moram se i ja vama pridruziti momci....tako je i kod mene....uz to jos razmisljam da li da stavim 100€ na keca.....Bayern@heart je napisao/la:Ista situacija na poslu koncentracija i misli samo o utakmici, samo da ne skonta direktor do petka da pomalo zabušavamAzRimiRzA je napisao/la:Ja na poslu ko kreten sjedim, nikakva koncentracija.MirePjanic je napisao/la:Ne mogu vise da cekam, kako sporo idu ovi dani upm.
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
- Goalgetter
- Kontakt:
100 € na X2 , i neces se pokajatihordas_Bec je napisao/la: moram se i ja vama pridruziti momci....tako je i kod mene....uz to jos razmisljam da li da stavim 100€ na keca.....

- Citizen-X
- Kontakt:
braco:
"bez razmisljanja otici na EVROPSKO PRVENSTVO"
pa poj'o jezik Braco

pa poj'o jezik Braco

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Jao, nemogu da cekam vise...
Jos dva dana!!!!!
Jos dva dana!!!!!
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I to u Brazil na EvropskoCitizen-X je napisao/la:braco:
pa poj'o jezik Braco![]()
![]()
![]()

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- Goalgetter
- Kontakt:
Jao likagringobih je napisao/la:I to u Brazil na EvropskoCitizen-X je napisao/la:braco:
![]()
![]()
![]()

Sto se mene tice, nisam nista konstruktivno uradio od ponedeljka.Bayern@heart je napisao/la:Ista situacija na poslu koncentracija i misli samo o utakmici, samo da ne skonta direktor do petka da pomalo zabušavamAzRimiRzA je napisao/la:Ja na poslu ko kreten sjedim, nikakva koncentracija.MirePjanic je napisao/la:Ne mogu vise da cekam, kako sporo idu ovi dani upm.
Imam do petka popodne da skontam neku bolest da otidjem ranije.

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Kratko i jasno: 1:0 za nas, dobijamo ih na njihov fazon, uvalimo ga i onda lagano do kraja.
U prvih 30 minuta pada gol, minutu ne bih prognozirao, ali strijelac je Džeko.
U prvih 30 minuta pada gol, minutu ne bih prognozirao, ali strijelac je Džeko.

- Principatus
- Kontakt:
I meni sreca sto me posao stisao u ove zadnje dane, tako da ne dodjem toliko do toga da razbijam glavu o utakmici, ali najkasnije 1-2 sata prije nego sto pocne, kad realiziras da je sad vrijeme, toliko bitna utakmica, nervoza, onaj osjecaj u stomaku...pocinje ludilo.
Duze vec nisam se kladio ili stavljao pare na nas, ali ovaj put...
Duze vec nisam se kladio ili stavljao pare na nas, ali ovaj put...

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sta vam je ljudi, toliko baraza i historijskih utakmica prosli i vi drhtite kao da je prvi put
. U mene javlja se lagana nervoza i nestrpljenje, al nista ozbiljno, ali doce to u petak 

Uvijek nova nadaGoalgetter je napisao/la:Sta vam je ljudi, toliko baraza i historijskih utakmica prosli i vi drhtite kao da je prvi put. U mene javlja se lagana nervoza i nestrpljenje, al nista ozbiljno, ali doce to u petak

Uostalom repka odigra 5,6 tekmi godisnje.
Zadnja izmjena: Dzonikola, dana/u 20 mar 2013, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
Sjecam se dana kad je Braco trenirao Vrbanjusu u Visokom...Goalgetter je napisao/la:Jao likagringobih je napisao/la:I to u Brazil na EvropskoCitizen-X je napisao/la:braco:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Baš, ali baš me nervira ovo "historijska". Ja ne znam jesmo li išta naučili ovih godina. I navijači i mediji...čitam intevjue grčkih igrača i svaki od njih je naglasio da ovo nije presudna utakmica, ima još da se igra. Grci su preiskusna momčad, a mi još nismo sazreli da bismo se tako zvali. Dovoljno je da čitam ove članke.
Tako mi je žao što se Pjanke povrijedio. U grčkoj nam sredina nije bila na razini. Misimović je bio prespor i ni prbližno Pjanićevom kvalitetu. Sve se nekako nadam da će u Misketu proraditi neki inat, da pokaže da nije za bacit' Da će odigrati jednu od "onih" utakmica pa nek rafala gdje hoće.
p.s. Kako samo vrijeme sporo prolazi, šta je ovo :/
Tako mi je žao što se Pjanke povrijedio. U grčkoj nam sredina nije bila na razini. Misimović je bio prespor i ni prbližno Pjanićevom kvalitetu. Sve se nekako nadam da će u Misketu proraditi neki inat, da pokaže da nije za bacit' Da će odigrati jednu od "onih" utakmica pa nek rafala gdje hoće.
p.s. Kako samo vrijeme sporo prolazi, šta je ovo :/
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Da smo u punom sastavu ja bih je nazvao odlucujucom , ovako dosta smo oslabljeni tako da se treba jako malo rizika uzeti.
Pjanic ne treba da igra jer ti ne vrijedi ništa , 3 sedmice nije potrcao . Sta se uopste može očekivati od tako slabog ( fizički ) igrača . Dobro je to sto je on u centru pažnje , tako da ostali igrači mogu mirniji da se pripremaju
Pjanic ne treba da igra jer ti ne vrijedi ništa , 3 sedmice nije potrcao . Sta se uopste može očekivati od tako slabog ( fizički ) igrača . Dobro je to sto je on u centru pažnje , tako da ostali igrači mogu mirniji da se pripremaju
Dzaba vam novci, moji sinovci
dzaba vam bilo dobre volje
i pogledi cvrsti, i lepljivi prsti
ja ipak varam malo bolje, e pa da
Samo cu postavit ovaj video, za sve vas
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Doktor Karabeg reče da je Pjanić fizički i psihički veoma spreman, ali se slažem da ne treba igrati jer rizik je preveliki.HazimK je napisao/la:Da smo u punom sastavu ja bih je nazvao odlucujucom , ovako dosta smo oslabljeni tako da se treba jako malo rizika uzeti.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Da li mi neko moze dati neku stranicu gdje bih mogao gledati utakmicu ?
Probao sam preko onog bhtelecom mojatv web, ali nikako ne mogu to da pokrenem.
Lijep pozdrav.
Lijep pozdrav.
Chelsea, Chelsea
We're gonna make this a Blue Day
We're gonna make this a Blue Day
ZuZa3 je napisao/la:Da li mi neko moze dati neku stranicu gdje bih mogao gledati utakmicu ?
Lijep pozdrav.
Pola sata prije utakmice postave link. Ne brini

Dzaba vam novci, moji sinovci
Moja Web moze samo ako si na bhtelekomovom adsl-u...Ako i jesi onda moras platiti 1 km mjesecno za gledanje tih web kanala...ZuZa3 je napisao/la:Da li mi neko moze dati neku stranicu gdje bih mogao gledati utakmicu ?
Lijep pozdrav.
Izbaci ti na koji nacin se prijavljujes i automatski ti dodaju 1 km na racun...

Ne treba nam pola Pjanica.. koji ce na svaki start bilo na loptu ili igraca kilavo da ide, ne traba nam takav igrac u Petak treba nam borben ratnik, da grize na terenu kako def tako i of.CashMan je napisao/la:Doktor Karabeg reče da je Pjanić fizički i psihički veoma spreman, ali se slažem da ne treba igrati jer rizik je preveliki.HazimK je napisao/la:Da smo u punom sastavu ja bih je nazvao odlucujucom , ovako dosta smo oslabljeni tako da se treba jako malo rizika uzeti.
Pa bolje sa Vrsjavicem poceti tekmu nego sa pola Pjanica, pa to je fakticki igrac manje.
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.