Mozes li mi reci koja je funkcija Fazlagica u klubu ?Dirk je napisao/la:Izgleda Mirza misli neko budala , a svi mi znamo da mu Fazlagic nece dati da podnese ostavkuBLU SKY je napisao/la:Hoćeš li promjeniti odluku o povlačenju s klupe Sarajeva?
- Kazao sam da odlazim poslije utakmice sa Veležom, ali nisam rekao koje godine! I u drugom dijelu prvenstva imamo utakmicu sa Veležom. Ne povlači se Mirza tako lako, ali preuzimam odgovornost za svoje rezultate i za njih ću uvijek odgovarati - poručio je Mirza na kraju razgovora za naš list.S.BA![]()
Misli da je nedodirljiv
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
A koja je tvoja poenta i cilj postova,osim da popljujes nas? Eto niko ti ne brani da bodris Baljka i ekipu i ovog strucnjaka na klupo sto daje ove izjave slobodno odi bujrum i navijaj Baljak,Baljak volimo te mi, ili Udruzenje mrzimo te mi nije problem!padobranac1978 je napisao/la:Kakvi smo ovo nam i treba,:( @dirk...jeli se kafa popila?
-
- Kontakt:
Ko ga je dovao mi navijaci,Blekic,BP ili ljudi koji su nabili 4 mil duga i tu su od 92 godine e moj sine odskakutaj!cikac je napisao/la:imal iko da nije skontao da BP aktivno rade na propagandi kroz forume jos od prije zvanicnog osnivanja?
smije li se iko javiti na ovaj forum sa drugacijim misljenjem a da nije etiketiran kao strumf, neprijatelj kluba ili glupan? ipak, bilo bi korektno da se dopusti da imamo negativno misljenje o ljudima koji su doveli klub do faze da igraci placu na press konferenciji.
zasto je ugasen forum fksinfo?
sigurno nije zato sto taj forum nikoga ne interesuje. mnogo logicnije bi bilo da interesuje sve ukljucene strane i to toliko da je bolje da nikako ne postoji, ako vec vise nije pod totalnom kontrolom. sad se aktivisti sele ovdje i na sa-x, a mi bismo trebali biti toliko ludi pa da pomislimo da nema forumskih radnika, vec da to samo zaljubljenici pisu.
on jednostavno nezna nije glup vec neznasamo sarajevo je napisao/la:Ko ga je dovao mi navijaci,Blekic,BP ili ljudi koji su nabili 4 mil duga i tu su od 92 godine e moj sine odskakutaj!cikac je napisao/la:imal iko da nije skontao da BP aktivno rade na propagandi kroz forume jos od prije zvanicnog osnivanja?
smije li se iko javiti na ovaj forum sa drugacijim misljenjem a da nije etiketiran kao strumf, neprijatelj kluba ili glupan? ipak, bilo bi korektno da se dopusti da imamo negativno misljenje o ljudima koji su doveli klub do faze da igraci placu na press konferenciji.
sigurno nije zato sto taj forum nikoga ne interesuje. mnogo logicnije bi bilo da interesuje sve ukljucene strane i to toliko da je bolje da nikako ne postoji, ako vec vise nije pod totalnom kontrolom. sad se aktivisti sele ovdje i na sa-x, a mi bismo trebali biti toliko ludi pa da pomislimo da nema forumskih radnika, vec da to samo zaljubljenici pisu.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ali Kralj nije Zeljin navijac...i jos nesto,ne ujedaju i ne provociraju svi strumfovi...nemoj takoprigoda je napisao/la:Mrtvi kralju, za nekoga ko ne navija za Sarajevo previše si zapjenio. Budi ka i drugi štrumfovi, ujedaj, provociraj... Zaslužili smo to, ali ne predstavljaj se kao neko kome je stalo do FKS!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
On jednostavno ne zna nije glup, već ne zna.mma_hz je napisao/la:on jednostavno nezna nije glup vec neznasamo sarajevo je napisao/la:Ko ga je dovao mi navijaci,Blekic,BP ili ljudi koji su nabili 4 mil duga i tu su od 92 godine e moj sine odskakutaj!cikac je napisao/la:imal iko da nije skontao da BP aktivno rade na propagandi kroz forume jos od prije zvanicnog osnivanja?

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
I kad sam pomislio da sam pogrijesio sto sam zvizdao Varesanovicu ,jer je jedini covjek od svih ovih uhljupako koji dade ostavku on je povuce i jos me nazva placenikom!
Od sada u meni ima mrtvog neprijatelja jer ja volim Sarajevo a mrzim i Blekice i Baljke i da ne nabrajam ,a medu njima je sad i Varesanovic
!Pa ne mogu vjerovati da u BiH u svim segmentima zivota ,bilo ko kad treba da da ostavku ili je to na nacionalnoj osnovi sto ga tjeraju,ili ostaje za dobrobit necega,ili ko Usanovic iz principa,ili ko nas Mirza djeca za njim placu pa me ovo malo posjeti na onog hodzu sto je pipkao curicu,a njene ko drugarice stale u hodzinu odbranu
.E pa Mirza nece to moci! 

e da kreenemo od mirze postenjacine......
otisao u najboljim danaima iz sarajeva BEZ ijedne marke odstete!
dolazi kao dorektor kluba i u toj sezoni dok nije zbrisao bili smo cini mi se 15.... 16 :.........
vraca se u najgorim danima za klub kao NEKVALIFIKOVAN trener i potpisuje ugovor vrijedan 140 000 km malo gore ,dole,nebitno.......obecava EVROPU u situaciji kada je imao tekme kuci protiv konkurenata....NISTA!
obecao je ako ne izbori da ce otici ...nije otisao:.pocinje druga sezona,priprema igraca NULA....taktika nula,igra nula....opet ne oldlazi....TOLIKO O POSTENJU! i i dalje nema licencu......tjera ALMIRA TURKOVICA,i dovodi Šuru REPUHA....i na kraju PSUJE NAVIJACIMA,PRICA BAJKE I CUVA PUNCU LEDJA DA OSTANE U KLUBU!ja mu za ostavku ne vjerujem dok god on ne ode.... a nebi se zacudio da na kraju DOBIJE otkaz da moze uzeti 140 000
evo moj post od 13. .,dakle prije 2,3 daana.... ,jer sam znao da je lazov.....bio i ostat ce!
dolazi kao dorektor kluba i u toj sezoni dok nije zbrisao bili smo cini mi se 15.... 16 :.........
vraca se u najgorim danima za klub kao NEKVALIFIKOVAN trener i potpisuje ugovor vrijedan 140 000 km malo gore ,dole,nebitno.......obecava EVROPU u situaciji kada je imao tekme kuci protiv konkurenata....NISTA!
obecao je ako ne izbori da ce otici ...nije otisao:.pocinje druga sezona,priprema igraca NULA....taktika nula,igra nula....opet ne oldlazi....TOLIKO O POSTENJU! i i dalje nema licencu......tjera ALMIRA TURKOVICA,i dovodi Šuru REPUHA....i na kraju PSUJE NAVIJACIMA,PRICA BAJKE I CUVA PUNCU LEDJA DA OSTANE U KLUBU!ja mu za ostavku ne vjerujem dok god on ne ode.... a nebi se zacudio da na kraju DOBIJE otkaz da moze uzeti 140 000

evo moj post od 13. .,dakle prije 2,3 daana.... ,jer sam znao da je lazov.....bio i ostat ce!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
ajd ne davi molim te, da je ova uprava otisla prije par godina koliko ih vec NAVIJACI prozivaju ,nebi ni sumljali u evropu,a mirza je prokockao evropu jer kada je dosao vec je bio na mjestu koje vodi u evropu ....i nebudi vise naporan molim...ON JE JASNO REKAO,AKO NEBUDE EVRIOPE JA ODLETZIM....kralj_je_mrtav je napisao/la:Problem je najvecio sto "navijaci" ne zele priznati da su oni ti koji su Sarajevvo gornuli van Evrope u prosloj sezoni. Jedan bod je nedostajao, sa Zeljom bez publike bila nula, a sa publikom bi bila pobjeda, dakle dva boda vise i onda bi lagano Plemici ostali bez evrope. Malo iskrenosti nije na odmet.johnnyHZ je napisao/la:e da kreenemo od mirze postenjacine......
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
kralj_je_mrtav je napisao/la:Problem je najvecio sto "navijaci" ne zele priznati da su oni ti koji su Sarajevvo gornuli van Evrope u prosloj sezoni. Jedan bod je nedostajao, sa Zeljom bez publike bila nula, a sa publikom bi bila pobjeda, dakle dva boda vise i onda bi lagano Plemici ostali bez evrope. Malo iskrenosti nije na odmet.johnnyHZ je napisao/la:e da kreenemo od mirze postenjacine......
ne bih da vas ometam ali me interesuje imali iko svoje misljenje sem ovog kralj je mrtav,kad covjek cita vase postove isto ko da se copy/paste...nikako ne mogu da shvatim da niko ne razmislja svojom glavom,nego na isti post replicira se potpuno istim...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
nick,ima li ista NEISTINE u mom postu,samo mi to odgovori?
Da li vi stvarno mislite da ne razmišljamo svojom glavom, e svašta. Dođete ovdje i ne informišete se toliko i onda kažete da znate situaciju u FKS, znate malo morgen. Mi koji pratimo Sarajevo godinama smo puno bolje upoznati od vas, ili možda ne. 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
johnnyHZ je napisao/la:nick,ima li ista NEISTINE u mom postu,samo mi to odgovori?
ako i samo ako uz mirzu stoji 30 igraca ti trebas da preispitas svoje stajaliste i osnov po kojem ga vrijedjas...ako i samo ako je uspio motivirat 30 kokuza da igraju onako kako su igrali maksimalno borbeno za svaku loptu treba da preispitas svoje stajaliste,eto toliko
@zagor vecina vas je bila potpuno iznenadjena zbunjena u prvi mah kad je uprava podnijela ostavku i kad ste saznali da nema plata,sto me vodi do zakljucka da ste tek saznali kad je NEKO nesto reko i uputio vas gdje treba da pljujete...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Megamon
- Kontakt:
Ha,koprca se ovaj mirza.Neces dokle hoces u to budi siguran.Strpljiv sam ja.Cekat cu i 10 godina ako treba samo da se iz ovoga izvucemo
mirza ti si najslabija karika,povedi punca i baljka pa osnujte fk nahorevo.To je za tebe
mirza ti si najslabija karika,povedi punca i baljka pa osnujte fk nahorevo.To je za tebe
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
A ljudi,johnny ti znas da nema licence,jeli?
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Da bio sam i ja, al zar ti stvarno misliš da je jedini krivac Blekić, ne , jedini ovdje koji ga je ometao da dobro radi sam svoj posao je Baljak i co - to su rekli ne samo Blekić nego i ostali koji su podnijeli ostavke. Pa oni već godinama srozavaju Sarajevo, navijači traže preventveno njihove ostvake, al jbg oni su još tu.nick je napisao/la: vecina vas je bila potpuno iznenadjena zbunjena u prvi mah kad je uprava podnijela ostavku i kad ste saznali da nema plata,sto me vodi do zakljucka da ste tek saznali kad je NEKO nesto reko i uputio vas gdje treba da pljujete...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
**** licencu ,**** sve Mirza je Horde nazvao placenicima,navijaci ga ne vole i da je Trapatoni on vise ne moze voditi Sarajevo.Mislim da je samo sad izritirao navijace daje ostavku,a onda se ko šprda nije rekao koje godine ! 

nisis strumf, kazes da volis klub, znaci nisi neprijatelj, ti si glupan znaci ? i ti zivis od kluba izgleda, smeta ti vise 4 mjeseca zavrtanja od 10 godina zavrtanja, nemozes svatit da jedan Husref nije imao ugovor od 50 mjeseci mada je za ovog zalizanog morona Murinjo , bio je dobar igrac to stoji ko trener je ki*a i to stoji ali odakle mu pravo da privatizuje klub, da on odredjuje ko su navijaci a ko ne, odrekao ih se supak prije sirokog u maju to je zaboravio, ta nova uprava ga je i spasila od navijaca inace bi ga svi odavno pljuvali sto i zasluzuje svojim ponasanjem...cikac je napisao/la:imal iko da nije skontao da BP aktivno rade na propagandi kroz forume jos od prije zvanicnog osnivanja?
za njega nije bitna situacija u klubu on treba da ide cisto zbog rezultata, ako nisi u 5 tekmi u stanju pobijedit jedan tim ajde lagano pokazi da volis klub i prepusti to nekom strucnjaku...ja cisto sumnjam da ce on to uradit, velika je to bagra, kaze prijetili mu porodici, djeci, murija ga cuva, strah ga, al neodustaje, on ce bit tu taman da sve izgori on ce zainat svima nama ostat u klubu, jer on vrijedi vise od sviju, on je kralj, sah, mat...
Mirza jesi to ti ? pa zar ti tad nisi rekao da FKS bolje igra bez navijaca ? istina mi jesmo krivi ali samo zato stote tad nismo otjerali, piz.o zalizana...kralj_je_mrtav je napisao/la:Problem je najvecio sto "navijaci" ne zele priznati da su oni ti koji su Sarajevvo gornuli van Evrope u prosloj sezoni. Jedan bod je nedostajao, sa Zeljom bez publike bila nula, a sa publikom bi bila pobjeda, dakle dva boda vise i onda bi lagano Plemici ostali bez evrope. Malo iskrenosti nije na odmet.johnnyHZ je napisao/la:e da kreenemo od mirze postenjacine......
Zagor je napisao/la:Da bio sam i ja, al zar ti stvarno misliš da je jedini krivac Blekić, ne , jedini ovdje koji ga je ometao da dobro radi sam svoj posao je Baljak i co - to su rekli ne samo Blekić nego i ostali koji su podnijeli ostavke. Pa oni već godinama srozavaju Sarajevo, navijači traže preventveno njihove ostvake, al jbg oni su još tu.nick je napisao/la: vecina vas je bila potpuno iznenadjena zbunjena u prvi mah kad je uprava podnijela ostavku i kad ste saznali da nema plata,sto me vodi do zakljucka da ste tek saznali kad je NEKO nesto reko i uputio vas gdje treba da pljujete...
ni jednog trenutka nisam spoeno blekica samo mirzu,uopste nisam ulazio u raspravu blekic,bp baljak i slicni...samo sam reko ako ga podrzava mirzu kao trenera toliko igraca koji sa njim svaki dan treba da se prispita pljuvanje njega...ali nebitno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.