FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Saurman
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Saurman » 29 apr 2011, 16:14

Mourinho opet teško izvrijeđao Guardiolu!

"Joseph Guardiola je fantastičan trener, ali ja sam osvojio dva naslova prvaka Europe. On ima jedan i to takav kojeg bih se ja osobno sramio. Bilo bi me sram da sam prvi osvojio uz onakav skandal na Stamford Bridgeu, a ako pobijedi i ove godine, imat će skandal na San Bernabeu. Nadam se da će jednog dana moći osvojiti Ligu prvaka na pošten način. Duboko u srcu, ako su dobri ljudi, neće moći biti zadovoljni s ovime što su napravili. Nadam se da će Guardiola jednog dana osvojiti veliki, čisti naslov bez skandala!", zaključio je Jose......Portugalski gipsy nastavlja sa vrijeđanjima svaki poraz od Barce ne može da podnese pa oplete po sudijama.. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

DPO
Kontakt:

Post Postao/la DPO » 29 apr 2011, 16:18

Saurman je napisao/la:Mourinho opet teško izvrijeđao Guardiolu!

"Joseph Guardiola je fantastičan trener, ali ja sam osvojio dva naslova prvaka Europe. On ima jedan i to takav kojeg bih se ja osobno sramio. Bilo bi me sram da sam prvi osvojio uz onakav skandal na Stamford Bridgeu, a ako pobijedi i ove godine, imat će skandal na San Bernabeu. Nadam se da će jednog dana moći osvojiti Ligu prvaka na pošten način. Duboko u srcu, ako su dobri ljudi, neće moći biti zadovoljni s ovime što su napravili. Nadam se da će Guardiola jednog dana osvojiti veliki, čisti naslov bez skandala!", zaključio je Jose......Portugalski gipsy nastavlja sa vrijeđanjima svaki poraz od Barce ne može da podnese pa oplete po sudijama.. :mrgreen:
Smiješan je i patatican u toj nenormalnoj mržnji prema Barci.
To su stari kompleksi jer zna da je svojevremeno donosio vodu na treninzima tadašnjem kapitenu Guardiolu i bio nekakav prevodioc Sir Robsonu i Van Galu.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 29 apr 2011, 16:22

Gerard Deulofeu(1994) se ne ocekivano nasao na skisku za sutrasnju utakmicu.
Takodje se smatra jednim od najvecih talenta La Masie.
MVP - Messi-Villa-Pedro

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 29 apr 2011, 16:27

Barca je citavu utakmicu pokusavala stvoriti igraca vise da bi postigla gol,Pepeovim crvenim dobili su igraca vise,i samo su zavrsili ono sto su od pocetkla pokusavali.Pepe je mozda zasluzio karton,al za onaj start i onu boju kartona,malo koji sudija moze da ima ****.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Man_
Kontakt:

Post Postao/la Man_ » 29 apr 2011, 16:31

... r_embedded[youtube][/youtube]

PEPE NIJE DOHVATIO ALVESA

Alves pokazao da je vrhunski baletan :) izgleda da zalbe imaju osnova

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 apr 2011, 16:38

[youtube][/youtube]

Premotaj na 0.45 pa gledaj dalje...on to naziva poštenim??? :roll:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 29 apr 2011, 16:40

Nevjerovatno je da te kobne greske iz proslih sezona i ove niko ne spominje . Arbeloa ,Pepe i Ramos to treba protjerati iz nogometa, doduse ni Bousqets ne zaostaje puno .
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 29 apr 2011, 16:44, ukupno mijenjano 2 puta.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

DPO
Kontakt:

Post Postao/la DPO » 29 apr 2011, 16:42

juznjak> je napisao/la:Nevjerovatno je da te kobne greske iz proslih sezona niko ne spominje .
Gol Milita iz ociglednog ofsajda, Scholesu poništen cit gol protiv Porta (sezona kad je sa Portom bio prvak).
Ali takvih situacija se Mourinho ne sjeca kad treba pljuvati po Guardioli i omalovažavati njegove i Barcine uspjehe.
Veoma nisko od portugalca :oops:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 29 apr 2011, 16:43

Los_Blanos2 je napisao/la:
DPO je napisao/la:

Smiješan je i patatican u toj nenormalnoj mržnji prema Barci.
To su stari kompleksi jer zna da je svojevremeno donosio vodu na treninzima tadašnjem kapitenu Guardiolu i bio nekakav prevodioc Sir Robsonu i Van Galu.
Sta je vrijedjao.. :?
Samo rekao istinu...
njegovu verziju istine koju on samo vidi,,,a ostalo mu nekim cudom isprarilo iz glave

http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... rinho-is-a
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 29 apr 2011, 16:56

braco katalonci trebali bi prestati vise raspravljati sa napacenim frankovcima i mrziteljima barcelone oko crvenih kartona, dza je njima govoriti ono sto svako normalna zna da sudije samo rade svoj posao, da nekad i pogrijese, al da su svi ovi crveni reala u zadnjim utakmica potpuno zasluzeni, te da su ih zasluzili i jos vise i da oni kritikuju sudije koje su ima cak i navlacile jer realno u svakoj utakmici cisto posteno trebali su dobiti po tri crvena. sve je ovo morinjova politika, da svoj neuspijeh i sramotu sakrije pod velom rapsrava o sudijskim odlukama, zato ko hebe sve ove pacenike, okrenimo se mi nama i nasem voljenom klubu

gledali ste sinoc porto i falcao kako igra, mocan igrac, raspravljali smo neki dan o dovodjenju rosija za 30 miliona, a onaj falcao je zvijer, nadam se da ce klub i njega uzeti u razmatranje za pojacanje, godio bi nam tip sigurno ako se pep odluci za takav tip napadaca koji je dobar i u igri glavom

sutra idemo na gostovanje sociedadu, vjerujem sa skoro drugim timom, sjajna prilika za mladje igrace da pokazu sta znaju, rezultatski sad vise nismo optereceni, ne bi bilo strasno i da izgubimo, u ovih zadnjih 5 utakmica dovoljne su nam dvije pobjede i jedan remi da matematicki obezbijedimo titulu, dakle protiv sociedada bi nerijeseno bilo solidno, do kraja je lagan raspored, nema bas velikih problema s povredama i poslije ovog revansa protiv frankovaca uslijedit ce duga pauza u evropi do finala lige prvaka, tako da mirno i kulturno mozemo privesti kraju prvenstvo.

mislim da sutra nece biti u prvom timu messija, pedra, xavija, mozda i puyol odmori jer je rizik tu od povrede te jos neki bitni igraci

ko ce igrati protiv sociedada zavisi i od pepovim planova za prvi tim u revansu protiv frankovaca. u tom revansu bilo bi dobro mozda da afelay zaigra od prve minute, valjda i iniesta bude spreman, ako onda mozda da tiago zzaigra od prve minute jer imamo tu veliku prednost i moramo to iskoristiti da se odigra jedna lijepa utakmica s puno golova, da frankovci dobiju ono sto su zasluzili, tj jos jednu petardu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 29 apr 2011, 16:59

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Molim brate Mourinho je kulturno istinu rekao,a naravno svi su zaboravili Pepovo psovanje Mourinha na presici koje UEFA nije ni pomislila da sankcioniše,a sada najavljuju istrage protiv Mourinha zato što je na kulturan način objasnio šta se dogodilo :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 29 apr 2011, 16:59

Slazem se, sudije rade svoj posao, i to dobro :D
Jel' Vas stid?

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 29 apr 2011, 17:01

Romariooo je napisao/la:braco katalonci trebali bi prestati vise raspravljati sa napacenim frankovcima i mrziteljima barcelone oko crvenih kartona, dza je njima govoriti ono sto svako normalna zna da sudije samo rade svoj posao, da nekad i pogrijese, al da su svi ovi crveni reala u zadnjim utakmica potpuno zasluzeni, te da su ih zasluzili i jos vise i da oni kritikuju sudije koje su ima cak i navlacile jer realno u svakoj utakmici cisto posteno trebali su dobiti po tri crvena. sve je ovo morinjova politika, da svoj neuspijeh i sramotu sakrije pod velom rapsrava o sudijskim odlukama, zato ko hebe sve ove pacenike, okrenimo se mi nama i nasem voljenom klubu

gledali ste sinoc porto i falcao kako igra, mocan igrac, raspravljali smo neki dan o dovodjenju rosija za 30 miliona, a onaj falcao je zvijer, nadam se da ce klub i njega uzeti u razmatranje za pojacanje, godio bi nam tip sigurno ako se pep odluci za takav tip napadaca koji je dobar i u igri glavom

sutra idemo na gostovanje sociedadu, vjerujem sa skoro drugim timom, sjajna prilika za mladje igrace da pokazu sta znaju, rezultatski sad vise nismo optereceni, ne bi bilo strasno i da izgubimo, u ovih zadnjih 5 utakmica dovoljne su nam dvije pobjede i jedan remi da matematicki obezbijedimo titulu, dakle protiv sociedada bi nerijeseno bilo solidno, do kraja je lagan raspored, nema bas velikih problema s povredama i poslije ovog revansa protiv frankovaca uslijedit ce duga pauza u evropi do finala lige prvaka, tako da mirno i kulturno mozemo privesti kraju prvenstvo.

mislim da sutra nece biti u prvom timu messija, pedra, xavija, mozda i puyol odmori jer je rizik tu od povrede te jos neki bitni igraci

ko ce igrati protiv sociedada zavisi i od pepovim planova za prvi tim u revansu protiv frankovaca. u tom revansu bilo bi dobro mozda da afelay zaigra od prve minute, valjda i iniesta bude spreman, ako onda mozda da tiago zzaigra od prve minute jer imamo tu veliku prednost i moramo to iskoristiti da se odigra jedna lijepa utakmica s puno golova, da frankovci dobiju ono sto su zasluzili, tj jos jednu petardu
ma ja mislim da messi i puyol nece igrat samo ,,ostali ce igrat makar pola sata il citavo drugo poluvrijeme(xavi pedro,villa) u zavisnosti kakav rez bude ,,treba pobjedit sociedad sto prije rijesit prvenstvo
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 29 apr 2011, 17:05

barca_87 je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:braco katalonci trebali bi prestati vise raspravljati sa napacenim frankovcima i mrziteljima barcelone oko crvenih kartona, dza je njima govoriti ono sto svako normalna zna da sudije samo rade svoj posao, da nekad i pogrijese, al da su svi ovi crveni reala u zadnjim utakmica potpuno zasluzeni, te da su ih zasluzili i jos vise i da oni kritikuju sudije koje su ima cak i navlacile jer realno u svakoj utakmici cisto posteno trebali su dobiti po tri crvena. sve je ovo morinjova politika, da svoj neuspijeh i sramotu sakrije pod velom rapsrava o sudijskim odlukama, zato ko hebe sve ove pacenike, okrenimo se mi nama i nasem voljenom klubu

ma ja mislim da messi i puyol nece igrat samo ,,ostali ce igrat makar pola sata il citavo drugo poluvrijeme(xavi pedro,villa) u zavisnosti kakav rez bude ,,treba pobjedit sociedad sto prije rijesit prvenstvo
dobro bi bilo i xavija odmoriti, ionako imamo tu tiaga, sto zbog xavijeg odmora, sto zbog tiagovog dokazivanja
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 29 apr 2011, 17:10

[/quote]dobro bi bilo i xavija odmoriti, ionako imamo tu tiaga, sto zbog xavijeg odmora, sto zbog tiagovog dokazivanja[/quote]

pa dobro volio bi i ja to i ja mislim da bi thiago lagano mogo odgovorit zadacima i dobro zamjenit xavia al jbg guardiola odlucuje vidit cemo ;)),,ma sad kontam i messi ganja da bude pichichi ,,ak bude zdrav 100 % uce i on negdje od 60.,70. min makar da jedan gol dadne i to je to :D :mrgreen:

MES QUE UN CLUB !!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 29 apr 2011, 17:18

barca_87 je napisao/la:
dobro bi bilo i xavija odmoriti, ionako imamo tu tiaga, sto zbog xavijeg odmora, sto zbog tiagovog dokazivanja[/quote]

pa dobro volio bi i ja to i ja mislim da bi thiago lagano mogo odgovorit zadacima i dobro zamjenit xavia al jbg guardiola odlucuje vidit cemo ;)),,ma sad kontam i messi ganja da bude pichichi ,,ak bude zdrav 100 % uce i on negdje od 60.,70. min makar da jedan gol dadne i to je to :D :mrgreen:[/quote]

uzet ce messi i tu titulu, sad bjezi dva gola ronaldu a ni ronaldo nece igrati ovo kolo, tako da ne vjerujem da ce nas vanzemaljac zapoceti, a mozda udje onako u zadnjih pola sata da se malo razgiba i pokusa postici gol, moguce bas da kao i u prosloj ligaskoj utakmici messi i vilja popola odigraju tu poziciju napadaca
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 29 apr 2011, 17:28

uzet ce messi i tu titulu, sad bjezi dva gola ronaldu a ni ronaldo nece igrati ovo kolo, tako da ne vjerujem da ce nas vanzemaljac zapoceti
Jao simpatizera Messija, fakat se nekad zapitam jeste li novopeceni navijaci Barce o samo simpatizeri Messija :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 29 apr 2011, 17:33

uzet ce messi i tu titulu, sad bjezi dva gola ronaldu a ni ronaldo nece igrati ovo kolo, tako da ne vjerujem da ce nas vanzemaljac zapoceti
Jao simpatizera Messija, fakat se nekad zapitam jeste li novopeceni navijaci Barce o samo simpatizeri Messija :mrgreen:
sto si ti dosadan jbt
.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 apr 2011, 17:34

To tvoj problem? Šta tebe briga odkad ko' navija za Barcu? Taman da navija od jučer šta tebe briga...nego, kad nemate šta čovjeku pametno reći 'fatate se priče "Odkad navijaš za Barcu", "Ronaldinhova era", "simpatizer Messija"... jadno....

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 29 apr 2011, 17:36

mandraX je napisao/la:
To tvoj problem? Šta tebe briga odkad ko' navija za Barcu? Taman da navija od jučer šta tebe briga...nego, kad nemate šta čovjeku pametno reći 'fatate se priče "Odkad navijaš za Barcu", "Ronaldinhova era", "simpatizer Messija"... jadno....
a on je poceo da navija za real zbog dresova
.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.