Vidis potpuno suprotno , sa mnom niko ne manipulise , imam posao , radim posteno , ne zalim se i slicno volim FKS i niko mi nikad ne treba puniti glavu necim , kada sve sam vidim. Pa kada imaju roditelje neka im oni plate struju, ili neka im njihov trener plati struju , jer kako kaze on je rekao da njegova plata ide mladim igracima, jer ce on svakako nakon ostavke ili raskida ugovora uzeti 150 milja i sve to naplatitikralj_je_mrtav je napisao/la:Oko moje drago, ti igraci nisu repa bez korjena. Imaju roditelje, menadzere, a kako rekose na pressu, ovi koji su bili vani, pozajme malo love. Razmisljaj svojom glavom, a ne onom od udruzenja koje jos uvijek manipulise sa vama odabranim, sreca pa se sve vise raje ovdje javlja koja ima svoje misljenje, svoj stav.Dirk je napisao/la:Vidi ima tu jedna dobra pozadina , npr isti taj Jahovic koji kaze da nema za struje jedan je od glavnih u gradu po razbacivanju po kafanama i slicno i ljudi se onda pitaju otkud to da on nema i u takvim stvarima se krije pitanje zasto igraci brane Mirzu i zasto su mu toliko privrzeni![]()
Nije mi Blekic rekao , za razliku od tebe znam i vecinu igraca a i svaku utakmicu sam na svetoj tribini i ne lupam samo po forumima kao ti suplje, ako si ti ponosan na istup igraca FKS na konferenciju u prisustvu Baljka i Merdanovica onda svaka cast