FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Vala nisu mi jasni ni ovi mladi. Amar je to uradio nekako školski - dovedi talente iz manjih sredina, možda ubodeš s jednim. Ovaj jedan debeo hoda po centru, drugi dribla u mjestu k'o da je '73, treći se boji svoje sjene. Nikako da išćupa pravog talenta.
Željezničar za život cijeli!
Raspad sistema. Lijepi gradjevinski klub.. Nit gradjevine, nit sportskog segmenta. Sta uradise za dvije godine.

@igrajlopte 🐦
ma bruda nema talenta za miljuSudoHusika je napisao/la: ↑17 dec 2020, 13:52Vala nisu mi jasni ni ovi mladi. Amar je to uradio nekako školski - dovedi talente iz manjih sredina, možda ubodeš s jednim. Ovaj jedan debeo hoda po centru, drugi dribla u mjestu k'o da je '73, treći se boji svoje sjene. Nikako da išćupa pravog talenta.
Husika je nas brat bgmKANA je napisao/la: ↑17 dec 2020, 13:58ma bruda nema talenta za miljuSudoHusika je napisao/la: ↑17 dec 2020, 13:52Vala nisu mi jasni ni ovi mladi. Amar je to uradio nekako školski - dovedi talente iz manjih sredina, možda ubodeš s jednim. Ovaj jedan debeo hoda po centru, drugi dribla u mjestu k'o da je '73, treći se boji svoje sjene. Nikako da išćupa pravog talenta.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jok, dat ces igracu od 17-18 godina 10 hiljada u Bosni. Ocigledno ima ili do Amara da ne prepozna ili je do njih da se nafuraju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ja nisam vidio da neko u državi plaća djecu od 16,17,18 godina više. Ispravi me ako griješim. A ova dvojica su važili za najveće talente u svojim sredinama, ligama.KANA je napisao/la: ↑17 dec 2020, 13:58ma bruda nema talenta za miljuSudoHusika je napisao/la: ↑17 dec 2020, 13:52Vala nisu mi jasni ni ovi mladi. Amar je to uradio nekako školski - dovedi talente iz manjih sredina, možda ubodeš s jednim. Ovaj jedan debeo hoda po centru, drugi dribla u mjestu k'o da je '73, treći se boji svoje sjene. Nikako da išćupa pravog talenta.
Salcin kod pitara ima 5 miljaSudoHusika je napisao/la: ↑17 dec 2020, 14:02Ja nisam vidio da neko u državi plaća djecu od 16,17,18 godina više. Ispravi me ako griješim. A ova dvojica su važili za najveće talente u svojim sredinama, ligama.KANA je napisao/la: ↑17 dec 2020, 13:58ma bruda nema talenta za miljuSudoHusika je napisao/la: ↑17 dec 2020, 13:52Vala nisu mi jasni ni ovi mladi. Amar je to uradio nekako školski - dovedi talente iz manjih sredina, možda ubodeš s jednim. Ovaj jedan debeo hoda po centru, drugi dribla u mjestu k'o da je '73, treći se boji svoje sjene. Nikako da išćupa pravog talenta.
- Nastrojeni
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Čekaj buraz miješaš kruške i jabuke. Pričamo kada dovodiš dijete u klub. Pjevač je dijete kluba i ugovor mu je produžen i poboljšan kada se dokazao u seniorskom fudbalu, kada je solidnim igrama za prvi tim pokazao da vrijedi. Je li Amar trebao Subaši dati tupla 4 milje? Bez nastupa u PL? Tek bi onda plakali.KANA je napisao/la: ↑17 dec 2020, 14:04Salcin kod pitara ima 5 miljaSudoHusika je napisao/la: ↑17 dec 2020, 14:02Ja nisam vidio da neko u državi plaća djecu od 16,17,18 godina više. Ispravi me ako griješim. A ova dvojica su važili za najveće talente u svojim sredinama, ligama.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 17 dec 2020, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
ma ja ti govorim generalno ,bez para tesko da ces sta ubosti (jednog od 100)SudoHusika je napisao/la: ↑17 dec 2020, 14:07Čekaj buraz miješaš kruške i jabuke. Pričamo kada dovodiš dijete u klub. Pjevač je dijete kluba i ugovor mu je produžen i poboljšan kada se dokazao u seniorskom fudbalu, kada je solidnim igrama za prvi tim pokazao da vrijedi. Je li Amar trebao Subaši dagi tupla 4 milje? Bez nastupa u PL? Tek bi onda plakali.KANA je napisao/la: ↑17 dec 2020, 14:04Salcin kod pitara ima 5 miljaSudoHusika je napisao/la: ↑17 dec 2020, 14:02
Ja nisam vidio da neko u državi plaća djecu od 16,17,18 godina više. Ispravi me ako griješim. A ova dvojica su važili za najveće talente u svojim sredinama, ligama.
-
- Kontakt:
Ja se samo nadam, pošto je evidentno da se krenulo sa češljanjem kadra, da se kreće i sa promjenama u načinu funkcionisanja kluba, jačanjem upravnog odbora i svime ostalim što nam nedostaje. Liga je sve jača i konkurentnija i uskoro neće ni Amar sa ograničenim budžetom moći da pravi pitu od govana. Ti sada imaš situaciju da se 5 ekipa bori za Evropu mimo kupa. Nije ni to više neka referenca u 2020.godini da ti praviš pitu od govana, naš klub je zaslužio puno bolje od ovoga što sada imamo. A posebno mi navijači.
Neces pobogu ali mu moras nesto ponuditi,tj njegovim roditeljima,neces ga dovesti iz neke selendre u Sarajevo i da zivi na pasteti,kuci je bar kajmak jeo.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Hajd dobro.
Veliki zaokret ovaj klub mora napraviti u samoj strukturi prvog tima. To ce moci tek na ljeto jer ce ugovor vecini isteci tad. Mora se raditi da sastav bude mladji, maniti se vracanja istih igraca i da se tu vrte, zbog toga i Sinisi ne produzavati. Ne moze ni Amar gurati samo iskusne. Nece mu to puno pomoci. Eto, Siroki ti samo na -2, uvalio ti tri komada, a iskustvo im na minimumu. Pravi problem Amar guranjem ovako nekih 30+ i sebi i nama.
Veliki zaokret ovaj klub mora napraviti u samoj strukturi prvog tima. To ce moci tek na ljeto jer ce ugovor vecini isteci tad. Mora se raditi da sastav bude mladji, maniti se vracanja istih igraca i da se tu vrte, zbog toga i Sinisi ne produzavati. Ne moze ni Amar gurati samo iskusne. Nece mu to puno pomoci. Eto, Siroki ti samo na -2, uvalio ti tri komada, a iskustvo im na minimumu. Pravi problem Amar guranjem ovako nekih 30+ i sebi i nama.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Nastrojeni je napisao/la: ↑17 dec 2020, 14:05Idi navijaj za GP Butmir, pa kad zašaluju ploču ili temelje iskopaju, ti se baci u trans zamisli da je go pao.

moSa ljoŽe
A Ljoze da te pita brat,sta mislis sto Amar vraca bas te iskusne ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jedno se mora presjeci. Iskreno cirkus je napravljen sa igrackim kadrom. Tek sad kad nabrajas ko moze otici vidis da je nabacano igraca koje nisi ni koristio ili si koristio samo onako malo. Nije to jedan, dva igraca nego brat bratu preko 6-7 plus ovi sto koristis, a nemas koristi tipa Veselinovic, A.Zec. Da je takvima 1 KM puno je jer beze su tu. Napravi ekipicu ko Velez sa manjim brojem igraca. Velez koristio npr. ove polusezone 22 igraca, a nama u protokolu bilo 30.
Znam ja to sve,zna i Amar brate ali kad dovede Bekrica i Jamaka koji ipak na racunu imaju dosta novca i imaju neku emociju i ljubav prema klubu,oni nece praviti probleme kad se odbija od plate,kad kasne plate itd...LjoZee je napisao/la: ↑17 dec 2020, 14:44Jedno se mora presjeci. Iskreno cirkus je napravljen sa igrackim kadrom. Tek sad kad nabrajas ko moze otici vidis da je nabacano igraca koje nisi ni koristio ili si koristio samo onako malo. Nije to jedan, dva igraca nego brat bratu preko 6-7 plus ovi sto koristis, a nemas koristi tipa Veselinovic, A.Zec. Da je takvima 1 KM puno je jer beze su tu. Napravi ekipicu ko Velez sa manjim brojem igraca. Velez koristio npr. ove polusezone 22 igraca, a nama u protokolu bilo 30.
Kada nekom mladom dugujes onda ti eto sindikata na ledjima, eto ti jos veceg pritiska...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sad kad covjek ode u zrinju i uvali nam 3 komada
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.