Harry Kane bi sezonu u Bayernu završio s manje od 20 golova u 34 utakmice Bundeslige.StevieG8 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 12:58Takticki zahtjevnoj jedino ako nisi Bayern u koji navodno ide.coelho41 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 12:12Izgleda da nakon najboljeg krilnog igrača Bayern sljedeće sezone dovodi i najboljeg napadača engleske poljoprivredne lige Harrya Kanea.
Zanimljiv transfer, ne znam zaista kako će se tridesetogodišnji Kane snaći u taktički zahtjevnoj Bundesligi, ali u svakom slučaju podržavam prelazak, vrijeme je da i on nešto osvoji.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ako bi igrao stopera..coelho41 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 13:06Harry Kane bi sezonu u Bayernu završio s manje od 20 golova u 34 utakmice Bundeslige.StevieG8 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 12:58Takticki zahtjevnoj jedino ako nisi Bayern u koji navodno ide.coelho41 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 12:12Izgleda da nakon najboljeg krilnog igrača Bayern sljedeće sezone dovodi i najboljeg napadača engleske poljoprivredne lige Harrya Kanea.
Zanimljiv transfer, ne znam zaista kako će se tridesetogodišnji Kane snaći u taktički zahtjevnoj Bundesligi, ali u svakom slučaju podržavam prelazak, vrijeme je da i on nešto osvoji.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Tom logikom Kane bi u Bundesligi bio na nivou Sancha ili Dembelea ako i tolikocoelho41 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 13:06Harry Kane bi sezonu u Bayernu završio s manje od 20 golova u 34 utakmice Bundeslige.StevieG8 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 12:58Takticki zahtjevnoj jedino ako nisi Bayern u koji navodno ide.coelho41 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 12:12Izgleda da nakon najboljeg krilnog igrača Bayern sljedeće sezone dovodi i najboljeg napadača engleske poljoprivredne lige Harrya Kanea.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Bilo bi smiješno vidjeti Kanea kako mu je dosadno na terenu nakon što zabije 25 golova u prvih 5 kola.
Bilo bi smiješno vidjeti Tottenham kako gubi od Bayerna Nike Kovača 7-2 u Londonu, pa onda očekivati da najbolji napadač tog tima može zabiti gol zgusnutoj odbrani FC Erzgebirge Aue u drugom kolu njemačkog kupa.
pa nije ni ova pocela sezona a vi vec o sljedecojcoelho41 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 12:12Izgleda da nakon najboljeg krilnog igrača Bayern sljedeće sezone dovodi i najboljeg napadača engleske poljoprivredne lige Harrya Kanea.
Hasko malo da smiri navijace nakon odlaska lewe. Na godinu cemo nesto skontat.
-
- Kontakt:
Sreća što je Villarreal 7. završio.soxx je napisao/la: ↑22 jul 2022, 13:26pa nije ni ova pocela sezona a vi vec o sljedecojcoelho41 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 12:12Izgleda da nakon najboljeg krilnog igrača Bayern sljedeće sezone dovodi i najboljeg napadača engleske poljoprivredne lige Harrya Kanea.
Hasko malo da smiri navijace nakon odlaska lewe. Na godinu cemo nesto skontat.
-
- Kontakt:
navijaci bajerna se uzdigli a glavni ih igrac odyebo a najbolji im igraci trenutno otpaci liverpula i juventusa
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Dobar 
Ima u Burnleyu dobrih igrača za probrati donjem dijelu EPL-a za diskont cijenu.

Ima u Burnleyu dobrih igrača za probrati donjem dijelu EPL-a za diskont cijenu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nema 2% sanse da Kane napusti Englesku.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- wadethegreat
- Kontakt:
Zao mi ovih ljudi sto prate Bundesligu redovno odnosno Bayern...
Nakon što su dogovorili dolazak Koundea, čelnici Chelsea kreću po Saint-Maximina. (The Athletic)
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Zar nije Barca dogovorila tog Koundea?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- wadethegreat
- Kontakt:
Nema 2% šanse da ode a dao zeleno svjetlo Bayernu za pregovore u narednoj godini.Zanimljivo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mbappe dao plavcima zeleno svjetlp za pregovore u 2026oj.
Pishaj po sirotinji
Pishaj po sirotinji
-
- Kontakt:
ASM I Plavci uzimaju titulu za najgori prelazni rok
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.