Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la JuveSissoko » 18 feb 2010, 21:21

lijepo nema sta,Amauri,Del Piero,Melo sjajni,Marchisio opet izgubljen,Sissoko na kraju jedva trci,tip samo pada u formi,ne razumijem ga nikako,Zebina?? sreca pa postoje izmjene u fudbalu :D Diego je negdje drugo bio al u Amsterdam nije ni doputovao,ostali kao i uvijek
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 18 feb 2010, 21:31

Dvije pobjede u nizu. Nije lose. Rutinski smo ih uzeli, ipak smo iskusniji nego ovaj mladi tim Ajaxa.
Alex je s druge planete. Covjek kako stari, sve bolji i bolji. Davno su ga neki bili otpisali, al im Ale zacepi na kulturan nacin ;)

Ovu pobjedu poklanjamo Saurmanu i ostalim j.ebivjetrovima koji vole onako bas da provociraju :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 feb 2010, 21:48

JuveSissoko je napisao/la:lijepo nema sta,Amauri,Del Piero,Melo sjajni,Marchisio opet izgubljen,Sissoko na kraju jedva trci,tip samo pada u formi,ne razumijem ga nikako,Zebina?? sreca pa postoje izmjene u fudbalu :D Diego je negdje drugo bio al u Amsterdam nije ni doputovao,ostali kao i uvijek
ne bi se za marchisia slozio..mnogo je trco,a igra prema naprijed nije bila sta tako da je mozda izostao taj kreativni dio na koji smo navikli pa zato tako mislite,al puno je trco..sissoko jbg..oporavio se od povrede al nije na istom nivou ko ranije...polako samo da ga povrede zaobidju..vratice momo formu...diego....rekoh igra prema naprijed cijele ekipe nije bila sta..a diego kao playmaker nije bas mogo doci do izrazaja jer smo se vecinu tekme branili....

ja nezz sta vise rade sa sebom :( :( ..idi momak dok imas vremena jbem im majku...zebina mu igra seba mjesta nema...ne moze 5 minuta odigrat :roll: :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 feb 2010, 22:09

hehe necu ti ja nista adinjo :mrgreen: .. jbga, ne moze Marchisio nikako da igra na poziciji krila na kojoj igra ovu sezonu.. nije to njegova sezona.. lijepo se vidi kakva je klasa kada igra veznjaka, a ne krilo.. istina da moze igrati, ali svoje najbolje partije pruza na poziciji veznjaka..

drago mi je sto Grygera vise nije jedan od onih smota koje zelimo iz kluba.. jer sad kad god citam koga bi neko van Juventusa bude Poulsen, Molinaro, Tiago, Amauri, Zebina, Grosso i Cannavaro.. vise niko ne stavlja Grygeru medju ove smote sto mi je jako drago.. lijepo se vidi njegov napredak u igri i cinjenica da bez problema igra i lijevo i desno.. Zdenko Zmaj!! :mrgreen: bas mi je zao sto nije igrao od pocetka, jer je ovo njegov tim i bio je Capitano u Ajaxu :mrgreen:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 feb 2010, 22:11

nije vijest kad juventus pobjedi..vijest je kad Amauri zabije dva gola :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 feb 2010, 22:12

Saurman je napisao/la:nije vijest kad juventus pobjedi..vijest je kad Amauri zabije dva gola :D
:lol: :lol:

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 feb 2010, 22:20

ma igra nije na nivou i to me brine..al eto..valjda ce sa rezultatima i igra doc
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 18 feb 2010, 23:15

Bitno je da formu polahko tempiramo za nastavak sezone.

Na krilima Gigija, Giorgia i Alexa :)
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 feb 2010, 23:21

Schillaci: Problem Juventusa je Uprava

Toto Schillaci je osudio Upravu kluba zbog loših rezultata kluba ove sezone. Bianconeri su trenutno šesti u prvenstvu, a već su eliminisani iz Liga šampiona i Kupa Italije.

U intervjuu za Radio Erre 2, Schillaci je izjavio:

"Problem Juventusa je u rukovodstvu kluba koje je veoma loše."

"Nema ni jedna osoba koja je sposobna da preuzme stvari u svoje ruke."

"Iskreno, čini mi se da ponovo prolazimo kroz Maifredijevo vrijeme, koje je bilo katastrofalno."

"Naravno, nevjerovatan broj povreda je doprinjeo ovoj velikoj krizi. Ipak, ima još dosta utakmica da se igra i ako se oporave neki igrači, Juventus može završiti u top 4 ekipe i tako spasiti ovu sezonu."

Upitan da prokomentariše smjenu Ferrare i dolazak Zaccheronija, Schillaci je rekao:

"Moram reći da je Juventusov projekat propao zbog toga što su se previše fokusirali na Ferraru, koji je sjajna osoba i veliki prijatelj."

"Ipak, Ciro ima veoma malo iskustva, dok je Zaccheroni mnogo iskusniji. On je osvojio Skudeto sa Milanom i ima drugačiji sistem od Cire."

"Povratkom poređenih igrača on će imati više igrača na raspolaganju i biće lakše. Vjerujem da će biti bolji od Ferrare, jer je praktično nemoguće biti gori od njega."

hahaha..nakon ovog vise nisu prijatelji :lol: :lol:

UPRAVA NAPOLJE

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 18 feb 2010, 23:21

Daffy, to stoji da nije na krilu isti kao sto je veznjak, on je dokazao da zna igrati, al jbg....njemu fali ono znas kad ekipi ide skroz lose, da on uzme stvar u ruku i pogura ekipu. Eh, to ja ono kod njega sto mi nedostaje... ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 19 feb 2010, 00:01

Ja mislim da ovo nije za crveni :D

slika
★★★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 19 feb 2010, 10:45

nego,jel vi primjetiste kako nas Ajax podera na kontre??? kao sto je i Catania i slicni,nama je problem odbrana i kad to rjesimo onda cemo biti konkurentni na svim poljima,jer iole mlada ekipa i brzi igraci nam stvaraju probleme,a Buffon je vec dovoljno pokazao koliko je isfrustriran sto prima golove samo na **** kontre gdje on malo toga moze da uradi,a covjek to ponavlja mjesecima,al et prodje Januar,valja krpit se do kraja sezone nekako
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 feb 2010, 11:15

Adinjo je napisao/la:Daffy, to stoji da nije na krilu isti kao sto je veznjak, on je dokazao da zna igrati, al jbg....njemu fali ono znas kad ekipi ide skroz lose, da on uzme stvar u ruku i pogura ekipu. Eh, to ja ono kod njega sto mi nedostaje... ;)
to treba Diega kriviti.. jer jedan zadnji vezni ne moze toliko toga promjeniti kada ide ekipi lose.. jer on ne igra blizu gola, a logicno je da svaki veznjak nema tu brzinu i tehniku kao sto krila i playmakeri imaju.. dobro Marcha ima dobru tehniku i ima solidnu brzinu, ali opet da bi napravio nesto vise naprijed treba imati vise od solidnog.. zato ja njega volim vidjeti na njegovoj prirodnoj poziciji, kada u odbrani ga niko ne moze proci i kada salje lopte sa centra ( kao sto je Del Pieru protiv Genove pa bio penal ).. jer on to radi vrhnuski.. tako je igrao citavu proslu sezonu i bio je jedan od najboljih igraca prosle godine.. radi ovog boldanog ja krivim Diega i nisam za njega.. osim tekme protiv Rome on nije nista napravio.. barem je mogao protiv Catanie koja je puno botova u ekipi, nesto uraditi.. meni se jako svidjao onaj Diego sa pocetka sezone, ovaj danas je truba..

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 19 feb 2010, 11:57

L'Avvocato@ hasan zasluženo dobio crveni, stvarno mu je glup potez bio ali svakom se može desiti...ne do Bog da ga je zakačio kopačkom, okrenuo bi ga za 360 stepeni
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 feb 2010, 12:03

jasno je svima da je crveni zasluzen.. :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 feb 2010, 12:20

zao mi je Hasana nije trebao pokazivati svoje borilacke vjestine.. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 feb 2010, 14:28

Amauri: Bili su mi potrebni golovi

Posle jednog gola protiv Genoe i sinoć dva protiv Ajaxa, Amauri je tako postigao 3 gola u 4 dana i to je proslavio sa velikim entuzijazmom:

"Srećan sam i zadovoljan. Bili su mi potrebni ovi golovi."

Amauri je prokomentarisao raniji izlazak sa terena:

"Imao sam manjih problema u nedjelju, blagi bol, ali ništa ozbiljno. Problem je bilo igranje dvije uzastopne utakmice bez odmora u samo nekoliko dana što je odmah ostavilo posljedice."

Galliani u Juventusu?

Adriano Galliani, čojvek od povjerenja Silvia Berlusconia mogao bi da napusti Milan, poslije sve češćih sukoba sa premijerom Italije.

Senzacionalna priča stiže iz Italije. Adriano Galliani, desna ruka Silvia Berlusconia mogao bi da se preseli u Juventus.

Nije tajna, mada popularni "ujak Ferster" to poriče, da Galliani navija za Juventus, ali ga je život odveo na suprotnu stranu. Njegovi odnosi sa Berlusconiem variraju, a posljednjih nekoliko mjeseci su se pogoršali.

Premijer je javno kritikovao prijelazni rok i dovođenje Mancinia iz intera, zatim je na tapetu Leonardo, za koga se zna da je bio Gallianiev izbor, iako je Berlusconi željeo svog "sina" Van Bastena.

Galliani bi mogao da preuzme funkciju direktora u Juventusu i blisko sarađuje sa Robertom Bettegom sa kojim je i prijatelj.

Sljdeci mec je sa Bolognom u nedjelju,opet su nasi navijaci dobili zabranu da idu na gostovanje,sudice Banti a zadnju pobjedu bologna je ostvarila 98 :roll: :roll: :D :D ....predominantni smo..nevjerovatno jbt

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 19 feb 2010, 15:20

Mirza_Hordas je napisao/la:L'Avvocato@ hasan zasluženo dobio crveni, stvarno mu je glup potez bio ali svakom se može desiti...ne do Bog da ga je zakačio kopačkom, okrenuo bi ga za 360 stepeni
ma potez je bio luđački ali nije ga zakačio ... trebo je samo žuti dobiti :)
★★★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 feb 2010, 15:27

L'Avvocato je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:L'Avvocato@ hasan zasluženo dobio crveni, stvarno mu je glup potez bio ali svakom se može desiti...ne do Bog da ga je zakačio kopačkom, okrenuo bi ga za 360 stepeni
ma potez je bio luđački ali nije ga zakačio ... trebo je samo žuti dobiti :)
ma iso je neoprezno..al za crvenog vala i nije...jbg...al eto..nije pogrijesio toliko sto mu je dao crveni jer sta da ga je udario...al mogo je proc i bez crvenog

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 feb 2010, 19:06

sarajlija89 je napisao/la:
Galliani u Juventusu?

Adriano Galliani, čojvek od povjerenja Silvia Berlusconia mogao bi da napusti Milan, poslije sve češćih sukoba sa premijerom Italije.

Senzacionalna priča stiže iz Italije. Adriano Galliani, desna ruka Silvia Berlusconia mogao bi da se preseli u Juventus.

Nije tajna, mada popularni "ujak Ferster" to poriče, da Galliani navija za Juventus, ali ga je život odveo na suprotnu stranu. Njegovi odnosi sa Berlusconiem variraju, a posljednjih nekoliko mjeseci su se pogoršali.

Premijer je javno kritikovao prijelazni rok i dovođenje Mancinia iz intera, zatim je na tapetu Leonardo, za koga se zna da je bio Gallianiev izbor, iako je Berlusconi željeo svog "sina" Van Bastena.

Galliani bi mogao da preuzme funkciju direktora u Juventusu i blisko sarađuje sa Robertom Bettegom sa kojim je i prijatelj.

Sljdeci mec je sa Bolognom u nedjelju,opet su nasi navijaci dobili zabranu da idu na gostovanje,sudice Banti a zadnju pobjedu bologna je ostvarila 98 :roll: :roll: :D :D ....predominantni smo..nevjerovatno jbt
:o

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.