PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
muhamed mora pasti!!! 
- themaniaks
- Kontakt:
heheh ovu nejac smo izbacili iz lige sad cemo ih kostati pehara haha nije ni cudo sto nas mrze onoliko
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- themaniaks
- Kontakt:
Osvetili smo komsinice hahah sad se tituli opet nadajuu a nisu ni svjesni da je blizi Celik tituli nego oni 
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
jarane u tom je i fazon sto je to pjesma hordi, a vi nama pjevali, pa mogli ste tekst pogledat prvoSaltCityAttack je napisao/la:I opet ko uvredjene mlade samo u nasoj ligi morac cvijrcem gadjat druge, a svugdje na svijetu ljudi pjevaju sve i svasta..pa i Horde su vam to pjevale , pa pjevalo se ovo odavno i prije mnogo godina ..de sad opet po obicaju napravite i ubacite politiku u ovo navikli smo majkemi nebi nas iznenadilodejavu je napisao/la:Pjevali Željo Željo evo ti ga evo pa sa njega gledaj Sarajevo pa nemoguceeee![]()
![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pa pjevali ste tri pjesme od kitara zasto? Jer ste poznati po tome da kradete pjesme, cuj "daj go , slobodo , nama vise ne treba" hahahahhaa a ono ide "daj gol, sarajevo, nama vise ne treba" ... hahahahaha
MIRZA RASCIC !
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Nema potrebe za laganjem. Pjevalo se " samo gol, samo gol .. "scooty11 je napisao/la:Pa pjevali ste tri pjesme od kitara zasto? Jer ste poznati po tome da kradete pjesme, cuj "daj go , slobodo , nama vise ne treba" hahahahhaa a ono ide "daj gol, sarajevo, nama vise ne treba" ... hahahahaha
Dobro izdanje nase podgrupe danas
Samo me malo cudi sto danas ne komentarisete sudjenje?? 
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
pa zato što je bilo korektno pitaru raspali, nisu se ljudi valjali po travi, igrali muški rame o rame a ne đonom u kost, a i kad su odugovlačili igru fasovali su žute kartone, što je npr. protiv Capajeba bilo nemoguće da se desi...kad neko igra korektno čitava ti Tuzla prizna, a kad igra suportno opet priznamo, samo što inače protiv vas ne bude prenos pa svi mislee da lažemoRinuka je napisao/la:Dobro izdanje nase podgrupe danasSamo me malo cudi sto danas ne komentarisete sudjenje??
coelho41 je napisao/la:pa zato što je bilo korektno pitaru raspali, nisu se ljudi valjali po travi, igrali muški rame o rame a ne đonom u kost, a i kad su odugovlačili igru fasovali su žute kartone, što je npr. protiv Capajeba bilo nemoguće da se desi...kad neko igra korektno čitava ti Tuzla prizna, a kad igra suportno opet priznamo, samo što inače protiv vas ne bude prenos pa svi mislee da lažemoRinuka je napisao/la:Dobro izdanje nase podgrupe danasSamo me malo cudi sto danas ne komentarisete sudjenje??
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Tako je u pravu si, nema potrebe za laganjemNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nema potrebe za laganjem. Pjevalo se " samo gol, samo gol .. "scooty11 je napisao/la:Pa pjevali ste tri pjesme od kitara zasto? Jer ste poznati po tome da kradete pjesme, cuj "daj go , slobodo , nama vise ne treba" hahahahhaa a ono ide "daj gol, sarajevo, nama vise ne treba" ... hahahahaha
MIRZA RASCIC !
Nisi ti gledao utakmicu..Sudija je danas bio 12-ti igrac slobode..Ne volim zeljkana, ali sudije su ih danas dobro izyebali..
kad ti Hordaš kaže da su tvom timu sudije 12.ti igračRinuka je napisao/la:Nisi ti gledao utakmicu..Sudija je danas bio 12-ti igrac slobode..Ne volim zeljkana, ali sudije su ih danas dobro izyebali..
Penal nad Bekrijom 100%, Jakupovic se kesla. 3 boda su bitna **** sudije sto se tice ove tekme.Rinuka je napisao/la:Nisi ti gledao utakmicu..Sudija je danas bio 12-ti igrac slobode..Ne volim zeljkana, ali sudije su ih danas dobro izyebali..
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ne volim zeljkana, ali penal bi dobili cist danas da Sisoje nije plakao danima oko suđenja. Ono nad Bekricem bi se sviralo u 90% tekmi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nikakvi dokazi ne trebaju, nit me libo racku za sudjenje..Ovo sam napisao zbog vas jer uvjek kmecite ko koze a sad kad je sudija ocigledno navlacio vama, cutite ko pickice..coelho41 je napisao/la:kad ti Hordaš kaže da su tvom timu sudije 12.ti igračRinuka je napisao/la:Nisi ti gledao utakmicu..Sudija je danas bio 12-ti igrac slobode..Ne volim zeljkana, ali sudije su ih danas dobro izyebali..![]()
![]()
![]()
dokazi ti dečko fale, doduše fale i nama dokazi da nas je sudija potkrado protiv vas u više navrata, nije bilo prenosa, ali barem ima dvocifren broj istomišljenika na ovom forumu, dok kolko ja pratim komentare poslije tekme ti si jedini koji tvrdi da je Željkan oštećen u Tz, šta ćeš slijedeće napisat? da nije i Sarajevo bilo oštećeno koji put protiv Slobode?
- hskzmostar
- Kontakt:
Sta kaze onaj amerikenjac nema ekipe u BiH koja nas moze pobjediti na terenu ,prepotentni seljober,gora verzija i ruznija Mamica.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Realno cist penal,start po stajnoj nozi uvijek se svira ali...joker90 je napisao/la:Ne volim zeljkana, ali penal bi dobili cist danas da Sisoje nije plakao danima oko suđenja. Ono nad Bekricem bi se sviralo u 90% tekmi.
Na stranu sve drug, ali hajde reci mi šta ste postigli sa tim pjevanjem, šta ste htjeli ? Ta pjesma inače služi kao prepucavanje između djece, a zadnji put sam je čuo nekad početkom 2000-tihSaltCityAttack je napisao/la:I opet ko uvredjene mlade samo u nasoj ligi morac cvijrcem gadjat druge, a svugdje na svijetu ljudi pjevaju sve i svasta..pa i Horde su vam to pjevale , pa pjevalo se ovo odavno i prije mnogo godina ..de sad opet po obicaju napravite i ubacite politiku u ovo navikli smo majkemi nebi nas iznenadilodejavu je napisao/la:Pjevali Željo Željo evo ti ga evo pa sa njega gledaj Sarajevo pa nemoguceeee![]()
![]()
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Isti ****, a bgm koliko sam čuo pjevalo se "daj go slobodo nama više ne treba" i još jedna njihova "go samo go samo dajte go" ja mislim da tako ide. Sramota, samo vam je falio još trans njihov na tribini.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nema potrebe za laganjem. Pjevalo se " samo gol, samo gol .. "scooty11 je napisao/la:Pa pjevali ste tri pjesme od kitara zasto? Jer ste poznati po tome da kradete pjesme, cuj "daj go , slobodo , nama vise ne treba" hahahahhaa a ono ide "daj gol, sarajevo, nama vise ne treba" ... hahahahaha
nasa noc traje danima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.