FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
zbog ovoga ja odavno nisam na sjeveru, cijela tribina ispasta zbog par bolesnika
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nema od ovoga nista
Sent from my E6653 using Tapatalk
E yebem ti zivot i prekid.
Taman ih stisli i desi se ovo.Mora se ovo nastaviti pa da dobijemo jer moramo iskoristiti igraca vise.
Taman ih stisli i desi se ovo.Mora se ovo nastaviti pa da dobijemo jer moramo iskoristiti igraca vise.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ove sezone je cilj napraviti sto vise kazni. Dok je ova lopovska uprava, tako ce biti.Rahma je napisao/la:Ide ovdje najmanje 5.000 KM kazna i onda oni se nasli tjerati nekoga, a upravo oni najvise stete uvijek klubu nanose u pm.
Al nikad nisu imali osjecaj kad treba prekid izvest
Grehota je ako ne dobijemo ovo.Hebem te usta Hurticu ,uvodis Leona kad treba cupat g.uzicu.Tanki smo
Grehota je ako ne dobijemo ovo.Hebem te usta Hurticu ,uvodis Leona kad treba cupat g.uzicu.Tanki smo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I neko mi kazes sto ne ides na utakmicu... Da se nadrogiram i da radim ovo?
Treba prekinuti utakmicu i cao.
Treba prekinuti utakmicu i cao.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
zamisli, imamo igraca vise, zabijemo im gol brzo poslije primljenog, bukvalno dok su u nokdaunu nasi idioti prekidaju tekmu...
pa mamu vam **** taman smo u naletu da im 2 zabijemo , sad kad se ohlade igraci x ti je ko kuca
gledaj kad prekinu skroz tekmu
pa mamu vam **** taman smo u naletu da im 2 zabijemo , sad kad se ohlade igraci x ti je ko kuca
gledaj kad prekinu skroz tekmu
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nadam se da ce prekinuti utakmicu i registrovati 10-0 za zelju ,a ovim klosarima zelim metak u glavu tokom pljacke lokalnog granapa.
Vise klubu iznose stete, nego upravi. Da su pametni, kao sto nisu, ne bi bacali. Maloumnici.Evander je napisao/la:Ove sezone je cilj napraviti sto vise kazni. Dok je ova lopovska uprava, tako ce biti.Rahma je napisao/la:Ide ovdje najmanje 5.000 KM kazna i onda oni se nasli tjerati nekoga, a upravo oni najvise stete uvijek klubu nanose u pm.
Amer Dupovac!
Nema pravo resenje, a stas, pojedinci su tako nesto i jedva cekali, da iskoriste sav svoj raskosni talent u bacanju petardi i razvaljivanju stolica...bravo mangupiii bravooEvander je napisao/la:Ove sezone je cilj napraviti sto vise kazni. Dok je ova lopovska uprava, tako ce biti.Rahma je napisao/la:Ide ovdje najmanje 5.000 KM kazna i onda oni se nasli tjerati nekoga, a upravo oni najvise stete uvijek klubu nanose u pm.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
kakvi retardi.
em nam ubise momentum, em ce se stoka odmorti. igrac manje je u zadnjih 20 min prevaga. sta je u glavama takvih morona da mi je znati. sve to treba na terapiju elektrosokovima
em nam ubise momentum, em ce se stoka odmorti. igrac manje je u zadnjih 20 min prevaga. sta je u glavama takvih morona da mi je znati. sve to treba na terapiju elektrosokovima
Prosle godine ista stvar protiv Celika, zabili za 1-1, imali momemtum i onda baklje i 1-1 ostalo do krajaManuel je napisao/la:E yebem ti zivot i prekid.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Dok je u ovoj drzavi maloumnika kao sto si ti i ovi koje podrzavas, ovdje selameta nema.Evander je napisao/la:Ove sezone je cilj napraviti sto vise kazni. Dok je ova lopovska uprava, tako ce biti.Rahma je napisao/la:Ide ovdje najmanje 5.000 KM kazna i onda oni se nasli tjerati nekoga, a upravo oni najvise stete uvijek klubu nanose u pm.
Imate li vi vodju/e navijaca?
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
-
Coromandel
- Kontakt:
treba ih razumiti. ovo je mnogima sve u zivotu...
svrha sami sebi
svrha sami sebi
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kazne su puno jeftinije od raskida ugovora, od neizlaska u Europu, od onog koliko se pokralo...Rahma je napisao/la:Vise klubu iznose stete, nego upravi. Da su pametni, kao sto nisu, ne bi bacali. Maloumnici.Evander je napisao/la:Ove sezone je cilj napraviti sto vise kazni. Dok je ova lopovska uprava, tako ce biti.Rahma je napisao/la:Ide ovdje najmanje 5.000 KM kazna i onda oni se nasli tjerati nekoga, a upravo oni najvise stete uvijek klubu nanose u pm.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
ma sta picka vam materina, sto niste radili ovo na kosevo ili niste isli direktno prema upravi.Evander je napisao/la:Ove sezone je cilj napraviti sto vise kazni. Dok je ova lopovska uprava, tako ce biti.Rahma je napisao/la:Ide ovdje najmanje 5.000 KM kazna i onda oni se nasli tjerati nekoga, a upravo oni najvise stete uvijek klubu nanose u pm.
olosi jedni
**** vam drezden mrtve, za kog vi naviajte za fks ili drezden 
XTesto je napisao/la:**** vam drezden mrtve, za kog vi naviajte za fks ili drezden
Ne kontam ni ja ovu glupost sa Drezdenom. Apsulutno nikakve zajesnicke tacke nemamo sa njima.
Oni su desnicari, krcsanski nacionalisti i nacisti.
Trenutno korisnika/ca: alacious, Amazon [Bot], jurisicduska, Pablo11, Proximic i 29 gostiju.