RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

insegnante
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la insegnante » 18 nov 2012, 23:31

Pitanje za RA,nije nikakva provokacija: zašto stadion u S.logoru kada je kapacitet Vrapčića za ovu slabašnu ligu više nego zadovoljavajući? Nisu ni tribine loše, postavljene stolice iza gola itd Je li bolje doraditi vrapčiće ili kršiti pare u neki stadion kapaciteta 20000 stolica?

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 nov 2012, 23:40

Jos uvijek ne znam sta da kazem poslije onoga u subotu. Nekoliko puta sam pokusavao ostaviti komentar, ali ne znam sta da napisem. Jednostavno je za moj mozak neshvatljivo da svaku utakmicu sami sebe pobjedjujemo, uprkos tome sto igramo jako dobro. Istina, ima ovdje igraca koji su zalutali u fudbal, ali momci kao ekipa djeluju dobro. Ne znam sta se desi svaku utakmicu pa prave gluposti na terenu i zijane utakmicu. Prvo Merzic, jedan od iskusnijih, od koga se ocekuje da pomogne ovim mladim momcima, ali on kad god igra napravi glupost kao onu u subotu i dobije crveni. Dalje, i sa igracem manje igramo dobro, stvaramo prilike, ali nikako da ih pocnemo iskoristavati.

Vidim po gradu se prica da bi na proljece moglo doci do poboljsanja situacije, te da bi se neki igraci mogli vratiti. Ajde neka im bude, neka se vrate, ali dajte da mi uradimo od sebe koliko mozemo. Znamo u kakvim uslovima treniraju nasa djeca, dajte da opet pokrenemo neku akciju i da rijesimo to. Ocigledno je da imamo dobru ekipu kadeta i da ce od tih momaka biti nesto u buducnosti. Mislim da su do sada dokazali da zasluzuju podrsku i uslove kakve imaju njihovi vrsnjaci bilo je gdje u BiH. Sada ce biti zanimljivo na derbiju koliko ce doci navijaca Veleza. S obzirom da je RA u totalnom rasulu, bit ce tuzno gledati derbi bez pravih navijaca.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 18 nov 2012, 23:59

slika

;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Dena
Kontakt:

Post Postao/la Dena » 19 nov 2012, 00:28

Video Izvještaj
http://rodjeni.com/?p=342" onclick="window.open(this.href);return false;

Izvještaj od red_one
http://rodjeni.com/?p=341" onclick="window.open(this.href);return false;

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 nov 2012, 02:47

Iskren je napisao/la:Ja cu samo ponoviti ono sto sam rekao na pocetku sezone a to je: Velez je ostavio jedan Gosk u ligi a izbacio jednu Slobodu a da bi Velez sada ostao u ligi potreban vam je samo jedan covjek htjeli to priznati ili ne a on je: Mirza Varesanovic !!! I manite se forsiranju svojih igraca pustite bar jednog igraca s strane da pokaze sta zna i koliko moze..Primjer vam je Zeljo,Sarajevo,Zrinjski haman sve igraci s strane a ljudi imaju rezultate....Doduse imao je i Velez s Mirzom polufinale kupa BiH i opstanak u ligi a ove godine nazalost sve ste blize drugoj ligi ! VELEZ JE VELIKI KLUB S TRADICIJOM i trebao bih biti uvjek tu negdje u vrhu od 1-5 mjesta al s ovom politikom tesko pozz .

Mene cudi da ban jos nisi dobio... ustvari pardoniram, ne cudi me... jer takve najvise drze na ovom forumu.
Karas li ti ista osim mahalski prica ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 19 nov 2012, 12:24

Titova-Juga je napisao/la:
Iskren je napisao/la:Ja cu samo ponoviti ono sto sam rekao na pocetku sezone a to je: Velez je ostavio jedan Gosk u ligi a izbacio jednu Slobodu a da bi Velez sada ostao u ligi potreban vam je samo jedan covjek htjeli to priznati ili ne a on je: Mirza Varesanovic !!! I manite se forsiranju svojih igraca pustite bar jednog igraca s strane da pokaze sta zna i koliko moze..Primjer vam je Zeljo,Sarajevo,Zrinjski haman sve igraci s strane a ljudi imaju rezultate....Doduse imao je i Velez s Mirzom polufinale kupa BiH i opstanak u ligi a ove godine nazalost sve ste blize drugoj ligi ! VELEZ JE VELIKI KLUB S TRADICIJOM i trebao bih biti uvjek tu negdje u vrhu od 1-5 mjesta al s ovom politikom tesko pozz .

Mene cudi da ban jos nisi dobio... ustvari pardoniram, ne cudi me... jer takve najvise drze na ovom forumu.
Karas li ti ista osim mahalski prica ?
Slušaj ti Titova -Juga, tačno je da u Želji, Sarajevu, Zrinjskom i dr. klubovima igraju igrači sa strane. Mislim da nema kluba da igrač nije sa strane. Pa tako i u Veležu samo ima jedna velika razlika u Velež dolaze igrači sa strane koje niko neće i koji nemaju pojima ti nas i ukopavaju čast izuzetcima bilo je i dobrih igrača sa strane koji su znali iznjeti veležov dres.
Vozdrica

High

Post Postao/la High » 19 nov 2012, 13:17

Šteta, Rođeni. Niste zaslužili ovu katastrofalnu situaciju u klubu, rezultate pogotovo, da ne govorim o ovom posljednjem na vašem stadionu. Nadam se da ćete se oporaviti od ovog pada i ustati na noge. Pozdrav iz Sarajeva.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 19 nov 2012, 16:52

High je napisao/la:Šteta, Rođeni. Niste zaslužili ovu katastrofalnu situaciju u klubu, rezultate pogotovo, da ne govorim o ovom posljednjem na vašem stadionu. Nadam se da ćete se oporaviti od ovog pada i ustati na noge. Pozdrav iz Sarajeva.
najviše volim kad nas sažalijevaju oni koji su nas prije deset godina izbacili iz lige i oni koji nam iz ekipe uzmu skoro sve sto vrijedi. maltene na silu.

High

Post Postao/la High » 19 nov 2012, 17:09

Ne generaliziraj.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 nov 2012, 19:00

AMADUDI je napisao/la:Kazu da je Vladavic spreman da se vrati na polusezoni da pomogne Velezu to sam cuo iz pouzdanih izvora,samo je pitanje odnosa njega i Tanovica,e sada ko ce ti ga znati...a za Lakicevica gotovo pa sigurno,jer trenutno nema kluba,e sada je vec pitanje koliko je spreman i sve sto ide uz to,a ovaj mali iz svicarske je vec tu,navodno ga Ibro doveo,to sam od Zaimovica cuo.I jos jednom sve je to za jednog velikog ???,ali da nam trebaju pojacanja to je jedino sigurno,sa ovim igrackim kadrom se nemoze...
daj bože. ali reći ću ti, sve dok to ne postane službeno, neću vjerovati.... ;) Vlada ako dođe, bio bi nam brat bratu 50% pojačanje, jer on sam može tekmu riješiti....... ;)

ove godine se navršava 10 godina otkad smo prvi put ispali iz najjačeg ranga takmičenja, nakon davne 1953. godine....

ali jedno sigurno znam VELEŽ ISPASTI NEĆE iz više razloga....... 8-) 8-)

volio bi vidjeti peru ognjenovića u dresu kluba, i gocu stokića, kakav bi to bio tim, ali da bi to bio jak tim, treba nam normalna uprava.....

nadam se da će Tanović zbog teške situcije pristati na dolazak Vlade, odnosno mora pristati, jer ako ne daj bože ispadnemo iz lige, bit će upamćen kao najveći grobar kluba ikada, i može se pozdraviti s VELEŽOM za sva vremena.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 19 nov 2012, 19:17

Zbog sazaljenja i jesmo donji.

Mislis na Milosa Ognjenovica? A i Stole je dolazio i odlazio sest miliona puta, dobro je vise..
Support Velez, It's logical! ★

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 nov 2012, 19:20

ja upravu si, Miloš Ognjenović, zapamtio sam ga kao dobrog igrača, e sad je možda već u poznim godinama.......

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 19 nov 2012, 19:22

Ma jasta je, iako ljudska velicina u igrackom smislu nam ne bi mnogo pomogao.
Support Velez, It's logical! ★

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 19 nov 2012, 19:26

Dolazim u miru ;)

Ma nece Velez ispasti, imate finu ekipu, ne znam sad koliko cete zadrzati postojeci igracki kadar jer vam finansije nisu najboolji saveznik.

A bilo bi glupo da vi opet ispadnete a da Sloboda udje :mrgreen:

Malo sale, hocu da vjerujem u pricu onog vaseg momka, da je Velez htio da pomogne Slobodi, pustio joj bodove u Tuzli, ali dogovor sa Goskom nije uspio(tj. Gosk da bodove Slobodi i Velez da bodove Slobodi, a Velez Gosku na kraju), jer Sloboda u duelu sa Slavijom nije uspjela, jbg. Ima dosta logike u toj prici, hocu reci, mislim da Velez nije kriv za ispadanje Slobode, vec naprotiv cak je htio da pomogne Tuzlacima.

Neki su krivili Celika da je 12 kola prije kraja prvenstva pustio Slaviji da ostae u ligi i izbacio Slobodu :lol: :lol: :lol:

Eto i vi pomogoste Slaviji, samo je Slavija sad treca, tj. ista ona ekipa sa skoro istim sastavom koju ste vi dobili u Istocnom Sarajevu. Pusti je i Siroki Brijeg 0:0 na Pecari, pusti ih i Borac iz Banja Luke dade im bodove na svom terenu :D .

Sportski pozdrav iz Zenice :!:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 nov 2012, 19:28

pored bobića, bi nam trebao još jedan golman, npr. Hadžija, znam da se vraćao puno puta, ali mi nekako djeluje sigurno na golu, jača konkurencija na svim pozicijama, je znak da će igrači maksimalno iskorištavati minute koje dobiju za igru..... ;)

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 19 nov 2012, 20:03

Moj Aleme, Ognjenovic i Stokic ti mogu igrati samo sa penzionerima :) ,ti mislis vrijeme stoji :roll: .Mi kao prvo trebamo promjeniti ljude koji vode nas klub a novi ljudi ce se dalje pobrinuti za solidna pojacanja.Ovi sadasnji ljudi u upravi kupe samo okolne odpadke,i daju nase perspektivne igrace drugim timovima cim ga neko od njih zatrazi(uz pretpostavljam neku pinku u svoj dzep),i najvisa im je briga da Velez na kraju bude za pola boda iznad crte ispadanja(to je sve za sto se oni brinu).Ta praksa se mora pod hitno promjeniti jer je ovo unistavanje Veleza.Dakle pricu u vezi mogucih igrackih pojacanja treba preusmjeriti u pricu ko bi to mogo zasjesti u upravu kluba jer ovi debili veze nemaju kako se kjlub vodi.

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

skinjzri
Kontakt:

Post Postao/la skinjzri » 19 nov 2012, 20:14

Kako to da ni na jednoj domaćoj utakmici ne navijate i nema vas nikako , a doći će te svi na stadion Zrinjskog na "derby" ? Normalno je pitanje nek mi netko objasni

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 19 nov 2012, 21:27

skinjzri je napisao/la:Kako to da ni na jednoj domaćoj utakmici ne navijate i nema vas nikako , a doći će te svi na stadion Zrinjskog na "derby" ? Normalno je pitanje nek mi netko objasni
Vrlo jednostavno. I jedno i drugo su "STATEMENTS". Jedno je DA SMO JOS TU I DA CEMO UVJEK BITI TU a drugo je da smo svjesni trenutne zajebancije koja vlada u Velezu i da nisu vrijedni nasih zivaca i vremena.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Mostar81
Kontakt:

Post Postao/la Mostar81 » 19 nov 2012, 22:09

skinjzri je napisao/la:Kako to da ni na jednoj domaćoj utakmici ne navijate i nema vas nikako , a doći će te svi na stadion Zrinjskog na "derby" ? Normalno je pitanje nek mi netko objasni
istina je to da ljudi koji sada vode tribinu nemaju kvalitet i razvijenu navijacku svjest da dovedu ljude iza gola,a i sve sto se desava parole po gradu za ovaj derbi je zasluzena mlada ekipa koja radi tako da ovi sto su sad tu kupe poene na njima...ne znam nesto treba i u tom vidu mjenjati jer ovako ni na sta ne lici ona tribina iza gola! NEKI BOLJI RA!
To je ljubav kojoj ni smrt ne moze reci dovidjenja! forza Velež

Kontakt:

Post Postao/la top » 19 nov 2012, 22:43

puno smo ljubavi poklonili netalentovanim igracima sa strane koje su dovodili seljaci iz uprave a svu mrznju smo istresli na nasoj djeci navedite mi samo jedno gradsko prezime idiota iz uprave koji su dovodili poslusne a ne prave trenere sami seljaci poltroni i neuki idioti koji ne postuju pravila igre a ta su pravila talent rad i profesionalnost koju imaju nasa djeca samo to nemogu pokazati zbog svih tih strasnih talenata sa strane ni sada tu nisu nasa najbolja djeca ona su otjerana da bi se napravio prostor za one koji neznaju igrati ovu igru i ne vole velez cuvajmo domace oni su nas proizvod ako su i otjerani magarci iz uprave vratite ih

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.