radi ovog najbolji napadac bih svih vremena, idi covjece nemoj lupati, koju zastavu, cega, pa mi nemamo drzave, kako to ne kontas, vidis da smo ko u getu, samo mi nigdje ne mozemo, ebo vas vise patriotizammiralem444 je napisao/la:evo zbag cega je dzeko najbolji napadac BIH svih vremena koji je to patriota svak ti cast zmaju,dijamantu nas...ti i vedo poharajte evropu ove sezone ...pa onda afrika odigraj im bosansku sambu majstore,zadivi jos vise svijet svojim carolijama,svojom nevjerovatnom kretnjom najbolji si ....
http://www.san.ba/index.php?id=7496
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
dzeki bi najbolje bilo da predje u hajduk

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
ti na politiku oderadi ovog najbolji napadac bih svih vremena, idi covjece nemoj lupati, koju zastavu, cega, pa mi nemamo drzave, kako to ne kontas, vidis da smo ko u getu, samo mi nigdje ne mozemo, ebo vas vise patriotizam

ma jojjjj, samo se ogrnes zastavom i odmah si najbolji, koji smo mi pacenici, poredit momka koji iza sebe ima jednu sezonu sa vahom, kodrom, bolom, baljom i inim je doista smijesnomone je napisao/la:ti na politiku oderadi ovog najbolji napadac bih svih vremena, idi covjece nemoj lupati, koju zastavu, cega, pa mi nemamo drzave, kako to ne kontas, vidis da smo ko u getu, samo mi nigdje ne mozemo, ebo vas vise patriotizamaj nemoj se ti sekirat bice sve dobro aBda
pokazivanje BIH zastave sa ponosom na proslavi titule Njemacke je za svaku pohvalu i mislim da nema Bosanca kojem nije bilo srce puno dok je ono gledao. Zbog toga svi volimo i cijenimo Dzeku. Međutim to ipak nije dovoljno da bi ga prozivali najboljim igračem BIH svih vremena. Bar ne za sada
- miralem444
- Kontakt:
ja sam reko napadac....mone je napisao/la:pokazivanje BIH zastave sa ponosom na proslavi titule Njemacke je za svaku pohvalu i mislim da nema Bosanca kojem nije bilo srce puno dok je ono gledao. Zbog toga svi volimo i cijenimo Dzeku. Međutim to ipak nije dovoljno da bi ga prozivali najboljim igračem BIH svih vremena. Bar ne za sada
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Pa 90% igrača što je vrijedilo su bili napadači,kao što mone kaže svaka mu čast,ali brate što je previše je previše... Po meni Džeko još uvijek nije ni blizu Bolića,Kodre,Barbareza...a o ovim što su igrali za bivšu republiku da ne govorim,pa Džeki može biti čast da čisti kopačke Bajeviću,Sušiću,Halilhodžiću(bez ljutnje)miralem444 je napisao/la:ja sam reko napadac....mone je napisao/la:pokazivanje BIH zastave sa ponosom na proslavi titule Njemacke je za svaku pohvalu i mislim da nema Bosanca kojem nije bilo srce puno dok je ono gledao. Zbog toga svi volimo i cijenimo Dzeku. Međutim to ipak nije dovoljno da bi ga prozivali najboljim igračem BIH svih vremena. Bar ne za sada

Danas postoje ljudi u klubovima koji su zaduženi za to, zovu se 'ekonomi'.ra1981 je napisao/la:pa Džeki može biti čast da čisti kopačke Bajeviću,Sušiću,Halilhodžiću(bez ljutnje)

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
U Želju?Minche je napisao/la:Džeko se vraća još maloooooo!!!!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
OrlicVirtu4l je napisao/la:U Želju?Minche je napisao/la:Džeko se vraća još maloooooo!!!!
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Dzeko tek na 96 mjestu pa transfermarktu?! Nije tu nesto uredu... Dzeko vrijedi najmanje 25 miliona... Milan je bio spreman dati za njeg 20 miliona plus jednog igraca u vrijednosti 5 miliona... Dokazace njima Edin uz Allahovu pomoc da su te statistike zanemarive u odnosu na njegov kvalitet.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ma koga briga za transfermarkt, to samo nasi mediji prenose jer misle da je to relevantan izvor informacija o vrijednosti igraca, ali nije uopste.cobratz je napisao/la:Dzeko tek na 96 mjestu pa transfermarktu?! Nije tu nesto uredu... Dzeko vrijedi najmanje 25 miliona... Milan je bio spreman dati za njeg 20 miliona plus jednog igraca u vrijednosti 5 miliona... Dokazace njima Edin uz Allahovu pomoc da su te statistike zanemarive u odnosu na njegov kvalitet.
- el-fighter
- Kontakt:
Ja vjerujem transfermarketu, ko najvećoj mahaluši u mom kvartu.
Džeko sigurno zaslužuje bolje mjesto od 96. na listi najskupljih igrača Evrope. Još malo i Džeko se vraća igri.

Džeko sigurno zaslužuje bolje mjesto od 96. na listi najskupljih igrača Evrope. Još malo i Džeko se vraća igri.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- rob do bagro
- Kontakt:
nemoguce da Luka Modric vrijedi vise nego Dzeko:?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Moguće je. Igrači u Engleskoj su puno više plaćeni, samim tim njihova vrijednost je veća u odnosu na igrače iz Bundeslige.rob do bagro je napisao/la:nemoguce da Luka Modric vrijedi vise nego Dzeko:?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma transfermarket je najvece njesra, nasli oni da procijenjuju koliko ko vrijedi ... nema to veze sad sa Dzekom, ali generalno pogledajte cijene igraca tamo i uporedite sa odstetama pojedinih igraca, i dzaba on tamo pishe da neko vrijedi i 30 ili 40 ili 60 miliona ako je on otisao za duplo manje ili duplo vishe .... a to sto oni "procijenjuju" nesto to neka ostave za sebe. A najjace je "relevantan" izvor ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- majestic24
- Kontakt:
Dzeki je najvaznije da igra i da zabija. On je vec stvorio reputaciju za sebe kao o jednom od najboljih svjetskih napadaca. Jedva cekam da pocne LP,pa da vidim kad nas dijamant pocne cijepati mreze Realu,Milanu i dr.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
- Kontakt:
Hvala Bogu da nije otiso u Milan...jer sledece godine nece imati para da ga plate...
- el-fighter
- Kontakt:
Šta kaže Galijani kad ga pitaju zašto neće kupiti Džeku: "Neću neću dijamante"
Velež do groba života mi moga
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.