Pisi i mene…
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Takođe.mnon46 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 19:50Pridružit ću se.GalileoGalilei je napisao/la: ↑15 apr 2025, 19:49Naredni put kad mi neki realista dođe i počne pametovati "kako je Borac zasluženo tu", "kako su za dvije klase bolji", "kako su strašni" i slično, najebacu mu se mile majke makar me banovali momentalno.
Ubijaju svaku moguću volju za fudbal, ovo je ogavno za gledati. Momcima svaka čast, kapa dole. Sve dok ne budemo imali fer suđenje, nema im ko "a" reći.

Btw i misimovicu se sjetim majke i zene
-
- Kontakt:
Svi kartoni vam se prenose na ligu uključujući i Beganovića.
Čitam komentare plavih vicinih kujica. Tačno četalji ne bi onako pisali.
Tačno bih pustio i smradine iz Lištice u finalu, ako napravimo dobar saldo u ligi, samo da plave kuje ne odu u Evropu. Koji su to kerovi...
Tačno bih pustio i smradine iz Lištice u finalu, ako napravimo dobar saldo u ligi, samo da plave kuje ne odu u Evropu. Koji su to kerovi...
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ali ljudi pogledajte vi koliko su se oni zastitili: sudija te masakrira, daje crveni karton koji ne učestvuje u koškanju ali sudija zna da ima žuti I daje mu drugi zuti, var šuti a ima pravo u ovoj situaciji reagovati, vlasnik tv prava arenasport samo jednom ponavlja snimak (to televizije u svijetu ponavljaju do besvjjesti bezbroj puta radi regularnosti - samo kod nas ne) I sve im opet djaba. Ne bi me čudilo da sutra sudije izmasakriraju siroki.
-
- Kontakt:
Tačno uz svu radost opet "knedla" u grlu jer znaš da će ronhilov djikan još godinama ovako harati i ponižavati nas gdje god stigne...ALLAHU POMOZI!
-
- Kontakt:
Definitivno gora sorta od cetnika
Usput i veci neprijatelji
Redom im svima
-
- Kontakt:
Nisam mogao gledati od drugog gola,nema sanse,srce bi me opalilo jer sam znao sta slijedi.
Moze li mi neko reci zasto je zamijenjen Butic?
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
U prvoj utakmici pojedinci psovali nasim igracima a sad ih slave nakon dvije odigrane
-
- Kontakt:
Cisto taktickiTrofejiSuTu je napisao/la: ↑15 apr 2025, 20:06Nisam mogao gledati od drugog gola,nema sanse,srce bi me opalilo jer sam znao sta slijedi.
Mislim da nije povreda u pitanju nego je zamijenjen taktički da se uzme na vremenu i da uđe Balta destruktivac.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑15 apr 2025, 20:06Nisam mogao gledati od drugog gola,nema sanse,srce bi me opalilo jer sam znao sta slijedi.
-
- Kontakt:
Ništa od strane smećarskog portala o suđenju i crvenom kartonu?
Valja se još 4 godine uvlačiti pelenašu u dupe.
A bagri iz naših redova neka je na čast. Gledat ćete još Zekića na klupi
Valja se još 4 godine uvlačiti pelenašu u dupe.
A bagri iz naših redova neka je na čast. Gledat ćete još Zekića na klupi

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Sarajevo ljubavi moja.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Gdje je prva tekma finala
-
- Kontakt:
Ubit stoku nogama,napraviti 300 faulova protiv njih sljedecu,odigrat nakgoru utakmocu u sezoni tj ragbi utakmocu,psovat,pljuvat,udarat svih 90 min,treba ovaj portal ugasiti i ni jednu recenicu ne pisat,smece od portala kao i ovi sto ga vode.
Mozda je glupo reći da sam očekivao pobjedu i prolaz ali sam itekako vjerovao u to. Pisao sam prije par dana da nam Banjaluka odgovara više nego Koševo.
Zadnjih 7 utakmica u Banjaluci:
4 pobjede, 2 remija i samo 1 poraz.
Svaka cast Zekicu na postavci.
Jatta rasturio sredinu terena uzduž i poprijeko.
Kjeremeh je igracina za premijerligaske prilike i meni jedan od dražih igraca zadnjih nekoliko godina. Bio bi on bolji u završnici da ne igra svaku utakmicu novu poziciju.
Zadnjih 7 utakmica u Banjaluci:
4 pobjede, 2 remija i samo 1 poraz.
Svaka cast Zekicu na postavci.
Jatta rasturio sredinu terena uzduž i poprijeko.
Kjeremeh je igracina za premijerligaske prilike i meni jedan od dražih igraca zadnjih nekoliko godina. Bio bi on bolji u završnici da ne igra svaku utakmicu novu poziciju.
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, Rodman i 22 gosta.