FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- TarikCopra
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Balzan 0-6 FK Željezničar , pre ozbiljno ih vi svatate ba!
Sparta Rotterdam / FK Zeljeznicar <3
Zbog ovoga sanjam novi istok

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
[youtube][/youtube]Minjore je napisao/la:
Zbog ovoga sanjam novi istok

Danas očekujem pobjedu, ne potcjenjujem protivnika ali ruku na srce malteška ekipa ne bi smjela biti mjerilo nasem želji, dvije pobjede protiv ovog protivnika kao dizanje samopouzdanja za drugo pretkolo gdje nas čeka puno jači protivnik ali bez obzira bili to holanđani ili mađari mislim da se i ta prepreka moze proći.
Sretno Željoooo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sretno Željoooo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Danas sretno nasim.Rezultat 1-0 strjelac Djelmic.
Možeš sa starom uzeti dres. Cijena 60 + 15 (štampa) bez članske, a 50 + 10 sa članskomMinjore je napisao/la:Raja znal neko kad ce te nove clanske i da li mozemo sa starim uzet ove nove dresove?

obraduj nas Zeljoooo
- Neandertalac
- Kontakt:
Cinjenice pile@, a ne negodovanjepile87 je napisao/la:
Ma salim se kad je negodovanje u pitanju opsiran si daj malo te pozitive kako ti znas. ZELJO SAMPIONNeandertalac je napisao/la:
?

Vec sam najavio prolaz do trceg pretkola, ne znam kako ti je to promaklo. Kud ces veceg optimistu.
A sad malo realnosti. Ko je zvao Kvesu, i sta mu je receno, mozes i na pp

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavanacija
- Kontakt:
[quote="Minjore"]Raja znal neko kad ce te nove clanske i da li mozemo sa starim uzet ove nove dresove?[/quote
Moze sa starim, od sljedece sedmice u prodaji dresovi i clanske
Moze sa starim, od sljedece sedmice u prodaji dresovi i clanske
0:4. Beganovic 2,Bajic,Hadzahmetovic
Prolazimo bez ikakvih problema, a to je ono sto je bitno. Bez bespotrebne sekiracijae samo. 

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Ako neko kupi dres neka ga uslika iz vise uglova, obje strane i neka postavi ovdje ako nije problem. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- corleone87
- Kontakt:
Blues striker Edin Dzeko has reportedly agreed terms with Italian giants Roma.
The Bosnain has been linked with a move away from the Etihad Stadium all summer after a disappointing 2014/15 campaign and arrival of Wilfried Bony in January.
Sky Sports Italia say the 29-year-old has agreed a five-year deal worth £3.2m a season plus add-ons.
Roma are yet to a agree a transfer fee with City.
The Bosnain has been linked with a move away from the Etihad Stadium all summer after a disappointing 2014/15 campaign and arrival of Wilfried Bony in January.
Sky Sports Italia say the 29-year-old has agreed a five-year deal worth £3.2m a season plus add-ons.
Roma are yet to a agree a transfer fee with City.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nije da ne bi valjalo 
FORZA ŽELJO!!! Večeras očekujem 2 razlike i lagan posao, mislim da su ovi trube...

FORZA ŽELJO!!! Večeras očekujem 2 razlike i lagan posao, mislim da su ovi trube...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Naprijed Zeljo ljubavi moja <3
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Lahko je napisati 0:2 0:3 0:4 ali spustimo se na zemlju nek se zavrsi tekma.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
0:10
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Pozdrav plavi...novi član...Danas po pobjedu!!!! FORZA ŽELJO!!!
Mislim da ce Zeljo veceras lakse od ocekivanog doci do dobrog rezultata a to je pobjeda kakva god bude.
Jesam li ja dobro skontao,da se za ucesce u pretkolu prvom dobija 200000 eura,a ako se prodje plus 210000 eura sto bi bilo oko 400000?ako mogu ovi upuceniji odgovoiti
Jesam li ja dobro skontao,da se za ucesce u pretkolu prvom dobija 200000 eura,a ako se prodje plus 210000 eura sto bi bilo oko 400000?ako mogu ovi upuceniji odgovoiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.