PREočito.Bosna_Ponosna je napisao/la:Da, da, izmislio sam, bravo, svaka čast

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
PREočito.Bosna_Ponosna je napisao/la:Da, da, izmislio sam, bravo, svaka čast
Odi na FB grupu "BH nogometni talenti" pa vidi da li je laž ili nije...jacky09 je napisao/la:PREočito.Bosna_Ponosna je napisao/la:Da, da, izmislio sam, bravo, svaka čast
A opet je tesko i na FB-u grupu napravit, zar ne?Bosna_Ponosna je napisao/la:Odi na FB grupu "BH nogometni talenti" pa vidi da li je laž ili nije...jacky09 je napisao/la:PREočito.Bosna_Ponosna je napisao/la:Da, da, izmislio sam, bravo, svaka čast
Deni Avdić uskoro dijamant
Safet Sušić je najavio kako računa na Denija Avdića, bh. internacionalca u švedskom Elfsborgu, ako će FIFA dozvoliti promjenu sportskog državljanstva, budući je Avdić nastupao za mlade švedske selekcije, ali jednom u prijateljskom susretu i za A tim. Jasmin Baković, šef administracije u Savezu dao je u zadaću svojim saradnicima da učine sve kako bi Avdić zaigrao za BiH. U kratko vrijeme više je spašeno nogometnih dragulja, nego za proteklih dvanaest, trinaest godina. Dobili smo najprije Pjanića, potom Mujdžu, a pred vratima je nogometni biser Deni Avdić.
Iako je nastupao za Švedsku, ako se otklone «tehničke sitnice», uz naglašenu Avdićevu želju, bh. reprezentacija bi dobila vrhunskog igrača. I ovaj put su najveći posao odradili bh. nbavijači i prijatelji, koji godinama prate Avdića u Švedskoj i mole selektore da pozove Denija. Ako smo izgubili Zlatana Ibrahimovića, ne moramo njegovo nasljednika. Jasmin Baković, novi generalni sekretar ne sjedi skrštenih ruku.
Za broj golova nisam znao, ali ta cifra je vrijedna paznje u skoro svakoj ligi i nadam se da ce momak zaigrati za nasu reprezentacijudino-92 je napisao/la:ne treba zaboravit ni sudica kojeg nam je pape doveo, samo sto se povrijedio. mislim da ce on dobiti sansu cim se oporavi.
ovo za avdica je super, onda bi imali 5 dobrih napadaca i rijesili bi definitivno sve brige. jer evo povrijedio se muslimovic i mi moramo sad sa 3 napadaca u ova dva vazna susreta, sto nije idealno. avdic je do sada vise vazio kao talenat koji nikad nije sve pokazao sto je znao. ove sezone je eksplodirao i dao u 20 nastupa u ligi cak 17 golova.
Razlika izmedju Sudica i Avdica je u tome.sto nam pozicija Sudiceva treba ko' ozeblom sunca a Avdiceva tek u slucaju povrede i nekog drugog izostanka kojeg napadaca.kimbo je napisao/la:Avdic je igracina mada cisto sumnjam da ce za nas igrati. Vec sada je po meni bolji od npr. Muslimovica. Samo se ceka koji ce ga veliki klub kupiti.
Velika razlika izmedju njega i Sudica . Sudic nije dokazan koliko i Avdic + licno mislim da mu je pomalo i karijera u pitanju.
super vijest. jos je on mlad, tek mu je 21 godina, sto znaci da moze jos dostsa napredovati, a belgijska liga je idealna za to. abd za 2-3 godine u ligu petice. i sto prije dat mu koji minut u repki, da ga osiguramo.steve-o je napisao/la:izgleda ode i toni sunjic u belgiju, radi se o kortrijku..
Pa vidi procenat igraca koji se vrate 100% poslije jedne ovakve povrede nije bas tako veliki. A Sudicu se to bas desilo u nevrijeme (dok se etablirao kao senior) tako da ne znam . Daj boze !harishp je napisao/la:Razlika izmedju Sudica i Avdica je u tome.sto nam pozicija Sudiceva treba ko' ozeblom sunca a Avdiceva tek u slucaju povrede i nekog drugog izostanka kojeg napadaca.kimbo je napisao/la:Avdic je igracina mada cisto sumnjam da ce za nas igrati. Vec sada je po meni bolji od npr. Muslimovica. Samo se ceka koji ce ga veliki klub kupiti.
Velika razlika izmedju njega i Sudica . Sudic nije dokazan koliko i Avdic + licno mislim da mu je pomalo i karijera u pitanju.
E to je razlika i to drasticna.
Sto se tice upitne karijere,to je glupost.Proces oporavka od povrede mu je bio i ovako i onako oko 6 mjeseci.Sto znaci jos nije taj proces gotov.Isto kao i kod Vede.pa je sad trebalo reci i da je Vedin nastavak karijere bio u pitanju.
Jest malo morgen.
Najgore je kod nas sto se one "rekla-kazala" price odma i u novinama objavljuju (ili portalima) dok ga ne vidim u dresu BiH ne vjerujem da ima zelju da igra za nas...tako je sa svim igracima...za mnoge smo govorili, hoce da igr, treba da igra, nas je pa ode negdje drugo...calcio je napisao/la:Mislim da je sansa da Avdic zaigra za BiH minimalna. Ovo sto nasi novinari pisu su gluposti, nekad pise da je rodjen u Bosanskom novom, nekad u Sarajevu a koliko ja znam rodjen je u Svedskoj, i to mislim da mu je majka svedjanka. Od osoba koje ga poznaju sam cuo da on nema nikakve zelje da igra za BiH. Vise vjerujem njima nego nasim novinarima. Tako, nemojte se previse nadati.
Kod Sudica je potpuno drugacija prica, on je nas.
tu si u pravu tek kad bude na okupljanju repke i kad se otklone sve zapreke može se odahnutibayano21 je napisao/la:Najgore je kod nas sto se one "rekla-kazala" price odma i u novinama objavljuju (ili portalima) dok ga ne vidim u dresu BiH ne vjerujem da ima zelju da igra za nas...tako je sa svim igracima...za mnoge smo govorili, hoce da igr, treba da igra, nas je pa ode negdje drugo...calcio je napisao/la:Mislim da je sansa da Avdic zaigra za BiH minimalna. Ovo sto nasi novinari pisu su gluposti, nekad pise da je rodjen u Bosanskom novom, nekad u Sarajevu a koliko ja znam rodjen je u Svedskoj, i to mislim da mu je majka svedjanka. Od osoba koje ga poznaju sam cuo da on nema nikakve zelje da igra za BiH. Vise vjerujem njima nego nasim novinarima. Tako, nemojte se previse nadati.
Kod Sudica je potpuno drugacija prica, on je nas.
Nit Avdić niti Vučkić ne žele pričati o ev. igranju za BiH...DaRtAnJaN je napisao/la:iskreno mislim da su deni avdic i haris vuckic izgubljeni...nece oni vidjet BH repkeneznam dali i zele to, zapravo?
daBogda im bilobosanac035 je napisao/la:Nit Avdić niti Vučkić ne žele pričati o ev. igranju za BiH...DaRtAnJaN je napisao/la:iskreno mislim da su deni avdic i haris vuckic izgubljeni...nece oni vidjet BH repkeneznam dali i zele to, zapravo?