FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hvala za video 1921.tv
Fina tekmica ,mogli smo im komotno uvalit jos 3-4 komada ali sparina I igranje pod rucnom da ne bi bilo pvreda su uticali na to , oni levati navalili ko mesari iz nase lige. Bilo je stratova za crveni sta onaj njihov trener glumi budalu I prica gluposti. Nek se zahvali sudiji sto nije iskljucio barem 2 igraca.
Nasi igraci su bili umorni od puta u 2 pol se vidilo da su im teske noge.
Treba na Kosevu uvalit im 5 komada aBd I poslati ih nazad s punom parom.
Fina tekmica ,mogli smo im komotno uvalit jos 3-4 komada ali sparina I igranje pod rucnom da ne bi bilo pvreda su uticali na to , oni levati navalili ko mesari iz nase lige. Bilo je stratova za crveni sta onaj njihov trener glumi budalu I prica gluposti. Nek se zahvali sudiji sto nije iskljucio barem 2 igraca.
Nasi igraci su bili umorni od puta u 2 pol se vidilo da su im teske noge.
Treba na Kosevu uvalit im 5 komada aBd I poslati ih nazad s punom parom.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
E ovo je informacijasuper je napisao/la:denis zeric potpisao na tri godine![]()

E ako je istina svaka cast, ovo vrijedisuper je napisao/la:denis zeric potpisao na tri godine![]()

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Dođe, n jednom ramenu logo lige a na drugom BH Telecom.vazdazeljo je napisao/la:Ljudovii![]()
![]()
Interesuje mee jel' na svakom kupljenom dresu dodje logo premijer lige na ramenu?
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
-
- Kontakt:
E moj @super, pokvari ti nekima cijelu koncepciju... Dje ce ti dusasuper je napisao/la:denis zeric potpisao na tri godine![]()

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:

Zadnja izmjena: super, dana/u 02 jul 2015, 09:04, ukupno mijenjano 1 put.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
valjda ga cigani nece zajebat
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Po ovom sto sam ja vidio nama fale dva dobra igraca kako bi se imali cemu nadati
Kvesic se vraca u formu i to me raduje samo mu fali neko umjesto Kokota da sa njim razigrava sad mi je pravo zao sto nam govedarica nije dosao mislim da bi nam legao ko budali samar ,kosoric bogdanovic dobri , memija umjesto livaje mali hadziahmetovic je igracina stvarno ga je milina gledati ,blagojevic solidan s obzirom da je tek dosao reako bi dobar, bajic djelmic OK .
Kvesic se vraca u formu i to me raduje samo mu fali neko umjesto Kokota da sa njim razigrava sad mi je pravo zao sto nam govedarica nije dosao mislim da bi nam legao ko budali samar ,kosoric bogdanovic dobri , memija umjesto livaje mali hadziahmetovic je igracina stvarno ga je milina gledati ,blagojevic solidan s obzirom da je tek dosao reako bi dobar, bajic djelmic OK .
Delinjo i Samogrbavica, jeste li vi ikad platu dobili ili dali u svom životu?
Doprinosi na neto platu u našoj lijepoj državi jesu vrlo blizu 70% i to ko biva smijanje čovjeku koji je iznio tu informaciju samo govori o vašim godinama ili neznanju. U evropskim državama ovaj postotak ide do naaajviše 49% i to je neki kao rekord, ali kod nas je STVARNO 70%. Daješ za zaštitu od nezaposlenosti, PIO/MIO, zdravstvo, zaštitu ovoga i onoga. To vam je i najveći razlog zašto ovoliko ljudi radi na crno.
Ubuduće se malo informišete o necemu pa onda se kao falcepalmate ili smijte.
Doprinosi na neto platu u našoj lijepoj državi jesu vrlo blizu 70% i to ko biva smijanje čovjeku koji je iznio tu informaciju samo govori o vašim godinama ili neznanju. U evropskim državama ovaj postotak ide do naaajviše 49% i to je neki kao rekord, ali kod nas je STVARNO 70%. Daješ za zaštitu od nezaposlenosti, PIO/MIO, zdravstvo, zaštitu ovoga i onoga. To vam je i najveći razlog zašto ovoliko ljudi radi na crno.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Mojne ih vise pa djeca su.... Gdje ce ti dusa.Avanes je napisao/la:Delinjo i Samogrbavica, jeste li vi ikad platu dobili ili dali u svom životu?
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
u kantonu sarajevo je 71% razlika između neto i bruto plate sa svim porezima i doprinosima. lako se pamti, kao poštanski broj.
- Neandertalac
- Kontakt:
Imam jednu, ne za pive vec za janje uz mahanje lepezom i masazu sa sretnim zavrsetkom 

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Obraduj nas. Ili da cekamo zvanicnuNeandertalac je napisao/la:Imam jednu, ne za pive vec za janje uz mahanje lepezom i masazu sa sretnim zavrsetkom

VAŽNO JE BITI ČLAN!
Možel' doner umjesto jagnjetaNeandertalac je napisao/la:Imam jednu, ne za pive vec za janje uz mahanje lepezom i masazu sa sretnim zavrsetkom

Samo ne spominji bagere.
- corleone87
- Kontakt:
Haj i od tebe da cujemo jednu pozitivnu u posljednje vrijemeNeandertalac je napisao/la:Imam jednu, ne za pive vec za janje uz mahanje lepezom i masazu sa sretnim zavrsetkom

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
@neandertalac 1000% provjeren manijak,obraduj nas drugcorleone87 je napisao/la:Haj i od tebe da cujemo jednu pozitivnu u posljednje vrijemeNeandertalac je napisao/la:Imam jednu, ne za pive vec za janje uz mahanje lepezom i masazu sa sretnim zavrsetkom
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Boga mi brate kod mene u firmi 72% ali to nije ni bitno znaju ovi neki kako to ide, u nekim "firmama". Daju minimalac platu, a na ruke 10 puta vise.ChWilla je napisao/la:u kantonu sarajevo je 71% razlika između neto i bruto plate sa svim porezima i doprinosima. lako se pamti, kao poštanski broj.

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Jel misliš na transfer koji je sinoć "završen" (moj info nije 100% tačan pa da provjerim)Neandertalac je napisao/la:Imam jednu, ne za pive vec za janje uz mahanje lepezom i masazu sa sretnim zavrsetkom

dobit ces janje cim raamazan prodje reci ko je makar na pp hahaNeandertalac je napisao/la:Imam jednu, ne za pive vec za janje uz mahanje lepezom i masazu sa sretnim zavrsetkom

" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
tm8782 je napisao/la:Boga mi brate kod mene u firmi 72% ali to nije ni bitno znaju ovi neki kako to ide, u nekim "firmama". Daju minimalac platu, a na ruke 10 puta vise.ChWilla je napisao/la:u kantonu sarajevo je 71% razlika između neto i bruto plate sa svim porezima i doprinosima. lako se pamti, kao poštanski broj.
Ma kada imas veci broj zaposlenih oslobodjen si 4% necega pa tako da ta cifra ide ispod 70%. Tacno tako, skoro svi su prijavljeni na minimalac, ostalo dobijas na ruke ili kao topli obrok, pa recimo da imas firme gdje je ljudima topli obrok dnevno 30 KM... Al nebitno, tesko je pitarima objasniti neke stvari...
Desnis Zeric ce potpisati ugovor s nama, maloljetan je pa se Faco pita jer bez njegovog pristanka on ne moze nista. A Fadil trener u omladinskom pogonu, eto taman ce poslati sina za 100 KM vise kod anamo onih a on da ostane kod nas....
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Argentina, BarbareZeljin, Brkooo, Kajkutenjoyer i 71 gost.