni usmeni dogovor, nego eto raja nema sta da pise, pa supljira.
info iz prve ruke Lutvo nije dobio boravišnu dozvolu za Katar, pa Amar razmišlja o otkazu i da se vrati u naš klubVirtu4l je napisao/la:Sve kontam da su se zato sinoć okupili
Trenutno korisnika/ca: itatabisine, ristagrad i 49 gostiju.