Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Pa zar on nije rekao u nekoj izjavi da bi on jedino igrao za Srbiju? A i slika se u njihovom dresu, tako da mu ovaj "patriotizam" i ne leži vala.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Cimirot mi se svidja kao igrac, ali ne znam ima li iskustvo i defanzivnu disciplinu da u ovom trenutku uskoci.bulbasor je napisao/la:Iskreno nisam ga gledao kako igra jako dugo, rekao sam to samo zbog godina i perspektive. Cimirot bi sigurno kvalitetno zamijenio Besica, ako bi bilo potrebe. A tu su i Sejo Salihovic i Haris Medunjanin.Cartman je napisao/la: Da se Besic povrijedi prije Izraela, bi li ti bio miran da jedan od njih igra od pocetka? Ni Cimirot ni Radovac nisu klasicni DM, a to je ono sto nama treba. Zolotic po meni nije ni blizu kvalitet za A repku trenutno. Nakon povrede je realno bio los i nije ni blizu standardan u Belgiji. Ne znam odakle njega izvadi.
U svakom slucaju mislim da bi Salatic mogao bit korisno pojacanje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cimirot je igrac za buducnost, njega treba postepeno uvoditi u sve ovo i imat cemo igraca za narednih 10-ak godina ako se nastavi pravilno razvijati. Na ljeto on ide iz Sarajeva 100% u jacu ligu. Salatic bi dosta pomog'o njegovom sazrijevanju jer je iskusan i dobar fudbaler, ali sto kaze Cartman treba ispitati tacnost one izjave. Ako je tacno da je izjavio da mu je zelja da igra za Republiku Srpsku onda se to kosi sa ustavnoscu BiH i ne trebaju nam ti tipovi u reprezentaciji.
1946
Sad oni isti sto pljuju Sunjica prizivaju Salatica. Pogan smo mi narod, odavno ja to govorim.FaraonTM je napisao/la:Pa zar on nije rekao u nekoj izjavi da bi on jedino igrao za Srbiju? A i slika se u njihovom dresu, tako da mu ovaj "patriotizam" i ne leži vala.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Ne znam druže ne pratim ako mi vjeruješ ko šta kaže za kogabulbasor je napisao/la:Sad oni isti sto pljuju Sunjica prizivaju Salatica. Pogan smo mi narod, odavno ja to govorim.FaraonTM je napisao/la:Pa zar on nije rekao u nekoj izjavi da bi on jedino igrao za Srbiju? A i slika se u njihovom dresu, tako da mu ovaj "patriotizam" i ne leži vala.

@Head
Znam da sam pročitao da je rekao nešto u tom fazonu "da bi igrao samo za Srbiju ili RS" samo nisam bio siguran

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
neka Salatića, on je naš!Goalgetter je napisao/la:Ja sam protiv Salatica, uvlakac kao Nemanja Gudelj.
četnici Tuzla
http://www.glassrpske.com/sport/republi ... 18158.html" onclick="window.open(this.href);return false;FaraonTM je napisao/la:Ne znam druže ne pratim ako mi vjeruješ ko šta kaže za kogabulbasor je napisao/la:Sad oni isti sto pljuju Sunjica prizivaju Salatica. Pogan smo mi narod, odavno ja to govorim.FaraonTM je napisao/la:Pa zar on nije rekao u nekoj izjavi da bi on jedino igrao za Srbiju? A i slika se u njihovom dresu, tako da mu ovaj "patriotizam" i ne leži vala.![]()
@Head
Znam da sam pročitao da je rekao nešto u tom fazonu "da bi igrao samo za Srbiju ili RS" samo nisam bio siguran
to je ovo. Spominje otadzbinu i ostalo. Klasicna njihova mitologija, samo sto nije spomenuo cara i kosovski boj.
Treba ispitati tacnost ove izjave, ako je istina onda nije pozeljan.
1946
salatic bi bio solidna opcija radi iskustva i od viska glava ne boli sto se kaze. medjutim opet nekakve price o izjavama i tim pizdarijama.. 

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
I ja sam protiv poziva Salaticu iz vise razloga.
Ta pozicija nam ne gori,barem ne startna, a on nije bas toliki kvalitet da bi ga se moralo pozvati.Pada mi na pamet da ga Mesa mozda planira jer kani igrati sa dva defanzivna vezna,neki kazu da mu je filozofija igre defanzivna,a to mi se ne bi svidjelo nikako.Poziv njemu vjerovatno znaci da ce neki koji su bili na spisku ostati bez poziva,prije svih Cimirot i Hadzic.
Ali Meša bira i zna sta mu treba,pustimo da vidimo sta smjera.
Ta pozicija nam ne gori,barem ne startna, a on nije bas toliki kvalitet da bi ga se moralo pozvati.Pada mi na pamet da ga Mesa mozda planira jer kani igrati sa dva defanzivna vezna,neki kazu da mu je filozofija igre defanzivna,a to mi se ne bi svidjelo nikako.Poziv njemu vjerovatno znaci da ce neki koji su bili na spisku ostati bez poziva,prije svih Cimirot i Hadzic.
Ali Meša bira i zna sta mu treba,pustimo da vidimo sta smjera.
Po meni je najkriticnija pozicija desnog beka. Mujdza ne igra nikako, Avdija nije za prvih 11, Vranjes u klubu ne igra tu poziciju..
Ma ja, znam da je bilo nešto o tome...Head je napisao/la:
http://www.glassrpske.com/sport/republi ... 18158.html" onclick="window.open(this.href);return false;
to je ovo. Spominje otadzbinu i ostalo. Klasicna njihova mitologija, samo sto nije spomenuo cara i kosovski boj.
Treba ispitati tacnost ove izjave, ako je istina onda nije pozeljan.
Ne znam eto, treba se preispitati sve.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
A mozda, mozda je Mesin plan da stavi Salatu na DM a Besica na desnog beka? 

Može biti, mada sumnjam. U tom slučaju gubiš na ofanzivi još kad uzmeš da je i Kolašinac slabiji "prema gore" to ti ga dođe da igraš bez bekova u napadu, što je nedopustivo u modernom fudbalu. Može poslužiti protiv Andore al' protiv ozbiljnijih reprezentacija to nije rješenje, bar po meni.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Takva budalastina bi nadmasila i najgluplji potez Safeta Susica ikada.Toliko o tim harakiri idejama.calcio je napisao/la:A mozda, mozda je Mesin plan da stavi Salatu na DM a Besica na desnog beka?
Ko u mladoj reprezentaciji igra desnog beka?
Ma kakav, Salatica na gol, Begovic na desnog bekacalcio je napisao/la:A mozda, mozda je Mesin plan da stavi Salatu na DM a Besica na desnog beka?

Mislim onaj momak sa čudnim prezimenom Metallsi ili nešto tako. Koliko znam da je igrao na zadnjim tekmama desnog beka, igra čini mi se za Vitesse u Holandiji al' raja nije bila oduševljenja sa njim, koliko mene pamćenje i znanje služi al' nemoj mi vjerovati.bulbasor je napisao/la:Ko u mladoj reprezentaciji igra desnog beka?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Zasto izmisljati, imamo desnog beka za narednih 7-8 godina.
http://www.transfermarkt.com/emir-dilav ... eler/80161" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.com/emir-dilav ... eler/80161" onclick="window.open(this.href);return false;

1946
U onoj generaciji sto je odigrala 4:4 sa Njemackom je to igrao Benjamin Colic. Cak je i Cimirot igrao nekoliko puta.bulbasor je napisao/la:Ko u mladoj reprezentaciji igra desnog beka?
Dok Martic ne bude spreman imamo barem Vranjesa. Evo igra u Turskoj i moze to solidno odradit. Vjerujem da moze i Mujdza odradit jednu utakmicu ili dvije na adrenalin i iskustvo, iako ne igra nikako.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Kad spomenu Colica, sjeti se da na toj strani u Zelji igra Kerim Memija (strasan potencijal), mislim da je on trenutno u U19 reprezentaciji.Cartman je napisao/la:U onoj generaciji sto je odigrala 4:4 sa Njemackom je to igrao Benjamin Colic. Cak je i Cimirot igrao nekoliko puta.bulbasor je napisao/la:Ko u mladoj reprezentaciji igra desnog beka?
Dok Martic ne bude spreman imamo barem Vranjesa. Evo igra u Turskoj i moze to solidno odradit. Vjerujem da moze i Mujdza odradit jednu utakmicu ili dvije na adrenalin i iskustvo, iako ne igra nikako.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Micron i 26 gostiju.