OKK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: OKK Sloboda Tuzla
ova tuzla, sve neki vještački klubovi a takvi i navijači. pozdrav slobodi72, čekamo te zadnje kolo..
Dolazim škutoru.miki651 je napisao/la:ova tuzla, sve neki vještački klubovi a takvi i navijači. pozdrav slobodi72, čekamo te zadnje kolo..
forum Klix ba
Naseljavanja albanskih plemena u Zap. Hercegovini
Postby Mujo.Hrnjica » 12/09/2009 13:02
"Krajem 17. vijeka izdešavalo se nekoliko neuspješnih buna na sjeveru današnje Albanije a dijelovi pobunjenih plemena su raseljeni u 3 pravca. U Istru, tačnije u selo Peroj blizu Pule doselili su pravoslavni Albanci iz okoline Skadra. Inače Peroj na albanskom znači livada. U periodu između 1726-1733. u Selo Arbanasi blizu Zadra doseljeni su takođe Albanci, njih oko 500, opet iz okoline Skadra. Treća skupina je naseljena u Hercegovinu i takođe je u direktnoj vezi sa pobunama na sjeveru Albanije. Ovdje treba skrenuti pažnju na dva pojma koja su se do dan-danas zadržala među autohtonim hercegovačkim stanovništvom, a to su: Škutorija i Škutori".
Ja volim FK Tuzla City
što si nervozan??? Imamo slike tvoje porodice i objavljujemo na isti način kao što si ti radio. A biramo trenutak kad ti sve lađe potonu. Čekamo..
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
E jbg ja se nadao da ce izgubiti..
Muratoviću bježi odavdje dok još možeš. Edi i Hasandić uz Sekulu drže ovu ekipu nekako, ali po meni je Nećko jedina svijetla tačka ove ekipe.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Kažu na zvaničnoj stranici Slobode 1500 ljudi u Mejdanu večeras
Koliko samo Tuzla kao grad voli košarku... 
Inače, dotični BeVba, ako je pametan, uzeće Rešidovića za iduću sezonu, kako se momak naloži pred publikom u Mejdanu to je čudo jedno
Prošli put 37, večeras 30 poena.

Inače, dotični BeVba, ako je pametan, uzeće Rešidovića za iduću sezonu, kako se momak naloži pred publikom u Mejdanu to je čudo jedno

1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa volimo ali ne ovaj cirkus, ako si neupucen da te uputimo maloBitiSrcemVezan je napisao/la:Kažu na zvaničnoj stranici Slobode 1500 ljudi u Mejdanu večerasKoliko samo Tuzla kao grad voli košarku...
Inače, dotični BeVba, ako je pametan, uzeće Rešidovića za iduću sezonu, kako se momak naloži pred publikom u Mejdanu to je čudo jednoProšli put 37, večeras 30 poena.

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma upucen sam ja dobro, pratim ja i ovu temu redovnotuzlak1987 je napisao/la:Pa volimo ali ne ovaj cirkus, ako si neupucen da te uputimo maloBitiSrcemVezan je napisao/la:Kažu na zvaničnoj stranici Slobode 1500 ljudi u Mejdanu večerasKoliko samo Tuzla kao grad voli košarku...
Inače, dotični BeVba, ako je pametan, uzeće Rešidovića za iduću sezonu, kako se momak naloži pred publikom u Mejdanu to je čudo jednoProšli put 37, večeras 30 poena.

A pratio sam i dok je OKK ligu 6 igrao, pa su malo drugačiji stavovi bili

1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bili su drugi stavovi i sam sam se zaebao bio jedan periodBitiSrcemVezan je napisao/la:Ma upucen sam ja dobro, pratim ja i ovu temu redovnotuzlak1987 je napisao/la:Pa volimo ali ne ovaj cirkus, ako si neupucen da te uputimo maloBitiSrcemVezan je napisao/la:Kažu na zvaničnoj stranici Slobode 1500 ljudi u Mejdanu večerasKoliko samo Tuzla kao grad voli košarku...
A pratio sam i dok je OKK ligu 6 igrao, pa su malo drugačiji stavovi bili

Ali sada vidim da kada je jedan covjek nesposoban da je nesposoban u svemu. U ovom slucaju Berba, gdje stane to uvene.
A i najsmjesnije u svemu sto je u biti on vlasnik kluba, kao clan SDP koji hara gradom dobio je svoju igracku koju mu niko ne smije dirati. Nema skupstina, nema duzine mandata, nema prava da se da neka dobronamjerna kritika vec samo udaranje propagande i ceranje po svom
A gdje se igralo?SaltCityAttack je napisao/la:sb1996 je napisao/la:Kakve bola boce?SaltCityAttack je napisao/la:Ali kazu da oni ne znaju kad se nesto tako desilo..gospodo sjetite se finala kupa Siroki-Dita kad se prekinula utakmica kad su flasama gadjali kad su nas natjerali da izadjemo i igramo utakmicu..vi i vasa historija vi je poznajete..poznajete qurac ne Nate ni kad je bio taj kup
Pogled.ba objavio uz video dokaze di se vidi da se ne skandira hajmo ustase nego hajmo ismete...
Kad se kup igrao tamo jos davno kad je bila prekinuta tekma i poslije se nastavila ali su nas fakticki izvukli iz svlacionica..padalo je sve sto se moglo baciti ali nebitno ..a za ovo isnet i ustase veze nemam niti me zanima
- SaltCityAttack
- Kontakt:
U Citluku je igrana zavrsnica kupa
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ja bio u Mejdanu, svaka mu čast ko nas je toliko nabro hahahaBitiSrcemVezan je napisao/la:Kažu na zvaničnoj stranici Slobode 1500 ljudi u Mejdanu večerasKoliko samo Tuzla kao grad voli košarku...

I kakva je tabela jel imamo kakve sanse da se ne spasimo.kud pobjedise ovu **** ih kvarimo sebi sanse za ispadanje.
Koliko ispada uopste jel imamo kakve sanse za taj istorijski korak nazad.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ostati ce u ligi, imaju sada lagan raspored.. Izgubiti ce od Zrinjskog i mozda od Bosnjaka zadnju ali bi ostale trebali dobiti (3 utakmice)..Agamemnon je napisao/la:I kakva je tabela jel imamo kakve sanse da se ne spasimo.kud pobjedise ovu **** ih kvarimo sebi sanse za ispadanje.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisi normalanAgamemnon je napisao/la:I kakva je tabela jel imamo kakve sanse da se ne spasimo.kud pobjedise ovu **** ih kvarimo sebi sanse za ispadanje.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Nadam se da ispadamo, ako ne ove godine onda slijedece sigurno.staragarda je napisao/la:Nisi normalanAgamemnon je napisao/la:I kakva je tabela jel imamo kakve sanse da se ne spasimo.kud pobjedise ovu **** ih kvarimo sebi sanse za ispadanje.
Koliko ispada uopste jel imamo kakve sanse za taj istorijski korak nazad.![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Hasandić opet proradio, ubi u zadnje dvije utakmice.
Dobio je malo i boje, prije je bio bijel ko krpavedoz je napisao/la:Hasandić opet proradio, ubi u zadnje dvije utakmice.
Malo ga potresao Edijev dolazakChaosX je napisao/la:Dobio je malo i boje, prije je bio bijel ko krpavedoz je napisao/la:Hasandić opet proradio, ubi u zadnje dvije utakmice.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.