Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Pepe $
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Pepe $ » 08 jun 2011, 23:08

Portillo je napisao/la:
Pepe $ je napisao/la:Pa taj treba da potpise za Barcu, koliko sam upucen..
Otvori Marcu :D
Svasta :lol: a prije neki dan pisalo kako ce potpisati za Barcu, kako su igraci i Barca dog. sve samo jos ostalo da se klubovi dogv. a sad njihov covijek bio na Bernabeu tj. nudi ga R.Madridu..

Netreba nam ovaj pokemon.
Pravda za Pepea

Podrska Papetu, skupa smo jaci

R.I.P. Josip Katalinski­­, ljudina

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 08 jun 2011, 23:10

Ma kod njih to nikad nije sigurno. Prvo mora proc audiciju,da se vidi imal potrebnog talenta za Barcu.. Stavio bih navodnike na to-talenta al mi je sjebana tastatura 8-)

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 08 jun 2011, 23:12

L_blancos je napisao/la:
Ma kod njih to nikad nije sigurno. Prvo mora proc audiciju,da se vidi imal potrebnog talenta za Barcu.. Stavio bih navodnike na to-talenta al mi je sjebana tastatura 8-)
:lol: :mrgreen: Pedro ipak bolji glumac.
Pravda za Pepea

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 08 jun 2011, 23:31

Evo citam kako je Boca zagrijana za Gaga.
Ovih dana, konacno bih trebao da napusti Madrid, spominje se i Italija ali Boca nudi dukate :mrgreen:

Dosao na velika vrata, puno sam ocekivao od njega :( steta zadnje 2g puno povreda..
Pravda za Pepea

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 08 jun 2011, 23:38

Pepe $ je napisao/la:Evo citam kako je Boca zagrijana za Gaga.
Ovih dana, konacno bih trebao da napusti Madrid, spominje se i Italija ali Boca nudi dukate :mrgreen:

Dosao na velika vrata, puno sam ocekivao od njega :( steta zadnje 2g puno povreda..
I ja sam čitao.Baš šteta za njega,a bio je veliki potencijal.Volio bih da ode negdje gdje će dobiti pravu priliku,mlad je još.Imao je sjajnih partija u Realu.
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 08 jun 2011, 23:48

Kaka: Mourinho mi je rekao da mogu smireno otici na odmor, da cu ostati u Realu tj. da racuna na mene za sljedecu sezonu"

Kaka tvrdi da mu koljeno nije 100% spremno jos - jer ga je 2put operisao.
Mourinho je uvijek bio posten, iskren prema meni.
Moja zelja je da ostanem u Madridu.

http://www.as.com/futbol/articulo/kaka- ... ftb_49/Tes
Pravda za Pepea

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 08 jun 2011, 23:54

Pepe $ je napisao/la:Kaka: Mourinho mi je rekao da mogu smireno otici na odmor, da cu ostati u Realu tj. da racuna na mene za sljedecu sezonu" :D

Kaka tvrdi da mu koljeno nije 100% spremno jos - jer ga je 2put operisao.
Mourinho je uvijek bio posten, iskren prema meni.
Moja zelja je da ostanem u Madridu.

http://www.as.com/futbol/articulo/kaka- ... ftb_49/Tes
Ako se on 100% oporavi i ostane u Madridu,onda će nam on biti najveće pojačanje za sledeću sezonu :D
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 09 jun 2011, 01:58

Dudek: Benzema je bolji od Ronalda!

Zanimljivu tvrdu iznio je poljski 38-godišnji vratar Jerzy Dudek. On tvrdi da je njegov donedavni suigrač u Real Madridu, francuski napadač Karim Benzema, bolji od Brazilca Ronalda.

Iako mnogi Ronalda, koji je baš u utorak odigrao oproštajnu utakmicu, u pobjedi brazilske reprezentacije nad Rumunjskom 1-0 u prijateljskom ogledu, smatraju jednim od najvećih svjetskih napadača svih vremena, Dudek u Benzemi vidi boljeg nogometaša od dvostrukog svjetskog prvaka s Brazilom i trostrukog osvajača FIFA-ine nagrade za najboljeg svjetskog nogometaša godine...

- Kada sam Benzemu vidio prvi puta na treningu, bio sam impresioniran. Rekao sam svim prijateljima da je Real doveo izvanrednog napadača. Za mene, on je čak bolji i od Ronalda, onog brazilskog. Karim ima nevjerojatne kvalitete, brz je i nedostižan, a ima i oko za gol – rekao je Dudek za France Football.

Na upit je li činjenica da je trener Jose Mourinho favorizirao argentinskog napadača Gonzala Higuaina zaustavilo Benzemin napredak, Dudek je odgovorio:

- Mourinho ima vrlo snažnu osobnost, ali je i jako dobar psiholog. Zna kako treba motivirati igrača ako vjeruje da će mu ovaj biti koristan za momčad. Prva sezona u Realu mu je bila teška, ali on radi za budućnost madridskog kluba.

Dudek je nakon početka karijere u Poljskoj proveo pet godina u Feyenoordu, šest u Liverpoolu i četiri u Real Madridu. Iako je napunio 38 godina, ne razmišlja o kraju karijere...

- Imam ponude iz španjolskih, engleskih i turskih klubova.
Pravda za Pepea

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 09 jun 2011, 10:44

Pepe $ je napisao/la:
Dudek: Benzema je bolji od Ronalda!

Zanimljivu tvrdu iznio je poljski 38-godišnji vratar Jerzy Dudek. On tvrdi da je njegov donedavni suigrač u Real Madridu, francuski napadač Karim Benzema, bolji od Brazilca Ronalda.

Iako mnogi Ronalda, koji je baš u utorak odigrao oproštajnu utakmicu, u pobjedi brazilske reprezentacije nad Rumunjskom 1-0 u prijateljskom ogledu, smatraju jednim od najvećih svjetskih napadača svih vremena, Dudek u Benzemi vidi boljeg nogometaša od dvostrukog svjetskog prvaka s Brazilom i trostrukog osvajača FIFA-ine nagrade za najboljeg svjetskog nogometaša godine...

- Kada sam Benzemu vidio prvi puta na treningu, bio sam impresioniran. Rekao sam svim prijateljima da je Real doveo izvanrednog napadača. Za mene, on je čak bolji i od Ronalda, onog brazilskog. Karim ima nevjerojatne kvalitete, brz je i nedostižan, a ima i oko za gol – rekao je Dudek za France Football.

Na upit je li činjenica da je trener Jose Mourinho favorizirao argentinskog napadača Gonzala Higuaina zaustavilo Benzemin napredak, Dudek je odgovorio:

- Mourinho ima vrlo snažnu osobnost, ali je i jako dobar psiholog. Zna kako treba motivirati igrača ako vjeruje da će mu ovaj biti koristan za momčad. Prva sezona u Realu mu je bila teška, ali on radi za budućnost madridskog kluba.

Dudek je nakon početka karijere u Poljskoj proveo pet godina u Feyenoordu, šest u Liverpoolu i četiri u Real Madridu. Iako je napunio 38 godina, ne razmišlja o kraju karijere...

- Imam ponude iz španjolskih, engleskih i turskih klubova.
Ma Benzema je klasa :D

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 09 jun 2011, 11:50

Fini su što jest, jest.. :oops:
slika
;)

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 09 jun 2011, 13:38

" Još sam ga 2005., kad je još bio dete, odveo u Valdebebas da gleda Robinha. Tada se, međutim, morao vratiti u Brazil zbog ogromnog pritiska Santosa ", prisetio se Ribeiro koji je agent i spomenutom Robinhu. ;)

Davno nekad Neymar bio u Madridu, možda se opet vrati.. Sve je moguće! Ja bi njega volio, ali ako ga Namik neće onda ništa od toga. :lol: :lol: :lol: :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 jun 2011, 13:39

Ko je taj Ganso ja znam Paulo Henrique da je najjači na FM-u iz Santosa igra AMC,a za tog Gansa nisam čuo :?
Ako dovedemo Neymara ona će budala prodat Higuaina i ode sezone i naša budućnost u propast :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 09 jun 2011, 13:41

LBJ MVP je napisao/la:Ko je taj Ganso ja znam Paulo Henrique da je najjači na FM-u iz Santosa igra AMC,a za tog Gansa nisam čuo :?
Ako dovedemo Neymara ona će budala prodat Higuaina i ode sezone i naša budućnost u propast :roll:
Pa Paulo Henrique ' Ganso'. Ganso mu je nadimak.. :oops:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 jun 2011, 13:46

anonymousHD je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Ko je taj Ganso ja znam Paulo Henrique da je najjači na FM-u iz Santosa igra AMC,a za tog Gansa nisam čuo :?
Pa Paulo Henrique ' Ganso'. Ganso mu je nadimak.. :oops:
A vidi stvarno nisam znao :oops: Čovjek je igračina na FM-u :lol: Zajebo je i Messija i Ronalda :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 09 jun 2011, 14:02

Ma oba su prejaki,stim da je Neymar 3 godine mladji i ako mene pitas ipak malo jaci potencijal..
Ako cemo iskreno govorit ja nisam za dovodjenje ikog ovog prelaznog roka,ali samo kad bi dosao Neymar ne bih se bunio,i on bi u Realu igrao ili poluspica ili krilo..

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 09 jun 2011, 14:09

Možda dobrog štopera ili beka još dovest i to je to.. Kakvi Neymari kad imamo strašan napad već sada.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 09 jun 2011, 14:15

Ja bi prvo da rasprodamo ovo sto trebamo pa tek onda vidimo treba li sta dalje pojacavat tim i tako to...

[youtube][/youtube]
Paklen je napadac bio.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 09 jun 2011, 14:17

Ma jok, tusili bi Albiola koji je predobar stoper a ne znam sta vi serete tolko po njemu.. Vratite onda sebi Cannavara,Metzeldera,Pavona pa uzivajte u njemu..
Imamo prejak tim,Dream Team reko bih ja.. Ali Neymar je cudo i rijetko se radja takav igrac,mislim da jedino on ima potencijal da bude na razini Messija i CR-a , volio bih ga vidjet u Chelskom ako ne dodje nama,ne bih volio da igra protiv naz za 4-5 godina kad bude u punom naponu.. Dosta imamo problema i sa jednim da nas dvojica hebaju..

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 09 jun 2011, 14:18

Najbolje da ga damo Fergiju par godina pa ga onda vratimo :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.