Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Thunderstruck
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
A jeste primijetili šta je uradio Nani kad je izlazio sa piste?
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Pao, već se priprema za sezonuThunderstruck je napisao/la:A jeste primijetili šta je uradio Nani kad je izlazio sa piste?

Ma svi su bili premoćni, meni najjači Evra i Owen
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Slatinash_7
- Kontakt:
Park isto man in black oca mi
On mi je definitivno najjaci/Owen nije los izgleda mi onako kao neki menadzer ili tako nesto.Nani isto neki fola mafijozo kelja najveca faca mu je bas seljacka jos se nesto namjestio namrstio ma nije njega trebalo ovdje poslat bolje da je Berba isao 

Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
sto je nekome drago 

Izvršni direktor Crvenih vragova, David Gill, otkrio je kako je krilni igrač Antonio Valencia pred potpisom novog ugovora s klubom. Isto bi trebalo biti ponuđeno i 30-godišnjem bugarskom napadaču Berbatovu...
Dok se momčad Alexa Fergusona nalazi na američkoj turneji Gill i njegov tim uspjeli su dogovoriti produljenje ugovora s ekvadorskim reprezentativcem.
"Upravo smo u završnom procesu čitavog posla. Antonio je po dolasku potpisao četverogodišnji ugovor što znači da mu sada ostaju samo dvije godine", informirao je Gill englesku javnost uz dodatak: "Koliko će godina trajati taj novi ugovor objavit ćemo idućeg tjedna."
A ponudu novog ugovora mogao bi dobiti i napadač Dimitar Berbatov. "Klub, a struka prije svega, želi s Berbatovim produžiti sadašnji ugovor na još godinu dana. Svi o njemu pričaju kao o igraču koji želi otići, ali mi to ne želimo. Upravo suprotno. Postigao je preko 20 pogodaka prošle sezone, a prema našoj procjeni na vrhunskoj razini ga vidimo još dvije godine."
Gill je pojasnio kako Ferguson i ostatak stručnog stožera nisu prekrižili Berbatova kako javnost voli misliti. "Odluka koju je Alex donio, a vezana je za njegovo izostavljanje iz finala Lige prvaka bila je odluka za jednu utakmicu. Nismo mu time niti najmanje željeli poručiti da se u klubu više ne računa na njega."
Dok se momčad Alexa Fergusona nalazi na američkoj turneji Gill i njegov tim uspjeli su dogovoriti produljenje ugovora s ekvadorskim reprezentativcem.
"Upravo smo u završnom procesu čitavog posla. Antonio je po dolasku potpisao četverogodišnji ugovor što znači da mu sada ostaju samo dvije godine", informirao je Gill englesku javnost uz dodatak: "Koliko će godina trajati taj novi ugovor objavit ćemo idućeg tjedna."
A ponudu novog ugovora mogao bi dobiti i napadač Dimitar Berbatov. "Klub, a struka prije svega, želi s Berbatovim produžiti sadašnji ugovor na još godinu dana. Svi o njemu pričaju kao o igraču koji želi otići, ali mi to ne želimo. Upravo suprotno. Postigao je preko 20 pogodaka prošle sezone, a prema našoj procjeni na vrhunskoj razini ga vidimo još dvije godine."
Gill je pojasnio kako Ferguson i ostatak stručnog stožera nisu prekrižili Berbatova kako javnost voli misliti. "Odluka koju je Alex donio, a vezana je za njegovo izostavljanje iz finala Lige prvaka bila je odluka za jednu utakmicu. Nismo mu time niti najmanje željeli poručiti da se u klubu više ne računa na njega."
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- _karabaja_
- Kontakt:
Vidić u najboljem timu Premier lige svih vremena
Srbijanski fudbaler i kapiten Manchester Uniteda uvršten je u idealan tim engleske Premier lige svih vremena, prema glasovima navijača i posjetilaca renomiranog sajta "Eurosport".
Premier liga u predstojećoj sezoni 2011/12. slavi jubilej 20 godina postojanja, pa je ovaj sajt odlučio da izabere najboljih 11 u dosadašnjih 19 sezona.
Svoje mjesto među velikanima engleskog fudbala našao je i jedan Srbin, Nemanja Vidić, član šampiona Manchester Uniteda posljednjih pet godina.
Manchester United dao je najviše igrača, čak sedam, što i nije čudno s obzirom da je tim sa Old Trafforda osvajao čak 12 trofeja najboljeg u Engleskoj u pomenutih 19 sezona. Arsenal, osvajač titula 1998, 2002. i 2004. dao je tri igrača, dok po jednog predstavnika u idealnom timu imaju Chelsea i Liverpool.
U idealnom timu Premier lige od 1992. godine do danas nalaze se: Peter Schmeichel (Manchester United), Gary Nevile (Manchester United), Tony Adams (Arsenal), Nemanja Vidić (Manchester United), Ashley Cole (Arsenal, Chelsea), Cristiano Ronaldo (Manchester United), Paul Scholes (Manchester United), Stiven Gerrard (Liverpool), Ryan Giggs (Manchester United), Eric Cantona (Manchester United) i Thierry Henry (Arsenal).
Srbijanski fudbaler i kapiten Manchester Uniteda uvršten je u idealan tim engleske Premier lige svih vremena, prema glasovima navijača i posjetilaca renomiranog sajta "Eurosport".
Premier liga u predstojećoj sezoni 2011/12. slavi jubilej 20 godina postojanja, pa je ovaj sajt odlučio da izabere najboljih 11 u dosadašnjih 19 sezona.
Svoje mjesto među velikanima engleskog fudbala našao je i jedan Srbin, Nemanja Vidić, član šampiona Manchester Uniteda posljednjih pet godina.
Manchester United dao je najviše igrača, čak sedam, što i nije čudno s obzirom da je tim sa Old Trafforda osvajao čak 12 trofeja najboljeg u Engleskoj u pomenutih 19 sezona. Arsenal, osvajač titula 1998, 2002. i 2004. dao je tri igrača, dok po jednog predstavnika u idealnom timu imaju Chelsea i Liverpool.
U idealnom timu Premier lige od 1992. godine do danas nalaze se: Peter Schmeichel (Manchester United), Gary Nevile (Manchester United), Tony Adams (Arsenal), Nemanja Vidić (Manchester United), Ashley Cole (Arsenal, Chelsea), Cristiano Ronaldo (Manchester United), Paul Scholes (Manchester United), Stiven Gerrard (Liverpool), Ryan Giggs (Manchester United), Eric Cantona (Manchester United) i Thierry Henry (Arsenal).
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Hehe, 7 od 11 igraca, nije lose.
A licno mislim da treba bit 8, znaci Keane umjesto Gerrarda.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
NAJBOLJI IKADA!!!_karabaja_ je napisao/la: U idealnom timu Premier lige od 1992. godine do danas nalaze se: Peter Schmeichel (Manchester United), Gary Nevile (Manchester United), Tony Adams (Arsenal), Nemanja Vidić (Manchester United), Ashley Cole (Arsenal, Chelsea), Cristiano Ronaldo (Manchester United), Paul Scholes (Manchester United), Stiven Gerrard (Liverpool), Ryan Giggs (Manchester United), Eric Cantona (Manchester United) i Thierry Henry (Arsenal).
Izdržati, to je temelj vrline!
- red devil88
- Kontakt:
Ovo si 100 % u pravu Kean je trebao biti tu !Cartman je napisao/la:Hehe, 7 od 11 igraca, nije lose.A licno mislim da treba bit 8, znaci Keane umjesto Gerrarda.
Glory Glory Man United !!! 

- majestic24
- Kontakt:
Neka je tu cantona a za ostalo me briga

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- _karabaja_
- Kontakt:
Jel veceras u ponoc sa Barcelonom prijateljska?
Mogla bi se nova anketa postaviti, npr. sta ocekujemo od Uniteda u sledecoj sezoni, il nesto drugo smislite, jer sa ove smo vec doveli 2 igraca i jednog izgubili definitivno, a mozda do kraja i ne bude vise transfera.
Mogla bi se nova anketa postaviti, npr. sta ocekujemo od Uniteda u sledecoj sezoni, il nesto drugo smislite, jer sa ove smo vec doveli 2 igraca i jednog izgubili definitivno, a mozda do kraja i ne bude vise transfera.
U 1 (jedan) sat je utakmica koliko znam_karabaja_ je napisao/la:Jel veceras u ponoc sa Barcelonom prijateljska?

Anketa npr. Najbolji igrač pripremnog dijela ili tako nesto :ugeek:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- _karabaja_
- Kontakt:
Hvala! Ja sam gledao na zvanicnoj stranici i tamo pise u ponoc al sam zaboravio na vremensku razlikuMartex je napisao/la:U 1 (jedan) sat je utakmica koliko znam_karabaja_ je napisao/la:Jel veceras u ponoc sa Barcelonom prijateljska?
Mogla bi se nova anketa postaviti, npr. sta ocekujemo od Uniteda u sledecoj sezoni, il nesto drugo smislite, jer sa ove smo vec doveli 2 igraca i jednog izgubili definitivno, a mozda do kraja i ne bude vise transfera.![]()
Anketa npr. Najbolji igrač pripremnog dijela ili tako nesto :ugeek:

Znas li mozda imal najava kakvi bi sastavi mogli biti?
Zna li neko oprilike koji bi prvi 11 trebalo početi utakmicu ?
Visca el Barça ! Mes que un club !
Otprilike:DesimaL je napisao/la:Zna li neko oprilike koji bi prvi 11 trebalo početi utakmicu ?
------------------De Gea------------------
Fabio-----Vidic------Ferdinand-----Evra
-----------Anderson-----Carrick---------
Nani------------------------------Young--
-------------Berbatov-----Rooney-------
P.S. Nije ova formacija ali sastav je otprilike mozda sa tri-cetiri-pet-sest izmjena

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- majestic24
- Kontakt:
Ja mislim da ce igrati i Obertan u prvom sastavu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Hoće al' kad čučnemajestic24 je napisao/la:Ja mislim da ce igrati i Obertan u prvom sastavu
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- majestic24
- Kontakt:
igrati ce ovdje mladji igraci+prinoveMartex je napisao/la:Hoće al' kad čučnemajestic24 je napisao/la:Ja mislim da ce igrati i Obertan u prvom sastavu
de gea-rafael--smaling--vidic--fabio--Carrick--Anderson--Nani--Obertan--Rooney--Welback
Ako ti kazes onda uredumajestic24 je napisao/la:igrati ce ovdje mladji igraci+prinoveMartex je napisao/la:Hoće al' kad čučnemajestic24 je napisao/la:Ja mislim da ce igrati i Obertan u prvom sastavu
de gea-rafael--smaling--vidic--fabio--Carrick--Anderson--Nani--Obertan--Rooney--Welback

Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- Sir Matt
- Kontakt:
Dobit ćemo ga duboko u guzu . Ali nije da nismo već u par navrata .....
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.