FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nije baš direkt o Želji ali svakako zanimljivo posebno za nas malo starije http://www.dnevno.hr/sport/nogomet/ne-s ... evu-812051
Posebno ova rečenica o Žvaki "Zadnje što mi je od Sarajeva ostalo, Baljin lakat u čelo, nakon mog roling-tunela. Uz naredbu: “Diž’ se, šta sad kmečiš.”"
Nego koliko dobijamo za sljedeće kolo?
Posebno ova rečenica o Žvaki "Zadnje što mi je od Sarajeva ostalo, Baljin lakat u čelo, nakon mog roling-tunela. Uz naredbu: “Diž’ se, šta sad kmečiš.”"
Nego koliko dobijamo za sljedeće kolo?
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pa to je jedini nacin ako mislis "normalno", a ne abnormalno..tm8782 je napisao/la:Boga mi brate kod mene u firmi 72% ali to nije ni bitno znaju ovi neki kako to ide, u nekim "firmama". Daju minimalac platu, a na ruke 10 puta vise.ChWilla je napisao/la:u kantonu sarajevo je 71% razlika između neto i bruto plate sa svim porezima i doprinosima. lako se pamti, kao poštanski broj.
@neandertalac - Nemoj ziv bio dok ne bude "crno na belo" sa potpisima.

-
- Kontakt:
Ajd daj neko na pp tu radostnu vijest, bajic ocito ode
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
@neandertalac, bolje da si sutio, slijedi cupanje kose 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
Joj ste ne mogu ovako kad napisu pa onda nece da kazu ko je, mpgu naglabati Bajica prodajemo poslije Evrope, a potpisuje Stokic.
Liverpool !
Liverpool !
stokić je onako za ture piva i meze, nije baš za janjeta.
-
- Kontakt:
Pa nije Robinho hehe ode on u Kinu
Liverpool !
Liverpool !
I kad ce se to znat sta je, da ne ulazim svake 3 sekunde
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
I.V. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Prosvjetil nas !Neandertalac je napisao/la:Imam jednu, ne za pive vec za janje uz mahanje lepezom i masazu sa sretnim zavrsetkom

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
al ga posla brat u reklame 

Sto nas ovaj povalja sa janjetinom ... 

Ima li danas trening, i ako ima u koliko?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
- Kontakt:
Avanes je napisao/la:Delinjo i Samogrbavica, jeste li vi ikad platu dobili ili dali u svom životu?
Doprinosi na neto platu u našoj lijepoj državi jesu vrlo blizu 70% i to ko biva smijanje čovjeku koji je iznio tu informaciju samo govori o vašim godinama ili neznanju. U evropskim državama ovaj postotak ide do naaajviše 49% i to je neki kao rekord, ali kod nas je STVARNO 70%. Daješ za zaštitu od nezaposlenosti, PIO/MIO, zdravstvo, zaštitu ovoga i onoga. To vam je i najveći razlog zašto ovoliko ljudi radi na crno.
Ubuduće se malo informišete o necemu pa onda se kao falcepalmate ili smijte.

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Zera oficijalno, bravo Zeljo!
-
- Kontakt:
sretno Žera 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Neandertalac
- Kontakt:
Znas da ja ne pisam uz vjetar. Opusteno, sabura, dogovor je pao, ne moze propastiAsharaK je napisao/la:Sto nas ovaj povalja sa janjetinom ...

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
pa haj bar na pp ako neces javnoNeandertalac je napisao/la:Znas da ja ne pisam uz vjetar. Opusteno, sabura, dogovor je pao, ne moze propastiAsharaK je napisao/la:Sto nas ovaj povalja sa janjetinom ...

Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
kad bi se moglo znati ko je, da ne pises ovdje ili makar koja je pozicija ako nista drg ?Neandertalac je napisao/la:Znas da ja ne pisam uz vjetar. Opusteno, sabura, dogovor je pao, ne moze propastiAsharaK je napisao/la:Sto nas ovaj povalja sa janjetinom ...
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 11 gostiju.