FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Prije nekoliko dana Zeljo je odbio od nekog belgijskog kluba 400 000 eura za Bajica.
Sta je sa Tomom nevjernimChWilla je napisao/la:e moj tomiću...

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pa ništa, ne može dići lovu čak ni ako su mu uplatili, a što je malo vjerovatno...
- bistrikboy
- Kontakt:
dok ima struje i vode dobro je...ChWilla je napisao/la:pa ništa, ne može dići lovu čak ni ako su mu uplatili, a što je malo vjerovatno...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Desava se i najboljim sta da ti kazem.ChWilla je napisao/la:pa ništa, ne može dići lovu čak ni ako su mu uplatili, a što je malo vjerovatno...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
šta ti je pravi lihvar, ovaj menadžer...
Pored Cehinja on otišao u propalu Grčku. Mogao je biti beg, a sad će noći provoditi pored bankomata za 60 eura
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Evropom se druge stvari pokrivaju. Posudbe itd...Damir05 je napisao/la:Cestitke igracima i strucnom stabu na pobjedi,nisam ni sumnjao,a i najavio sam da cemo dobiti lakse od ocekivanog.
Sto se tice transfera pomenutih igraca,iskreno se nadam da ima u klubu neko drskosti kao sto je imao Amar,pa makar i ne zaradili nista na istim igracima.Treba reci ne moze ispod te cifre i tacka.A realna cifra za Bajica i Memiju jeste nekih milion eura ukupno za obojicu.Ako se uzme ta cifra,pa makar i priblizno tome,ljudi dragi mi bi finansijski izasli iz krize 100%.To plus zarada od Evrope olus Dzeko koji ce se prodati 99%. Znaci nekih 2-3 miliona je realnost da se uzme love od svega,ne da bi bilo odlicno,nego bi bilo fantasticno.Ja samo priicam o realnim ciframa koje su moguce u ovaj mjesec dana da se zarade.Eto ti generalnog sponzora,sta ces bolje.
Naprijed Zeljo ljubavi moja......
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Šteta zbog Hasanovića uvijek sam govorio, jedini def.vezni kojeg smo imali..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Sve treba prodati,normalno za solidnu cijenu. Bolje je nego da idu džaba ,vec smo se izradili za par igraca nadam se da su naucili I izvukli neku pouku iz toga ovi nasi.
Plavi dres prava sminka
bijeli mi izgleda plain.
Plavi dres prava sminka

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ko bude išao u fan shop nek.slika tu košulju
Napokon nešto novo u fan shopu :p

Napokon nešto novo u fan shopu :p
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
- samogrbavica
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Evropom se druge stvari pokrivaju. Posudbe itd...Neandertalac je napisao/la:Damir05 je napisao/la:Cestitke igracima i strucnom stabu na pobjedi,nisam ni sumnjao,a i najavio sam da cemo dobiti lakse od ocekivanog.
Sto se tice transfera pomenutih igraca,iskreno se nadam da ima u klubu neko drskosti kao sto je imao Amar,pa makar i ne zaradili nista na istim igracima.Treba reci ne moze ispod te cifre i tacka.A realna cifra za Bajica i Memiju jeste nekih milion eura ukupno za obojicu.Ako se uzme ta cifra,pa makar i priblizno tome,ljudi dragi mi bi finansijski izasli iz krize 100%.To plus zarada od Evrope olus Dzeko koji ce se prodati 99%. Znaci nekih 2-3 miliona je realnost da se uzme love od svega,ne da bi bilo odlicno,nego bi bilo fantasticno.Ja samo priicam o realnim ciframa koje su moguce u ovaj mjesec dana da se zarade.Eto ti generalnog sponzora,sta ces bolje.
Naprijed Zeljo ljubavi moja......
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma malo je to para. Bajic je najbolji strijelac lige, pocela je evropa poceo je zabijati tako da njega ne treba dati ispod 700.000 eura. A Memiju treba ostaviti jos godinu dana jer ima ugovor, isto tako cifra od 500.000e je mala

KHAJ PRICE
- jaludovolimte
- Kontakt:
Ako smo se već odlučili da dajemo šansu mladim igračima i da od njih počnemo zarađivati hljeb onda ne smijemo prodavati igrače za smiješne pare. 750.000€ + 10/15% narednog transfera za Bajića npr. S Amirom produžiti do 2020 godine i dat mu jaku platu jer sam siguran da na njemu zarađujemo ogroman novac.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Senad1921 je napisao/la:AsharaK je napisao/la:A jel moze info? Koliko ima nas klub udjela u fanshopu? Jel u 100% vlasnistvu? I jel te pare idu na neki poseban racun ili direktno na racun kluba?
Klub nije imo finansijskih ulaganja, dao je samo prostor. Od ukupne dobiti ide 70% klubu. Ti ko da radis u finansijskoj policiji pa te interesuje na koji racun se uplacuju pare....
Pito sam brate, čemu takva reakcija? Kome ide ostalih 30%?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- corleone87
- Kontakt:
Sad pogledao ovu reporatazu i zapazim da nasi u odnosu na ranije vise sutaju sa distance 20-25 metara..Da li je to samo zbog cinjenice da je protivnik bio slab ili je jasno stavljeno do znanja da se vise pokusava sa sutevima iz daljine vidicemo protiv narednih protivnika..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Prije odlaska gore sjedio sam s par igraca, bas prica oko tekme i govore da ce se svaka prilika za sut morati iskoristiti...corleone87 je napisao/la:Sad pogledao ovu reporatazu i zapazim da nasi u odnosu na ranije vise sutaju sa distance 20-25 metara..Da li je to samo zbog cinjenice da je protivnik bio slab ili je jasno stavljeno do znanja da se vise pokusava sa sutevima iz daljine vidicemo protiv narednih protivnika..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- corleone87
- Kontakt:
Svidja mi se to..Vise mi je na vrh glave onih silnih zavlacenja u gol..Minjore je napisao/la:Prije odlaska gore sjedio sam s par igraca, bas prica oko tekme i govore da ce se svaka prilika za sut morati iskoristiti...corleone87 je napisao/la:Sad pogledao ovu reporatazu i zapazim da nasi u odnosu na ranije vise sutaju sa distance 20-25 metara..Da li je to samo zbog cinjenice da je protivnik bio slab ili je jasno stavljeno do znanja da se vise pokusava sa sutevima iz daljine vidicemo protiv narednih protivnika..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Ima li ovih novih dresova za djecu. Ako trenutno nema, da li će biti. Volio bi malog obradovati za Bajram. Pokazao mu slike neki dan, dijete ne smiruje daj pa daj. Crni mu se najviše sviđa, ali gdje ću crni ba kupiti, nekako ne ide.
Čestitke svima na pobjedi. Prezadovoljan sam rezultatom. Mislim da je to to što se tiče prolaza.
Čestitke svima na pobjedi. Prezadovoljan sam rezultatom. Mislim da je to to što se tiče prolaza.
- samogrbavica
- Kontakt:
Ma sad ce toplo vrijeme, sunce, crni dres je ravno kao da si u paklu.
Plavi ili bijeli sutra kupujem, valjda imaju sve velicine i necu ici dzaba..

KHAJ PRICE
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Haha, vecini je crni najljepsi, al vecini je i u fazonu ono djes ba crnirodom s Mejtaša je napisao/la:Ima li ovih novih dresova za djecu. Ako trenutno nema, da li će biti. Volio bi malog obradovati za Bajram. Pokazao mu slike neki dan, dijete ne smiruje daj pa daj. Crni mu se najviše sviđa, ali gdje ću crni ba kupiti, nekako ne ide.

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.