Sve ih pobrisali iz hall of fame, neka..drago mi neg hljeba
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
postotak? da vidim jesam presao to, a znam da nisam mogaoDukeOfWellington je napisao/la:257 je maksimum sličica koje je neko mogao regularno da zalijepi do danas.
60% piše tamo, tačnije 60,61%.Thunder93 je napisao/la:postotak? da vidim jesam presao to, a znam da nisam mogaoDukeOfWellington je napisao/la:257 je maksimum sličica koje je neko mogao regularno da zalijepi do danas.
ma vecina je tu negdje takodjer 255 a ne kontam te grupe jel ima neki dodatni + ili da lakse zamjenis duple, nekako mi nema fajde od tih grupa jer ova globalna razmjena poprilicno brza i efikasnafedeltafrotta je napisao/la:ja imam 255, 2 cekam na razmjeni, tu je to
ma bgm sporije ide na global, na grupi ili ovdje na forumu dogovorim odmah po 3-4 slikice pa to ide bas brzo..bob je napisao/la:ma vecina je tu negdje takodjer 255 a ne kontam te grupe jel ima neki dodatni + ili da lakse zamjenis duple, nekako mi nema fajde od tih grupa jer ova globalna razmjena poprilicno brza i efikasnafedeltafrotta je napisao/la:ja imam 255, 2 cekam na razmjeni, tu je to
ja promjenio vremensku zonu da vidim jel more kad mi otkucava jos 5 min. do ponovnog otvaranja paketica i vratim reko necu nije fol ovako mjesec dana zanimacije al eto nisam kaznjenThunder93 je napisao/la:e yebo me dan, ne bi mi bilo krivo da sam ga cijelog popunio, nego jednom promjenio da vidim jel istina, e jesam budala hahahah
izvolite učinak vrijednog sakupljača online albuma...Thunder93 je napisao/la:postotak? da vidim jesam presao to, a znam da nisam mogaoDukeOfWellington je napisao/la:257 je maksimum sličica koje je neko mogao regularno da zalijepi do danas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.