BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

jacky09
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la jacky09 » 30 avg 2010, 22:41

Bosna_Ponosna je napisao/la:Da, da, izmislio sam, bravo, svaka čast :mrgreen:
PREočito. ;)
...što je više lome to je volim jače...

Bosna_Ponosna
Kontakt:

Post Postao/la Bosna_Ponosna » 30 avg 2010, 22:43

jacky09 je napisao/la:
PREočito. ;)
Odi na FB grupu "BH nogometni talenti" pa vidi da li je laž ili nije...

bayano21
Kontakt:

Post Postao/la bayano21 » 30 avg 2010, 22:46

Bosna_Ponosna je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:
PREočito. ;)
Odi na FB grupu "BH nogometni talenti" pa vidi da li je laž ili nije...
A opet je tesko i na FB-u grupu napravit, zar ne?

Bosna_Ponosna
Kontakt:

Post Postao/la Bosna_Ponosna » 30 avg 2010, 22:52

Grupa je stara godinu dana...

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 30 avg 2010, 22:56

Adnan Secerovic presao iz Rode u NEC Nijmegen !

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 31 avg 2010, 03:08

Deni Avdić uskoro dijamant
Safet Sušić je najavio kako računa na Denija Avdića, bh. internacionalca u švedskom Elfsborgu, ako će FIFA dozvoliti promjenu sportskog državljanstva, budući je Avdić nastupao za mlade švedske selekcije, ali jednom u prijateljskom susretu i za A tim. Jasmin Baković, šef administracije u Savezu dao je u zadaću svojim saradnicima da učine sve kako bi Avdić zaigrao za BiH. U kratko vrijeme više je spašeno nogometnih dragulja, nego za proteklih dvanaest, trinaest godina. Dobili smo najprije Pjanića, potom Mujdžu, a pred vratima je nogometni biser Deni Avdić.
Iako je nastupao za Švedsku, ako se otklone «tehničke sitnice», uz naglašenu Avdićevu želju, bh. reprezentacija bi dobila vrhunskog igrača. I ovaj put su najveći posao odradili bh. nbavijači i prijatelji, koji godinama prate Avdića u Švedskoj i mole selektore da pozove Denija. Ako smo izgubili Zlatana Ibrahimovića, ne moramo njegovo nasljednika. Jasmin Baković, novi generalni sekretar ne sjedi skrštenih ruku.
100% sportski i krajnje opušten potpis

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 31 avg 2010, 13:03

ne treba zaboravit ni sudica kojeg nam je pape doveo, samo sto se povrijedio. mislim da ce on dobiti sansu cim se oporavi.
ovo za avdica je super, onda bi imali 5 dobrih napadaca i rijesili bi definitivno sve brige. jer evo povrijedio se muslimovic i mi moramo sad sa 3 napadaca u ova dva vazna susreta, sto nije idealno. avdic je do sada vise vazio kao talenat koji nikad nije sve pokazao sto je znao. ove sezone je eksplodirao i dao u 20 nastupa u ligi cak 17 golova.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 31 avg 2010, 13:08

dino-92 je napisao/la:ne treba zaboravit ni sudica kojeg nam je pape doveo, samo sto se povrijedio. mislim da ce on dobiti sansu cim se oporavi.
ovo za avdica je super, onda bi imali 5 dobrih napadaca i rijesili bi definitivno sve brige. jer evo povrijedio se muslimovic i mi moramo sad sa 3 napadaca u ova dva vazna susreta, sto nije idealno. avdic je do sada vise vazio kao talenat koji nikad nije sve pokazao sto je znao. ove sezone je eksplodirao i dao u 20 nastupa u ligi cak 17 golova.
Za broj golova nisam znao, ali ta cifra je vrijedna paznje u skoro svakoj ligi i nadam se da ce momak zaigrati za nasu reprezentaciju :).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 31 avg 2010, 13:18

Avdic je igracina mada cisto sumnjam da ce za nas igrati. Vec sada je po meni bolji od npr. Muslimovica. Samo se ceka koji ce ga veliki klub kupiti.

Velika razlika izmedju njega i Sudica . Sudic nije dokazan koliko i Avdic + licno mislim da mu je pomalo i karijera u pitanju.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 31 avg 2010, 15:05

izgleda ode i toni sunjic u belgiju, radi se o kortrijku..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 avg 2010, 15:16

kimbo je napisao/la:Avdic je igracina mada cisto sumnjam da ce za nas igrati. Vec sada je po meni bolji od npr. Muslimovica. Samo se ceka koji ce ga veliki klub kupiti.

Velika razlika izmedju njega i Sudica . Sudic nije dokazan koliko i Avdic + licno mislim da mu je pomalo i karijera u pitanju.
Razlika izmedju Sudica i Avdica je u tome.sto nam pozicija Sudiceva treba ko' ozeblom sunca a Avdiceva tek u slucaju povrede i nekog drugog izostanka kojeg napadaca.
E to je razlika i to drasticna.
Sto se tice upitne karijere,to je glupost.Proces oporavka od povrede mu je bio i ovako i onako oko 6 mjeseci.Sto znaci jos nije taj proces gotov.Isto kao i kod Vede.pa je sad trebalo reci i da je Vedin nastavak karijere bio u pitanju.
Jest malo morgen.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 31 avg 2010, 15:25

steve-o je napisao/la:izgleda ode i toni sunjic u belgiju, radi se o kortrijku..
super vijest. jos je on mlad, tek mu je 21 godina, sto znaci da moze jos dostsa napredovati, a belgijska liga je idealna za to. abd za 2-3 godine u ligu petice. i sto prije dat mu koji minut u repki, da ga osiguramo.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 31 avg 2010, 15:45

harishp je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Avdic je igracina mada cisto sumnjam da ce za nas igrati. Vec sada je po meni bolji od npr. Muslimovica. Samo se ceka koji ce ga veliki klub kupiti.

Razlika izmedju Sudica i Avdica je u tome.sto nam pozicija Sudiceva treba ko' ozeblom sunca a Avdiceva tek u slucaju povrede i nekog drugog izostanka kojeg napadaca.
E to je razlika i to drasticna.
Sto se tice upitne karijere,to je glupost.Proces oporavka od povrede mu je bio i ovako i onako oko 6 mjeseci.Sto znaci jos nije taj proces gotov.Isto kao i kod Vede.pa je sad trebalo reci i da je Vedin nastavak karijere bio u pitanju.
Jest malo morgen.
Pa vidi procenat igraca koji se vrate 100% poslije jedne ovakve povrede nije bas tako veliki. A Sudicu se to bas desilo u nevrijeme (dok se etablirao kao senior) tako da ne znam . Daj boze !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 avg 2010, 15:56

Kako bi se reklo,ko' jednom nauci voziti bicikl ,nikad ne zaboravlja.
Takav je slucaj i sa dobrim igracem .
Pa nije to 35 godisnjak pa da mu je karijera na izmaku iliti stare kosti.
Na mlado sve lakse se oporavlja.Za Sudica nije nikakav problem.jer jasno i glasno naglasio za koga ce igrati.Nesto kao i onaj malac iz HSV Besic.
Problemi su ovi koji vrdaju,sute ko' hinje,i vagaju ko' da je BIH repka na stocnoj pijaci.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 31 avg 2010, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 avg 2010, 16:08

Mislim da je sansa da Avdic zaigra za BiH minimalna. Ovo sto nasi novinari pisu su gluposti, nekad pise da je rodjen u Bosanskom novom, nekad u Sarajevu a koliko ja znam rodjen je u Svedskoj, i to mislim da mu je majka svedjanka. Od osoba koje ga poznaju sam cuo da on nema nikakve zelje da igra za BiH. Vise vjerujem njima nego nasim novinarima. Tako, nemojte se previse nadati.
Kod Sudica je potpuno drugacija prica, on je nas. :D

bayano21
Kontakt:

Post Postao/la bayano21 » 31 avg 2010, 18:38

calcio je napisao/la:Mislim da je sansa da Avdic zaigra za BiH minimalna. Ovo sto nasi novinari pisu su gluposti, nekad pise da je rodjen u Bosanskom novom, nekad u Sarajevu a koliko ja znam rodjen je u Svedskoj, i to mislim da mu je majka svedjanka. Od osoba koje ga poznaju sam cuo da on nema nikakve zelje da igra za BiH. Vise vjerujem njima nego nasim novinarima. Tako, nemojte se previse nadati.
Najgore je kod nas sto se one "rekla-kazala" price odma i u novinama objavljuju (ili portalima) dok ga ne vidim u dresu BiH ne vjerujem da ima zelju da igra za nas...tako je sa svim igracima...za mnoge smo govorili, hoce da igr, treba da igra, nas je pa ode negdje drugo...

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 31 avg 2010, 19:01

bayano21 je napisao/la:
calcio je napisao/la:Mislim da je sansa da Avdic zaigra za BiH minimalna. Ovo sto nasi novinari pisu su gluposti, nekad pise da je rodjen u Bosanskom novom, nekad u Sarajevu a koliko ja znam rodjen je u Svedskoj, i to mislim da mu je majka svedjanka. Od osoba koje ga poznaju sam cuo da on nema nikakve zelje da igra za BiH. Vise vjerujem njima nego nasim novinarima. Tako, nemojte se previse nadati.
Najgore je kod nas sto se one "rekla-kazala" price odma i u novinama objavljuju (ili portalima) dok ga ne vidim u dresu BiH ne vjerujem da ima zelju da igra za nas...tako je sa svim igracima...za mnoge smo govorili, hoce da igr, treba da igra, nas je pa ode negdje drugo...
tu si u pravu tek kad bude na okupljanju repke i kad se otklone sve zapreke može se odahnuti :) a ako i on dođe onda se vidi koliko je Uške bio neozbiljan na svojoj poziciji pa on nije ni jednog igrača '' kaparisao'' za BiH :evil:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 31 avg 2010, 21:55

iskreno mislim da su deni avdic i haris vuckic izgubljeni...nece oni vidjet BH repke :cry: neznam dali i zele to, zapravo? :?
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 02 sep 2010, 15:03

DaRtAnJaN je napisao/la:iskreno mislim da su deni avdic i haris vuckic izgubljeni...nece oni vidjet BH repke :cry: neznam dali i zele to, zapravo? :?
Nit Avdić niti Vučkić ne žele pričati o ev. igranju za BiH... ;)
I Love this game !!!

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 02 sep 2010, 17:07

bosanac035 je napisao/la:
DaRtAnJaN je napisao/la:iskreno mislim da su deni avdic i haris vuckic izgubljeni...nece oni vidjet BH repke :cry: neznam dali i zele to, zapravo? :?
Nit Avdić niti Vučkić ne žele pričati o ev. igranju za BiH... ;)
daBogda im bilo :twisted:
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: GG3, Google Adsense [Bot], lol89 i 21 gost.