Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
1-0 pobjeda i bit' cu sretan
Opisacu ti ja:zizu1991 je napisao/la:@ Emire, kakva je situacija u Zenici, daj nam malo opiši
"AJMO AJMO KARTICE MARKICA, SALOVI DESET AJMOOO BOSNAA"

SAMO ČELIK !
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma drug grmi mogla bi kisa,a nema puno raje,bar koliko sam ja upratio.Mada tek se ocekuje da ce doci,vidjet cemo
Eto kolega je postavio link,evo i od mene :
Kruzni tok kod lamele (kod stadiona)
http://zenica.tv/index.php/zenica-live/k4" onclick="window.open(this.href);return false;
Trg Alije Izetbegovica
http://zenica.tv/index.php/zenica-live/k3" onclick="window.open(this.href);return false;

Kruzni tok kod lamele (kod stadiona)
http://zenica.tv/index.php/zenica-live/k4" onclick="window.open(this.href);return false;
Trg Alije Izetbegovica
http://zenica.tv/index.php/zenica-live/k3" onclick="window.open(this.href);return false;
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Steta samo sto su im kamere u obliku slike
Znaci svakih par minuta se uploaduje slika na stranicu umjesto da ide live.

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
(Y)Viper je napisao/la:
Opisacu ti ja:
"AJMO AJMO KARTICE MARKICA, SALOVI DESET AJMOOO BOSNAA"

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pobeda ne bi smela doci u pitanje veceras.Verujem u nju.Ipak bice dosta teze nego protiv Liechtensteina,dosta ozbiljnije igrace ima Latvija i ima sjajnog Starkovsa na klupi reprezentacije.Cvrst fudbal igraju,SSSR skola fudbala na kome i Starkovs zasniva svoj stil.Ipak nije to ona ekipa koju je imao 2004.godine,aaa kad se setim njih sa Kolinkom,Astafjevsom,Blagonadezdinsom,Verpakovskisom,Rubinsom,Zirnisom...ta ekipa je imala dusu,neku romanticnost u sebi,neponavljiva generacija Latvijskog fudbala.Ova nova generacija ima nekih pojedinaca poput Rudnevsa,Caune,Laizansa zatim gore u odbrani Gorks iz Readinga ili na golu ovaj iz Siona Vanins.Tu je i Verpakovskis ali sada daleko od zlatnih godina njegove karijere.
BIH je veliki favorit,ali to mora da opravda na terenu.Ocekujem najmanje 2 gola razlike jer to je trenutni realni odnos snaga izmedju ove dve ekipe,ali ipak s obzirom da se igra protiv "rusa" i minimalna pobeda je zadovoljavajuca.
BIH je veliki favorit,ali to mora da opravda na terenu.Ocekujem najmanje 2 gola razlike jer to je trenutni realni odnos snaga izmedju ove dve ekipe,ali ipak s obzirom da se igra protiv "rusa" i minimalna pobeda je zadovoljavajuca.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Avdija heroj, vecaras zabija za svoju Zenicu 

"It's one of premier league's oldest lessons .
-
- Kontakt:
Maglajneo je napisao/la:

- maximusdecimus
- Kontakt:
misliš za svoj Tešanjvalterboy je napisao/la:Avdija heroj, vecaras zabija za svoju Zenicu

- delpiero20
- Kontakt:
Sto ste navalili toliko na Avdiju...meni je solidan igrac bas 

Pa dobro, za svoj Celikmaximusdecimus je napisao/la:misliš za svoj Tešanjvalterboy je napisao/la:Avdija heroj, vecaras zabija za svoju Zenicu

Kad Aytekin vidi veceras one nase umjetnike sa turskim zastavama ima da nam svaki napad penal svira.
- molotovljev
Vjerovatno ce vecina vas pomisliti da pretjerujem, ali moje misljenje je da imamo strasan tim u odnosu
na konkurente u grupi. Tako da su moje prognoze i želje naravno, kako cemo se prosetati grupom,
sa maksimalnim brojem bodova, uz eventualno jedan "kiks".
Osim toga, uzimajuci u obzir nas napadacki dvojac, ocekujem da budemo najefikasnija ekipa na kraju kvf.
Sretno Zmajevi
na konkurente u grupi. Tako da su moje prognoze i želje naravno, kako cemo se prosetati grupom,
Osim toga, uzimajuci u obzir nas napadacki dvojac, ocekujem da budemo najefikasnija ekipa na kraju kvf.
Sretno Zmajevi
F.K.SARAJEVO
Hajde neka bude kisa, da odma vidimo kakva je ta nova drenaza. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Realno, meni je to sa turskim i arapskim zastavama bilo preglupo.fantom je napisao/la:Kad Aytekin vidi veceras one nase umjetnike sa turskim zastavama ima da nam svaki napad penal svira.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Artjoms Rudnevs (izjava od jučer) -"Sutra ću svojim golom utišati sve kritičare mojih partija u dresu reprezentacije u Latviji i 30 000 Bosanaca na stadionu!"
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Upravo tako, vjera i nacija se ne trebaju mješati, al mi to Balkanci ne znamoceze je napisao/la: Realno, meni je to sa turskim i arapskim zastavama bilo preglupo.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- BenjooJutub
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Trnci!
Trnci!
Slazem se u potpunosti !molotovljev je napisao/la:Vjerovatno ce vecina vas pomisliti da pretjerujem, ali moje misljenje je da imamo strasan tim u odnosu
Sretno Zmajevi
Slovacka nije neka sila, igrali smo sa njima u gostima i pobijedili

Grcka ko grcka, nemaju neke igrace, nezgodni jesu, ali imamo bolji kadar definitinvo

Ovi LLL veze nemaju

Stoji da svi danas igraju fudbali, ali ipak

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.