Jednostavno sam oduševljen ovim u Zenici, što sam već pisao ovdje. Repka će nam imati trening centar među top 10 u Europi.
svi su mogli traziti da se centar gradi kod njih, cak je bio namjenjen da se gradi u sarajevu, ali izgleda da nikome nije bilo u interesu jer je taj grad ili opcina morala dati zemlju za djabe... ali zenica je u tome vidjela interes i uz pomoc nacelnika i tadasnjeg presjednika sulje uspjela donijeti ovdje... mislim da je zemljiste dodjeljeno za narednih 25 godina i onda ce stadion pripasti graduscorpion je napisao/la:Centar je odlican, samo jos da nije u Zenici, nego u nekom gradu sa ciscim zrakom i okolinom, tipa Hercegovine...ali eto, kod nas je sve naopako, pa i to da ovakav jedan kompleks ide u centar crne metalurgije.
Kakve druge aktivnosti, pa neće koridu održavat na njemuElegant je napisao/la:Super ce biti ovaj centar u Zenici, samo da ga ne u propaste nekim drugim aktivnostima kako to biva obicaj u BIH.
tako je, opcina dodjeljuje zemlju,a fifa, nfsbih, i federacija keš.badblueboylivno je napisao/la:FIFA, NFSBIH, mislim i Federacija ili Općina, neka me upućeniji isprave ako griješim.
29.126 metara kvadratnihDevil je napisao/la: I da ako jos neko zna koja je ukupna povrsina sportskog centra cisto da otprilike uporedim sa onim u Staroj Pazovi.Stadion je dosta veci ovde kapacitetom ali ne znam ostalo.
I vise nego dovoljno i vise..Elegant je napisao/la:Imamo centar sto je odlicno za reprezentaciju najprije i bilo koji klub koji bude koristio, samo da se cuva i odrzava. Ako Bog da po zavrsetku lige, postavit ce se novi travnjak na Bilino Polje, i spremni smo za kvalifikacije.![]()
Bio je tekst da ce se na Bilinom kompletan travnjak mjenjati, temelji, drenjaza, grijaci, cak i nove golve, kulpe su obecali. Valjda je onih 1.5 miliona dovoljno za to sve.
Ti si čini mi se više puta ovde spominjao taj zapad na Grbavici, međutim nigdje nisam zvanično pročitao da će to zaista i biti. E hajde nam sad fino reci odakle ti te informacije i da li znaš koliko će to koštati jer, ispod se nalaze svlačionice, prostorije za službena lica itd...nime_tm87 je napisao/la:I vise nego dovoljno i vise..Elegant je napisao/la:Imamo centar sto je odlicno za reprezentaciju najprije i bilo koji klub koji bude koristio, samo da se cuva i odrzava. Ako Bog da po zavrsetku lige, postavit ce se novi travnjak na Bilino Polje, i spremni smo za kvalifikacije.![]()
Bio je tekst da ce se na Bilinom kompletan travnjak mjenjati, temelji, drenjaza, grijaci, cak i nove golve, kulpe su obecali. Valjda je onih 1.5 miliona dovoljno za to sve.![]()
ja samo cekam kraj sezone da se pocne graditi zapad na Grbavici ako Bog da
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.