Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- sarajevskiMarlboro
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
To što Diaz radi za Kolumbiju je isto što pokušava u EPL samo ne prolazi dovoljno često. Ovi driblinzi gdje nareda pet igrača ne prolaze tako lako u Engleskoj. Reprezentativni fudbal je miljama daleko od ligaškog i zato ne volim transfere na osnovu dobrog Europskog ili Svjetskog prvenstva
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Stakor promijenio i broj i ime 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Progovorio i espanol, bog zna kad je taj transfer dogovoren
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nedavno je onaj bokser pričao da je čuo da štakor dugo uči španjolski

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
2 godine spanskog sigurno

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ko bi tamo 2019/20 reko da ce taj lik ispast ovoliki supcina. Odvratno bgm
Srce, čast i ponos!
Finn haman
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.

Neka neka samo trpaj gnjidu.
Kakav smo nivo dostigli, čovjek je osvajao titule kao glavni trener/menadžer a mi ga dovodimo da bude dio trenerskog tima

zna je i opalit
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Gerrad se dosta povezivao sa tom pozicijom pomocnog trenera. Ja bi najvise volio njega, jbg valjda se razlozi ne moraju pojasnjavati 

Srce, čast i ponos!
JOYCE BOMBA
MUBAREK PETAK
Nema sta, idemo b2b
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.