BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Cartman
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Cartman » 09 apr 2011, 14:49

Bosnier je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Mislim da ce Rumunija dobit 3:0 za zelenim stolom.
Zasto uvijek mora biti zeleni ?
Pa da bude skoro ko teren. Istina, u Zenici je vise smedji, ali eto.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 28 apr 2011, 18:46

Jedino ako Pape izvede ovaj sastav - mi u Rumuniji možemo nešto napraviti, a sve ostalo je čisti eksperiment. Inače, mislim da je ovo trenutno naša najjača formacija i postavka gdje bi mogli zavladati sredinom terena i brzim ubačajima po bokovima i kroz sredinu svakog protivnika dobiti.

slika

E sad, principi i neke medjuljudski odnosi su sasvim nešto drugo, ali bi treblo interese repke do kraja kvalifikacionih utakmica staviti u službu kolektiva a ne lične interese, frustracije i uvrede.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 28 apr 2011, 18:51

hz1987 je napisao/la:Jedino ako Pape izvede ovaj sastav - mi u Rumuniji možemo nešto napraviti, a sve ostalo je čisti eksperiment. Inače, mislim da je ovo trenutno naša najjača formacija i postavka gdje bi mogli zavladati sredinom terena i brzim ubačajima po bokovima i kroz sredinu svakog protivnika dobiti.

slika

E sad, principi i neke medjuljudski odnosi su sasvim nešto drugo, ali bi treblo interese repke do kraja kvalifikacionih utakmica staviti u službu kolektiva a ne lične interese, frustracije i uvrede.
Ne slazem se,sastav koji je izveo na Bilinom je rastavio rumune tako da bi mogao igrati potpuno isti ;) Ali vidjet cemo,inace extra ti je sastav.

Gle ovo sad 4 ljevaka u timu :lol: :lol: to je bilo nemoguce za zamislit
RIP SALE VILENJAK

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 apr 2011, 19:28

hz1987 je napisao/la:Jedino ako Pape izvede ovaj sastav - mi u Rumuniji možemo nešto napraviti, a sve ostalo je čisti eksperiment. Inače, mislim da je ovo trenutno naša najjača formacija i postavka gdje bi mogli zavladati sredinom terena i brzim ubačajima po bokovima i kroz sredinu svakog protivnika dobiti.

slika

Medunjanina na krilo staviti, znaci cjeli rafal ispaliti sam sebi u glavusu
Ne dolazi u obzir.Pape mu je nasao poziciju kraj Rahimica.I to je sasvim ok izgledalo.
Sve ostalo je glupost.
Papac nije odigrao pa skoro jedno desetljece na poziciji stopera,a sad da vodi glavnu kariku sa Spahicem koji dva mjeseca nece vidjeti zelenog terena ili neke utakmice.Uostalom Iljo ostaje u savezu,tako da.......
Begovic jos nista nije izjasnio u javnost,tako da bi se vrlo lako opet moglo desiti problem sa baterijama.
A isto tako Rahimica samog ostavljati na poziciji DF i nije bas pametna solucija.
Bas ovo lici na yebeni eksperiment koji bi se mogao obiti o glavu.
Naravno Pape bi tu nayebo,a ostali se sakrili u misju rupu.
Nego mene brine sva ova pompa oko suspenzije.
Igrace to ubija psihicki.
Jos kad se uzme u obzir da forma ili minutaza kod pola igraca iz repke je katastrofalna ne mirise na dobro.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 apr 2011, 19:35

------------------Begovic/Hasagic----------------------

Mujdza-----Spahic------Nadar/Mravac/Papac-----Lulic

---------------Rahimic---------Medunjanin-----------------

------Pjanic----------Misimovic-------------Salihovic-----

-------------------------Dzeko--------------------------------

Ista formacija kao protiv Slovacke, uz nekoliko promjena ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 apr 2011, 19:39

Goalgetter je napisao/la:------------------Begovic/Hasagic----------------------

Ova formacija 99% ce izaci na teren u zemlji Drakule.Fakat to nam i jeste najbolja solucija kao i postava.
Mozda jedino rotacija Lule i Salihovica.
P.S Salih ima neku yebenu povredu vec podugo i pitanje je hoce li biti spreman.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 28 apr 2011, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 28 apr 2011, 19:40

harishp je napisao/la:

slika

Medunjanina na krilo staviti, znaci cjeli rafal ispaliti sam sebi u glavusu
Ne dolazi u obzir.Pape mu je nasao poziciju kraj Rahimica.I to je sasvim ok izgledalo.
Sve ostalo je glupost.
Papac nije odigrao pa skoro jedno desetljece na poziciji stopera,a sad da vodi glavnu kariku sa Spahicem koji dva mjeseca nece vidjeti zelenog terena ili neke utakmice.Uostalom Iljo ostaje u savezu,tako da.......
Begovic jos nista nije izjasnio u javnost,tako da bi se vrlo lako opet moglo desiti problem sa baterijama.
A isto tako Rahimica samog ostavljati na poziciji DF i nije bas pametna solucija.
Bas ovo lici na yebeni eksperiment koji bi se mogao obiti o glavu.
Naravno Pape bi tu nayebo,a ostali se sakrili u misju rupu.
Nego mene brine sva ova pompa oko suspenzije.
Jos kad se uzme u obzir da forma ili minutaza kod pola igraca iz repke je katastrofalna ne mirise na dobro.
al ja sam misljenja da ukidanje suspenzije moze donijeti dodatnu motivaciju igracima .. bice valjda napaljeni sto mogu opet braniti boje jedne nam jedine .. :roll:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 28 apr 2011, 22:00

harishp je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:------------------Begovic/Hasagic----------------------

Ova formacija 99% ce izaci na teren u zemlji Drakule.Fakat to nam i jeste najbolja solucija kao i postava.
Mozda jedino rotacija Lule i Salihovica.
P.S Salih ima neku yebenu povredu vec podugo i pitanje je hoce li biti spreman.
Mozda je i bolje da Sejo igra iza a Lulic naprijed. A ako Seje neme onda Lulic naprijed a Papac iza ili igrati sa Dzeko i Ibijem naprijed. Medo nek pokriva tu stranu kad Lula odleti naprijed, to je sasvim dobro odradio protiv Rumuna u Zenici.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 apr 2011, 22:22

Rumuni su vec upisali 3-0 za njih, te objavili da su opet u igri za EURO2012 :lol: .
A na drugoj strani, Francuzi vec pustili karte u prodaju za utakmicu protiv BiH u oktobru :D

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 29 apr 2011, 00:14

Mislim da u Rumuniji ne smijemo igrati ofanzivno kao u Zenici,nama je tamo dovoljan i bod..zato treba staviti samo Dzeku u napadu,u odbrani Papac,Sphic,po bokovima Lulic i Mujdza,stim sto bi Lulic igrao malo ofanzivnije..Salihovic i Medunjanin kao i Rahimic trebaju igrati ispred Pjanica i Misimovica..tako da bi imali jaku sredinu sposobn da sprijeci kontre Rumuna..naravno ne trebamo se skroz zatvoriti,treba cekati svoju priliku i pokusati zabiti gol! sto se golmana tice,mislim da je Begovic u boljoj formi od Hasagica,ali i Keno je dobar i iskusan golman,amda bi ja u ovoj utakmici pruzio sansu Begovicu,iz razloga sto brani u najjacoj ligi na svijetu,i u odlicnoj je formi...treba preci preko nekih nesuglasica u interesu reprezentacije! Mislim da ce iskusni Papac i Salihovic biti nase najjace pojacanje u revansu protiv Rumuna!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 29 apr 2011, 03:00

Tesko dacemo mi ovu tekmu odigrati..ali nadati se :)
Pa vece su sanse dase R.Madrid i S04 plasiraju u finale LP 2011 :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 29 apr 2011, 03:08

A sta ti mislis kako bi ostali igraci posmatrali Papeta kad bi se on poceo uvlacit u pakas Begovicu??? Kako bi to uticalo na atmosferu i odnos ostalih igraca prema selektoru i tom istom Begovicu?
Jel Safet treba da gura Begovica (koliko god on dobar bio) na racun Hasagica koji je i bez nogu i bez ruku dolazio na okupljanja? Vjerovatno jadan zbog takvih stvari nikad nije ni uspio napravit neki transfer u veci klub iako je imao potencijala koliko i taj Begovic. BEGOVIC MOZE NA GOL SAMO UZ HASAGICEV BLAGOSLOV!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 30 apr 2011, 02:02

harishp je napisao/la:Nego mene brine sva ova pompa oko suspenzije.
Nase ne ubija sigurno... Kakvi jesmo, naopaki nikakav negativan uticaj na nas to nece imati. Poznato je da kad smo u najvecim problemima odigramo najbolje. Pa i pred prvu utakmicu sa Rumunima znas kakvo je bilo stanje oko suspenzije, pa smo ih bukvalno pocijepali. A i forma i minutaza ce biti sigurno bolje, nego pred prvu. Ma razbucat cemo tigane opet, sigurno.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 30 apr 2011, 03:01

Vidim puno formacija ovdje bez Ibisevica u prvih 11 , to odma zaboravite !!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 30 apr 2011, 03:43

Yebo formacije kad nama negine suspenzija! Nek izvede ako treba tim iz Premijer Lige samo da nastavimo kvalifikacije i da nam fudbal ide ka boljim vremenima. A to je, nadam se, sa Ivicom na celu!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 apr 2011, 09:21

Strauss je napisao/la:
harishp je napisao/la:Nego mene brine sva ova pompa oko suspenzije.
Nase ne ubija sigurno... Kakvi jesmo, naopaki nikakav negativan uticaj na nas to nece imati. Poznato je da kad smo u najvecim problemima odigramo najbolje. Pa i pred prvu utakmicu sa Rumunima znas kakvo je bilo stanje oko suspenzije, pa smo ih bukvalno pocijepali. A i forma i minutaza ce biti sigurno bolje, nego pred prvu. Ma razbucat cemo tigane opet, sigurno.
Forma i minutaza bogami jos gora.
Salih povrijedjen.
Vedo u 78 minuti ulazi umjesto Mlape.Nigdje veze.
Dzeko ubo,ali minutaza sjesti i plakati.
Pjana suspenziran a i minute na prste broji ako ga onaj stavi.
Spahic suspenziran na sedam ciganskih godina.
Miske trci,trci pa pokoja minuta u Dinamu.
ibro ,ista prica.
Medunjanin vec bogami podosta utakmica ne igra ni u **** ligi.kud ces dalje.
Stila i sa klupe poceo ulaziti.klub otisao u onu stvar.
Lula u formi,ali sudija morao zasrati na njegov racun.inace i on zadnju tekmu od 60 i neke minute zaigrao.
Rahimic okrenuo kontru od ovih nabrojanih.Sad on ima dobru minutazu.
Jahic opet poceo igrati,ali....
Mravac je konstantan,ali ga raja ne gotivi.
Hasagic ni manje ni vise nego u finalu kupa.kad je zdrav,odlican.Ali zao mi momka da se inekcijama udara.
Mujdza konstantan,ali ga svabe kljukaju sa najlosijim ocjenama u timu,ovih par sedmica.
Raja ne yebe ni pet posto.Ako se suspenzija skine,hoce razgoropadjenu repku BIH.
Pitam se sa cim ili sucim.A bogami i kako.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 apr 2011, 13:36

harishp je napisao/la:Salih povrijedjen.
Salihovic ce biti spreman. Imao je problema sa koljenom, sad je sve ok ali trener Hoffenheima ga izgleda do kraja sezone nece vise stavljati u prvi kadar. Kao razlog je naveo da nema potrebe riskirati sta. To i jest bolje za nas. Prica se da bi Salihovic mogao napustiti Hoffenheim poslije ove sezone.

Nebrinem se toliko zbog forme nasih reprezentativaca. Oni u reprezentativnom dresu daju sve od sebe i funkcionisu veoma dobro kao kolektiv. To se moglo u zadnje 3 utakmice veoma jasno uociti. U Rumuniji ce biti jos bolji.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 30 apr 2011, 13:40

harishp je napisao/la:Forma i minutaza bogami jos gora.
Salih povrijedjen.
Vedo u 78 minuti ulazi umjesto Mlape.Nigdje veze.
Dzeko ubo,ali minutaza sjesti i plakati.
Pjana suspenziran a i minute na prste broji ako ga onaj stavi.
Spahic suspenziran na sedam ciganskih godina.
Miske trci,trci pa pokoja minuta u Dinamu.
ibro ,ista prica.
Medunjanin vec bogami podosta utakmica ne igra ni u **** ligi.kud ces dalje.
Stila i sa klupe poceo ulaziti.klub otisao u onu stvar.
Lula u formi,ali sudija morao zasrati na njegov racun.inace i on zadnju tekmu od 60 i neke minute zaigrao.
Rahimic okrenuo kontru od ovih nabrojanih.Sad on ima dobru minutazu.
Jahic opet poceo igrati,ali....
Mravac je konstantan,ali ga raja ne gotivi.
Hasagic ni manje ni vise nego u finalu kupa.kad je zdrav,odlican.Ali zao mi momka da se inekcijama udara.
Mujdza konstantan,ali ga svabe kljukaju sa najlosijim ocjenama u timu,ovih par sedmica.
Raja ne yebe ni pet posto.Ako se suspenzija skine,hoce razgoropadjenu repku BIH.
Pitam se sa cim ili sucim.A bogami i kako.
Gore bogami nije...
Mujdza, Lulic, Mravac, Hasagic.. standardno, kao i uvijek
Miske, Rahimic, Jahic u boljem stanju nego pred prvu tekmu
Dzeko ocepio sto je najbitnije.
Pjanic, Vedo u identičnoj situaciji vec duze vrijeme, tako da nista novo.
Spahic u repci pruza isto kvalitetne partije bez obzira bio suspendiran, bio u prvih 11 il uopste bio bez kluba.
Stila ne bitan u ovom trenutku. I tako ne bih dobio priliku.
Salihovic se oporavlja do tekme. Ne treba zaboraviti da smo dosad igrali bez njeg, tako da nam je on plus u svakom slucaju.
Jedino negativno u odnosu na proslo okuplnje je forma Medunjanina.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 30 apr 2011, 16:04

Strauss je napisao/la:
Gore bogami nije...
Spahic u repci pruza isto kvalitetne partije bez obzira bio suspendiran, bio u prvih 11 il uopste bio bez kluba.
Salihovic se oporavlja do tekme. Ne treba zaboraviti da smo dosad igrali bez njeg, tako da nam je on plus u svakom slucaju.
Kako nije gore kad su Ibisevic,Pjanic i Medunjanin izgubili mjesto.Citava srednja linija i napad desetkovani.Malo zalosno izgleda kad pogledamo da su nam samo 4 igraca iz prve postave standardni u svom klubu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 apr 2011, 16:09

delija je napisao/la:
Strauss je napisao/la:
Gore bogami nije...
Kako nije gore kad su Ibisevic,Pjanic i Medunjanin izgubili mjesto.Citava srednja linija i napad desetkovani.Malo zalosno izgleda kad pogledamo da su nam samo 4 igraca iz prve postave standardni u svom klubu
Pogledajte to sa druge, tj pozitivnije, strane: svi su željni igranja.
kvalitet znamo da imaju, a nebi trebalo faliti ni volje poslije svih ovih sranja ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.