Naturalizovanimessilla je napisao/la:A dobro, jah, ti si Gabonac, izvinjavam se.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Naturalizovanimessilla je napisao/la:A dobro, jah, ti si Gabonac, izvinjavam se.
Drago dijete La Mesijemessilla je napisao/la:A dobro, jah, ti si Gabonac, izvinjavam se.
Jesu Kulosi neki narod u Gabonu?Gabon je napisao/la:Kulosi na aparatimaVarane, Ramos, Pepe
Kompleksas boymessilla je napisao/la:Jesu Kulosi neki narod u Gabonu?Gabon je napisao/la:Kulosi na aparatimaVarane, Ramos, Pepe
![]()
Živ'li nam Pepe i Ramo, dva najveća kiksera.
Zato što plačete kad se tamo piše pa @rio mora da stalno premješta.Gabon je napisao/la:Kompleksas boyzasto citiras post na ovoj temi kad post nije sa ove teme
Ko place ? Mislis ovi na temi BFCmessilla je napisao/la:Zato što plačete kad se tamo piše pa @rio mora da stalno premješta.Gabon je napisao/la:Kompleksas boyzasto citiras post na ovoj temi kad post nije sa ove teme
Koja ti je to tema? Opet spominješ neke gabonske teme?Gabon je napisao/la:Ko place ? Mislis ovi na temi BFC
Dobro je kompleksasmessilla je napisao/la:Koja ti je to tema? Opet spominješ neke gabonske teme?Gabon je napisao/la:Ko place ? Mislis ovi na temi BFC![]()
Dobra provokacija.Indirektno daje do znanja da nije htio u Real nego je bio prisiljen potpisati.Pozdravljamo ovaj potez vjecnog Interistebarca_87 je napisao/la:
momak haman rijesio da ostane zakovan na klupi
Morat cu te razocarat da je Kova simpatizirao Barcu (to je 100%), kao uostalom i Luka i Isco prije njegaClutch je napisao/la:Madridista od malih nogu. Inter samo usputna stanica do ostvarenja sna.
Lillard je napisao/la:Morat cu te razocarat da je Kova simpatizirao Barcu (to je 100%), kao uostalom i Luka i Isco prije njegaClutch je napisao/la:Madridista od malih nogu. Inter samo usputna stanica do ostvarenja sna..
Ima li boljeg Turcina od Janjicara?Lillard je napisao/la:Jao pa i meni je djecji san zaigrat za Real/Barcu/United, nebitno. Normalno da mu je djecacki san zaigrat za jedan od najvecih klubova svijeta.
Ja ti kazem sta znam iz pouzdanih izvora, a ti kako zelis. Mislim, to je nebitno, al' eto
Pocela sezona Manchester UnitedaPoliceman je napisao/la:PROGNOZA![]()
![]()
![]()
![]()
Gijon - Real Madrid 1-1
sretno madridisti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.