Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Ervin Zukanovic
Ovo je najveca pljuska bivsem "selektoru",povratak ovog majstora !!! Dobrodoso Zuka 

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/imag ... 2NkjRJxxAA" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako je onda ovaj dobi?
Kako je onda ovaj dobi?
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Imo stelu u ambasadi burazeru..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Jest Izraelci mu nasteliliamorovski je napisao/la:Imo stelu u ambasadi burazeru..

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Motokultivator
- Kontakt:
Odkud ovaj iskoci
imas li obraza pisati na ovoj temi 

You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
drago mi je sto je Zukanovic opet u reprezentaciji,odlicno igra u svom klubu,u jakoj ligi... s njim smo mnogo jaci! bez razloga je kod Susica bio na ledu, na njemu se nazalost gradio autoritet! Od njega ocekujem da bude standardni reprezentativac BIH u narednim utakmicama,moze igrati i stopera,i lijevog beka..itekako zahvalan igrac!
Zasto?BozePetra je napisao/la:je li Tini neugodno?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- DonCorleone
- Kontakt:
Neodlazak Zukanovica na SP se najvise odbio tom istom Safetu od glavu. Falio mu je lijevi bek u momentu kada se Kolasinac radi navodno psiholoskih razloga nije mogao uvrstiti medju prvih XI. Dakle, protiv Nigerije bi nam Zukan zlata vrijedio na lijevom beku. Ostao je kod kuce, a i mi se nismo dugo zadrzavali u Brazilu, jedan od kljucnih razloga je upravo manjak alternativa na kljucnim pozicijama kroz nepozivanje/odricanje igraca.bosnas_ je napisao/la:drago mi je sto je Zukanovic opet u reprezentaciji,odlicno igra u svom klubu,u jakoj ligi... s njim smo mnogo jaci! bez razloga je kod Susica bio na ledu, na njemu se nazalost gradio autoritet! Od njega ocekujem da bude standardni reprezentativac BIH u narednim utakmicama,moze igrati i stopera,i lijevog beka..itekako zahvalan igrac!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Donnie Darko
- Kontakt:
[papetoljubac]Eto da je zukanović igrao osvojili biDonCorleone je napisao/la:Neodlazak Zukanovica na SP se najvise odbio tom istom Safetu od glavu. Falio mu je lijevi bek u momentu kada se Kolasinac radi navodno psiholoskih razloga nije mogao uvrstiti medju prvih XI. Dakle, protiv Nigerije bi nam Zukan zlata vrijedio na lijevom beku. Ostao je kod kuce, a i mi se nismo dugo zadrzavali u Brazilu, jedan od kljucnih razloga je upravo manjak alternativa na kljucnim pozicijama kroz nepozivanje/odricanje igraca.bosnas_ je napisao/la:drago mi je sto je Zukanovic opet u reprezentaciji,odlicno igra u svom klubu,u jakoj ligi... s njim smo mnogo jaci! bez razloga je kod Susica bio na ledu, na njemu se nazalost gradio autoritet! Od njega ocekujem da bude standardni reprezentativac BIH u narednim utakmicama,moze igrati i stopera,i lijevog beka..itekako zahvalan igrac!

- DonCorleone
- Kontakt:

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Motokultivator
- Kontakt:
BozePetra je napisao/la:je li Tini neugodno?

x
x
Opasno mi se svidja novi Styling zuke sad malo izgleda kao mangup a sa onom frizurom starom kao Beatles
haha

.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Talijanska skola.SafetSajo je napisao/la:Opasno mi se svidja novi Styling zuke sad malo izgleda kao mangup a sa onom frizurom starom kao Beatleshaha

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Re: AW: Ervin Zukanovic
Ocekujem ga u prvih 11 protiv ovih amateraPivopija je napisao/la:Talijanska skola.SafetSajo je napisao/la:Opasno mi se svidja novi Styling zuke sad malo izgleda kao mangup a sa onom frizurom starom kao Beatleshaha
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Momcini su uskratili Brazil, na njegovo mjesto stavili nekog ko nam nije trebao nikako s obzirom da smo popunjeni na njegovoj poziciji dok je Zukina pozicija bila deficitarna,onemogućili mu da igrama na sp pronađe bolji klub da bi se adzina jabuka nekako prodala.
I šta bi, Zuka pređe u bolji klub i bez adze i bez sp a Tincek je i dalje u Hajduku.
Navijači slave Zukin povratak što se ne može reći za Tinceka. Pričalo se kako Ervin ne priča ni sa jednim igračem da bi prije nekoliko sedmica Hare izjavio kako je napravljena nepravda prema Zuki i da on treba činiti prvih jedanaest.
E moja germanijo,safete, tino... Ima Boga
I šta bi, Zuka pređe u bolji klub i bez adze i bez sp a Tincek je i dalje u Hajduku.
Navijači slave Zukin povratak što se ne može reći za Tinceka. Pričalo se kako Ervin ne priča ni sa jednim igračem da bi prije nekoliko sedmica Hare izjavio kako je napravljena nepravda prema Zuki i da on treba činiti prvih jedanaest.

Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- Motokultivator
- Kontakt:
Ovo je najjaci dioadoo11 je napisao/la:Momcini su uskratili Brazil, na njegovo mjesto stavili nekog ko nam nije trebao nikako s obzirom da smo popunjeni na njegovoj poziciji dok je Zukina pozicija bila deficitarna,onemogućili mu da igrama na sp pronađe bolji klub da bi se adzina jabuka nekako prodala.

x
x
Momciluk se dokazao na posudbi i sada leteci magarci hoce da otkupe njegov ugovor.
Svaka cast momcino, ocito ti prija talijanski fudbal!
Svaka cast momcino, ocito ti prija talijanski fudbal!

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Jedan od najdrazi igraca repke, pogotovo zbog nepravde! Bio sam na njegovoj strani od pocetka!
Pored Ibricica je Zuka igrac na kojeg je napravljena velika nepravda!! Sve zahvaljujuci onom Teletu
Pored Ibricica je Zuka igrac na kojeg je napravljena velika nepravda!! Sve zahvaljujuci onom Teletu

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
A kakva je to nepravda učinjena Ibričiću