Studiranje

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

FaraonTM
Kontakt:

Re: Studiranje

Post Postao/la FaraonTM » 17 sep 2015, 16:16

Halalih prvu godinu :damn:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 17 sep 2015, 16:20

FaraonTM je napisao/la:Halalih prvu godinu :damn:
Jos ti je prva pi.ckin dim u odnosu na drugu.
ZZ

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 sep 2015, 16:23

moj uzor-S.G je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Halalih prvu godinu :damn:
Jos ti je prva pi.ckin dim u odnosu na drugu.
Mah, dugo do toga da mi je skinuti prokletstvo zvano "falilo mi 2-3 boda za prolaz" :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 17 sep 2015, 17:55

http://tuzla nski .ba/oglasio-se-masinski-fakultet-studentom-ribicem-neko-manipulise-iz-vlastitog-interesa-video/

Kao sto se vec i govorilo iz prve ruke ovdje, sve je to sa nekim ciljem. I mislim da sad nema sumnje da je Dzemo upleten.
Mia San Mia

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 17 sep 2015, 18:27

FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Soba
Kontakt:

Post Postao/la Soba » 17 sep 2015, 18:47

Morat će na kraju spustiti kriterij na 10 bodova haha

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 17 sep 2015, 18:54

R32 je napisao/la:http://tuzla nski .ba/oglasio-se-masinski-fakultet-studentom-ribicem-neko-manipulise-iz-vlastitog-interesa-video/

Kao sto se vec i govorilo iz prve ruke ovdje, sve je to sa nekim ciljem. I mislim da sad nema sumnje da je Dzemo upleten.
Eto znao sam. A covjek je sve realno rekao. 100 argumenata vs. udaranje po staroj tepsiji. I covjek je sve 100% upravu

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 17 sep 2015, 19:59

Momciluk je napisao/la:Sretno onom NKMramor na ispitu sad u 14.. forumasi uputite molitvu za kolegu :pray:
Mrka kapa, uradim oko 70% teorije, jedan zadatak, u međuvremenu radim drugi, uzima mi test. Izgleda da mi nije suđeno. Gdje se radi test sa 10 teorijskih pitanja (pitanja su haos, bez primjera ne priznaje ni teoretski dio) i dva zadatka 40 minuta. Pa onda još jedan isto. :facepalm: Samo da položim Bože! :pray:

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 17 sep 2015, 20:19

Na prvom roku sam zasro vec 2 od 3 predmeta, sutra treci, kako sam kreno i njega cu..znaci negdje od sredine sljedece sedmice kad pocinje drugi rok je odlucujuci period za mene, jedan od 3 predmeta se mora rijesiti :pray:
slika :mrgreen:

kobe24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Studiranje

Post Postao/la kobe24 » 17 sep 2015, 20:34

NKMramor je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:Sretno onom NKMramor na ispitu sad u 14.. forumasi uputite molitvu za kolegu :pray:
Mrka kapa, uradim oko 70% teorije, jedan zadatak, u međuvremenu radim drugi, uzima mi test. Izgleda da mi nije suđeno. Gdje se radi test sa 10 teorijskih pitanja (pitanja su haos, bez primjera ne priznaje ni teoretski dio) i dva zadatka 40 minuta. Pa onda još jedan isto. :facepalm: Samo da položim Bože! :pray:
Ako ti je hemija kod Crnkicke, ne znam sto te toliko pati (upratio sam da si s tim imao problema, a ne sjecam se koja 2 si danas polagao :mrgreen: ). To kod vas na farmaciji problem prave asistenti, ja mislim da prof. Aida ove parcijalne testove i ne vidi, njen je samo zavrsni (ako je i kod vas isti sistem polaganja ispita). Ona zavrsni daje i mislim da ga iskljucivo ona ocjenjuje. Po meni, sasvim korektna profesorica, ostala mi u jako lijepom sjecanju, sad, svasta se moze desiti. Kod nas na medicini pustali i sa 9.5 bodova (ako se dobro sjecam da si ti imao nekoliko puta 9.5 b), bez ijednog zadatka uradjenog. Vjerovatno je to do asistenata kod vas, mozda malo umisljeni i glume vec sad neke profesore.

@AsharaK, imam osjecaj druze da si ti nevjerovatno umazen. Ne bih komentarisao ono psovanje, na sta ti se pripadnica ljepseg spola ovog foruma zamjerila, ja se upotpunosti slazem, ali hajde, svakom njegovo. Zao mi je stvarno sto nisi po drugi put primljen, dobro znam koje stresove sam ja prolazio u vezi prijemnog, koje knjige i knjige sve presao, pa tek onda informatori dosli na red. Vjerovatno najtezi period zivota svakog od nas. Sreca ogromnu ulogu ima, tako da se nikako ne slazem sa svim onim koji ti govore kako i ne zasluzujes biti primljen, jer vec drugi put nemas ta 24 boda (momciluk i ostali, kako su im vec nickovi). Prijemni, po meni, ne znaci nista, ili nesto sasvim malo, nikakav pokazatelj znanja (sto ne znaci da oni koji ga poloze nemaju znanje). Ono sto je kod tebe problem, neces druze da se skontas sam sa sobom, da sjedes i ucis, a ne da gresku trazis u svakome drugom, osim u sebi da je nadjes. Na fakultetu kod svakog profesora si niko i nista, naucis sve i molis Boga za onaj minimum, bez ikakvog prava na zalbu. Jedno ti pricaju na predavanju i dobijes test iz neke tamo godine, koristena literatura iz 80ih godina, i sta mozes? Boli bolan koga briga hoces ti biti sad primljen, sto se na @tuzlaka dizes, pa svako od nas bi volio da budes primljen, nikakve veze ni s kim nemas. Nit je covjek to bilo gdje rekao, ti odmah napadas. Po mom nekom misljenju, svi oni sa 21 bodom i vise ce biti primljeni, ocigledno se zbog nekoga to radi, kakvi 5.0 prosjeci i vragovi (@tuzlak je vec pricao o tome). Mislim da nece biti problema bilo kad da se upises, svakako ovaj socijalni rok i dalje traje, objasni im svoju situaciju i nece bit problema aBd. Prihvati se ti knjige, mani nekih teorija da nekome smetas ili da ti neko zeli lose (a nije da takvih nema), samo sam sebi mozes pomoci. Ja ti zelim svu srecu, kao i svima nama :P
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 17 sep 2015, 20:36

tuzlak1987 je napisao/la:Tebi treba definitivno odobriti jer se odobravalo unazad vec dosta godina. A i polozio si ispit, 24 koliko i treba. Samo trebaju potpisati da platis puni iznos semestra i to je to..

Ali na koji foru oni sada ganjaju 21 bod, gdje nadjose magicni broj 21 hahah. Vjerovatno neki mali ima 21 bod na nekom faxu :)
Oni se hvataju onog da 51% treba da bude za "prolaz", a posto je na prijemnom iz Medicine i kod mene Elektrotehnike recimo 40 bodova maksimum (a vjerujem i na ostalim da je tako) onda je to taj magicni broj 21..

Fakat je ruzan osjecaj da predavanja pocinju u ponedjeljak, a ti ne znas ni da li si upisan, ali hajde sve to i nekako, vec sto je prosao 3. rok tako da ako ne odobre (barem mom slucaju) ostajem na nicemu jer su prosli rokovi.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

NKMramor
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Studiranje

Post Postao/la NKMramor » 17 sep 2015, 20:38

kobe24 je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
Ako ti je hemija kod Crnkicke, ne znam sto te toliko pati (upratio sam da si s tim imao problema, a ne sjecam se koja 2 si danas polagao :mrgreen: ). To kod vas na farmaciji problem prave asistenti, ja mislim da prof. Aida ove parcijalne testove i ne vidi, njen je samo zavrsni (ako je i kod vas isti sistem polaganja ispita). Ona zavrsni daje i mislim da ga iskljucivo ona ocjenjuje. Po meni, sasvim korektna profesorica, ostala mi u jako lijepom sjecanju, sad, svasta se moze desiti. Kod nas na medicini pustali i sa 9.5 bodova (ako se dobro sjecam da si ti imao nekoliko puta 9.5 b), bez ijednog zadatka uradjenog. Vjerovatno je to do asistenata kod vas, mozda malo umisljeni i glume vec sad neke profesore.
9,5 sa dva zadatka tačna, dva puta. Sutra na uvid ako padnem, uzmem testove i njoj direktno. I za to obaranje sa 9,5, ima haos da napravim. :kafa:

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 17 sep 2015, 20:55

Hvala buraz kobe sto si napisao toliki post o meni. Btw za onu "damu" si u pravu, spomrnula je nesto ne zasluzujes ofo ono. Ali tuzlaku nista rekao nisam, sama zajebancija, dobar je to momak. Sretno naravno svima, i nisam ja nikoga drugog krivio i trazio krivicu u drugima. Ne sikiraj se, imao sam prohlem szo sam pogresno ucio i tjt. Moja greska, nicija druga. Uzdravlje!

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

kobe24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Studiranje

Post Postao/la kobe24 » 17 sep 2015, 21:20

NKMramor je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:
NKMramor je napisao/la: Mrka kapa, uradim oko 70% teorije, jedan zadatak, u međuvremenu radim drugi, uzima mi test. Izgleda da mi nije suđeno. Gdje se radi test sa 10 teorijskih pitanja (pitanja su haos, bez primjera ne priznaje ni teoretski dio) i dva zadatka 40 minuta. Pa onda još jedan isto. :facepalm: Samo da položim Bože! :pray:
9,5 sa dva zadatka tačna, dva puta. Sutra na uvid ako padnem, uzmem testove i njoj direktno. I za to obaranje sa 9,5, ima haos da napravim. :kafa:
Eh, to je vec druga situacija, ni kod nas takve slucajeve nisu pustali. Moras imati 7.5 na teoriji plus zadatak (najmanje), ili 9.5-10 teorija bez zadatka da bi prosao. Ako je tako, dzaba ces se zaliti. Realno, 4.5 boda na teoriji od 15 je malo.

@AsharaK, ako sam te dobro skontao, onda ti mene ocigledno nisi. Ja se slazem s @ushtipkom u vezi onog psovanja, a ne s tobom :P
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 17 sep 2015, 21:25

Aha slazi se, svakom njegovo jbg. Ja imam pravo to raditi, isto kao sto ti mozes reci ti si glup da sto to radis. Da sam to ja njoj opsovo pa uredu, ali ovako. Keep calm :)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 sep 2015, 22:37

Sad nešto kontam, ja sam valjda najneuspješniji stopostotni student svih vremena na našem faksu. Još nikad nisam pao niti jedan jedini ispit, a ponavljam godinu i čupam se za uslov u septembru. Ustvari lažem, pao sam drugu parcijalu iz nacrtne, ali sam imao dovoljno sa prve da mi se upiše ocjena tako da to ne brojim. Ovo ostalo sve iz prve. Vrlo glupa stvar za pohvalit se.

Kao da se košarkaš hvali da nikada nije promašio slobodno bacanje, a puca ih 10 po sezoni i daje 2 poena po utakmici :mrgreen:

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 17 sep 2015, 22:39

Dokle si? :kafa:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 sep 2015, 22:45

uschtipak je napisao/la:Dokle si? :kafa:
Sve što je planirano :kafa:

Još usmeni :kafa:

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 17 sep 2015, 22:49

Donnie Darko je napisao/la:Sad nešto kontam, ja sam valjda najneuspješniji stopostotni student svih vremena na našem faksu. Još nikad nisam pao niti jedan jedini ispit, a ponavljam godinu i čupam se za uslov u septembru. Ustvari lažem, pao sam drugu parcijalu iz nacrtne, ali sam imao dovoljno sa prve da mi se upiše ocjena tako da to ne brojim. Ovo ostalo sve iz prve. Vrlo glupa stvar za pohvalit se.

Kao da se košarkaš hvali da nikada nije promašio slobodno bacanje, a puca ih 10 po sezoni i daje 2 poena po utakmici :mrgreen:
Isti sam,sve što izađem položim skoro..Samo je problem što ne izlazim toliko često.. :plac:

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 17 sep 2015, 22:57

Donnie Darko je napisao/la:
Sve što je planirano :kafa:

Još usmeni :kafa:
Dakle, nema 'sovanja hljeba niti njegove blize i dalje rodbine, ubuduce. :kafa:
Narin je napisao/la:Isti sam,sve što izađem položim skoro..Samo je problem što ne izlazim toliko često.. :plac:
slika there there.
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, L-Train i 145 gostiju.