FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

padobranac1978
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la padobranac1978 » 15 nov 2010, 00:24

kralj_je_mrtav je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Izgleda da je veceras strucni stab FKS veoma aktivan na forumu :mrgreen:
Fali nam jos Abdulah Ibrakovic, onaj koji ce nas naslijediti. :P
kakav ibrakovic,hocemo DIRKA...on se najbolje razumije u sve u i oko kluba,zasto mu ne dati priliku :D :D :D
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 15 nov 2010, 00:26

Za razliku od vas , i vaseg strucnog staba , bar cu legendu kluba Zeku Turkovica ostaviti uz sebe 8-)

A momci previse ste se uhvatili udruzenja , licno sumnjam da bi ovo sve smjeli reci nekome u lice , ali zato postoji forum da takvi poput vas dodju u izrazaj ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 nov 2010, 00:28

kralj_je_mrtav je napisao/la:Sekac hvala na odgovoru. Samo vi i dalje punite dzepove Blekicu, sta ce jadnik nije zaradio na tudjoj nesreci.
Pa može li bolan ijedna riječ da si sa nama protiv stvarnih lopova i onih koji guše tim mislim na Baljak and company pusti Blekića nije on bitan a iza njegovog prezimena se nalaze BP e tu već udaraš na mene i meni sličnim jer mi smo svi ako si pravi i ako te pamet služi podržali projekat BP.Nema tu nikakve kupnje i manipulacije samo čista ljubav, danas Husref neče da čuje za Sarajevo (na Koševu na utakmici Olimpica i Zvijezde)dok je onih u Titovoj a ko je u Titovoj48-b.Da i njega nije Blekić potkupio razmisli malo ja lićno nisam ni za Blekića ali za BP jesam i umrijet ču za taj cilj ako treba a ko če biti predsjednik ne interesuje me samo nek se provodi plan BP(2010-2014) i bit če dobro.Nemoj sve kontrirati budi malo ali samo malo čovjek pa razmisli šta radiš i zašto nam namjerno sve u kontru eto mi stariji ispadamo glupi ,mlađi napušeni trave a samo si ti cvječka i tvoj stav je ispravan a svi su ostali potkupljeni ili izmanipulisani,preispitaj se malo! ;)
Sarajevo ljubavi moja!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 15 nov 2010, 00:30

sekac je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la:Sekac hvala na odgovoru. Samo vi i dalje punite dzepove Blekicu, sta ce jadnik nije zaradio na tudjoj nesreci.
Pa može li bolan ijedna riječ da si sa nama protiv stvarnih lopova i onih koji guše tim mislim na Baljak and company pusti Blekića nije on bitan a iza njegovog prezimena se nalaze BP e tu već udaraš na mene i meni sličnim jer mi smo svi ako si pravi i ako te pamet služi podržali projekat BP.Nema tu nikakve kupnje i manipulacije samo čista ljubav, danas Husref neče da čuje za Sarajevo (na Koševu na utakmici Olimpica i Zvijezde)dok je onih u Titovoj a ko je u Titovoj48-b.Da i njega nije Blekić potkupio razmisli malo ja lićno nisam ni za Blekića ali za BP jesam i umrijet ču za taj cilj ako treba a ko če biti predsjednik ne interesuje me samo nek se provodi plan BP(2010-2014) i bit če dobro.Nemoj sve kontrirati budi malo ali samo malo čovjek pa razmisli šta radiš i zašto nam namjerno sve u kontru eto mi stariji ispadamo glupi ,mlađi napušeni trave a samo si ti cvječka i tvoj stav je ispravan a svi su ostali potkupljeni ili izmanipulisani,preispitaj se malo! ;)
Dovoljno si mu rekao nema dalje ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 15 nov 2010, 00:31

Dirk je napisao/la:Za razliku od vas , i vaseg strucnog staba , bar cu legendu kluba Zeku Turkovica ostaviti uz sebe 8-)

A momci previse ste se uhvatili udruzenja , licno sumnjam da bi ovo sve smjeli reci nekome u lice , ali zato postoji forum da takvi poput vas dodju u izrazaj ;)
...pobogu kakav si ti covjek...ko i gdje brani ovaj strucni stab,upravu,cistacicu i ostale,OSIM IGRACA?Neka su rekli sta su imali,ja da sam umjesto njih nebi izasao na teren i to je to,a momcima svaka cast sto su imali damu da kazu sta je problem.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 15 nov 2010, 00:34

sekac je napisao/la:
ali stani malo,BP su izabrali ublehasa za kojeg nisam bio,ako ce im to biti najveca greska,ok...ali ako ce opet doci neki slican,STA ONDA?

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 15 nov 2010, 00:36

Koji glupan, debil ,idiot ... bolan nije bitno kazem ti da su igraci napravili sami konferenciju ne bi bio problem, ALI ODNOS NAVIJACA PREMA NJIMA JE LOS ZBOG TOGA STO SU NA ISTOJ BILI BALJAK I OSTALI I TU SU JASNO STALI NA STRANU NAJVECIH DUMSNA FKS ... kako ima glupi ljudi da covjek ne povjeruje !

BEZZA
Kontakt:

Post Postao/la BEZZA » 15 nov 2010, 00:38

Dirk je napisao/la:Koji glupan, debil ,idiot ... bolan nije bitno kazem ti da su igraci napravili sami konferenciju ne bi bio problem, ALI ODNOS NAVIJACA PREMA NJIMA JE LOS ZBOG TOGA STO SU NA ISTOJ BILI BALJAK I OSTALI I TU SU JASNO STALI NA STRANU NAJVECIH DUMSNA FKS ... kako ima glupi ljudi da covjek ne povjeruje !
Meni je tebe zao bgm

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 15 nov 2010, 00:40

BEZZA je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Koji glupan, debil ,idiot ... bolan nije bitno kazem ti da su igraci napravili sami konferenciju ne bi bio problem, ALI ODNOS NAVIJACA PREMA NJIMA JE LOS ZBOG TOGA STO SU NA ISTOJ BILI BALJAK I OSTALI I TU SU JASNO STALI NA STRANU NAJVECIH DUMSNA FKS ... kako ima glupi ljudi da covjek ne povjeruje !
Meni je tebe zao bgm
I meni,odoh [email protected] na posao :D :D :D

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 15 nov 2010, 00:41

BEZZA je napisao/la:
Meni je tebe zao bgm
Cudno kako su ovi "novi" na forumu veceras aktivni :D

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 15 nov 2010, 00:41

farek je napisao/la:kralj je mrtav
Ovo boldovano govori dovoljno o tome kako niko ne manipulise tobom. Kakvih 150.000. Ko ti je to rekao, ovi iz udruzenja. Problem je tim velikim fudbalskim znalcima sto covjek ima ugovor u kojem stoji da mu u slucaju otkaza isti mora biti do kraa ispostovan. Pa decko dragi, svugdje na dunjaluku se prave takvi ugovori, svaki trener stiti sebe. Da nije mozda trebao imati klauzulu u kojoj soji da ce on Blekicu dati 100.000 ako ga ovaj otjera. Ne vrijedi s vama raspravljati, nemate veze ni o cemu, pa prema tome uzivajte.
E nek ti imas veze o necemu. Koji ce iole ozbiljan klub, pa cak i neki drugoligas sebi dozvoliti potpis ugovora sa covjekom koji u trenutku potpisivanja ugovora nema trenersku licencu, nema niti jednog dana staza na klupi bilo koje selekcije pa cak ni kdetske. Ljudi u klubu mu daju ugovor na 50 (slovima: pedeset) mjeseci ili ako ti je lakse 4 godine sa takvom klauzulom ugovara, i vrlo je vjerovatno za predpostavit da neiskusan trener nece moci ostvariti dobar rezultat i da ce morat dobiti otkaz.

Takav isti ugovor je mogao potpisati Zeka Turkovic, mogao je i Dzenan Uscuplic koji je ako nista trenirao juniore, ali nisu, ZASTO? Nisu imali nikakvih rodbinskih veza u klubu da to poguraju.

I nemojte sirit pricu na igrace, mirzu i ostalo. Imamo prioritete baljak, merdanovic, cimic, alihodzic.
Pa vi ste divovi,morate davati i divovske ugovore. :mrgreen:
ali nema para,sve se rastalilo....

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 nov 2010, 00:42

sekac je napisao/la:
Sekac nema tu kontre. Blekic je dosao ispred BP i ovaj period je pokazao da isti nisu u stanju voditi instituciju kao sto je Sarajevo. A ovi drugi su davno trebali otici, no mene boli subota i ono ponasanje prema igracima, a to je sve poteklo od BP jer igraci su rekli istinu koja je po iste bolna.
Mislim da sam rekao negdje prije za borbenost igrača u uslovima kakve su oni naveli kapa do poda za izdaju svetinje da je moj mrtvi otac zvižduk.Nisu trebali kad su već sazvali press biti sa bagrom u istom safu to nisu krivi BP ni navijači a za tu istinu u udruženju su znali i prije pa nisu nikog huškali ali igrači su izigrali dogovor jer im je od strane navijača obećana pomoč kavu god požele od materijalne do pravne.Bujrum pa ako znaš nekog od igrača pitaj ga!Nemoj da prozivaš admine i moderatore i ti si navijače sa sjevera nazvao napušenim sam sebi u usta skačeš.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 15 nov 2010, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 15 nov 2010, 00:43

Dirk je napisao/la:
BEZZA je napisao/la:
Meni je tebe zao bgm
Cudno kako su ovi "novi" na forumu veceras aktivni :D

pa zbog 'starih',kako si ti smijesan.....

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 15 nov 2010, 00:44

Moram ici , nemam struje , kafane me cekaju 8-)

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 15 nov 2010, 00:46

Dirk je napisao/la:Moram ici , nemam struje , kafane me cekaju 8-)
...intelektualno,nema sta....haj zdravo..

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 nov 2010, 00:49

kralj_je_mrtav je napisao/la:Sekac, ne mozes tako jer ispadas licemjer. Oni su bili na presu, Baljak iskoristio i vozdrica. Koliko mene pamcenje sluzi i Blekic je sjedio do Baljka na pressovima kada su se potpisivali ugovori, no tada niste ovako reagovali. Budimo realni, barem malo.
Jeste i nije bio belaj a spremalo se i čiščenje u klubu koliko me pamet služi nisam licemjer znam ja to a digla se i frka koji če qrac žvaljak na pressici gdje Mijović bar me toliko pamćenje služi.
Sarajevo ljubavi moja!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 15 nov 2010, 00:51

Jesu ti to iz udruenja rekli da pusis u diskusiji pa je pametnije da se povuces. Znam te pusko kad si pistolj bila :mrgreen:
Jeste upravu si , jos je Blekic rekao da mu donesem 3 marke ostao duzan od proslave rodjendana :lol:

Ovo ne smatram diskusijom jer je zalosno da podrzavas Baljka i ostale a pljujes udruzenje i ostale , ali nista cudno moguce da si jedan iz one agenture koja je davno dobila svoje i odleprsala pa zato prozivas udruzenje , da imas imalo mozga to ne bi ni spominjao :!:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 nov 2010, 00:54

Jesu ti to iz udruenja rekli da pusis u diskusiji pa je pametnije da se povuces. Znam te pusko kad si pistolj bila :mrgreen:
Opomenuo sam te za udruženje kao čovjeka izgleda da ti to nisi ,ovim je sa tobom razgovor završen. Ti si ignore! :oops:
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 15 nov 2010, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

K.R.C
Kontakt:

Post Postao/la K.R.C » 15 nov 2010, 00:54

eh da se umijesam i ja iz Zenice, slicnih problema imamo i mi, ne tako velikih kao kod vas.

pa bih vas zamolio da se prestanete dijeliti na ove ili one, kao sto se desilo kod nas pa imamo navijace i na sjeveru i na jugu. Nadam se da se to nece desiti kod vas i da ce nesporazumi koji su se desili u Zenici vrlo brzo biti rijeseni.

Ipak da sve nas podsjetim na jednu stvar koja se desila preije mjesec dana a to su Izbori opsti, to itekao ima veze sa sportskim klubovima sve dok su u drustvenom vlasnistvu. Pa se sada pozicije dijele u sportskim klubovima i daju se primjetiti rezultati, i u ostalim klubovima se cudne stvari desavaju, ali eto i to ce proci podjela funkcija.

Cim se uspostavi vlast, proci ce i ovi problemi, a do tada ostanite HLADNE GLAVE i bez naglih reakcija

farek
Kontakt:

Post Postao/la farek » 15 nov 2010, 00:56

Najveci je to problem sto su oni tu uletili izmedju dvije vatre i pojavili se na konferenciji sa njima.

@sekac
ako si upucen znas li da li je bilo tog sastanka izmedju nekih igraca i navijaca (prije press-a), gdje je dogovoreno da cemo ih podrzati sta god da odluce, i da cemo vrsiti pritisak da im budu sto prije isplacene pare.
...JA SAM SARAJEVO...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Tatamata1946 i 32 gosta.