braco katalonci trebali bi prestati vise raspravljati sa napacenim frankovcima i mrziteljima barcelone oko crvenih kartona, dza je njima govoriti ono sto svako normalna zna da sudije samo rade svoj posao, da nekad i pogrijese, al da su svi ovi crveni reala u zadnjim utakmica potpuno zasluzeni, te da su ih zasluzili i jos vise i da oni kritikuju sudije koje su ima cak i navlacile jer realno u svakoj utakmici cisto posteno trebali su dobiti po tri crvena. sve je ovo morinjova politika, da svoj neuspijeh i sramotu sakrije pod velom rapsrava o sudijskim odlukama, zato ko hebe sve ove pacenike, okrenimo se mi nama i nasem voljenom klubu
gledali ste sinoc porto i falcao kako igra, mocan igrac, raspravljali smo neki dan o dovodjenju rosija za 30 miliona, a onaj falcao je zvijer, nadam se da ce klub i njega uzeti u razmatranje za pojacanje, godio bi nam tip sigurno ako se pep odluci za takav tip napadaca koji je dobar i u igri glavom
sutra idemo na gostovanje sociedadu, vjerujem sa skoro drugim timom, sjajna prilika za mladje igrace da pokazu sta znaju, rezultatski sad vise nismo optereceni, ne bi bilo strasno i da izgubimo, u ovih zadnjih 5 utakmica dovoljne su nam dvije pobjede i jedan remi da matematicki obezbijedimo titulu, dakle protiv sociedada bi nerijeseno bilo solidno, do kraja je lagan raspored, nema bas velikih problema s povredama i poslije ovog revansa protiv frankovaca uslijedit ce duga pauza u evropi do finala lige prvaka, tako da mirno i kulturno mozemo privesti kraju prvenstvo.
mislim da sutra nece biti u prvom timu messija, pedra, xavija, mozda i puyol odmori jer je rizik tu od povrede te jos neki bitni igraci
ko ce igrati protiv sociedada zavisi i od pepovim planova za prvi tim u revansu protiv frankovaca. u tom revansu bilo bi dobro mozda da afelay zaigra od prve minute, valjda i iniesta bude spreman, ako onda mozda da tiago zzaigra od prve minute jer imamo tu veliku prednost i moramo to iskoristiti da se odigra jedna lijepa utakmica s puno golova, da frankovci dobiju ono sto su zasluzili, tj jos jednu petardu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!