Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Brzo zaboravljate da smo uzeli Iran na SP 2015. u Kataru.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ma derbi u 20:45.Taman ovo zavrsi,prelazim na Arenu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma Šumanov poraz, al' evo vidiš ne reče u ovoj izjavi šta nas je konkretno koštalo poraza, samo je rekao da smo sami sebe pobijedili. Znači očigledno nema obraza i muda da kaže "ja sam kriv, moje insistiranje na igraču više u napadu nas je koštalo poraza", neće ga niko manje gotiviti ako to izjavi. Ovo samo znači da ćemo i u budućnosti imati ove harakiri izvedbe na terenu, što je najveći problem u najavi.Virtu4l je napisao/la: ↑12 jan 2020, 17:38Imaš golmana, imaš pogubljen Portugal, znači trebaš samo da nastaviš u tom ritmu, i ti im činiš najveću moguću uslugu, poklanjaš im 3-4 gola bez borbe...Raonffa je napisao/la: ↑12 jan 2020, 17:35Jedva čekam Šumanovu izjavu sa onim svojim šibicarskim naglaskom "Nije nam uspjela igra 7 na 6, to je bio razlog", pa da onda neko od naših novinara ima muda pa da pita što si je legendo igru pola drugog poluvremena, više si tehničkih grešaka napravio nego što si šuteva na gol imao iz te igre.
Zemljo otvori se
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja ne znam dal na svijetu postoji manja zemlja koja ovako malo ulaze u sport a svi ocekuju nekakva čuda jer pobjeda veceras i nekakav prolazak grupe je ravno čudu. Takve stvari se ne desavaju u sportu svaki dan i treba biti realan pa reci ovo je nas domet i opusteno. Da se format nije promijenio ne bi ni bili na prvenstvu, osrednja smo reprezentacija i to smo i pokazali.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ljude ne boli sto se izgubi nego sto se izgubi na retardiran nacin.StevieG8 je napisao/la: ↑12 jan 2020, 17:57Ja ne znam dal na svijetu postoji manja zemlja koja ovako malo ulaze u sport a svi ocekuju nekakva čuda jer pobjeda veceras i nekakav prolazak grupe je ravno čudu. Takve stvari se ne desavaju u sportu svaki dan i treba biti realan pa reci ovo je nas domet i opusteno. Da se format nije promijenio ne bi ni bili na prvenstvu, osrednja smo reprezentacija i to smo i pokazali.
Objasniodarker10 je napisao/la: ↑12 jan 2020, 17:58Ljude ne boli sto se izgubi nego sto se izgubi na retardiran nacin.StevieG8 je napisao/la: ↑12 jan 2020, 17:57Ja ne znam dal na svijetu postoji manja zemlja koja ovako malo ulaze u sport a svi ocekuju nekakva čuda jer pobjeda veceras i nekakav prolazak grupe je ravno čudu. Takve stvari se ne desavaju u sportu svaki dan i treba biti realan pa reci ovo je nas domet i opusteno. Da se format nije promijenio ne bi ni bili na prvenstvu, osrednja smo reprezentacija i to smo i pokazali.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JohnCleese
- Kontakt:
Torabi vrati se, spasi
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
I koja je bila uloga Toromanovica kad ga nijednom nije uveo???
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nemoj Nebojša bit samokritičan
"We need to suffer. And we need to fight."
Kad donesemo zakon o sportu, dobijemo ministarstvo sporta na nivou drzave, onda ce se stanje u sportu drasticno promjeniti.StevieG8 je napisao/la: ↑12 jan 2020, 17:57Ja ne znam dal na svijetu postoji manja zemlja koja ovako malo ulaze u sport a svi ocekuju nekakva čuda jer pobjeda veceras i nekakav prolazak grupe je ravno čudu. Takve stvari se ne desavaju u sportu svaki dan i treba biti realan pa reci ovo je nas domet i opusteno. Da se format nije promijenio ne bi ni bili na prvenstvu, osrednja smo reprezentacija i to smo i pokazali.
Politicari progutase sav drzavni budzet majke im yebem proklete.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Dobar poraz 

'Aaaajmoo biti pozitivni 

Kad su kvalifikacije za SP2021? Kakve su nam tu šanse?
"We need to suffer. And we need to fight."
falio nam je Edhem Sirćo na bekovskim pozicijama.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Portugal se provukao, ali to je realnost
Oni imaju uigraniju ekipu sa 9 igraca iz Porta koji igra na visokom nivou
drzali su svoj ritam i jednostavno u 60 minuta je doslo do 2 crne rupe, naprave ti 3, 4 brza gola i okrenu utakmicu
Steta, ali pokazalo se da se moze
Iskreno ocekivao sam i debakl u ovoj grupi
Oni imaju uigraniju ekipu sa 9 igraca iz Porta koji igra na visokom nivou
drzali su svoj ritam i jednostavno u 60 minuta je doslo do 2 crne rupe, naprave ti 3, 4 brza gola i okrenu utakmicu
Steta, ali pokazalo se da se moze
Iskreno ocekivao sam i debakl u ovoj grupi
Kamenica bas otvoreno komentarise u emisiji, odavno nisam slusao nekog gosta da ovako objektivno, strucno i direktno komentarise u bilo kojem reprezentativnom sportu kod nas. Sve sto je rekao za Prcea i Ovcinu je tacno, i prvu utakmicu je rekao da je Prcea trebalo dozirati i veceras se vidjelo da covjek nema snage, jer je proveo 50 minuta na terenu protiv Norvezana i veceras ga ponovo drzi cijelu utakmicu.
Da smo ga imali odmornijeg veceras mogao je biti mnogo vise od pomoci...
Da smo ga imali odmornijeg veceras mogao je biti mnogo vise od pomoci...
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Na ljeto se igra baraž, s obzirom da ćemo završiti kao četvrtoplasirani u ovoj grupi na Euru, to znači da ćemo u baražu biti nenositelji, kao i uvijek do sada. A to znači da ćemo opet dobiti neku jaku reprezentaciju kao protivnika u baražu.
Ima negdje detaljno kako to ide oko nositelja i nenositelja, uglavnom sigurno smo u tom baražu i mislim da ćemo 90% biti nenositelji.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
meni nije jasno nikako kako to da je jedna Crna Gora od jedva 600k stanovnika uspješnija nacija u sportu nego mi sa skoro 4M stanovnika..........
Nemamo mi ni 3m kamoli 4m
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Samo cu reci Alen Ovcina,krilo koje je promasilo 3 zicera,igrac kojem je njegovo kriilo dalo 11 golova.
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.