Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

RickBlaine
Kontakt:

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la RickBlaine » 15 avg 2013, 13:25

belefront je napisao/la:To je i problem, vi nemate tih 100 miliona ;) a nije Levy vesla sisao pa da prihvati 25 miliona svake godine..
Madrid nema 100 miliona? :lol:
Ako se Pero naljuti kupi ce vam cijeli prvi tim, zajedno sa stadionom i pretvorice ga u parkiraliste.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 15 avg 2013, 13:30

80 miliona je donekle realno i mislim da ce se na tome transfer i zavrsiti, plus Coentrao vjerovatno sto se smatra kao poklon.

Tottenham bi trebao prihvatiti tu ponudu i udarit se nogom u guzicu jer su za dvije godine izvukli 125 miliona i dosta dobrog igraca.
Dolazak Fabia bi vam odma popunio i stopersku i bekovsku poziciju, jer bi Vertonghen bio, vjerovatno, vracen na stopera. A za 80 miliona mogu donekle i pokrit odlazak Balea.

Mislim da je bolje sve to nego baciti tolike pare u vodu i upropastiti igraca.

Budjet Reala je ured ko drzavni budjet BiH. :D

belefront

Post Postao/la belefront » 15 avg 2013, 13:33

RickBlaine je napisao/la:
belefront je napisao/la:To je i problem, vi nemate tih 100 miliona ;) a nije Levy vesla sisao pa da prihvati 25 miliona svake godine..
Madrid nema 100 miliona? :lol:
Ako se Pero naljuti kupi ce vam cijeli prvi tim, zajedno sa stadionom i pretvorice ga u parkiraliste.
Ma dušice moja slatka, znaš li koliko je Španija zadužena a samim time i prljavi kralj ( smiješno da ijedna država ima kralja u 21.stoljeću). Real ima para samo zato sto im je Franco ostavio poluge sa zlatom ;)

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 15 avg 2013, 13:41

Jedva cekam deveti mjesec da krene skola, da inteligencija na internetu barem malo poraste.
Nevjerojatno. Nemoj bit lobotomac prijatelju. Real Madrid je sportsko drustvo i samostalna udruga koja funkcionira neovisno o drzavi, njenim pokricima i sredstvima. To sto je drzava Spanjolska zaduzena ne znaci da poduzeca i druge udruge neovisne o njoj ne mogu normalno funkcionirati.

I da, zamisli, Madrid bio skoro pred bankrotom dvadesetak godina nakon Francove smrti, ali je ipak mrtvi Franco zasluzan za to sto Madrid ima novca :lol:
Mislim, nije mi bila namjera na ovu temu doci i provocirati, ali reci da Real Madrid nema novca je isto da kazes kako ce u Doboju nestati njive.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 15 avg 2013, 13:44

belefront je napisao/la:Ma dušice moja slatka, znaš li koliko je Španija zadužena a samim time i prljavi kralj ( smiješno da ijedna država ima kralja u 21.stoljeću). Real ima para samo zato sto im je Franco ostavio poluge sa zlatom ;)
Panj, halo, izbori ove godine u Real Madridu bili, kontaš? Na raspolaganju se ima 150 miliona eura ako ne i više, koji se faktički nisu dirnuli ako sve sračunaš dolazni i odlazni transferi. Real Madrid je u plusu par miliona, ali šta ti znaš. Bitno je da si ti čuo za Franca i da nešto pametuješ. Taj će pre ostaviti zlato Atletico Madridu i Barceloni, nego Real Madridu. ;)
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 15 avg 2013, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.

belefront

Post Postao/la belefront » 15 avg 2013, 13:44

RickBlaine je napisao/la:Jedva cekam deveti mjesec da krene skola, da inteligencija na internetu barem malo poraste.
Nevjerojatno. Nemoj bit lobotomac prijatelju. Real Madrid je sportsko drustvo i samostalna udruga koja funkcionira neovisno o drzavi, njenim pokricima i sredstvima. To sto je drzava Spanjolska zaduzena ne znaci da poduzeca i druge udruge neovisne o njoj ne mogu normalno funkcionirati.

I da, zamisli, Madrid bio skoro pred bankrotom dvadesetak godina nakon Francove smrti, ali je ipak mrtvi Franco zasluzan za to sto Madrid ima novca :lol:
Mislim, nije mi bila namjera na ovu temu doci i provocirati, ali reci da Real Madrid nema novca je isto da kazes kako ce u Doboju nestati njive.
Evo da ne izmisljam :) http://www.theguardian.com/football/201 ... -fair-play

http://uk.answers.yahoo.com/question/in ... 834AAqcCyr

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 avg 2013, 14:53

Svi veci transferi se placaju u ratama. Pod vecim mislim na one iznad 30 miliona Eura. Naravno, dobijes garanciju da ce klub tad i tad izmiriti obaveze i to je to. Nece te niko napravit budalom k'o onomad Zvezda Slobodu Ditu. :mrgreen:

A, sto se tice para, Real i Barcelona ce ih vazda imati. Kriza, kriza, kriza - ali oni uvijek mogu potrositi stotinjak miliona. Jbg, tako ti je.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 15 avg 2013, 15:11

Ma nema nista od Balea u Real, Perez rekao da mu je 85m funti mnogo para i tu se svaka prica zavrsava, nije ni Pero lud. Otisli Huddlestone, Livermore i verovatno Parker, dosli Paulinho i Capoue, odlican posao odradjen, plus, Capoue moze igrati i stopera po potrebi, sjajan i vrlo svestran veznjak.

Za levog beka ne treba brinuti, Rose mi deluje kao sjajan potencijal, treba ga iskoristiti, a Ekotto back up. AVB ce verovatno ove sezone probati 4-3-3, sto bi bilo sjajno za gledati, vezni red je BETON. Plus bi Dembele konacno imao vise slobode napred a da ne pokriva Parkera stalno kao prosle sezone.

Jos ostaje da se vidi, hoce li Bale igrati ili ce se zajebavati...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 15 avg 2013, 18:28

Paradajz je napisao/la:Ma nema nista od Balea u Real, Perez rekao da mu je 85m funti mnogo para i tu se svaka prica zavrsava
Pero je rekao da je Isco dobar igrac al da tom "mjestu" vec imaju odlicnog Ozila kojeg je tesko zamijeniti i Kaku.
Sedmicu dana kasnije , Isco je dosao.

Tako da ne bi ja uzimao njegove rijeci kao relevantne , zidov povecava , Pero pokusava smanjit i tako u krug..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 15 avg 2013, 18:50

Raul_64 je napisao/la:
Paradajz je napisao/la:Ma nema nista od Balea u Real, Perez rekao da mu je 85m funti mnogo para i tu se svaka prica zavrsava
Pero je rekao da je Isco dobar igrac al da tom "mjestu" vec imaju odlicnog Ozila kojeg je tesko zamijeniti i Kaku.
Sedmicu dana kasnije , Isco je dosao.

Tako da ne bi ja uzimao njegove rijeci kao relevantne , zidov povecava , Pero pokusava smanjit i tako u krug..
To nije isto, kao kad kaze "100m je previse za njega". To za Isca je smesno, nije indirektno rekao da isti nece doci, a isti igra i na krilu, dakle nije spomenuo finansije. Vama ne treba ni Bale, pa ga opet jure, ali ovde je Perez bas naznacio rec o finansijama i dealu.

Ionako se interesovanje o'ladilo, Real nikad nije ni poslao ponudu, bili su samo pregovori oko ponude i oko igraca (valjda :? ), gde je ocigledno utvrdjeno da ovi nece platiti onoliko koliko Levy trazi, a trazi mnogo. Tako da su vece sanse da ce ostati, iako sam ja pre verovao u suprotno. A Bale se jos nije javno izglasio da li zeli ici kao Suarez, ili je meni to mozda negde promaklo, ako jeste, izvinjavam se unapred... :)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 15 avg 2013, 19:05

Pa fino si ti propustio haman.

Dal je Bale ista rekao(ljut na Levia , nece nikada obuci dres Totenhama , glumi povredu bla,bla) to je u domenu nagadjanja , al je malo indikativno.
Real Madrid have made a world record bid of over £85m to Tottenham for Gareth Bale, Sky Sports understands.
BBC je prenio slicnu ponudu.

Mislim naveo sam ti samo ta dva izvora , bez ovih bezveznih Daily Mailova,Mirorra,Starova i Suna.

A da ga Real stvarno zeli , rekao je i sam Zidan.
“If he has expressed a desire to join Madrid then Tottenham should give him permission to speak with us. The chance to play for Real Madrid might only come around once in a player's lifetime - and it is understandable that Gareth doesn't want to miss out on it.
Tako da ja vjerujem da je Madrid poslao ponude , da su razgovori uveliko u toku.
Te da ce na kraju,krajeva doci u Real.
Levy pokasava izvuci sto povoljniji deal , jer je vec uveliko formirao ekipu i bez Bale (tako da uz njegov eventualni odlazak bi ulozio dio novca moguce na jednog,eventualno dva igraca samo).

Ako sa Garethom grade ovu ekipu to ce biti strasno , al sumnjam da ce isti ostati.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 15 avg 2013, 19:08

Ma kupit ce Madrid Bejla samo sto ce neko izvisiti, vjerovatno Ozil, jel tako @raule ?
Tottenham ima finu ekipu, jos da dovedu Bartru a puste Vertonghena u Barcu i to je to. :P
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 15 avg 2013, 19:12

M4kaveli je napisao/la:Ma kupit ce Madrid Bejla samo sto ce neko izvisiti, vjerovatno Ozil, jel tako @raule ?
Tottenham ima finu ekipu, jos da dovedu Bartru a puste Vertonghena u Barcu i to je to. :P
U ovih 4-3-3 predsezone gdje Ozil igra desno , onda da.
Al mnoge varijace su moguce , nije za ove teme :mrgreen:

Mislim da Belgijanca kojeg dovedose prosle sezone je barem podjednako tesko dovesti kao Garetha od Velsa.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 15 avg 2013, 21:00

Ma video sam ja i za Sky i za BBC, ali ne verujem ni SKY-u niti BBC iz razloga sto su isti objavili kasnije da je za Peru previse dati 85m funti koliko se pominje, tj objavili su samo ono sto je Pero i rekao. Mislim da oni zvanicnu ponudu jos nisu poslali, sve su to nagadjanja i niko nema tacan info oko toga, ili mozda i jesu, ali je ponuda sakrivena od javnosti i sigurno manja od ove koja se pominje u medijima. Malo je nelogicno da se salje ponuda od 85m funti, i da dva-tri dana kasnije, Pero kaze da je ta ista suma previse novca za Real, don't you think ???

Uostalom, slicnu sumu ovi iz Spursa su i rekli da traze, tako da je Real zaista nudio taj novac, ovaj bi odavno u Realu bio.

Bale se za sada ne oglasava, a i rece AVB da nece igrati u prvom kolu, zasto, to vec nije rekao, mada jeste se ovaj povredio, ali sumnjivo mi je to... :)

Mislim na kraju krajeva, Bale je najmanje potreban igrac Realu, ne znam ni gde bi igrao ako ode, spic ??? :)

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 15 avg 2013, 21:05

Paradajz je napisao/la:A Bale se jos nije javno izglasio da li zeli ici kao Suarez, ili je meni to mozda negde promaklo, ako jeste, izvinjavam se unapred... :)
Ne mora se nista reci da bi neke stvari bile ocigledne.

Bejl je u vise navrata izjavio kako zeli igrati u Spaniji. Sada ne trenira sa ekipom, Boas je rekao da ce bez njega poceti sezonu.

Dakle, momak ocigledno zeli ici. Za razliku od Modrica ne beljezga, tj. postuje ugovor i klub ciji je trenutno clan.

Mislim da Totenhem treba prihvatiti ponudu od 80 - 90 miliona + Koentrao. To bi bio rekordni transfer ako se uracuna vrijednost Koentraa, preko 100 miliona.

E sad, vjerujem da i 'rate' na kojim insistira Real predstavljaju problem. Ne vjerujem da ce Levi prihvatiti da mu se dogovoreni iznos isplacuje cetri - pet godina. Makar se meni cini da je to pretjerano. Dvi godine bi bile ok.

Vjerovatno Perez razmislja utrpati Junajtedu Modrica ili Ozila i sa tim novcima dovesti Bejla. Junajted ocajnicki zeli zvucno ime. Mogu ih fino oguliti.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 15 avg 2013, 21:13

Paradajz je napisao/la: Mislim na kraju krajeva, Bale je najmanje potreban igrac Realu, ne znam ni gde bi igrao ako ode, spic ??? :)
Igrao bi krilo. Na sredini ne bi mogao pored egomanijaka. Poznato je da egomanijak voli ulaziti u sredinu sa lijevog krila. Mislim da bi gusio Bejla i da se ovaj ne bi snasao. Ista je prica djelimicno bila i sa Kakom. Ozil nekako i moze funkcionisati jer uvijek jednim okom gleda u Ronalda,...

Jedina opcija za Bejla je lijevo ili desno krilo.

Na njegovu zalost, na tim pozicijama ne moze demonstrirati sav svoj potencijal. Vidjeli smo u ovoj sezoni.

Za njega bi bilo neuporedivo pametnije kada bi presao u Junajteda. 101% bi postao legenda. U Realu ce biti u sjeni Ronalda.

A cini mi se da se vec pomenuti Ronaldo ne raduje Bejlu. Insistira da ostane Di Maria. Ne znam kako bi podnjeo da u ekipi postoji igrac koji je vise placen od njega. Jedino da insistira kod Pereza da na cijenu od 94 mil. e Junajtedu nabaci jos 20 - 30 miliona :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 avg 2013, 21:19

A pazi Valencie havera, on bi Balea u Unitedu. :lol: Pa normala da bi, navija coj'k za sejtane, pa hoce da da se njegovi pojacaju, logicno. :mrgreen:

Najbolje opcija za Balea bi bila nigdje, ostani tu gdje jesi i sa ovim izuzetno pojacanim timom Tot'hama bori se za sami vrh.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 15 avg 2013, 21:28

Ma mora da se izjasni, svako bi voleo u Spaniju da igra, svaki fudbaler ce to reci, sto ne znaci da HOCE da ide odmah iz kluba.

A gde ce Isco onda ??? Sto je onda on koji k... placen onolike pare, da greje klupu ??? To je cela poenta mog posta, gde ce Bale da igra. Isco dominira u pripremama i greota je da onakav momak ne bude u prvoj.

Mislim da se ni Carlo ne zalece sa tim pojacanjem kao i citav Real, preplatice ga, a on se mozda nece ni isplatiti. Bale ce biti ugusen gde god da ga stavis, svi ce biti. On nece dati preko 20 golova, nema teorije, sve dok je Ronaldo tu. Zato i ne verujem da bi to sa Ronaldom i Baleom uopste funkcionisalo, Bale je vise individualac nego timski igrac kao i Ronaldo, laicki receno, ne funkcionisu najbolje, kada nisu glavni u ekipi.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 15 avg 2013, 21:30

Omerbavarac je napisao/la:A pazi Valencie havera, on bi Balea u Unitedu. :lol: Pa normala da bi, navija coj'k za sejtane, pa hoce da da se njegovi pojacaju, logicno. :mrgreen:

Najbolje opcija za Balea bi bila nigdje, ostani tu gdje jesi i sa ovim izuzetno pojacanim timom Tot'hama bori se za sami vrh.
Pa vidi, momak zeli u Spaniju gdje ce vjerovatno i otici. Svaki simpatizer Junajteda bi volio da dodje, mada svi znaju da ce se to tesko desiti.

Ipak bi mi bilo najdraze da ne ide nigdje. Uvijek sam gotivio Totenhem.

belefront

Post Postao/la belefront » 15 avg 2013, 21:39

Valencia je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:A pazi Valencie havera, on bi Balea u Unitedu. :lol: Pa normala da bi, navija coj'k za sejtane, pa hoce da da se njegovi pojacaju, logicno. :mrgreen:

Pa vidi, momak zeli u Spaniju gdje ce vjerovatno i otici. Svaki simpatizer Junajteda bi volio da dodje, mada svi znaju da ce se to tesko desiti.

Ipak bi mi bilo najdraze da ne ide nigdje. Uvijek sam gotivio Totenhem.
Ne bi mi smetalo ako biste nam dali Rooneya i 10 miliona. Nosi ga iste sekunde :D
(Mada je smijesno da je Bale vredniji od Rooneya)

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: StevieG8 i 11 gostiju.