FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ovo sto Mesketova kcerka prica trebao bi Meske da prica fino sazovi konferenciju za novinare i ispricaj javno,koda koga boli briga sta njegova kcerka prica. I ako je ovo sve istina imat ce podrsku navijaca i zajednicki da se organizuju protesti i onda nek sve to javno pred carsijom ponovi sta mu je Jasmin obeco a sad ga izbjegaje, pa da vidim hocel tad nacelnik okrenut leđa klubu. Ovako rekla kazala nema od tog nista il spasvaj Slobodu il idi u neku stvar, a treba vise Jasmina pritisnut uza zid i nek pomaze,zeznut mu kakav skup brukat ga kako javno ga prozvat. Dosta je Tuzla sutila sad samo pritisak i kakve **** motke naci pa im sve od leđa
Od grada, kluba i kantona sa najvecim talentima u drzavu na sta su vas doveli i na sta se spali.
Tuga.
Tuga.
nebi da kvarim navijacima slobode temu al tvoji argumenti su za jednu veliku nuluuuusavatihotece je napisao/la:A "Fukare" su ponos grada. Jesul to oni što organizovano kradu po prodavnicima u Srebreniku i tuku prodavačice koje tu hljeb zarađuju. Kakav klub, takvi navijači.tareizo je napisao/la:nadam se da je ovo pocetak borbe svih istinski navijaca Slobode Tuzla popularni Fukara
protiv g.ovana koji polako ali sigurno zele da ugase sportsku Tuzlu.
Zelim da sto prije unistite te parazite u i oko kluba jer Tuzla,Sloboda a posebno
Fukare zasluzuju mnogo vise ,puna podrska iz Ze crno crvenoj braci
Navijacka grupa Fukare su momci koji masovno prate utakmice svoje Slobode
svim srcem,s ljubavlju a ti se kao manijak javljas se ispred oni sto bacaju bombe,kojima se tekme de facto namjestaju,kradu,razbijaju pre tekme na 10 sati, kojima je glavni navijacki rekvizit noz jel to navijacka grupa?
Fukare su puno ispred vas dali to priznali ili ne
p.s ako ne priznas pitaj onog Benjamina Delailica on ce vam sve rec
izvinjavam se na ovom svim navijacima SLOBODE al morao sam ovom sandzi odgovorit
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Dogodine dreite
Druga Liga sjever tad ćete igrat baš sa selima.D.Potok , Tolisa , i tako to 
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
hahaha..kakva fora...hajd se sad malo opismeni sabane i navrati opet da nas malo nasmijes...sad ti vidjet potpis...drago dijete..ako zelis kad porastes da i ti igras za barcu moras prije svega ici u skolu..redovno..skola ce te izvesti na pravi put...zato spavanjac i ujutro da ne zakasnis...Vandelanoitte je napisao/la:Dogodine dreiteDruga Liga sjever tad ćete igrat baš sa selima.D.Potok , Tolisa , i tako to
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
O čemu se ne raspravlja ovde, stvarno ne razumijem kakve veze ima ovaj potpis i sa čim? i gdje je ovde nepismenost samo je pogriješio u redoslijedu slova kod ''derite''. Božestaragarda je napisao/la:hahaha..kakva fora...hajd se sad malo opismeni sabane i navrati opet da nas malo nasmijes...sad ti vidjet potpis...drago dijete..ako zelis kad porastes da i ti igras za barcu moras prije svega ici u skolu..redovno..skola ce te izvesti na pravi put...zato spavanjac i ujutro da ne zakasnis...Vandelanoitte je napisao/la:Dogodine dreiteDruga Liga sjever tad ćete igrat baš sa selima.D.Potok , Tolisa , i tako to
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Nisam ni mislio na derite nego puno su se furali na zweite pa sam zato to stavio.Sljedeće godine derbi Ingram - Sloboda.Benjo_AFC86 je napisao/la:O čemu se ne raspravlja ovde, stvarno ne razumijem kakve veze ima ovaj potpis i sa čim? i gdje je ovde nepismenost samo je pogriješio u redoslijedu slova kod ''derite''. Božestaragarda je napisao/la:hahaha..kakva fora...hajd se sad malo opismeni sabane i navrati opet da nas malo nasmijes...sad ti vidjet potpis...drago dijete..ako zelis kad porastes da i ti igras za barcu moras prije svega ici u skolu..redovno..skola ce te izvesti na pravi put...zato spavanjac i ujutro da ne zakasnis...Vandelanoitte je napisao/la:Dogodine dreiteDruga Liga sjever tad ćete igrat baš sa selima.D.Potok , Tolisa , i tako to
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Nista mi idemo gledat Slobodu protiv Ingrama, a ti gledaj Barselonu na TV-u veliki huliganu.
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Ti gledaj Slobodu protiv Ingrama,a ja idem gledati Gradinu protiv Sarajeva,Želje i tih velikih ekipa.MakeTZ je napisao/la:Nista mi idemo gledat Slobodu protiv Ingrama, a ti gledaj Barselonu na TV-u veliki huliganu.
Ekstra Pedro tako i treba, abd da gledate na svom stadionu.Vandelanoitte je napisao/la:Ti gledaj Slobodu protiv Ingrama,a ja idem gledati Gradinu protiv Sarajeva,Želje i tih velikih ekipa.MakeTZ je napisao/la:Nista mi idemo gledat Slobodu protiv Ingrama, a ti gledaj Barselonu na TV-u veliki huliganu.
Cuj ovog seljacica ide da gleda Gradinu protiv Zelje itd, e moj druze da si ti meni ziv i zdrav bio, Sloboda dok je igrala te utamice Gradina je igrala derby sa Aidom Duboki potok hahaha 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Probisvjet
- Kontakt:
Vandelanoitte je napisao/la:Pitanje nije u vezi s temom al nadam se da ću dobit odgovor.
Na desktopu mi nema ikone My Computer da li je moguće da sam ja izbrisao i da je sada više nema? U startu sam tražio isto nema znal iko štaje i kako mogu nać
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Brinite se za Slobodu, pustite Gradinu
Ali isto i za Vand. samo kontra klubovi
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- SaltCityAttack
- Kontakt:
to ti nama kazes?...pa eto drug ti ovaj dolazi ovdje pise o Slobodi i spominje Gradinu.Benjo_AFC86 je napisao/la:Brinite se za Slobodu, pustite Gradinu![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
cuj,brinite se vi za SloboduBenjo_AFC86 je napisao/la:Brinite se za Slobodu, pustite Gradinu![]()
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
e to ti se desi kad u srebrenik koji nema ni ulicne rasvjete kako treba bane taj strasni prozor u svijet u vidu internet explorer...sad bi on mjesece ovdje potrosio jer u svojoj kasabi realno i nema sta drugo radit..Probisvjet je napisao/la:Vandelanoitte je napisao/la:Pitanje nije u vezi s temom al nadam se da ću dobit odgovor.
Na desktopu mi nema ikone My Computer da li je moguće da sam ja izbrisao i da je sada više nema? U startu sam tražio isto nema znal iko štaje i kako mogu nać![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
da ja sam iz sela, i spamujem vam stranicu, inace mrzim vas evo sve pisem kontra vas tu temi namjerno, provociram.. ne znam kud cu sa zivota, nema mi nista draze nego da vi izgubite. I vidi ti to na selu mi internet prikljucili, stvarno ovo je vrhunac .staragarda je napisao/la:cuj,brinite se vi za SloboduBenjo_AFC86 je napisao/la:Brinite se za Slobodu, pustite Gradinu![]()
Ali isto i za Vand. samo kontra klubovi..jesi ti dobar...kakvu gradinu da pustimo
...jel znas na kojoj si ti temi...ti i ovi iz okolnih sela nabili ovdje 300 stranica spamanja u zadnjih par mjeseci i kao pustite vi gradinu
..pogledaj koliko su navijaci Slobode pisali na svim ostalim temama ovog cijelog pdf...kakav jak lik.jbt
SaltCityAttack@ , napisao sam ispod toga i za njega isto. Smatram to provociranjem sa njegove strane
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- Probisvjet
- Kontakt:
Pa nije mi jasno stvarno sta mnogi zele na temi Sloboda. Mozda da se naslade il pofale sto su bolji od nas? Mozda da nas podyebajete ili ocarate vasom velicinom? Mozda da vam zavidimo?Benjo_AFC86 je napisao/la:da ja sam iz sela, i spamujem vam stranicu, inace mrzim vas evo sve pisem kontra vas tu temi namjerno, provociram.. ne znam kud cu sa zivota, nema mi nista draze nego da vi izgubite. I vidi ti to na selu mi internet prikljucili, stvarno ovo je vrhunac .staragarda je napisao/la:cuj,brinite se vi za SloboduBenjo_AFC86 je napisao/la:Brinite se za Slobodu, pustite Gradinu![]()
Ali isto i za Vand. samo kontra klubovi..jesi ti dobar...kakvu gradinu da pustimo
...jel znas na kojoj si ti temi...ti i ovi iz okolnih sela nabili ovdje 300 stranica spamanja u zadnjih par mjeseci i kao pustite vi gradinu
..pogledaj koliko su navijaci Slobode pisali na svim ostalim temama ovog cijelog pdf...kakav jak lik.jbt
SaltCityAttack@ , napisao sam ispod toga i za njega isto. Smatram to provociranjem sa njegove strane
Nije mi stvarno jasno od ovih nekih likova sta zele?
Prosli smo mi sve, od UEFA takmicenja do ispadanja, od osnivanja do gasenja. Slobode su bile i sampioni i bili gaseni.
Sta onda da nas zadivi?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kako cujem ovim nasim je palo na pamet da udruze Slobodu sa Mramorom i da onda preimenuju ime u klub Sloboda 1919 i da budu bez dugovanja
..Mramor bi ko mogo opet se vratiti u federlanu ligu i njima je palo na pamet to mozes mislit...pa majku im ebem nece moci 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ti stvarno nisi dobar sa glavom...to sto si ti nabrojao ja sam vec gore napisao....jel to neki eho glumis il nabijas postove....saberi se malo,kralju..vidis da naglo konzumiranje interneta skodi...nema potrebe da odgovaras..samo se skini sa temeBenjo_AFC86 je napisao/la:da ja sam iz sela, i spamujem vam stranicu, inace mrzim vas evo sve pisem kontra vas tu temi namjerno, provociram.. ne znam kud cu sa zivota, nema mi nista draze nego da vi izgubite. I vidi ti to na selu mi internet prikljucili, stvarno ovo je vrhunac .staragarda je napisao/la:cuj,brinite se vi za SloboduBenjo_AFC86 je napisao/la:Brinite se za Slobodu, pustite Gradinu![]()