FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Dirk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dirk » 14 nov 2010, 23:46

kralj_je_mrtav je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Vidi ima tu jedna dobra pozadina , npr isti taj Jahovic koji kaze da nema za struje jedan je od glavnih u gradu po razbacivanju po kafanama i slicno i ljudi se onda pitaju otkud to da on nema i u takvim stvarima se krije pitanje zasto igraci brane Mirzu i zasto su mu toliko privrzeni 8-)

Nije mi Blekic rekao , za razliku od tebe znam i vecinu igraca a i svaku utakmicu sam na svetoj tribini i ne lupam samo po forumima kao ti suplje, ako si ti ponosan na istup igraca FKS na konferenciju u prisustvu Baljka i Merdanovica onda svaka cast 8-)
Oko moje drago, ti igraci nisu repa bez korjena. Imaju roditelje, menadzere, a kako rekose na pressu, ovi koji su bili vani, pozajme malo love. Razmisljaj svojom glavom, a ne onom od udruzenja koje jos uvijek manipulise sa vama odabranim, sreca pa se sve vise raje ovdje javlja koja ima svoje misljenje, svoj stav.
Vidis potpuno suprotno , sa mnom niko ne manipulise , imam posao , radim posteno , ne zalim se i slicno volim FKS i niko mi nikad ne treba puniti glavu necim , kada sve sam vidim. Pa kada imaju roditelje neka im oni plate struju, ili neka im njihov trener plati struju , jer kako kaze on je rekao da njegova plata ide mladim igracima, jer ce on svakako nakon ostavke ili raskida ugovora uzeti 150 milja i sve to naplatiti :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 14 nov 2010, 23:48

Dirk je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Vidi ima tu jedna dobra pozadina , npr isti taj Jahovic koji kaze da nema za struje jedan je od glavnih u gradu po razbacivanju po kafanama i slicno i ljudi se onda pitaju otkud to da on nema i u takvim stvarima se krije pitanje zasto igraci brane Mirzu i zasto su mu toliko privrzeni 8-)

Nije mi Blekic rekao , za razliku od tebe znam i vecinu igraca a i svaku utakmicu sam na svetoj tribini i ne lupam samo po forumima kao ti suplje, ako si ti ponosan na istup igraca FKS na konferenciju u prisustvu Baljka i Merdanovica onda svaka cast 8-)
Oko moje drago, ti igraci nisu repa bez korjena. Imaju roditelje, menadzere, a kako rekose na pressu, ovi koji su bili vani, pozajme malo love. Razmisljaj svojom glavom, a ne onom od udruzenja koje jos uvijek manipulise sa vama odabranim, sreca pa se sve vise raje ovdje javlja koja ima svoje misljenje, svoj stav.
Vidis potpuno suprotno , sa mnom niko ne manipulise , imam posao , radim posteno , ne zalim se i slicno volim FKS i niko mi nikad ne treba puniti glavu necim , kada sve sam vidim. Pa kada imaju roditelje neka im oni plate struju, ili neka im njihov trener da struju , jer kako kaze on je rekao da njegova plata ide mladim igracima, jer ce on svakako nakon ostavke ili raskida ugovora uzeti 150 milja i sve to naplatiti :mrgreen:
...PA STO TI RADIS,STO TEBI RODITELJI NE PLACAJU ZA TVOJE POTREBE?caps lock,sorry...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 14 nov 2010, 23:50

Za razliku od tebe sposoban sam sebi da zaradim sasvim dovoljno, a za razliku od nasih igraca koji misle da u BiH mogu ziviti od fudbala sam mnogo pametniji , imaju sasvim dovoljno vremene neka zavrnu rukave i uhvate se posla , komercijala i slicno i bar dok su u ovoj drzavi da shvate da je sve to na nivou velikog amaterizma :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 14 nov 2010, 23:53

Dirk je napisao/la:Za razliku od tebe sposoban sam sebi da zaradim sasvim dovoljno, a za razliku od nasih igraca koji misle da u BiH mogu ziviti od fudbala sam mnogo pametniji , imaju sasvim dovoljno vremene neka zavrnu rukave i uhvate se posla , komercijala i slicno i bar dok su u ovoj drzavi da shvate da je sve to na nivou velikog amaterizma :D
ma ti si nevjerovatan lik,sto uvijek govoris za razliku od tebe ovo,za razliku od tebe ono kad ne znas ni ko sam,ni dali radim,ni ovo,ni ono.Mislis li da bi za svoj posao bio bolje placen negdje vani?

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 14 nov 2010, 23:56

Jeste upravu si , ali ko je dao njemu 4 godine ugovora , niko drugo do njegov Mirsad Fazlagic , ciju je kcerku i ozenio ... dakle covjek koji tada nije imao ni licence je dobio ugovor na 4 godine ... za rubriku vjerovali ili ne 8-)

Razumijem ja tebe, tebi dusa puca zbog toga sto ne mozes doci u udruzenje popiti pice i slicno , jer vjerovatno te zbog tvog stava i sranja niko i ne bi prihvati forum je jedino mjesto gdje mozes doci do izrazaja pa onda ostalim pricas kako neko manipulise njima, a ti bi sve dao samo da i ti mozes doci u taj rang 8-)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 14 nov 2010, 23:58

Dirk je napisao/la:Za razliku od tebe sposoban sam sebi da zaradim sasvim dovoljno, a za razliku od nasih igraca koji misle da u BiH mogu ziviti od fudbala sam mnogo pametniji , imaju sasvim dovoljno vremene neka zavrnu rukave i uhvate se posla , komercijala i slicno i bar dok su u ovoj drzavi da shvate da je sve to na nivou velikog amaterizma :D
A sta je sa famoznim planom, Sarajevo u Ligi sampiona. Aj majketi razguli, ne mogu vise ove gluposti ni citati. Vi bi Ligu prvaka, a da vam igraci jos dodatno rade.
Ne znam sta ti trazis na ovoj temi , i petljas se u nas klub , kompleksi 8-)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 15 nov 2010, 00:02

Dirk je napisao/la:Jeste upravu si , ali ko je dao njemu 4 godine ugovora , niko drugo do njegov Mirsad Fazlagic , ciju je kcerku i ozenio ... dakle covjek koji tada nije imao ni licence je dobio ugovor na 4 godine ... za rubriku vjerovali ili ne 8-)

Razumijem ja tebe, tebi dusa puca zbog toga sto ne mozes doci u udruzenje popiti pice i slicno , jer vjerovatno te zbog tvog stava i sranja niko i ne bi prihvati forum je jedino mjesto gdje mozes doci do izrazaja pa onda ostalim pricas kako neko manipulise njima, a ti bi sve dao samo da i ti mozes doci u taj rang 8-)
Da, upravo tako. Moja najveca zelja je doci u udruzenje u kojem se okupljaju ublehasi i njihovi sljedbenici. Mozel odgovor na ono gore pitanje, ili ces ga ignosisati. Sta je s premijama za duel sa Zeljom za koje ste vi izmanipulisani lovu dali.
Ne znam to moras pitati onoga ko nas je izmanipulisao , cudno je kako su uspjeli gotovo citav sjever da izmanipulisu :lol:

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 15 nov 2010, 00:05

[quote="Dirk"]Jeste upravu si , ali ko je dao njemu 4 godine ugovora , niko drugo do njegov Mirsad Fazlagic , ciju je kcerku i ozenio ... dakle covjek koji tada nije imao ni licence je dobio ugovor na 4 godine ... za rubriku vjerovali ili ne 8-)

Razumijem ja tebe, tebi dusa puca zbog toga sto ne mozes doci u udruzenje popiti pice i slicno , jer vjerovatno te zbog tvog stava i sranja niko i ne bi prihvati forum je jedino mjesto gdje mozes doci do izrazaja pa onda ostalim pricas kako neko manipulise njima, a ti bi sve dao samo da i ti mozes doci u taj rang 8-)[/quo ako je meni upuceno,jednom sam bio u udruzenju,kupio 2 majice,popio kaficu i noga,i to se ne moze biti navijac bez udruzenja?I jos jedna stvar svako gostovanje idem sa SVOJIM AUTOM I O SVOM TROSKU I SVAKI PUT SE SVADJAM SA ZENOM ZBOG TOGA,ali to je moja stvar i ti to ne mozes shvatiti.Koliko vidim ti pokusavas da objasnis da si ti jedan veliki navijac iz razloga sto visis u udruzenju...

farek
Kontakt:

Post Postao/la farek » 15 nov 2010, 00:06

kralj je mrtav
Ovo boldovano govori dovoljno o tome kako niko ne manipulise tobom. Kakvih 150.000. Ko ti je to rekao, ovi iz udruzenja. Problem je tim velikim fudbalskim znalcima sto covjek ima ugovor u kojem stoji da mu u slucaju otkaza isti mora biti do kraa ispostovan. Pa decko dragi, svugdje na dunjaluku se prave takvi ugovori, svaki trener stiti sebe. Da nije mozda trebao imati klauzulu u kojoj soji da ce on Blekicu dati 100.000 ako ga ovaj otjera. Ne vrijedi s vama raspravljati, nemate veze ni o cemu, pa prema tome uzivajte.
E nek ti imas veze o necemu. Koji ce iole ozbiljan klub, pa cak i neki drugoligas sebi dozvoliti potpis ugovora sa covjekom koji u trenutku potpisivanja ugovora nema trenersku licencu, nema niti jednog dana staza na klupi bilo koje selekcije pa cak ni kdetske. Ljudi u klubu mu daju ugovor na 50 (slovima: pedeset) mjeseci ili ako ti je lakse 4 godine sa takvom klauzulom ugovara, i vrlo je vjerovatno za predpostavit da neiskusan trener nece moci ostvariti dobar rezultat i da ce morat dobiti otkaz.

Takav isti ugovor je mogao potpisati Zeka Turkovic, mogao je i Dzenan Uscuplic koji je ako nista trenirao juniore, ali nisu, ZASTO? Nisu imali nikakvih rodbinskih veza u klubu da to poguraju.

I nemojte sirit pricu na igrace, mirzu i ostalo. Imamo prioritete baljak, merdanovic, cimic, alihodzic.
...JA SAM SARAJEVO...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 15 nov 2010, 00:08

farek je napisao/la:kralj je mrtav
Ovo boldovano govori dovoljno o tome kako niko ne manipulise tobom. Kakvih 150.000. Ko ti je to rekao, ovi iz udruzenja. Problem je tim velikim fudbalskim znalcima sto covjek ima ugovor u kojem stoji da mu u slucaju otkaza isti mora biti do kraa ispostovan. Pa decko dragi, svugdje na dunjaluku se prave takvi ugovori, svaki trener stiti sebe. Da nije mozda trebao imati klauzulu u kojoj soji da ce on Blekicu dati 100.000 ako ga ovaj otjera. Ne vrijedi s vama raspravljati, nemate veze ni o cemu, pa prema tome uzivajte.
E nek ti imas veze o necemu. Koji ce iole ozbiljan klub, pa cak i neki drugoligas sebi dozvoliti potpis ugovora sa covjekom koji u trenutku potpisivanja ugovora nema trenersku licencu, nema niti jednog dana staza na klupi bilo koje selekcije pa cak ni kdetske. Ljudi u klubu mu daju ugovor na 50 (slovima: pedeset) mjeseci ili ako ti je lakse 4 godine sa takvom klauzulom ugovara, i vrlo je vjerovatno za predpostavit da neiskusan trener nece moci ostvariti dobar rezultat i da ce morat dobiti otkaz.

Takav isti ugovor je mogao potpisati Zeka Turkovic, mogao je i Dzenan Uscuplic koji je ako nista trenirao juniore, ali nisu, ZASTO? Nisu imali nikakvih rodbinskih veza u klubu da to poguraju.

I nemojte sirit pricu na igrace, mirzu i ostalo. Imamo prioritete baljak, merdanovic, cimic, alihodzic.
Tesko je to nekome objasniti , umjesto Mirze takav ugovor je mogao dobiti i bilo koji revizor samo da je imao rodbinske veze u klubu kao zalizani 8-)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 nov 2010, 00:08

Dirk je napisao/la:Jeste upravu si , ali ko je dao njemu 4 godine ugovora , niko drugo do njegov Mirsad Fazlagic , ciju je kcerku i ozenio ... dakle covjek koji tada nije imao ni licence je dobio ugovor na 4 godine ... za rubriku vjerovali ili ne 8-)

Da, upravo tako. Moja najveca zelja je doci u udruzenje u kojem se okupljaju ublehasi i njihovi sljedbenici. Mozel odgovor na ono gore pitanje, ili ces ga ignosisati. Sta je s premijama za duel sa Zeljom za koje ste vi izmanipulisani lovu dali.
Uzeo Blekić e neka je halal mu kad nas je "izmanipuliso-isfoliro" a još veči halal za ono navijanje i onakav ugođaj koji dugo nisam imao za tri marke, samo mi žao što ne bi skuplji ulaz!Je li sad dobro ,je li ti jasno ,je si li to htjeo čuti, pa eto ti odgovor j... te on!?
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 15 nov 2010, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 15 nov 2010, 00:09

Hocemo Dirka za trenera!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 15 nov 2010, 00:11

padobranac1978 je napisao/la:Hocemo Dirka za trenera!
Pa isti slucaj ni ja nemam licencu , a zelio bi ugovor na 4 godine , ali nemam rodbinsku vezu u klubu tako da ... :mrgreen:

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 15 nov 2010, 00:13

Dirk je napisao/la:
Pa isti slucaj ni ja nemam licencu , a zelio bi ugovor na 4 godine , ali nemam rodbinsku vezu u klubu tako da ... :mrgreen:
ti i dalje tvrdis da mirza nema licencu?

farek
Kontakt:

Post Postao/la farek » 15 nov 2010, 00:15

kralj_je_mrtav je napisao/la:Sekac hvala na odgovoru. Samo vi i dalje punite dzepove Blekicu, sta ce jadnik nije zaradio na tudjoj nesreci.
:lol: :lol: :lol:

Ako cemo vec tako pricat, onda je on zaradio na nasoj sreci jer smo mi slavili rodjendan svog kluba :D
...JA SAM SARAJEVO...

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 15 nov 2010, 00:15

Pasa mi smo ublehasi i zaboli nas za tvoje misljenje sta ti nije jasno?

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 15 nov 2010, 00:16

padobranac1978 je napisao/la:
Dirk je napisao/la:
ti i dalje tvrdis da mirza nema licencu?
Ne ,sada je ima , ali je nije imao onda kada je potpisivao ugovor 8-)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 15 nov 2010, 00:18

Jes mi drago sto sam onda za derbi dao 3 marke i sto sam nekome napunio dzep, to je novac koji sam halalio od srca :mrgreen:
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 15 nov 2010, 00:19, ukupno mijenjano 2 puta.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 15 nov 2010, 00:20

Izgleda da je veceras strucni stab FKS veoma aktivan na forumu :mrgreen:

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 15 nov 2010, 00:22

Pa isti slucaj ni ja nemam licencu , a zelio bi ugovor na 4 godine , ali nemam rodbinsku vezu u klubu tako da ... :mrgreen:[/quote]
ti i dalje tvrdis da mirza nema licencu?[/quote]

Ne ,sada je ima , ali je nije imao onda kada je potpisivao ugovor 8-)[/quote]
Ne branim mirzu,fuj,ali ugovor je potpisao prije pocetka sezone,a onih 7,8 kola je vodio tim kao prelazno rjesenje.Seminar za trenersku licencu u hotelu Park je zavrsen prije potpisivanja njegovog ugovora,a to znam jer sam imao svatove u istom :D ,a tu su jos bili:Zeka,Piplica,Barba,zalizani i mnogi drugi...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Noke995, PeppermintSA i 24 gosta.